Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)
Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)
ρε παιδια τι συζηταμε?
καθε χρονο το ιδιο σεναριο βλεπουμε...
δε ξερω ποσοι απο εσας ειδατε το οσφπ εργοτελης,εγω το ειδα και ειμαι σιγουρος οτι αν η ομαδα μας εκανε αντιστοιχη εμφανιση με αυτη του εργοτελη στο γαβρο θα ειμασταν ολοι χαρουμενοι παρα την ηττα!
σοβαρα εχω αρχισει να πιστευω οτι ο εργοτελης εχει καλυτερους παικτες και
πιο ισορροπημενη ομαδα απο εμας!
μετα το 1-1 που ηρθε απλα απο την κλαση δυο παικτων και οχι ομαδικης προσπαθειας,πιστεψα οτι κατι θα γινει...
και παλι ομως το κλασσικο σεναριο που θελει τον παοκ ατολμο με παικτες ανικανους να πιεσουν σωστα και να κρατησουν μπαλα σωστα,να περιμενει μηπως δε φαει γκολ!!
φταει και ο σαντος αλλα πλεον πιστευω οτι με τους παικτες που εχουμε δε μπορουμε παραπανω!
α;ντιθετα χτεσ ο εργοτελης επαιζε το γαβρο σα τη γατα με το ποντικι μες το ιδιο του το σπιτι!σου δινε την αισθηση οτι θα βαλει γκολ ανα πασα στιγμη!!ελεγχε ξεκαθαρα το παιχνιδι!
δε θυμαμαι εδω και πολλα χρονια αντιστοιχη εμφανιση του παοκ!
ουφφφφφφφφφφφφφφ
καθε χρονο το ιδιο σεναριο βλεπουμε...
δε ξερω ποσοι απο εσας ειδατε το οσφπ εργοτελης,εγω το ειδα και ειμαι σιγουρος οτι αν η ομαδα μας εκανε αντιστοιχη εμφανιση με αυτη του εργοτελη στο γαβρο θα ειμασταν ολοι χαρουμενοι παρα την ηττα!
σοβαρα εχω αρχισει να πιστευω οτι ο εργοτελης εχει καλυτερους παικτες και
πιο ισορροπημενη ομαδα απο εμας!
μετα το 1-1 που ηρθε απλα απο την κλαση δυο παικτων και οχι ομαδικης προσπαθειας,πιστεψα οτι κατι θα γινει...
και παλι ομως το κλασσικο σεναριο που θελει τον παοκ ατολμο με παικτες ανικανους να πιεσουν σωστα και να κρατησουν μπαλα σωστα,να περιμενει μηπως δε φαει γκολ!!
φταει και ο σαντος αλλα πλεον πιστευω οτι με τους παικτες που εχουμε δε μπορουμε παραπανω!
α;ντιθετα χτεσ ο εργοτελης επαιζε το γαβρο σα τη γατα με το ποντικι μες το ιδιο του το σπιτι!σου δινε την αισθηση οτι θα βαλει γκολ ανα πασα στιγμη!!ελεγχε ξεκαθαρα το παιχνιδι!
δε θυμαμαι εδω και πολλα χρονια αντιστοιχη εμφανιση του παοκ!
ουφφφφφφφφφφφφφφ
- PAOK LEME!!!
Η θα μπορουσε να βαλει Βιτολο που θα βοηθουσε στην καλυψη και των 2 πλευρων, και θα βελτιωνε και την αμυντικη λειτουργια και στον αξονα και να βγαινει και στα πλαγια οταν η μπαλα παιζεται εκει αφηνοντας στο κεντρο τον Γκαρσια.dolphinto έγραψε:
η διαφορα ηταν οτι ο Λετο ηταν ξεκουραστος ενω ο Μιρο ειχε κανει ηδη χιλιομετρα και ερχοταν απο καιρο απραξιας...εβγαλε εναν επιθετικογενη παιχτη που δεν μαρκαρει (Κουτσια) τοσο για να βαλει εναν επιθετικογενη παιχτη που μπορει και να μαρκαρει.δεν θελει που φιλοσοφια να το δεις!!!..αν δεν εβαζε ο βαζελος το γκολ..που μπηκε απο την αλλη πλευρα..ασχετα απο του μουν..τι θα λεγαμε??? επρεπε να στηριξει -ή- την πλευρα γιατι ο Σπυροπουλος εβγενε ψηλα, ο νινις "ετρεξε" τον Μιρο και ο Λετο μπηκε ξεκουραστος... -ή- το κεντρο (γι'αυτο ετοιμαζοταν ο ισπανος) ...εριξε ζαρια η οποια δεν του "καθησε"..σε αυτο δεν βοηθησε και οι Σορλεν, Φωτακης...δεν ειναι δυσκολο να διακρινει κανεις τα παραπανω!!!ή ειναι?????
Παρ ολα αυτα βγηκε ο εξτρεμ (που λογω ελλειψης σεντερ φορ) επρεπε να μπαινει στην περιοχη και στη θεση του μπηκε ο Μουν. Επιθετικογενεις και οι δυο λες εσυ, εγω θα πω οτι το μονο που εχει κοινο με τον Κουτσια ειναι οτι τρεχει γρηγορα. Αν ενας αμυντικος ανεβαινει αυτο απο δεν τον κανει "επιθετικογενη παιχτη που μπορει και να μαρκαρει". Τον κανει επιθετικογενη μπακ. Μεγαλη διαφορα, ανυπαρκτη για σενα και το Σαντος.
Αλλα τι σου λεω τωρα ε?
..το μονο που εχει κοινο με κουτσια ειναι οτι τρεχουν γηργορα...ετσι και αλλιως ο κουτσια μονο ετρεχε στο ματσ...αα...και κανε αιτηση στον Βρυζα για προπονητης...μαλλον εισαι καλυτερος...απλα ζητα να κοουτσαρης την ομαδα απο την κερκιδα...γιατι μαλλον την κοουτσαρης απο εκει καλυτερα...
- PAOK LEME!!!
Καλα, ενταξει... η συνηθισμενη μαλακια για επιχειρημα...
Συνεχισε να βαρας παλαμακια στον προπονηταρα με τις πατημασιες στον κωλο.
Συνεχισε να βαρας παλαμακια στον προπονηταρα με τις πατημασιες στον κωλο.
δεν βαραω παλαμακια κανεναν...εχει και αυτος την ευθυνη του...αλλα οσο του αναλογη..οχι οσο τον κραζουμε... σημερα κουτσια-σορλεν-φωτακης ηταν για αλλαγη...εκανε τους 2..
αν εβγαζε κουτσια και εβαζε Βιτολο και τρωγαμε γκολ, παλι θα τον κραζαμε..αυτο προσπαθω να σου εξηγησω
- PAOK LEME!!!
Δεν προκειται να συμφωνησουμε αδερφε και νυσταζω κιολας.
Ας μη το τραβηξουμε αλλο.
Ας πιουμε μια e-μπυριτσα και με το συμπαθειο για τα εχμ, επιθετικογενη ποστ. Η ηττα αυτα φερνει.
[youtube]GH7bjIajc0A[/youtube]
Αντε στην υγεια μας! Την αλλη βδομαδα παλι
Ας μη το τραβηξουμε αλλο.
Ας πιουμε μια e-μπυριτσα και με το συμπαθειο για τα εχμ, επιθετικογενη ποστ. Η ηττα αυτα φερνει.
[youtube]GH7bjIajc0A[/youtube]
Αντε στην υγεια μας! Την αλλη βδομαδα παλι
Δεν έγραψα για κανένα γάβρο όμως φίλε μου.Εγώ έγραψα για τον ΠΑΟΚ.Δεν καταφέρθηκα εναντίων κανενός απλά είπα σχεδόν τα ίδια λόγια που είπε ο προπονητής μας...Και αν θεωρείς ότι απειλώ τον ΠΑΟΚ οταν είμαι από τους πιο παλιούς εγγεγραμένους χρήστες στο paokmania αυτό είναι επίσης δική σου άποψη...Μπορείς να μου δώσεις τον ορισμό της μίρλας πως την εννοείς εσύ???Διότι δε νομίζω να κατανοούμε ως μίρλα το ίδιο πράγμα...Θα σου πω εγώ τι εννοώ μίρλα.Μίρλα για μένα είναι να ΚΑΤΗΓΟΡΩ την ομάδα ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε σημείο που να γίνομαι κακοπροαίρετος!!!Άποψη και κριτική είναι αυτά που πιστεύεις πως είδες να τα λες...Αλλά όχι συνέχεια και να καταντάς γραφικός...sidpanos έγραψε:φώτη και το ότι ο γαυρος είναι η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα και μπλα μπλα μπλα είναι άποψη...
τι σημαίνει οτι μπορεί να γράφετε στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ?
μετά και την σημερινή μίρλα θα θέσω συζήτηση σε αντμιν και μοντ για τα ποστ που καταφέρονται εναντια στην ομάδα...
Αυτά...
αδερφε μαλλον για μενα πηγαινε η μπιχτη....και οχι για σ'ενα
ο Μουν θα δινε περισσοτερες βοηθειες στην αμυνα στον Μιρο που δεν ειχε αγωνιστικο ρυθμο.PAOK LEME!!! έγραψε:Αμ δε. Κουτσιανικουλης εξω, Μουν μεσα.... Χτυπα το κεφαλι σου οσο θες εσυ...
ψιλα γραμματα, η ουσια ειναι μια. ΜΠΑΤΖΕΤ.
Έχουμε χάσει τη μπάλα σήμερα..όπως γίνεται μετά από κάθε ήττα.tigon4 έγραψε:αδερφε μαλλον για μενα πηγαινε η μπιχτη....και οχι για σ'ενα

κριμα αλλα η ηττα αυτα εχει.......και θελω να ζητησω συγνωμη γι'αυτα που ειπα.....οχι οτι δεν τα πιστευω,και θα συνεχιζω να τα πιστευω αλλα επειδη τα δημοσιευσα.
- PAOK LEME!!!
(Ψιλο)γειτονακι jibbie ανελυσα τη σκεψη μου για τις αλλαγες λιγο πιο πανω. Σωστο, λαθος, αυτο νομιζω. Αμα νικουσαμε η αμα παιρναμε Χ δε θα γινοταν καν τετοια κουβεντα. Αλλα.
Το μπατζετ δεν παιζει μπαλα. Ξερω, καρακλισε, αλλα ισχυει.
Μεγαλη κουβεντα, αλλη φορα. Νανι τωρα.
Το μπατζετ δεν παιζει μπαλα. Ξερω, καρακλισε, αλλα ισχυει.
Μεγαλη κουβεντα, αλλη φορα. Νανι τωρα.

Το μπατζετ δεν παιζει ΠΑΝΤΑ μπαλα..ΟΤΑΝ παιζει ομως, κανει τη διαφορα.
που μενεις;
που μενεις;

- sidpanos
φώτη το μίρλα δεν πήγαινε σε σένα...δεν διάβασα τα μνμτα σου...αν μιλάς πάντως για κακή ομάδα χωρίς ψυχολογία και προσανατολισμούς,τοτε ανηκεις στους μίζερους...
γιατί η ομάδα αδικήθηκε σήμερα και δεν έχει υποθεί τίποτα...
σας έχουν πάρει με τα νερά τους οι γαβροβάζελοι που νομιμοποιούν την αδικία και αν μιλήσεις για τα χειρουργία που υφίστασαι είσαι γραφικός και κλαψιάρης...στο διάολο πουστράκια...λαμόγια και δυνάστες του ελληνικού μίζερου πρωταθλήματος...
γιατί η ομάδα αδικήθηκε σήμερα και δεν έχει υποθεί τίποτα...
σας έχουν πάρει με τα νερά τους οι γαβροβάζελοι που νομιμοποιούν την αδικία και αν μιλήσεις για τα χειρουργία που υφίστασαι είσαι γραφικός και κλαψιάρης...στο διάολο πουστράκια...λαμόγια και δυνάστες του ελληνικού μίζερου πρωταθλήματος...