Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

joshua έγραψε:Δεν ειπαι κανεις οτι θα βαλουν τα λεφτα τους και θα αφησουν εν λευκω την διαχειριση τους στον Ζαγορ.Θα βαλουν δικα τους ατομα στην διοικηση και ευτυχως δηλαδη γιατι στα οικονομικα οι παροντες δεν τα πανε και πολυ καλα και θα αφησουν θεωρητικα τον Ζαγορ να εχει την θεση του προεδρου ως ηγετικη μορφη και την γενικη εποπτεια του αγωνιστικου τμηματος.Δεν καταλαβα τι σου φαινεται περιεργο, λες σε ολες τις εταιριες στις οποιες εχουν επενδυσει αραβες να ειναι ολα τα μελη των ΔΣ αραβες? Ποιο κοντινο παραδειγμα η marfin οπου ο Βγενοπουλος εχει θεση απλα αντιπροεδρου αν θυμαμαι καλα αλλα αυτος αναλαμβανει τις συνομιλιες στις εκαστοτε διαπραγματευσεις.
δεν εννουσα για επενδυσεις σε εταιριες που προφανως θα εχουν καποιο οικονομικο κερδος.στην ελλαδα η μπαλα ειναι μια μαυρη τρυπα χρηματων για οποιον ασχοληθει με καποια ομαδα εκτος παο-οσφπ.και παλι σ αυτες δεν θα εχει εσοδα απο το ποδοσφαιρκο τμημα αλλα απο τις εξωποδοσφαιρικες δουλειες που θα κανει απο πισω.τυπου παιρνεις μια κρατικη την πουλας την ξαναγοραζεις φτιαχνεις ενα γηπεδο με δικια σου κατασκευαστικη και σε πληρωνει το κρατος και τα γνωστα.
το να ερθει καποιος να βαλει ενα ποσο ν παρουμε κανα δυο παιχτες αντε να βαλει αλλο ενα να πληρωσουμε λιγα χρεη αντε κ αλλο ενα για παιχτες κ μεσημβρια αντε κ μ το ζορι αλλο ενα και μετα τι?θα παιρνει 5 ευρω απο τα τηλεοπτικα 8 ευρω απο τα μπονους στα πλει οφ 4 ευρω χορηγιες και 10 ευρω+ ενα κρουασαν απο το ευρωπα λιγδ.αρα θα φυγει ψιλοχρεωμενος σαν τον καημενο τον τσακιρη και καθε τσακιρη και εμεις θα ψαχνουμε παλι κανα ζαγορακη και καμια ρεφενε αυξηση μου κου και τα σχετικα.
και επειδη οι αραβες δεν ειναι χαζοι και δεν μπορει να μην τα ξερουνε ολα αυτα δεν νομιζω οτι το ενδιαφερον ειναι πραγματικο.μην παρασυρεται ο κοσμος επειδη δηθεν γραφουνε οι βρωμιαρηδες για να πουλησουνε.δεν υπαρχει ενδιαφερον επειδη δεν υπαρχει βαση σ ολο αυτο.δεν υπαρχει λογος να ερθει καποιος να επενδυσει αν δεν ειναι ΠΑΟΚ και δεν αγαπαει την ομαδα για να σκορπιζει ετσι για την τρελα του λεφτα
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

khaledfreepaok έγραψε:.μην παρασυρεται ο κοσμος επειδη δηθεν γραφουνε οι βρωμιαρηδες για να πουλησουνε.

ο ιδιος ο ζαγορακης το ειπε οτι υπαρχει ενδιαφερον ......παλι οι αρδ φταινε ??...ενταξει και εμενα μου σπαει τα νευρα ολο αυτο που γινεται εδω και 1 μηνα αλλα δεν φταινε παλι αυτοι απο τιν στιγμη που ολη η διοικηση το αποδεχεται
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

thief έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στο ιδιοκτησιακό της ομάδας. ΚΑΜΙΑ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ....
Για 4οι και 5οι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ναι, μια χαρά είμαστε. Πλέον όμως έχει έρθει η εποχή της υπέρβασης. Ο κόσμος διψάει. Και στην τελική, ο Ζαγοράκης μάλλον διαφωνεί με την άποψη αυτή. Η ομάδα οικονομικά έχει φθάσει στα όριά της και δεδομένης της κρίσης που θα μας κάνει παρέα πολλά χρόνια ακόμα, καταλαβαίνετε ότι ένας μεγάλος επενδυτής δεν είναι απλά θέμα ισχυροποίησης του συλλόγου, αλλά επιβίωσής του...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

+100000
καλημερα, ουτε εγω πιστευω πως υπαρχει ωριμοτητα για μια διοικηση λαικης βασης και πλεον ουτε το χρημα για να στηριχθει αυτο το εγχειρημα ( η κριση ειναι μεγαλη ).
Ο μονος τροπος πλεον για να πρωταγωνιστησει η ομαδα ειναι ο επενδυτης.
Οσο για την χασουρα απο επενδυσεις στο χωρο του ποδοσφαιρου, ως ανασταλτικος παραγων, οπως αναφερθηκε απο συνοπαδο,για το ενδιαφερον των αραβων, εχω να επισημανω πως αυτοι που χανουν λεφτα απλα το επιδιωκουν.
Δεν υπαρχει περιπτωση να θελουν να συγκρατησουν τις δαπανες και να μην μπορουν.
Αν λαβω υποψιν και το επιχειρηματικο σχεδιο που δοθηκε, οπως εχει γραφει, το οποιο θα ειναι με την λογικη Ζαγορακη, δεν χρεωνω την ομαδα, οι συνθηκες για καποιον να επενδυσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι οι καταληλοτερες.
thief

Δημοσίευση από thief »

Καταρχήν παιδιά για να μην παρηξγηθω, ότι και να γίνει εννοείται ότι θα στηρίξω.

Είτε έρθουν οι Αραβες είτε όχι πάλι τα 4 γράμματα θα ακολουθώ όπως κάνω από μικρό παιδί. Απλώς προτιμώ την ομάδα έτσι όπως είναι με ένα στιλ λαικής βάσης. Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει αδυναμίες. Γνωρίζω ότι εάν δεν έχουμε ευνοική ρύθμιση η ομάδα θα είναι υποχρεωμένη κάθε χρόνο να δίνει ένα πολύ μεγάλο και σεβαστό ποσό στο κράτος, δεν γνωρίζω καλά αυτό που ειπώθηκε για το φετινό άνοιγμα και εκεί έχω ένα προβληματισμό, αλλά πάλι θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μείνουμε όπως είμαστε έστω και αν είμαστε υποχρεωμένοι να μην κάνουμε την όποια υπέρβαση θέλουμε.

Πείτε μου μή ρεαλιστή ή τα βλέπω τα πράγματα όπως θέλω να τα βλέπω. Δεν με ενοχλεί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αλλά ότι και να γίνει εννοείται ότι θα στηρίξω. Και μακάρι οι άνθρωποι που θα έρουν στην ομάδα να την δουν με σοβαρότητα και όχι μετά από 3-4 χρόνια να πουν ...βαρέθηκα να βάζω άλλα χρήματα και δεν ασχολούμε άλλο. Το ότι θα είναι ο Ζαγοράκης πάντως στο προεδρικό θώκο είναι μία δικλείδα ασφαλείας.

ps: navigator, να με συγχωρείς αλλά ο ίδιος Φαρλαλής δήλωσε ότι τα δύσκολα περάσανε και όχι εγώ, και το πιστεύω αυτό που λέει. Τώρα ή ομάδα είναι στρωμένη και απλώς θέλει κάποιες βελτιώσεις από ΟΛΟΥΣ μας. Επίσης αυτό που λες να κάνουμε ομάδα να εκθέτει τους κάτω μπούληδες πέρυσι το κατάφερες αυτό και τους εξέθεσες και έκανες τους "πολυμετοχικούς" να ξεβρακωθούνε. Και φέτος αν δεν είχαμε την φυγή Σάντος πάλι πιστεύω ότι θα είμασταν μια ανάσα από τους πρώτους παρόλο το κυνηγητό που τρώμε από την διατησία και παρόλο την κωμωδία της super-ligdas που ζούμε. Χθες παρεπιπτώντος παίχτηκε το 200ο επεισόδιο της σαπουνόπερας στα γραφεία της λίγκας. Όπου Μαρινάκης, Πατέρας, Μπέος και Πιλάβιος δώσαν ρεσιτάλ ηλιθιότητας... :redcard:
kos

Δημοσίευση από kos »

ολοι θελουμε λαικη βαση. ο ζαγορακης εδωσε την ευκαιρια με δυο αυξησεις μετοχικου κεφαλιαου αλλα η ευκαιρια χαθηκε. 2 χαρτια στην πρωτη και 500 χιλ στην δευτερη. με την κριση που υπαρχει δεν εχει νοημα να γινει τριτη.

και εγω δεν θελω αραβες αλλα με τρομαζει αυτο που θα γινει εαν δεν μπουν κεφαλαια στην ομαδα.

φετος ειπαν οτι πηραν 1,5 χαρτι λιγοτερο απο τα διαρκειας. του χρονου θα ειναι θαυμα εαν τα διαρκειας ειναι πανω απο 10,000. οι μισοι απο εμας δεν θα εχουμε φραγκα για να παρουμε, αλλοι θα εχουν αλλα θα το σκεφτουν και αρκετοι θα ψαχτουν για πιο φθηνες θυρες.

αυτα που διαβαζω για φθορα του ζαγορακη απο ανακοινωσεις ειναι παπαριες. και εαν ειναι αληθεια και ετσι νοιωθει ο ζαγορακης καλα θα κανει να το παρει αλλιως. η φθορα θα αρχισει οταν (εαν) θα αναγκαστει να μειωσει το μπατζετ, να πουλησει παικτες κτλ κτλ. και ολα αυτα με ενα μεγαλο ερωτηματικο. εαν χρειαστει να παρει τετοιες αποφασεις θα μεινει για να το κανει? αντεχει?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

τη λαϊκή βαση ρε παιδιά?
ο κοσμος δεν εχει λεφτά να φαει θα τα βαζει στον ΠΑΟΚ ?

ενας πολυ ενεργός ΠΑΟΚτσις τον χρονο θελει 1 διαρκείας (η εισιτήρια καθε ματς) 2-3 εκτός, καποια λεφτα σε αύξηση , καμια μαλακια να παρει απο την μπουτικ..... θελει να σκαει τον χρονο ενα 300-400 μεσα στο νερο.

θα μου πειτε τη ειναι 400 τον χρονο? ε στις μερες μας ειναι.

Θα ηταν καλο να έρθουν η αραβες όμως εγω για το μέλλον φοβάμαι (εκτος αν σαν πρόεδρος μείνει αυτος που με εκανε επιτέλους ομαδα μετα απο 20 χρονα την ωρα που ήμουν για Δ') ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

@thief

οντως τους εκθεσαμε τους βαζελους περυσι.το ζητημα ειναι ομως φιλε μου η ΔΙΑΡΚΕΙΑ.φετος,που ενας απο τους λογους που ο πρωτομαστορας της ομαδας μας αποχωρησε ηταν κ η οικονομικη αδυναμια να ανεβασουμε επιπεδο το αγωνιστικο δυναμικο,η πορεια της ομαδας δεν ειναι στην ελλαδα η αναμενομενη,χωρις να παραβλεπω τα διαιτητικα σπρωξιματα των αλλων 2.τι να κανουμε,το ρημαδι το χρημα (συγκεκριμενα η ελλειψη του) ειναι αποσταθεροποιητικος παραγοντας για την ανοδικη πορεια του ΠΑΟΚ,που δειχνει να εχει ολα τα υπολοιπα εχεγγυα!

δε γνωριζα τι ειπε ο φαρλαλης,προφανως δεν αμφισβητω οτι δηλωσε αυτο που αναφερεις.προσωπικα,διαφωνω.εδω κ διχως χρεη ειναι εξαιρετικα αμφισβητησιμο εγχωριως αν σου επιτραπει να ξαναβγεις εστω δευτερος.ποσο μαλλον χρεωμενη ουσα η ΠΑΕ.η υπαρξη των χρεων συνιστα ενα μοχλο αφορητης πιεσης για τον ΠΑΟΚ,που αν δεν εκλειψει οριστικα,δε βλεπω να κανουμε κατι συγκλονιστικα καλυτερο των τελευταιων ετων.που ασφαλως δεν ειναι κ λιγο πραγμα.αλλά,καλως ή κακως,δε θα ζουμε παντοτε με την ... αναμνηση των μπατατουδοπαγωνογουμενων.θα ηταν νοσηρο αλλωστε κατι τετοιο.οφειλουμε να βλεπουμε κυριως μπροστα.κ το βλεμμα στο μελλον,χωρις οικονομικη συμπαρασταση,περιθωρια μεγαλης αισιοδοξιας δεν καταλειπει.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

thief έγραψε:... Το ότι θα είναι ο Ζαγοράκης πάντως στο προεδρικό θώκο είναι μία δικλείδα ασφαλείας...
Απευθύνομαι σε σένα και σε όποιον μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό που αναφέρεις, επειδή εγώ αμφισβητώ εντελώς, οτι ο Ζαγόρ θα αποτελέσει δικλείδα ασφαλείας.

Υποθέτουμε την περίπτωση, που ο επενδυτής θέλει να ξεφορτωθεί τον Ζαγόρ, για να κάνει την ομάδα υποχείριό του. Μου είναι πολύ αυτονόητο πως άνετα μπορεί να τον κάνει να παραιτηθεί ή και να τον διώξει ακόμα, ώστε να συνεχίσει απερίσπαστος το "όποιο έργο του", γυρίζοντάς μας σε αλήστου μνήμης άσχημες εποχές. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Σ΄ αυτήν την περίπτωση ποιά είναι η δικλείδα ασφαλείας; Αφού ο μεγαλομέτοχος είναι ιδιοκτήτης, άρα και απόλυτος κυρίαρχος "ΣΕ ΟΛΑ". Τί κάνουμε;
thief

Δημοσίευση από thief »

φίλε Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag., όπως ξέρεις ούτε εγώ είμαι υπέρμαχος της λύσης "επενδυτής", κυρίως λόγω του αμωρτολού παρελθόντος.
Ακούω τις λέξεις "επενδυτές" ή "όμιλο εταιριών" και με πιάνει κρύος ιδρώτας... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και οι άνθρωποι αυτοί με τους οποίους συναναστρέφεται ο Ζαγοράκης είναι στην ίδια κατηγορία ή ότι δεν έχουν καλές προθέσεις κ.λ.π. αλλά όπως λέει και η παροιμία "όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι"...

Τώρα με τον λανθασμένο όρο "δικλείδα προστασίας" που χρησιμοποίησα ήθελα απλώς να τονίσω ότι όσο ο Ζαγοράκης είναι στο προεδρικό θώκο θα είμαι λιγότερο ανήσυχος και θα έχω λιγότερες αμφιβολίες.

Όπως και να το κάνουμε το όνομα Ζαγοράκη αποτελεί ασφάλεια για όλους μας. Πρώτων γιατί μπορεί ως παράγοντας να έχει αρκετά μειονεκτήματα αλλά σίγουρα συμφωνούμε όλοι για την φερεγγυότητα του και για το ότι αγαπάει την ομάδα. Επίσης είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που μόνο αυτός γνωρίζει τους επίδοξους αγοραστές και οι επίδοξει αγοραστές μόνον αυτό γνωρίζουν και ουσιαστικά εμπιστεύονται.
Συνεπώς αν κάποια μέρα ακούσω ότι ο Ζαγοράκης "παραιτείται" ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ παύει για μένα η εμπιστοσύνη προς τους ανθρώπους αυτούς. ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΥΕΙ.
Επίσης σε περίπτωση στραβής χρονιάς (ποδόσφαιρο είναι... λογικό είναι να μην πηγαίνεις πάντα καλά) αν ακούσω ότι απολύθηκε ο Ζαγοράκης διότι πχ αυτός θεωρείται ο υπεύθυνος κ.λ.π. ή ότι ως διοίκηση θέλουμε νέους ανθρώπους "τεχνοκράτες", με "σύγχρονες αντιλήψεις" και μυαλά ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΥΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Με αυτό τον τρόπο εννούσα την δικλείδα ασφαλείς στο πρόσωπο του Ζαγοράκη. Ξέρω ότι άλλο είναι το ερώτημα σου στο οποίο ομως και δεν μπορώ να απαντήσω. Και είναι και ένας από τους λόγους που δεν είμαι υπέρμαχος της λύσης "επενδυτής".

Εννοείται πάντως οτι αν γίνει συμφωνία με τον Όμιλο οφείλουν και η ΠΑΕ και ο ΑΣ να δουν πως μπορούν και αυτοί να βάλουν τις οποιεσδήποτε δικλείδες έτσι ώστε να προστατέψουν την ομάδα. Νομικός δεν είμαι, αλλά πρέπει να ψαχτούν. Δυστυχώς οι ΠΑΕ ως Α.Ε. έχουν αυτό το κακό. Ο κάθένας μπορεί να χρεώσει την ομάδα και να μην ευθύνεται προσωπικά σε αντίθεση πχ με τις προσωπικές εταιρίες ή Ο.Ε.. Θα σου πεί ο μεγαλομέτοχος "επένδυση" έκανα, δεν έκλεψα (...λέμε τώρα) απέτυχα στις προβλέψεις μου και άντε βρες μετά άκρη.
Δεν ξέρω ίσως αν η ομάδα παρέμεινε επί αόριστο ως διοίκηση πρωτοδεικίου να ήταν καλύτερο αλλά και πάλι δεν ξέρω.

Υπομονή πάντως σε λίγες μέρες ή καλύτερα ώρες θα ξέρουμε... Ας ελπίσουμε ότι είναι να γίνει να είναι για το καλό της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Ζαγορακη τον ρωτησε κανεις αν εχει σκοπο να κατσει εσαει στην προεδρικη καρεκλα? Αν φυγει καποια στιγμη ο Ζαγορ, με αλλη διοικηση πρωτοδικειου, χωρις αυτον, τι μελλον εχει ο ΠΑΟΚ? Φανταζομαι ολοι ξερετε. Το οτι ο ιδιος για πρωτη φορα ειναι τοσο ζεστος και προφυλασει ως κορη οφθαλμου την διαδικασια της επενδυσης δεν σας λεει κατι? Δεν του εχετε εμπιστοσυνη? Κατι παραπανω φανταζομαι ξερει,μπορει να του εχω καταλογισει πολλα ως προς τις προεδρικες του ικανοτητες αλλα καλως η κακως αυτος ξερει καλητερα τι συμβαινει μεσα στην ΠΑΕ και σιγουρα αν τον ενδιαφερει κατι πανω απο ολα ειναι να εξασφαλισει την υστεροφημια του οποτε αν αυτος νιωθει καλα αυτη τη στιγμη θα επρεπε να νιοθουμε καλα ολοι μας.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ο Ζαγοράκης δεν έχει και δε θα έχει καμια ευθύνη για το τι θα γίνει στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

η συμφωνια που θα γινει αν γινει θα εχει κ ορους "ειδικους" να μην φτασει η ομαδα σε εποχη γουμενου....οταν κ αν φυγει ο ζαγορ.........

γιατι μπορει να φυγει αλλα να εχει ρολο στην ΠΑΕ ακομα..... ;) so simple
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Petm έγραψε:ο Ζαγοράκης δεν έχει και δε θα έχει καμια ευθύνη για το τι θα γίνει στο μέλλον.
Προφανως και δεν εχει καμια ευθηνη ο Ζαγορ αλλα δεν ειναι το ιδιο να διευκολυνεις την ελευση ενος μεγαλου και σοβαρου επενδυτη και αλλιως να διευκολυνεις την ελευση κανενος καμπανη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PARASANDALOS έγραψε:η συμφωνια που θα γινει αν γινει θα εχει κ ορους "ειδικους" να μην φτασει η ομαδα σε εποχη γουμενου....οταν κ αν φυγει ο ζαγορ.........

γιατι μπορει να φυγει αλλα να εχει ρολο στην ΠΑΕ ακομα..... ;) so simple
Δεν μπορεις να βαλεις κανεναν ορο.Αλωστε δεν γινεται καμια συμφωνια,δεν εχουμε μεταβιβαση μετοχων,απλα βαζουν λεφτα στην ΑΜΚ και αυτοματα αποκτουν την πλειοψηφια των μετοχων.Η διατηρηση του Ζαγορ δεν γινεται με δικη του πρωτοβουλια αν γινει,αλλα εξυπηρετει καλητερα τα συμφεροντα των επενδυτων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”