12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

teacher

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από teacher »

gika έγραψε:Άιντε να αρχίσουν κάποιοι τις κολοτούμπες.

Ο άλλος χθες είπε ότι όσοι λέμε πράγματα εναντίον του Παπαδόπουλου, διαμάντι (χαχα) για το ελληνικό μπάσκετ, δεν έχουμε τα ιδανικά του ΠΑΟΚτσήδικου λαού...

Και τώρα αποκαλύπτεται ότι απειλούσε μέχρι και αθλητή του εφηβικού!! Αποκαλύπτεται ότι έβριζε τον Σταυρόπουλο χυδαία!! Ποιος; Αυτός που ήρθε πέρσυ στην ομάδα...
Eσύ βγήκες πρώτος πρώτος και έγραψες ..."τον μπούλο" χωρίς να έχεις ακούσει και τις 2 πλευρές... ή κάνω λάθος
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Georgeman έγραψε:Παρακαλώ τον teacher να καταθέση την άποψη του Λάζαρου, ξέρω οτι πρέπει να μίλησαν μέσα στις ημέρες!
Δεν μιλήσαμε ...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@rainmaker ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Προτού γίνει της πουτάνας και αρχίσουν τα μπινελίκια,μόνο να πω ότι επειδή διαφώνησαν ο Σταυρόπουλος με το Λάζο χοντρά ή λιγότερο χοντρά,ας μην αρχίσουν οι αφορισμοί ούτε για τον έναν,ούτε για τον άλλον.
Θα είναι κρίμα να καταντήσει το πράμα Σταυρόπουλος vs Λάζος και ποιός την έχει πιό μεγάλη...δεν το αξίζει ούτε ο ένας,ούτε ο άλλος.
Οσο σεβαστά πράγματα έχει κάνει ο Λάζος κοινωνικά,τόσο τεράστια είναι η ιστορία και το ήθος του Μάτζικ στον ΠΑΟΚ.
Κρίμα θα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Δευ 25 Οκτ 2010, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+άπειρο bono.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ετσι ακριβως μπονο :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Όταν δεν έχεις και αγωνίζεσαι για σένα και για αυτούς που δεν έχουν, είναι αυτονόητο. Όταν έχεις και αγωνίζεσαι για αυτούς που δεν έχουν, είναι αξιοσημείωτο. Το τι πρόσφερε ο καθένας στον αθλητισμό δεν με ενδιαφέρει όταν μιλάμε για τα βασικά, δηλαδή την επιβίωση. Σκεφτείτε πρώτα από ποια στρώματα της κοινωνίας προέρχεται η ομάδα μας πριν μιλήσετε για μαύρες σελίδες στη ιστορία του ΠΑΟΚ. Εμένα προσωπικά με κάνανε περήφανο ο Λάζαρος και οι υπόλοιποι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Georgeman έγραψε:
giapas έγραψε:Ουτε ξέρω το θέμα...ούτε λεπτομέρειες , ούτε τίποτα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ματζικ έχει δώσει κ τη ψυχή του για το ΠΑΟΚ .

Αυτά που είπε με κάλυψανε.

Στο καλό Λάζαρε.
Ευχαριστούμε για τη παρουσία σου
Να μας γράφεις που και που
Καλό θα ήταν να μάθεις τι κάνει και πως φέρετε ο Σταυρόπουλος μέσα στην ομάδα όπως και τις λεπτομέριες του θέματος πριν καταθέσεις την άποψη σου.
Θα χαρώ να μου πεις εσύ.

Το τόνισα ότι η άποψη μου δε βασίζεται στη γνώση των γεγονότων , αλλά στο τί σημαίνει ιστορικά το κάθε άτομο για την ομάδα.

Θα χαρώ να με διαφωτίσεις
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι όταν κάνεις επανάστάση και σε προδίδουν οι ίδιοι οι συνοδοιπόροι σου, τότε δεν ξεσπάς όπου βρεις για να καλύψεις τις φιλοδοξίες και τη συνείδησή σου οτι νίκησες...

Αμ το παιδάκι τον Σιμς που ήρθε γεμάτος φιλοδοξίες στην Ελλάδα να παίξει μπάσκετ... σε λίγο που θα ετοιμάζει βαλίτσες τι έχεις να του πεις??

ΥΓ: Προσωπικά έχω χαλαστεί πάρα πολύ... όχι με πρόσωπα... αλλά γιατί ΠΑΛΙ.. η μόνη ομάδα που πλήρωσε αυτή την ιστορία είναι ο ΠΑΟΚ... και κανείς δε θα το θυμάται τον Απρίλη όταν θα κυνηγάμε πάλι τη σωτηρία....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

teacher έγραψε:
gika έγραψε:Άιντε να αρχίσουν κάποιοι τις κολοτούμπες.

Ο άλλος χθες είπε ότι όσοι λέμε πράγματα εναντίον του Παπαδόπουλου, διαμάντι (χαχα) για το ελληνικό μπάσκετ, δεν έχουμε τα ιδανικά του ΠΑΟΚτσήδικου λαού...

Και τώρα αποκαλύπτεται ότι απειλούσε μέχρι και αθλητή του εφηβικού!! Αποκαλύπτεται ότι έβριζε τον Σταυρόπουλο χυδαία!! Ποιος; Αυτός που ήρθε πέρσυ στην ομάδα...
Eσύ βγήκες πρώτος πρώτος και έγραψες ..."τον μπούλο" χωρίς να έχεις ακούσει και τις 2 πλευρές... ή κάνω λάθος
Δάσκαλε δεν κάνεις λάθος.

Και τα ίδια έγραψα πρόσφατα και για τον Παυλάρα τον Γκαρσία.

Όσο και να πηγαίνω κάποιους ανθρώπους, είτε σαν προσωπικότητες είτε σαν προσφορά στην ομάδα, από τι στιγμή που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον της ομάδας, αυτή η φράση θα τους ταιριάζει.

Αν -και όταν- καταλάβουν το λάθος τους εγώ θα είμαι και πάλι εδώ για να φωνάζω υπέρ τους στους αγώνες, για να τους στηρίζω.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άντε ξανά δύο στρατόπεδα.
Τουλάχιστον, μαζί με το τυρί να πίνουμε και κανένα μπρούσκο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Demon4 έγραψε:Όταν δεν έχεις και αγωνίζεσαι για σένα και για αυτούς που δεν έχουν, είναι αυτονόητο. Όταν έχεις και αγωνίζεσαι για αυτούς που δεν έχουν, είναι αξιοσημείωτο. Το τι πρόσφερε ο καθένας στον αθλητισμό δεν με ενδιαφέρει όταν μιλάμε για τα βασικά, δηλαδή την επιβίωση. Σκεφτείτε πρώτα από ποια στρώματα της κοινωνίας προέρχεται η ομάδα μας πριν μιλήσετε για μαύρες σελίδες στη ιστορία του ΠΑΟΚ. Εμένα προσωπικά με κάνανε περήφανο ο Λάζαρος και οι υπόλοιποι.
Όπως λες η ομάδα μας προέρχεται από τα λαικά στρώματα.

Τι σχεση έχουν αυτά με τους ακριβοπληρωμένους αθλητές;

Και επειδή η επόμενη απάντηση που θα πάρω θα είναι ότι δεν παίρνουν όλοι τόσα λεφτά, ας απαντήσω από τώρα.

Και μόνο που χωρίς να έχουν σπουδάσει, χωρίς να έχουν ζοριστεί, κάνοντας το χόμπι τους επάγγελμα (και μαγκιά τους που τα καταφέρανε) παίρνουν πολλά λεφτά παραπάνω από αυτούς που έχουν σπουδάσει στα πανεπιστίμια θα έπρεπε να είναι ευγνώμονες. Και όχι να ζητάνε σύνταξη στα 35........ Γιατί εγώ που είμαι δεκαέξι ξέρω ότι μια ζωή θα δουλεύω -κι αυτό αν βρω δουλειά- και σύνταξη δεν θα πάρω. Ενώ αυτοί που παίρνουν τόσα φράγκα θέλουνε να βγαίνουνε στην σύνταξη στα... 35!!

Ουσιαστικά ο Παπαδόπουλος και οι λοιποί ζητάνε υπερβολικά πράγματα για την εποχή οικονομικής κρίσης που ζούμε και όλα αυτά σε βάρος των μεροκαματιάριδων. Γιατί τον ΠΑΟΚ εμείς τον στηρίζουμε. ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Και η απεργία για τα συμφέροντα των λίγων θα έριχνε σε ακόμα πιο χαμηλό επίπεδο αυτό που καταφέρανε οι πολλοί (που έτσι πωως γίναμε στο μπάσκετ και αυτοί λίγοι είναι).
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γκίκα ας είχες κι εσύ ταλέντο να γίνεις αθλητής...
Ζηλεύουμε τώρα τους παίκτες; Έλα να είμαστε λίγο σοβαροί.
Δεν κόπιασαν όσο εσύ θες να μας πεις; Το ότι η ζωή τους γίνεται big brother από την ομάδα και τους φιλάθλους αυτό δε λέει τίποτα; Το ότι ζουν βάση κανόνων από την ομάδα και μιλάμε για επγγελματίες αυτό δε μετρά;Το ότι δε μπορούν να κάνουν το επάγγελμα για ολη τους τη ζωή αυτό είναι ανθρώπινο. Το σώμα δε σε ακολουθεί όσο και να το θέλεις...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

2 τι???Εγω που ζαλιζομαι στην ιδεα οτι αυτοι εκπροσωπουν τον ΠΑΟΚ θα ειμαι με Ηρακλη στο γηπεδο...Ας ερθουν ολοι και ας ειναι με οποιον θελουν..εγω μεχρι στιγμης στο γηπεδο ειμαι με αλλους 30...Αρα μην ακουω για 2 στρατοπεδα..Εγω βλεπω οπαδους του πληκτρολογιου...
Αν λοιπον με τον ηρακλη ερθουν 8000 ατομα ας γραφουν μετα στα μπλογκ..Εγω ξερωντας τι ειναι αυτοι στην διοικηση πηγα διαρκειας..Αλλα οι υπολοιποι που ηταν..και μιλαμε για 50ευρα..

Για αυτο λοιπον ή ασχοληθητε ή εξαφανιστητε..

Επιτρεψτε να ντρεπομαι σαν οπαδος με αυτα που ακουσα σημερα..Δυστυχως η αθλητικη θεσσαλονικη εχει μαθει να μιλαει οταν ληγει ενα θεμα..Ξαφνικα ο Παπαδοπουλος ειναι οτι χειροτερο εχει εμφανιστει..Οπως θα ηταν και ο Γκαρσια αν εφευγε,..Δεν βαρεθηκατε να ακουτε ραδιοφωνα..

Πειτε τουλαχιστον δικια σας αποψη..το να βλεπω γραμμενο εδω τις βλακειες ''αντικειμενικου'' Αρειανου δημοσιογραφου 10 λεπτα αφου μιλησε το θεψρψ προσβλητικο..

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θελει διοικηση..Οποιος πιστευει οτι εχει ,ακουγεται..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Γκικα ειναι προφανες οτι δεν ειχες ποτε τκαμια σχεση με αθλητη..Επειδη εμενα φιλοι μου ειναι επαγγελματιες αθλητες σε ενημερωνω οτι οι αθλητες ξεσκιζονται στη δουλεια..Αν εχεις την ψευαισθηση οτι υπαρχει αθλητης που παιζει επειδη ειναι ταλαντουχος εισαι λαθος..

Δουλευουν..Στερουνται πολλα παραπανω απο εμας και επειδη εχουν και ενα ξεχωριστο ταλεντο αμειβονται και παραπανω απο εμας..Αυτα δεν χρειαζεται να τα εξηγει καποιος..ειναι αυτονοητα...

Απλα και κατανοητα, οι αθλητες δεν βγαζουν λεφτα απο το χομπι τους..Το οτι τους αρεσει ομως η δουλεια τους δεν νομιζω οτι ειναι κατι κατακριτεο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”