Pro Evolution Soccer

Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Pro Evolution Soccer

Δημοσίευση από Federacion »

κι εγω γιατι βρήκα μόνο το ιταλικό στη γειτονιά μου!!!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

To πηρα το παιχνιδι...

Εγω τουλαχιστον απογοητευτηκα απο αυτο που ειδα...Οι φανελες δεν ειναι καν αυτες που εχουμε,ουτε εχουν το σημα της φουμα...Μια προχειροφτιαγμενη ριγε και μια ολομαυρη με ασπρο σορτσακι...

Λογικη η απουσια του Ελ Ζααρ,ο οποιος ομως υπαρχει στην λιβερπουλ και ετσι μπορειτε να τον μεταφερετε,και η παρουσια του Σορλεν...Επισης υπαρχουν και οι Αραμπατζης,Μιλιεβιτς...

Οσο αναφορα την περιγραφη,στα ματς του ΠΑΟΚ δεν αναφερετε ποτε το ονομα της ομαδας,ενω ο μονος παιχτης που περιγραφεται ειναι ο επαγγελματιας πιθανον επειδη τον περιγραφουν και στους αγωνες της εθνικης...

Πολυ πισω σε πολλες μεταγραφες με πιο τρανταχτο παραδειγμα τον Ιμπρα στην Μπαρτσα!

Πολλες μεταγραφες λειπουν και απο τους γαυροβαζελους...

Γενικα με τοσες μ@λ@κιες αρχισα να πιστευω πως ειναι ελαττωματικο μονο το δικο μου!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ποιες οι εντυπώσεις σας από το gameplay??
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Εμενα προσωπικα δεν μου πολυ αρεσε αδερφε...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Εμενα παντως μου αρεσε πολυ! Ισως επειδη δεν επαιξα καθολου το 2010 και εχω στο μυαλο μου το 2009. Παρολαυτα εχω να κανω την παρατηρηση οτι ακομα η αντιδραση των παικτων off the ball ειναι αθλια! Καμια κινηση στο χωρο, καμια προσπαθεια για ομαδικη πιεση στον αντιπαλο, τιποτα, μηδεν εις το πηλικο!!! Ελπιζω να λυθει αυτο το προβλημα στις επομενες εκδοσεις.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Αν υπήρχε και αυτό έτσι όπως έχουνε κάνει και τις πάσες θα μπορούσες να παίζεις διαστημικό ποδόσφαιρο.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Ειναι γεγονος παντως οτι το pro αλλαξε επιπεδο...Πλεον δεν ειναι το απλο ποδοσφαιρακι που επαιρνες εναν παιχτη και χορευες την αμυνα του αλλου...Τωρα για να ανοιξεις την αντιπαλη αμυνα το επιτυγχανεις μονο με σεντρες και προωθημενες!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

PAOKfanAthens έγραψε:To πηρα το παιχνιδι...

Εγω τουλαχιστον απογοητευτηκα απο αυτο που ειδα...Οι φανελες δεν ειναι καν αυτες που εχουμε,ουτε εχουν το σημα της φουμα...Μια προχειροφτιαγμενη ριγε και μια ολομαυρη με ασπρο σορτσακι...

Λογικη η απουσια του Ελ Ζααρ,ο οποιος ομως υπαρχει στην λιβερπουλ και ετσι μπορειτε να τον μεταφερετε,και η παρουσια του Σορλεν...Επισης υπαρχουν και οι Αραμπατζης,Μιλιεβιτς...

Οσο αναφορα την περιγραφη,στα ματς του ΠΑΟΚ δεν αναφερετε ποτε το ονομα της ομαδας,ενω ο μονος παιχτης που περιγραφεται ειναι ο επαγγελματιας πιθανον επειδη τον περιγραφουν και στους αγωνες της εθνικης...

Πολυ πισω σε πολλες μεταγραφες με πιο τρανταχτο παραδειγμα τον Ιμπρα στην Μπαρτσα!

Πολλες μεταγραφες λειπουν και απο τους γαυροβαζελους...

Γενικα με τοσες μ@λ@κιες αρχισα να πιστευω πως ειναι ελαττωματικο μονο το δικο μου!

χαχαχαχ αδερφε κι εγω νομιζα το ιδιο!!! Οι παικτες κανουν κινηση με καποιες εντολες.... ψαξτο ειναι πιο πολυπλοκο
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Επαιξα χθες,δυσκολο να σκοραρεις αλλα πολυ πιο ρεαλιστικο.Επιτελους δεν παιρνεις τον ροναλντο ή τον μεσι και τους περνας ολους ουτε νευριαζεις επειδη δεν εδωσες πασα εκει που ηθελες.Το θεμα ειναι οτι επαιζα με αλλους 2 φιλους μου απο τις 6 το απογευμα εως τις 11.30 το βραδυ(καψιμο :D ) και οβερ δεν ηρθε ουτε ενα παιχνιδι 8-) ...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παντως εγω γουσταρα πολυ την καινουρια wide καμερα,που φαινεται λες και το παρακολουθεις απτο γηπεδο......το προ ποτε δε θα παψει να εχει ελατωματα,αλλα το φετινο εχει γινε πολυ πιο ρεαλιστικο απο περσι....
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Το gameplay είναι φοβερό ίσως το καλύτερο pro πολύ ραελιστικό και αμα παίξεις λίγο τα γκολάκια μια χαρά θα τα παστελώνεις!!

Όσο για τον ΠΑΟΚ χαλάστικα που δεν λέει τα ονόματα και μακάρι να είχαμε αυτή τη ριγέ και κανονικά 100 φορές καλύτερη από τη δικιά μας!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

υπαρχει κανα λινκ για κατεβασμα? :mrgreen:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+1 :mrgreen: :mrgreen:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Εμενα μου εκανε και καλο....εμαθα και Γαλλικα....... γιατι εχω το Γαλλικο το παιχνιδι :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Το μαστερ Λιγκ ον λάιν το έπαιξε κανείς εκτός από εμένα??
Γιατί προσωπικά ψιλοαπογοητεύτηκα..
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”