Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)
Ρε παιδια γιατι ολοι λενε οτι με τον Σαλπιγγιδη θα παρουμε τον τιτλο;;Τοσο καλος ειναι πια σαν μοναδα;;Σιγουρα ειναι σημαντικη ενισχυση αλλα δεν αρκει μονο αυτος.Μακαρι να ερθει το πρωταθλημα η τη νεα χρονια η σε λιγα χρονια.Η ομαδα ειναι καλα δουλεμενη και εχει βαλει τις βασεις για να πρωταγωνιστησει (και) φετος.Αλλα ενας κουκος (aka Σαλπιγγιδης) δεν φερνει την ανοιξη.
- DaFFy_NaSH
Ειμαι στη χαβούζα εδω και 12 ώρες, ήδη δεν την παλεύω κάστανο, δεν έχω κοιμηθει καθόλου ομως, μπηκα είδα τα αίσχη της λαμίας, μπαινω διαβάζω και εδώ διάφορες ασυναρτησίες, είδα οτι έφυγε και ο Σερτζιο (που δεν ξέρω αν αυτο σημαίνει κάτι γιαυτο το αναφέρω) Δεν έχουμε ακόμα προπονητη, δεν εχουμε ανακοινώσει ουτε παίκτη.. ΠΩΣ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ; ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ,
ΘΑ ΣΕΖΩ ΑΠΕΣ ΣΟ ΚΕΦΑΛΙ Μ' ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΕΙΦΚΩ ΤΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΑΜ... ΧΟΥΙ ΠΑΝΑΪΑΜ ΧΟΥΙ...
(ρε gash και λοιποι ατυχοι κατοικοι χαβουζας, ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΔΩ;;; ΕΕΕ;;;)
Αδερφέ υπάρχουν ήδη 4-5 κούκοι στην ομάδα. Ο Σαλπιγγίδης και κανάς ακόμα φέτος. Κανα δύο "κούκοι" του χρόνου...
Και όλοι οι κούκοι μαζί θα μας φέρουν την άνοιξη.
Ο Σαλπιγγίδης δεν είναι και Μέσσι. Αλλά το value for money είναι ένα τεράστιο + για αυτόν τον παίκτη.
α) Φύγαν οι λατίνοι. Χρειαζόμαστε παίκτη έλληνα που ξέρει τα αποδητήρια και μπορεί να τα κρατήσει.
β) Βάζει διψήφιο αριθμό γκολ τη χρονιά κάτι που μετράει.
γ) Παίζει και σαν εξτρεμ και σαν επιθετικός.
δ) Όλοι οι Έλληνες (ακόμα και χειρότεροι από τον Σαλπιγγίδη) κοστίζουν πολύ περισσότερο.
ε) Θα σκυλιάσει για να αποδείξει ότι αξίζει την επιστροφή του.
Και όλοι οι κούκοι μαζί θα μας φέρουν την άνοιξη.
Ο Σαλπιγγίδης δεν είναι και Μέσσι. Αλλά το value for money είναι ένα τεράστιο + για αυτόν τον παίκτη.
α) Φύγαν οι λατίνοι. Χρειαζόμαστε παίκτη έλληνα που ξέρει τα αποδητήρια και μπορεί να τα κρατήσει.
β) Βάζει διψήφιο αριθμό γκολ τη χρονιά κάτι που μετράει.
γ) Παίζει και σαν εξτρεμ και σαν επιθετικός.
δ) Όλοι οι Έλληνες (ακόμα και χειρότεροι από τον Σαλπιγγίδη) κοστίζουν πολύ περισσότερο.
ε) Θα σκυλιάσει για να αποδείξει ότι αξίζει την επιστροφή του.
Κατσε να ερθει πρωτα γιατι ετσι οπως βλεπω καθε μερα να κανουμε μειωσεις στο budget στο τελος θα τον παρει και αυτον η μπαλλα η και να μην τον παρει δεν ξερω τι θα χρειαστει να θυσιασουμε για να τον παρουμε καθως μπορει να κανει εκπτωσεις για εμας αλλα μια 600ρα θα την παρει ποσο που αυτη τη στιγμη ακουγεται εξωπραγματικο για εμας.
- paok kerkyra
πωπω ρε αδερφέ πολύ αρνητισμός κάνε λίγο υπομονή εκτός και αν τα ξέρεις καλύτερα τα πράγματα απο τον Ζαγόρ και τον Βρύζα οπότε πάνε βρες τους και πες τους τι να κάνουν για να σε ικανοποιήσουν...
Αυτοί που φεύγουν τελείωσαν... Αρχίζουμε μ' αυτούς που έρχονται... Αντε γιατί πολύ έπεσε η ψυχολογία...
αντε να παίρνουμε θέσεις
από Δευτέρα αρχίζουμε
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
από Δευτέρα αρχίζουμε
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

DaFFy_NaSH έγραψε:Ειμαι στη χαβούζα εδω και 12 ώρες, ήδη δεν την παλεύω κάστανο, δεν έχω κοιμηθει καθόλου ομως, μπηκα είδα τα αίσχη της λαμίας, μπαινω διαβάζω και εδώ διάφορες ασυναρτησίες, είδα οτι έφυγε και ο Σερτζιο (που δεν ξέρω αν αυτο σημαίνει κάτι γιαυτο το αναφέρω) Δεν έχουμε ακόμα προπονητη, δεν εχουμε ανακοινώσει ουτε παίκτη.. ΠΩΣ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ; ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ,

Νεπε σι χαβουζα εισαι,το κεφαλις θα σεζ.υπομονη

Πισον υπομονη DaFFy_NaSH . Κι ξερω ντο να λεο σε αλλο.......
με τοσες περικοπες εγω ειμαι σιγουρος οτι θα σκασει μπαμ μεγαλο, εκτος αυτου δεν παμε για δεκα παικτες αλλα για 3-4 συν τον δημητρακη

οι περικοπες βασικα μολις αρχισαν να δουμε πως θα εξελιχθει.........οταν φτασουμε στα μεγαλα συμβολαια....Ειναι κρισιμο θεμα....
δηλαδη κοντρερας μουσλι.ανετα πουλαγα τον δευτερο και το σκεφτομουν αναλογα το ποσο για τον πρωτο
- Caballo Viejo
Τον μούσλι τυλίξτε τον και με κόκκινη κορδέλα για να είναι ωραιότερο το πακέτο. Για τον Κοντρέρας όμως όχι, με τίποτα λαίμαι.
Εγω παλι εχω ακριβως την αντιθετη αποψη αν αναγκαστικα επρεπε να φυγει καποιος απο τους δυο αυτος θα προτιμουσα να ειναι ο κοντρερας χωρις να εχω κανενα επιχειρημα απλα γουσταρω πολυ μουσλι με χιλια λαιμαι

Δυσκολο το βλεπω το πουλεν εκ Βοσνιας για παραμονη......Ομπανεμπανε πες αντιο!!!!!!!!!!!