Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
paok87

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από paok87 »

:opaokara:

[offtopic]

Ρε συ palok, μα καλά, ακόμα και στο νησί την ιδια ομάδα υποστηρίζουμε?? :mrgreen: :shock: :mrgreen:

Εικόνα

[/offtopic]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αγία τριάδα palok: ΠΑΟΚ, barcelona, united. άγιος gash συμφωνεί?
paok87 είναι μάλλον η ροπή μας προς τις "θετικές" επιστήμες... κάτι άλλα παιδιά εδώ μέσα του φιλολογικού είναι με την λαιβερπουλ βλέπεις ...

PS: για να είμαι ειλικρινής, έχω πάψει να τοιυς υποστηρίζω από τότε που έγιναν κατεστημένο κι αυτοί. απλά εντάξει, κάποιες συμπάθειες δεν αλλάζουν.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πατέρας Αη Ποντ γιουναιτετ σέβεται αυτή.
Αη Ποντ προστάτης λιμανιού.
Όπου λιμάνι καημός.
Λίβερπουλ πάντα αγάπη του Άγιος αλλά καημός πρωτάθλημα.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η λιβερπουλ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα του νησιου αν ειχε και αλλα χρωματα θα ηταν ακομα μεγαλυτερη, με λιβερπουλ μεγαλωσαμε ρε ποια γιουναιτεντ και ποιος τσιχλας?
Οσο για το ψωμιαδη τωρα ειδα το βιντεο απλα θεος, α ρε πουρακια που ηθελες και σαμπονις αλλα και ο μεγας χαρης αλευροπουλος της νιοτης μας, αξεπεραστος :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γιατί το λές αυτό (με liverpool μεγαλώσαμε)? δηλ. όλα τα παιδιά τουλάχιστον κάτω των 30 σε αυτή τη χώρα πρέπει να έχουνε γίνει όλοι γαυροβάζελοι? η united και τότες δεν είχε κακή ομάδα. και κυπελλάκια έπαιρνε και σε τελικούς πήγαινε (και είχε και μεγάλη ομάδα στο παρελθόν. ΠΑΟΚ δε σου θύμιζε τότε??? εμένα ναι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ειναι θεμα το μεγεθος της τοτε λιβερπουλ σε σχεση με τη γιουναιτεντ ειναι ο τροπος που επαιζαν οι της λιβερπουλ το παθος που εβγαζαν μεσα στο γηπεδο γιαυτη τη φανελα και οι αξεπεραστοι οπαδοι της που ομοιοι τους δεν υπαρχουν στο νησι, τουλαχιστον ετσι το εβλεπα εγω.
Και για να το τελειωσω για να μην παρεξηγηθω δεν υποστηριζω ξενες ομαδες και δεν εχω το παθος που βλεπω απο κατι τωρινους πιτσιρικαδες για ξενες ομαδες και δεν το πιστευω, μιλαμε για πορωση ειδικα με τη "μοδα" που λεγετε μπαρτσελονα απλα εχω μια συμπαθεια στη λιβερπουλ γιατι μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια τιποτα παραπανω.

Υ.Γ Και να θυμισω σε οσους δεν το ξερουν οτι για μενα το ποδοσφαιρο τοτε μπροστα στο παθος που λεγοταν μπασκετ ΠΑΟΚ ηταν τοσο βαρετο οσο τα ψωνια στο σουπερ μαρκετ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

palok έγραψε:αγία τριάδα palok: ΠΑΟΚ, barcelona, united.
Αν εξαιρεσεις τον ΠΑΟΚ :D ,δεν υπαρχουν πιο αντιπαθητικες ομαδες......Κι αν τη Ρεαλ τη συμπαθω λογω Ζινταν αυτη η @@@@@@@@@@@@ η Μαντσεστερ δεν τρωγεται με τιποτα......

[youtube]Y7xvegPH_Lw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλα σε αυτό που λες +1000. έχουνε γίνει όλοι και καλά barca-real-juve Κλπ.
τώρα τι να σου πω για το πάθος των παικτών. τότε βλέπαμε μόνο τελικούς κυπέλλου αγγλίας και πρωταθλητριών. την liverpool την θυμάμαι καλά μόνο στο heizel, δε θυμάμαι κάτι exceptional από τους παίκτες της. από τους οπαδούς της θυμάμαι ... γενικά δεν ξέρω τι παίζεται στην αγγλία από οπαδούς. κάτι ταινιάκια που έχω δει (δεν θυμάμαι τώρα τα ονόματα) αφορούσαν μικρά σχετικά clubs που είχανε τρομερούς hooligάνους μέσα. γνώρισα αρκετούς στον τελικό της αθήνας και εντάξει τι να πω. Scousers νομίζω τους λέγανε (κάτι σαπιοδόντες ήτανε που δεν μπορούσες να καταλάβεις τι λέγανε!ούτε σκωτσέζοι να ήτανε). από μπύρες πάντως καλά πήγανε...
όσον αφορά την united δεν έχω κάτι να πω. είπα γούσταρα whiteside, robson kαι έπειτα smeihel-cantona. όταν είχανε πολύ λιγότερα από τα 18 πρωταθλήματα της λαιβερπουλ...

PS: όσο για την barca φίλε Makis, πάνε μία βόλτα στην βαρκελώνη και στη μαδρίτη για να καταλάβεις διαφορά καστιγιάνων-καταλανών. δεν θα πω για κάστρο και τις φασιστικές αποφάσεις του, τον distefano κλπ. απλά, ομάδα "Βασιλική" εγώ μόνο την μεικτή σέρφερς στην Λευκάδα ξέρω... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γκρινιαζανε οι γνωστοι-αγνωστοι οτι δεν εχουν ενα καθαρα μπασκετικό τόπικ γενικού ενδιαφέροντος για διάφορες μπασκετικές συζητήσεις... Και τελικά μιλάνε και σ αυτό για μπάλα..... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

brigate4 έγραψε:
palok έγραψε:ΜΠΑΣΚΕΤ: «Δώρο» 20 εκατομμύρια δολάρια στην Τουρκία!

Το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, θα μοιραστούν τα μέλη της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Τουρκίας, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2010, που έγινε στη γειτονική χώρα. Αυτό είναι το δώρο της τουρκικής κυβέρνησης στον Μπόγκνταν Τάνιεβιτς και τους παίκτες του, για την κατάκτηση του δεύτερου μεταλλίου στην ιστορία του τουρκικού μπάσκετ, μετά το «αργυρό» μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2001, πάλι στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, κάθε ένας από τους 12 Τούρκους διεθνείς θα λάβει 1,2 εκατ. δολάρια και από ένα σπίτι στην Κωνσταντινούπολη, το τελευταίο προσφορά Τούρκων επιχειρηματιών. Το ίδιο ποσό 1,2 εκατ. δολάρια αναλογεί και για τον Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, ενώ το υπόλοιπο ποσό, δηλαδή τα 4,4 εκατ. δολάρια θα μοιραστούν τα υπόλοιπα μέλη του τιμ (βοηθοί προπονητή, φυσιοθεραπευτές, γιατρός, φροντιστές).
http://www.metrosport.gr/basket-%C2%ABd ... in-tourkia

:o :o :o :o :o :o HA SIKTIR
Οι Τούρκοι πολίτες το ξέρουν?
Απιστευτο το νουμερο......Για να ειμαι και ον τοπικ.....Κατα τα αλλα,φιλε Παλοκ σου στελνω σε πμ ενα αρθρο που εχει γραφτει σχετικα με την "αδικημενη" Μπαρτσελονα :lol: ......Εδω ειναι λιγο οφφ-τοπικ......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ok thanx, θα το διαβάσω προσεκτικά!!!!

PS: γι αυτό πάντως δεν είπα ποτέ περί αδικημένης barca. είπα οτι αυτά τα επιχειρήματα υπάρχουν. για μένα οι 2 μεγαλύτερες ομάδες-σύλλογοι καλύτερα του πλανήτη είναι η bαrca και η real. εγώ είμαι με τους καταλανούς, απλά. και εννοείται οτι η ρεαλ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να παίξει μπαλάρα με τον τρόπο που παίζει η Barca (από εποχές budragenio με τις επικές ανατροπές με gladbach κλπ.)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Απο που κι ως που η Μπαρτσελονα μεγαλυτερη ομαδα απο τις γιγαντιες Μπαγερν,Λιβερπουλ αλλα και τον Αγιαξ και τη Μιλαν??????Διαχρονικα μιλωντας......Ο Αγιαξ τωρα μπορει να μην ειναι στο επιπεδο που ηταν αλλα σαν ονομα ειναι απολυτα συγκρησιμος με την Μπαρτσελονα.......Ωραια μπασκετικη συζητηση αλλα τεσπα :lol: .....

Υ.Γ.Για την ποδοσφαιρικη ομαδα λεω.....Οταν λες συλλογος εννοεις και το μπασκετ η μπορει να αναφερεσαι στο ιδεολογικο υποβαθρο(εχουν και τετοιο οι Καταλανοι :lol: )......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τετ 22 Σεπ 2010, 12:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

++++++++++ μακη...

ωστοσο στει ον τοπικ μη σπαμαρετε αλλο... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

ΟΚ,οντως ξεφυγαμε......Παλοκ,δε με αφηνουν να το ποσταρω :mrgreen: ......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είπα ΣΥΛΛΟΓΟΣ. δεν με διαβάζετε μάλλον ...

PS: αλλά και πάλι, ξέρετε εσείς οτι ο μεγαλύτερος εραστής του κόσμου ήταν αυτός που την είχε μισό μέτρο?? δεν καταλαβαίνω αυτή την τιτλολαγνεία ... ΚΟΥΔΑΣ και BANE σας λένε τίποτα???? ....

PS: κάνε άλλο τόπικ. δε μαμιέται. αη ποντ αφήνει μπασκετικούς κάνουν οτι θέλουν!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”