World Cup 2010
- paok nafplio
Re: World Cup 2010
Αν παιζαμε με τους βασικους θα παιζαμε καλυτερα...Κυριακος Παπασταθοπουλος Σπυροπουλος Σαλπιγγιδης δεν θα χαναμε μαλλον..αλλα ο γερμανος ειχε παιξει ασσο απο ημιχρονο...
- paok kerkyra
με πρόλαβες οπλαρχηγέ έτοιμος να το ξαναποστάρω είμουν ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
- maikopoulos
Για λυπηση πραγματικα...Αυτοι τωρα θελουν απο μια μπουκαλα οξυγονου εκαστος...
Ειχε ομως και πολυ γελιο με τον πουρουπουπου οταν ειπε "τους εχουμε τρομοκρατησει τα τελευταια λεπτα"...
αλλα και στο τελος "μπορουσαμε αλλα"....
Ενταξει με την Νιγηρια θα εχουμε 7-8 αλλαγες σε σχεση με σημερα και θα ...χασουμε αξιοπρεπως...Μην ξεχασει να βαλει και τον σηφακη γιατι ο τζορβας ηταν φοβερος σημερα...
Απωλεια ο Μορας...
Πληρωθηκα με επομενο γκολ Ν.Κορεα .ωρα να σοβαρευτουμε γιατι ξεκιναει η καλη μου φορτωμενη τριαδα με Αργεντινη, Αγγλια ,Ολλανδια...
Ωρα για μπαλα.....πλεον..
ΥΓ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ στον παγκο της εθνικης μας πλεον να μην δινουν στον ρεχαγκελ νερο αλλα .....σοδες..!!!
Αληθεια ποσα μπουκαλακια ηπιε.?

[youtube]hazztbxVQgw[/youtube]
Ειχε ομως και πολυ γελιο με τον πουρουπουπου οταν ειπε "τους εχουμε τρομοκρατησει τα τελευταια λεπτα"...
Ενταξει με την Νιγηρια θα εχουμε 7-8 αλλαγες σε σχεση με σημερα και θα ...χασουμε αξιοπρεπως...Μην ξεχασει να βαλει και τον σηφακη γιατι ο τζορβας ηταν φοβερος σημερα...
Απωλεια ο Μορας...
Πληρωθηκα με επομενο γκολ Ν.Κορεα .ωρα να σοβαρευτουμε γιατι ξεκιναει η καλη μου φορτωμενη τριαδα με Αργεντινη, Αγγλια ,Ολλανδια...
Ωρα για μπαλα.....πλεον..
ΥΓ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ στον παγκο της εθνικης μας πλεον να μην δινουν στον ρεχαγκελ νερο αλλα .....σοδες..!!!
Αληθεια ποσα μπουκαλακια ηπιε.?
[youtube]hazztbxVQgw[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Σάβ 12 Ιουν 2010, 15:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- paok kerkyra
- paok nafplio
ακριβως ετσι ειναι...χαλκιας,κυριακος,παπασταθο,σπυροπουλος επαγγελματιας επρεπε να παιξουν...εγω τα χιλιοεγραψα για τζορβα και τις εξοδους αλλα καποιοι βαλθηκαν να μας πουν πως ειναι καλυτερος...αυτο που με χαλασε ειναι οτι δεν καταφεραμε να σκοραρουμε στην πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου και θα μεινει η καταρα με τα 0 γκολ...να ξερετε οι νιγηριανοι επειδη ειναι στο στυλ μας μονο 100 φορες καλυτεροι σε φυσικη κατασταση δυναμη σωματοδομη θα μας πατησουν...για αργεντινη δεν το συζητω...paok nafplio έγραψε:Αν παιζαμε με τους βασικους θα παιζαμε καλυτερα...Κυριακος Παπασταθοπουλος Σπυροπουλος Σαλπιγγιδης δεν θα χαναμε μαλλον..αλλα ο γερμανος ειχε παιξει ασσο απο ημιχρονο...
ΝΤΑΞ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ
υγ κερδισα το ματσακι αλλα εχασα λεφτα επαιξα αποβολη αβρααμη...για να λεμε και τα ''θετικα'' αβρααμης και τζιολης τους περιμενα πολυ χειροτερους αλλα σωθηκαν καπως...
υγ2 παντως η ομαδα ουτε σχεδιο αναπτυξης ουτε συστηματα ουτε θεσεις στο γηπεδο ειχε...που να μην υπερτερουσαμε και στα στημενα 11 κορνερ κερδισαμε κεφαλια δεν πηραμε ασχετα το γκολ που φαγαμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Σάβ 12 Ιουν 2010, 15:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- nianiaroukos
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Εθνικές ομάδες σαν αυτή τη σημερινή της Ελλάδας πρέπει να τιμωρούνται από την FIFA για κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Η τιμωρία πρέπει να είναι αποκλεισμός από την επόμενη διοργάνωση.
Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει, με δέκα λεπτά παρακολούθησης του παιχνιδιού, ότι αυτή η ομάδα δεν πάει ούτε με μανιβέλα.
Ο ρεχάγκελ έκανε το θαύμα του το 2004, και τον ευχαριστούμε για αυτό.
Από κει και πέρα δεν πρόσφερε ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ σε αυτό που λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο.
όταν βάζει παίχτες που δεν παίζουν καν στις ομάδες τους τι περιμένεις? αυτό αποτελεί και αντικίνητρο για παίχτες που ξεσκίζονται με την απόδοσή τους για μία θέση στην εθνική.
Ρεχάγκελ σε ευχαριστούμε, πάρε πούλο τώρα
Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει, με δέκα λεπτά παρακολούθησης του παιχνιδιού, ότι αυτή η ομάδα δεν πάει ούτε με μανιβέλα.
Ο ρεχάγκελ έκανε το θαύμα του το 2004, και τον ευχαριστούμε για αυτό.
Από κει και πέρα δεν πρόσφερε ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ σε αυτό που λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο.
όταν βάζει παίχτες που δεν παίζουν καν στις ομάδες τους τι περιμένεις? αυτό αποτελεί και αντικίνητρο για παίχτες που ξεσκίζονται με την απόδοσή τους για μία θέση στην εθνική.
Ρεχάγκελ σε ευχαριστούμε, πάρε πούλο τώρα
αφου ειμαστε χωρα που για να παιξει κπς εθνικη πρεπει να πεσει μιζα λογικη η κατρακυλα..........
- paok kerkyra
BRAZIL ρεεεεεεε και συγγνώμη θα το αλλάξω αμέσως!!paok nafplio έγραψε:Αργεντινοι ρεεεεε κ αλλαξε αβαταρ τα ιδια παλι θα λεμε???![]()
![]()
- paok nafplio
εχεισ δικαιο ξεχασα το Χαλκια.Sera4 έγραψε:ακριβως ετσι ειναι...χαλκιας,κυριακος,παπασταθο,σπυροπουλος επαγγελματιας επρεπε να παιξουν...εγω τα χιλιοεγραψα για τζορβα και τις εξοδους αλλα καποιοι βαλθηκαν να μας πουν πως ειναι καλυτερος...αυτο που με χαλασε ειναι οτι δεν καταφεραμε να σκοραρουμε στην πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου και θα μεινει η καταρα με τα 0 γκολ...να ξερετε οι νιγηριανοι επειδη ειναι στο στυλ μας μονο 100 φορες καλυτεροι σε φυσικη κατασταση δυναμη σωματοδομη θα μας πατησουν...για αργεντινη δεν το συζητω...paok nafplio έγραψε:Αν παιζαμε με τους βασικους θα παιζαμε καλυτερα...Κυριακος Παπασταθοπουλος Σπυροπουλος Σαλπιγγιδης δεν θα χαναμε μαλλον..αλλα ο γερμανος ειχε παιξει ασσο απο ημιχρονο...
ΝΤΑΞ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ![]()
![]()
![]()
υγ κερδισα το ματσακι αλλα εχασα λεφτα επαιξα αποβολη αβρααμη...για να λεμε και τα ''θετικα'' αβρααμης και τζιολης τους περιμενα πολυ χειροτερους αλλα σωθηκαν καπως...
εγω παντως εχω παιξει στοιχηματακι οτι δεν θα βαλουμε γκολ στο μουντιαλ με αποδωση νομιζω 20.00 δεν θυμαμαι τωρα..κ βεβαια οτι θα αποκλεισουμε 2.80!!ο Τζιολης την παλευε το αβρααμ στο τελος λιγο επαιξε μεχρι τοτε για γελια!!
Παντως και κορεατες δεν ηταν και καμια ομαδαρα ρε παιδια...
Ενταξει εμεις σαν ομαδα δεν παιζουμε και το τρελο τοπι.. Και δεν ειμαι και καθολου φαν της εθνικης...
Αλλα μου φαινεται οτι εαν ειχε βαλει αλλα ατομα μεσα θα ειμασταν καλυτερη...
Και χθες δεν ειδα και καλυτερη μπαλα απο τις αλλες εθνικες...
Αντε να ερθει η δευτερα να δουμε μπαλα...
Forza holland!!!
Ενταξει εμεις σαν ομαδα δεν παιζουμε και το τρελο τοπι.. Και δεν ειμαι και καθολου φαν της εθνικης...
Αλλα μου φαινεται οτι εαν ειχε βαλει αλλα ατομα μεσα θα ειμασταν καλυτερη...
Και χθες δεν ειδα και καλυτερη μπαλα απο τις αλλες εθνικες...
Αντε να ερθει η δευτερα να δουμε μπαλα...
Forza holland!!!