Να εισαι καλα αδερφε μου!!!! Κι εγω σε παω...blackterror4 έγραψε:σε ευχαριστω καλε αγαπημενε καλαγαθε τρισμεγιστε μεγαλε τρανε μοντελοπνικτη(ειμαι και εγω) προεδε.πλατων σε παω ρε
Ότι να 'ναι!!!!!
-
- draculation
Εχω δουλεια ρε Drac...αργοτερα ισως...προσπαθω να κλεισω φιλικο με τη Μπαγερν Μοναχου, αλλα δεν τα βρισκουμε στο οικονομικο, μας δινουν μονο 100.000 Ευρω ενω εγω ζηταω 500.000... Αυτος ο Χενες κι ο Ρουμενιγκε ειναι φραγκοφονιαδες...τι να τα κανουμε τα 100 ψωροχιλιαρικα τους...ουτε για τραχανα στο εστιατοριο δε φτανουν αν παμε ολοι μαζι για φαγητο... Χαχαχαχα...blackterror4 έγραψε:πλατων μπες και στο τσατ ρε αδερφε.αμα θελεις.
-
-
blackterror4 έγραψε:ενταξει ενα λαθος εκανε.θα τον φαμε ρε ποντικι.ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεdraculation έγραψε:Πλάτων δεν το είπα εγώ ρε αδερφέ αλλά τεσπα ... Παοκ είσαι!
Sorry ρε παιδια...αλλα μιλαω με τρια ατομα ταυτοχρονα και ενδιαμεσα γραφω...χτυπαει και το τηλεφωνο...ελεος...τα εχω δει ολα...αλλα ΠΑΟΚ εισαι, οπως το λετε κι εσεις!!!!
Ρε γλυφτες του προεδρου, σημερα ειναι αυτος αυριο καποιος αλλος, αλλα η PAOKMANIA DREAM TEAM θα ναι εδω!!!!!!!!! Σιροπιαστειτε μεταξυ σας ρε ρεμαλια αλλα και αν στη ζωη αλλαξαν ολα οι ΡΩΣΣΙΔΕΣ γ@#$!@$! και δερνουν!!!!
ρε προεδρε, κατσε λιγο να το συζητησουμε γιατι θα παρω την γυναικα σου και θα την επω για κατι λωκομερια που εβλεπες περα-δωθε εψες μετα τα σουβλακια που σταματησαμε στο LOS TSITSITOS παρεα με την ΝΕΑ μεταγραφη που κρατας και αυτη μυστικη αλλα εγω ρουφ δεν ειμαι, ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΙΟΥ ΑΡΑΓΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!!!,και την ελεγες την Πολωνεζα να πουμε ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ και τετοια σαλιαρηηηηηηηηηηηηηηηη παπου.............................
Κανε με κλειστο 5ετες να δειξω την αξια μου, σαμπως η ομαδα δεν θελει καλη προβολη?
ρε προεδρε, κατσε λιγο να το συζητησουμε γιατι θα παρω την γυναικα σου και θα την επω για κατι λωκομερια που εβλεπες περα-δωθε εψες μετα τα σουβλακια που σταματησαμε στο LOS TSITSITOS παρεα με την ΝΕΑ μεταγραφη που κρατας και αυτη μυστικη αλλα εγω ρουφ δεν ειμαι, ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΙΟΥ ΑΡΑΓΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!!!,και την ελεγες την Πολωνεζα να πουμε ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ και τετοια σαλιαρηηηηηηηηηηηηηηηη παπου.............................
Κανε με κλειστο 5ετες να δειξω την αξια μου, σαμπως η ομαδα δεν θελει καλη προβολη?
i exo treli fantasia m k ta vlepo ola aspromavra k paok,i exo arwstisi k tha prepi na pao ston trelogiatro ksana(an k ine makria tha pao)exo klisi rantevo sto parartima tou,sto irakli enoo......k niotho poli tixeros pou diavazo ton proedro m zagoraki na etimazi tetio gipedo!!!o theos k o dikefalos aetos na ton exei gero k pios ton piraksi ta koftera nixia na tous vgali ta matia......

-
ρε θα τους τρελανουμε ολουςdraculation έγραψε:Pyrros33 νομίζω έχεις χαθεί λίγο αδερφέ! Αυτό το topic όπως λέει και το όνομά του είναι ότι να ναι! Δεν μιλάμε για τον κανονικό ΠΑΟΚ αλλά για την ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ D.T. μια ομάδα που εμείς δημιουργήσαμε!pyrros33 έγραψε:i exo treli fantasia m k ta vlepo ola aspromavra k paok,i exo arwstisi k tha prepi na pao ston trelogiatro ksana(an k ine makria tha pao)exo klisi rantevo sto parartima tou,sto irakli enoo......k niotho poli tixeros pou diavazo ton proedro m zagoraki na etimazi tetio gipedo!!!o theos k o dikefalos aetos na ton exei gero k pios ton piraksi ta koftera nixia na tous vgali ta matia......![]()
ΠΛΑΤΟΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!