Valerenga - Π.Α.Ο.Κ 30 Ιουλίου 2009

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Valerenga - P.A.O.K 30 Ιουλίου 2009

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Stepas έγραψε: Συγγνώμη ρε αδέρφια, αλλά δύο μέρες τώρα χτυπιόμασταν οι Αθηναίοι στο τόπικ "Live αγώνες του ΠΑΟΚ στο internet" για μαγαζί στην Αθήνα που θα δείξει το ματς και δεν βγάζαμε άκρη, κι εσείς μαζευτήκατε και μάλιστα πολλοί και το είδατε; Πρώτον ζηλεύω, δεύτερον γιατί δεν σφυράγατε να το πάρουμε χαμπάρι και οι υπόλοιποι; (Εκτός αν το αναφερατε αλλά μου ξέφυγε, οπότε πάω πάσο).
+1
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

Άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Όπως τον παλιό καλό καιρό!!Σοβαροί, με σωστές τοποθετήσεις, πάθος, ακόμη και στο τελείωμα αν δεν ήταν τα κωλονερά θα βάζαμε κι άλλο μπαλάκι...Βέβαια μην ξεχνάμε με την Ρένγκα παίζαμε.Το μόνο μειονέκτημα μας ήταν οι 20 μέρες προετοιμασία και κανένα παιχνίδι,ενώ αυτοί είχαν πόσα...Αλλά δε μασάει ρε η ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Ένα πράγμα μόνο αδέρφια...Προσοχή στη Τούμπα την Πέμπτη.Αγωνιστικά δεν το συζητάω, η ομάδα πλέον είναι ομαδάρα,ξέρουν αυτοί και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη,παίκτες,προπονητή,διοίκηση...Για εμάς προσοχή...Στις κερκίδες.Ούτε ένας μέσα στον αγωνιστικό χώρο!Στο τέλος όλοι στις θέσεις μας.ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ!Οι πυρσοί ΟΧΙ μέσα στο χορτάρι...Είναι σημαντικό παιδιά.Πρέπει να σοβαρευτούμε.Ευρώπη παίζουμε (αλλά και στη σούπα λιγκ) κι αν δεν είμαστε κόσμιοι, έχει παντόφλα καλή.ΠΑΟΚ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά χωρίς πρόστιμα και τιμωρίες,είναι κρίμα.Πόσο μάλιστα όταν πάμε καλά αγωνιστικά.Γιατί θα πάμε καλά,όλοι το βλέπουν πλέον και μας φοβούνται,η ΠΑΟΚΑΡΑ μπήρε μπροστά και δεν τη σταματάει τίποτα!Πάμε για τα καλύτερα ΠΑΟΚΑΡΑ μου, είμαστε άρρωστοι μαζί σου!!!!
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!! :)
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

ContrerasPablo έγραψε:δεν το συμπαθουσα τον μουσλι αλλα οταν ειδα να σκοραρει και μαζι να τραυματιζεται συγκινηθηκα,πλεον δηλωνω καθαρα οπαδος του μουσλι....τα εδωσε ολα πραγματι...
Φιλικα παντα....
Για αυτο και τα κανουμε μπαχαλο μεταξυ μας συχνα...
Βαζει ενα γκολ και γινεται ο αγαπημενος παικτης...
Χανει ενα τετ α τετ και γινεται αμπαλος...

Για αυτι παντα λεω οτι καλυτερα να μη λεμε για παικτες τιποτα στη διαρκεια αγωνιστικης περιοδου....απλα να τους στηριζουμε...και τον προπονητη εννοειται...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

προστιμο τσιμπαμε για τις κροτιδες, ενω προστιμο αναμενεται και για ΚΑΘΕ πυρσο που αναψε.....αρα αν δε θελουμε να ξεπαραδιαστουμε κανενας πυρσος δεν πρεπει να αναψει στη ρεβανς

κατα τα αλλα η ομαδα ητανε σοβαρη και καθαρισε το ματσακι μου αρεσαν αρκετοι παικτες αλλα ειναι ακομη νωρις για να δουμε μπαλαρα....αμυντικα εστιαζω ειναι προβλημα στο ψηλο παιχνιδι και στα στημενα (3ο ματς που φαγαμε γκολ απο φαουλ) ενω επιθετικα υστερουμε απο τα ακρα οπως και περσι.......υπαρχει και ρεβανς οποτε χαμηλα τη μπαλα και παμε για μια καλη κληρωση
συγχαρητηρια στα αλανια που ταξεδεψαν και στην ομαδα για το παθος της στο 2ο, δεν αγχωθηκα ουτε μια στιγμη (και αυτο ειναι σπανιο για μενα) μειωσαμε το τσιγαρο απο 1μιση οπακετο κουτρας σε ενα ματς σε 10 τσιγαρα κουτρα για ενα ματς....αντε και ακαπνοι δον φερναντο
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Πυρσοι να αναβουν αλλα να τους πληρωνουμε οι συνδεσμιτες.....δε γινεται να χαθει η ομορφια στην κερκιδα και οι πυρσοι ειναι απο τα απαραιτητα πολλες φορες...οι κροτιδες βεβαια ειναι βλακεια να πεδτουν στον αγωνιοστικο χωρο....

Μπραβο στα αδερφια στην Αθηνα για την οργανωση τους....χαιρομαι που πολλους απο εσας σας εχω γνωρισει προσωπικα....ειστε πραγματικοι ΠΑΟΚ-μαχητες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μου άρεσε που τα γκολ που βγάλαμε ήταν δύσκολα και όμορφα :
1. Το πρώτο με το εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Βραζιλιάνου
2. Το δεύτερο με την όμορφη, κάθετη μπαλιά του Σορλέν στον Μουσλίμοβιτς και τον παλικαρίσιο τρόπο που κέρδισε τη μπάλα και έκανε το σούτ-γκολ ο δεύτερος. Εύχομαι περαστικά στο τραύμα του!
Αντίθετα το γκολ που δεχθήκαμε ήταν μια φοβερή αδράνεια της άμυνας που σ' ενα φάουλ, σχεδόν σαν κόρνερ, δεν κάλυψε κανείς το πρώτο δοκάρι κι έτσι βρέθηκαν μόνοι τους τρεις αντίπαλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 31 Ιούλ 2009, 09:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Ολα καλά.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ολα πηγαν πολυ καλα...η ομαδα εδειξε ενα προσωπο που, ειλικρινα, δεν το περιμενα. Μπραβο σε ολους. Και στον Δον Φερναντο.

ΥΓ Δεν εχω ξαναζησει τετοια ατμοσφαιρα, οπως αυτη στην Αγια Παρασκευη της Αθηνας. Οποιος δεν το εζησε "ζωντανα" δυσκολα θα το καταλαβει... Ετσι γεννιουντε καποιοι αληθινοι θρυλοι...
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Παιδια κανενα βιντεακι απο Αγ. Παρασκευη υπαρχει;

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ! ! ! Και στην καρδια της Αθηνας

:?
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Platon έγραψε:
ΥΓ Δεν εχω ξαναζησει τετοια ατμοσφαιρα, οπως αυτη στην Αγια Παρασκευη της Αθηνας. Οποιος δεν το εζησε "ζωντανα" δυσκολα θα το καταλαβει... Ετσι γεννιουντε καποιοι αληθινοι θρυλοι...
άντε να κατέβω κάτω να νοιώσω λίγο ΠΑΟΚ, γιατί χτες εδώ μόνο στα γκολ
κουνήθηκαν οι πατριώτες
:)
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Πρώτο θέμα και στο σαιτ της ΟΥΕΦΑ. Αυτά είναι ΠΑΟΚάρα μου!

www.uefa.com
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Το γήπεδο ήταν απαράδεκτο. Μετά από μερικά μόνο λεπτά βροχής κανένα ελληνικό γήπεδο δεν γίνεται τόσο χάλια. Μιλάμε για τη λίμνη Πλαστήρα, λίγο ακόμα και θα βάζανε μπρατσάκια οι παίχτες.
Φυσικά κάτω από τέτοιες συνθήκες αντεπίθεση δεν βγαίνει με τίποτα, αλλιώς είμαι σίγουρος ότι ο Σάντος θα έριχνε μέσα κουτσια και θα τσιμπάγανε οι ρέγγες κανα δύο ακόμα στα σίγουρα. Έριξε μέσα όμως φιλομένο που για να του πάρεις τη μπάλα πρέπει να τον δολοφονήσεις επί τόπου, άλλος τρόπος δεν υπάρχει.
Μετά τη λήξη του αγώνα ήρθε κλιμάκιο της WWF και χαρακτήρισε το γήπεδο υγροβιότοπο υπο καθεστός προστασίας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

vagbak4 έγραψε:ρε αδερφε που καθοσουν? εγω καθομουν διπλα ακριβωs στον gash και πισω ακριβωs απ'τον ολιβαρεζ!!!!! καλεs διακοπεs να εχειs αδερφε και καλα μπανια!!!! ΠΑΟΚΑΡΑ παντου και παντα

Χαχα! Καθόμουν φάτσα στον Gash. Δίπλα ακριβώς στον Deko, με την μπλούζα paokmania....

Eυχαριστώ για τις ευχές και αντεύχομαι. Σε λίγη ώρα πιάνουμε λιμάνι Χίου, τώρα γράφω εν πλω...

ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΝΤΩΣ! ΠΟΝΕΣΕ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

Retzi έγραψε:Πρώτο θέμα και στο σαιτ της ΟΥΕΦΑ. Αυτά είναι ΠΑΟΚάρα μου!

http://www.uefa.com
Χαχαχαχα...διαβάστε τι λέει ο φουκαράκος...Έχουνε ελπίδες στην Τούμπα! Χαχαχαχα...που πας ρε Καραμήτρο;;;;
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Lakistuta έγραψε:
ContrerasPablo έγραψε:δεν το συμπαθουσα τον μουσλι αλλα οταν ειδα να σκοραρει και μαζι να τραυματιζεται συγκινηθηκα,πλεον δηλωνω καθαρα οπαδος του μουσλι....τα εδωσε ολα πραγματι...
Φιλικα παντα....
Για αυτο και τα κανουμε μπαχαλο μεταξυ μας συχνα...
Βαζει ενα γκολ και γινεται ο αγαπημενος παικτης...
Χανει ενα τετ α τετ και γινεται αμπαλος...

Για αυτι παντα λεω οτι καλυτερα να μη λεμε για παικτες τιποτα στη διαρκεια αγωνιστικης περιοδου....απλα να τους στηριζουμε...και τον προπονητη εννοειται...
και εγω φιλικα σου απανταω οτι δεν ειμαι μιζερος και γκρινιαρης,αλλα μου αρεσε μ\που σκοραρε για την ομαδα αλλα τραυματιστηκε που τα εδωσε ολα...ουτε ελεγα οτι ειναι ασχετος,ουτε κακο φορ,ελεγα καλος ειναι αλλα δεν τον πηγαινα πως να το κανουμε,διαβαζε πιο καλα αλλη φορα φιλε,γιατι αλλοι ντε και καλα διωχνουν τον κοντρερας,και εμενα λες που ειπα οτι τον συμπαθω τν μουσλι...ποτε δεν το αμφησβητησα.... αλλα δν μου αρεσε παλια,αυτο
φιλικα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”