Pro Evolution Soccer
- Federacion
- PAOKfanAthens
Re: Pro Evolution Soccer
To πηρα το παιχνιδι...
Εγω τουλαχιστον απογοητευτηκα απο αυτο που ειδα...Οι φανελες δεν ειναι καν αυτες που εχουμε,ουτε εχουν το σημα της φουμα...Μια προχειροφτιαγμενη ριγε και μια ολομαυρη με ασπρο σορτσακι...
Λογικη η απουσια του Ελ Ζααρ,ο οποιος ομως υπαρχει στην λιβερπουλ και ετσι μπορειτε να τον μεταφερετε,και η παρουσια του Σορλεν...Επισης υπαρχουν και οι Αραμπατζης,Μιλιεβιτς...
Οσο αναφορα την περιγραφη,στα ματς του ΠΑΟΚ δεν αναφερετε ποτε το ονομα της ομαδας,ενω ο μονος παιχτης που περιγραφεται ειναι ο επαγγελματιας πιθανον επειδη τον περιγραφουν και στους αγωνες της εθνικης...
Πολυ πισω σε πολλες μεταγραφες με πιο τρανταχτο παραδειγμα τον Ιμπρα στην Μπαρτσα!
Πολλες μεταγραφες λειπουν και απο τους γαυροβαζελους...
Γενικα με τοσες μ@λ@κιες αρχισα να πιστευω πως ειναι ελαττωματικο μονο το δικο μου!
Εγω τουλαχιστον απογοητευτηκα απο αυτο που ειδα...Οι φανελες δεν ειναι καν αυτες που εχουμε,ουτε εχουν το σημα της φουμα...Μια προχειροφτιαγμενη ριγε και μια ολομαυρη με ασπρο σορτσακι...
Λογικη η απουσια του Ελ Ζααρ,ο οποιος ομως υπαρχει στην λιβερπουλ και ετσι μπορειτε να τον μεταφερετε,και η παρουσια του Σορλεν...Επισης υπαρχουν και οι Αραμπατζης,Μιλιεβιτς...
Οσο αναφορα την περιγραφη,στα ματς του ΠΑΟΚ δεν αναφερετε ποτε το ονομα της ομαδας,ενω ο μονος παιχτης που περιγραφεται ειναι ο επαγγελματιας πιθανον επειδη τον περιγραφουν και στους αγωνες της εθνικης...
Πολυ πισω σε πολλες μεταγραφες με πιο τρανταχτο παραδειγμα τον Ιμπρα στην Μπαρτσα!
Γενικα με τοσες μ@λ@κιες αρχισα να πιστευω πως ειναι ελαττωματικο μονο το δικο μου!
- PaOkArAsIrAkLiO
Εμενα παντως μου αρεσε πολυ! Ισως επειδη δεν επαιξα καθολου το 2010 και εχω στο μυαλο μου το 2009. Παρολαυτα εχω να κανω την παρατηρηση οτι ακομα η αντιδραση των παικτων off the ball ειναι αθλια! Καμια κινηση στο χωρο, καμια προσπαθεια για ομαδικη πιεση στον αντιπαλο, τιποτα, μηδεν εις το πηλικο!!! Ελπιζω να λυθει αυτο το προβλημα στις επομενες εκδοσεις.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Αν υπήρχε και αυτό έτσι όπως έχουνε κάνει και τις πάσες θα μπορούσες να παίζεις διαστημικό ποδόσφαιρο..

Thx, Admin Team
Αν υπήρχε και αυτό έτσι όπως έχουνε κάνει και τις πάσες θα μπορούσες να παίζεις διαστημικό ποδόσφαιρο..

- PAOKfanAthens
Ειναι γεγονος παντως οτι το pro αλλαξε επιπεδο...Πλεον δεν ειναι το απλο ποδοσφαιρακι που επαιρνες εναν παιχτη και χορευες την αμυνα του αλλου...Τωρα για να ανοιξεις την αντιπαλη αμυνα το επιτυγχανεις μονο με σεντρες και προωθημενες!
PAOKfanAthens έγραψε:To πηρα το παιχνιδι...
χαχαχαχ αδερφε κι εγω νομιζα το ιδιο!!! Οι παικτες κανουν κινηση με καποιες εντολες.... ψαξτο ειναι πιο πολυπλοκο
-
Επαιξα χθες,δυσκολο να σκοραρεις αλλα πολυ πιο ρεαλιστικο.Επιτελους δεν παιρνεις τον ροναλντο ή τον μεσι και τους περνας ολους ουτε νευριαζεις επειδη δεν εδωσες πασα εκει που ηθελες.Το θεμα ειναι οτι επαιζα με αλλους 2 φιλους μου απο τις 6 το απογευμα εως τις 11.30 το βραδυ(καψιμο
) και οβερ δεν ηρθε ουτε ενα παιχνιδι
...

παντως εγω γουσταρα πολυ την καινουρια wide καμερα,που φαινεται λες και το παρακολουθεις απτο γηπεδο......το προ ποτε δε θα παψει να εχει ελατωματα,αλλα το φετινο εχει γινε πολυ πιο ρεαλιστικο απο περσι....
Το gameplay είναι φοβερό ίσως το καλύτερο pro πολύ ραελιστικό και αμα παίξεις λίγο τα γκολάκια μια χαρά θα τα παστελώνεις!!
Όσο για τον ΠΑΟΚ χαλάστικα που δεν λέει τα ονόματα και μακάρι να είχαμε αυτή τη ριγέ και κανονικά 100 φορές καλύτερη από τη δικιά μας!!!

Όσο για τον ΠΑΟΚ χαλάστικα που δεν λέει τα ονόματα και μακάρι να είχαμε αυτή τη ριγέ και κανονικά 100 φορές καλύτερη από τη δικιά μας!!!

Εμενα μου εκανε και καλο....εμαθα και Γαλλικα....... γιατι εχω το Γαλλικο το παιχνιδι

Το μαστερ Λιγκ ον λάιν το έπαιξε κανείς εκτός από εμένα??
Γιατί προσωπικά ψιλοαπογοητεύτηκα..
Γιατί προσωπικά ψιλοαπογοητεύτηκα..