Μεταγραφές 2010-2011
Re: Μεταγραφές 2010-2011
χαχαχα. έχεις δίκιο. αυτός που έλεγα εγώ ήταν ο vrbica stefanov. ενώ ο άλλος λέγεται riste. από το ίδιο μέρος πάντως είναι. Αδέρφια... 

ο γκραντι τελικα πηγε στην αεκ.το ανακοινωσαν!αυτος ο στεφανοφ ειναι ο μικρος που τον εφερε η αεκ αλλα δεν επαιξε για εναν λογο που δεν θυμαμαι!!νομιζω πως ηταν σουτερ.επαιξε κια στην εθνικη σκοπιων στο περασμενο ευρωμπασκετ.
Ο Γκρει ειναι ασσος..ναι μεν εκτελει αλλα τον ρολο στον 1 τον παιζει καλα..το προβλημα ειναι οτι τα τελευταια χρονια επαιζε με αντιπαλους μικρου επιπεδου.Με Αποστολιδη και τον κομπο γκαρντ που θελουν δε θα εχουμε προβλημα..Ισως θελουμε εναν 3το..Ο Αποστολιδης μπορει να ειναι 2ος..Στο 2 τρομαζω..Θελουμε πιστευω ενα ακομα παικτη εκει..Μακαρι ο Γιανακιδης να με παιξει καλα αλλα δεν θα ειναι ευκολο..Στο 3 με Μαρσαλ,Δεδα και Σιμς κατα συνθηκη ειμαστε καλα...Στο 4 Σκοπιανος και Σιμς φτανουν..Στο 5 οπωσδηποτε ενα μπακ απ σοβαρο για Λαζο..
Ο Σιμς παντως ειναι διαμαντι αλλα πιδω τακτικα..Πρεπει να προσαρμοστει..Αν το κανει θα κανει παπαδες...
Αρα για μενα θελουμε καλο παικτη στο 2 (κομπο γκαρντ) ενα καλουτσικο μπακ απ στο 2 που αν ειναι κομπο γλιτωνεις και τον 3το πλει και φυσικα ενα 5 ακομα.
Ο Σιμς παντως ειναι διαμαντι αλλα πιδω τακτικα..Πρεπει να προσαρμοστει..Αν το κανει θα κανει παπαδες...
Αρα για μενα θελουμε καλο παικτη στο 2 (κομπο γκαρντ) ενα καλουτσικο μπακ απ στο 2 που αν ειναι κομπο γλιτωνεις και τον 3το πλει και φυσικα ενα 5 ακομα.
Εχω συμπαθεια στο κολεγιακο μπασκετ οποτε τον εχω παρακολουθησει.Αυτο που κανει και στην Ευρωπη δε το αγαπανε οι προπονητες ειναι πως με το που παρει μπαλα ψαχνει το καλαθι..Αλλα ειναι μικρος και ο Σουλης πιστευω θα το φτιαξει...Παντως παικτες στο 4 με ποσταρισμα,σουτ και ικανοτητα να παιζουν με προσωπο ειναι πραγματικα πολυ σημαντικοι.
nice. και εγώ τον είδα σε ένα αγώνα στο summer league. για γράψε μας τις απόψεις σου στο εν λόγω τόπικ να δούμε αν συμφωνούμε. 

Σε διαπραγματεύσεις με τον Αντρέ Όουενς φέρεται να βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός, κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου, πέρυσι αγωνίστηκε στην Κούμπαν της Ρωσίας έχοντας 8.6 πόντους, 1.9 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ ενώ έχει περάσει και από το ΝΒΑ φορώντας την φανέλα των Γιούτα Τζαζ, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Ιντιάνα Πέισερς.
metrosport.gr
metrosport.gr
Δεν φαινεται κακος παικτης με περασμα απο NBA με καπου 20 παιχνιδια σε αρχικη πενταδα και 4 ποντους μεσο ορο.Οκ οι 9 ποντοι στην κουμπαν ειναι ενα ερωτηματικο αλλα γενικα στις ρωσικες ομαδες δεν ειναι και περιεργο πολλοι παικταραδες δεν εχουν κανει κατι το ιδιαιτερο.Το επομενο ερωτημα ειναι με αμερικανικη σχεδον πενταδα θα πεξουμε μπασκετ η θα ειμαστε παιδικη χαρα?
Καλος παικτης με πολυ καλη επαφη με τη μπαλα..ενδιαφερουσα επιλογη ..τον ειχα χασει και αναρωτιομουν γιατι μετα τον Ερυθρο χαθηκε..
άσε ρε τα τρελά σου ακόμα δεν ήρθες. εδώ γίνεται σαρωτικός ανασχηματισμός από τον γιωργάκη (αυτόν που πήρε η καβάλα) με τηλέμαχο χυτήρη σε ρόλο vrbica stefanov (τον οποίο ανέστησα μπασκετικά εγώ το πρωί
). μένει να βρει χημεία η ομάδα και μπαίνουμε στους ομίλους του eurogroup, ecofin κλπ.
PS: τον πήραμε, τον πήραμε τον andre??? μίλα Black swan!!!!

PS: τον πήραμε, τον πήραμε τον andre??? μίλα Black swan!!!!