Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
yiannisPAOKitalia

Re: Προπαγανδα και λαθη στα ΜΜΕ με στοχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Στην αρχή πήγα να το βάλω στα διάφορα άρθρα για τον ΠΑΟΚ, αλλά περισσότερο για το γαύρο μιλάει αυτό το παπ@ρι παρά για τον ΠΑΟΚ, και το λίγο που μιλάει, ΠΙΠΕΣ λέει!

sid, αφιερωμένο για σένα.. Πότε θα πάμε μια βόλτα από ρετζίκι μεριά?

Γούναρης: Ηττοπαθής ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με τους μεγάλους της Αθήνας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Γούναρης
στο Sportaction. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δήλωσε πως το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι οι «ερυθρόλευκοι», ενώ υπογράμμισε πως η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στους πρωταθλητές Ελλάδος θα επηρεάσει θετικά τους παίκτες. Επίσης, δήλωσε πως ο «Δικέφαλος» του Βορρά μεταμορφώνεται προς το χειρότερο μόλις φεύγει μακριά από την Τούμπα.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε για την αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει και να δείξει χαρακτήρα. Μια φορά το έκανε με την απόλυση του Κετσπάγια και τώρα καλείται να το κάνει με την απόλυση του Ζίκο. Πιστεύω πως οι πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δεν είναι πολλές, όμως δεν έχει κριθεί τίποτα και οφείλει να το κυνηγήσει μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα όμως, όταν ο ΠΑΟΚ βγαίνει έξω από τον νομό Θεσσαλονίκης εμφανίζεται χλωμός. Νομίζω πως θα γίνει ένα παιχνίδι ενδιαφέρον».

Σχετικά με το αν έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ποτέ πως μπορεί να κάνει το διπλό μέσα από το «Γ. Καραϊσκάκης». Με τη χειρότερη ΑΕΚ έπαιξε στην Αθήνα εφέτος και έχασε. Δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής πως μπορεί να πάρει μια μεγάλη νίκη μέσα στην Αθήνα».

Όσον αφορά στο μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις με τους μεγάλους της Αθήνας δήλωσε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι η ηττοπάθεια που έχει ο προπονητής του. Τώρα μιλάμε για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να βγει πρώτος ή δεύτερος. Δεν μπορείς να βγεις πρώτος ή δεύτερος αν δεν μπορείς να κερδίσεις μέσα στο γήπεδό σου τον πρώτο της βαθμολογίας ή τον δεύτερο. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ».

Για τον αν επηρεαστούν θετικά από την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας οι παίκτες του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Βεβαίως και θα βοηθήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Φαντάζομαι πως θα παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καινούργια αρχή με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τι θα κρίνει την αναμέτρηση στον αγώνα των δυο ομάδων: «Το παιχνίδι θα κριθεί σίγουρα στην προσωπικότητα των παικτών και στο ποιος θα κάνει το μεγάλο λάθος. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές και το απέδειξε αυτό κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ και μέσα στην Τούμπα. Τώρα, αν οι παίκτες του Ολυμπιακού παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία ελπίδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ σφιχτή άμυνα και σίγουρα θα είναι ικανοποιημένος αν πάρει και την ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που όταν κερδίζει και μέσα στην Τούμπα, δεν μπορεί να κερδίσει παραπάνω από 1-0».

http://www.sportaction.gr/document.php? ... _id=152593

Άλλο ένα τέτοιο να διαβάσω από τον Γούναρη και θα δημοσιεύσω τη διεύθυνση του προπο του. Βλ@κα, έ βλ@κα!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

κολογαυρε γουναρη αστο διαλο γενιτσαρε μαλ@κα............

edit: μαλ@κα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ναι ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ αλλα πρωτα απο ολα γαβρος ουστ ρε μαλ@κα που τρως το ψωμι σου στην θεσσαλονικη ρουφι@νε
.....γαμοτο συγχυστικα μεσημεριατικα ΕΙΣΑΙ ΡΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ εσυ και ο αλλος
ο καραγκιοζης ο ασλανιδης .....δεν σεβεστε τιποτε καθηκια.....

edit: @
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Και λιγα του σερνετε..
Και εσυ ρε Γουρούναρη πες το μην ντρεπεσαι καλη επιτυχια στην ομαδα της καρδιας σου. Αλλα με τετοια γελοια μαπα που εχεις δεν χριεζεται καν, φαινεσαι τι πτυελοδοχειο εισαι. Αι σιχτιρ κιοπεκογλου κιοπεκ.
τουιστεδ
kos

Δημοσίευση από kos »

συνδεσμος βετερανων υπαρχει?
απορω γιατι δεν βγαζουν μια ανακοινωση προς ολα τα εντυπα και ηλεκτρωνικα μμε να διαχωρισουν την θεση τους απο τους "κυριους" γουναρη και ασλανιδη. να καταστησουν σαφες οτι απο εδω και περα οι εν "κυριοι" αυτοι δεν εχουν καμια σχεση με τους βετερανους του ΠΑΟΚ και την Παοκτσηδικη οικογενεια. να δηλωσουν οτι θεωρουν πως οι τυποι αυτοι με την συμπεριφορα τους απεναντι στον συλλογο και την ιστορια του δεν τιμουν την φανελα που φορεσαν και το ψωμι που εφαγαν απο τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. κανε πλακα να ειναι ακομη μελη του συνδεσμου βετερανων ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Που να βγάλεις άκρη..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα! Ούτε ο...Αναστόπουλος δεν θα μιλούσε έτσι! Τα πήρα άσχημα! Απαράδεκτος! Όχι τόσο για τις απόψεις του - μπορεί να πιστεύει ότι θέλει - αλλά γιατί θεωρεί εαυτόν...ΠΑΟΚΤΣΗ!!! Ο διπρόσωπος!

Κύριε Γούναρη, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΎΣΕ ΕΤΣΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Αλλά εσύ είσαι ο δούρρειος ίππος των γαύρων μέσα στο σπίτι μας! Φίδο κολοβό μέσα στο στήθος μας! Ντροπή σου!

Δεν θα πω τίποτα άλλο, γιατί μεγάλη αξία σου δίνω. Κρίμα που δεν τίμησες την ασπρόμαυρη φανέλα! Κρίμα που δεν υιοθέτησες τίποτα από τα ιδανικά της, τις αξίες της, τα πιστεύω της.

Κρίμα...

Είσαι ένας αποτυχημένος...μια μαριονέττα....

Απο σήμερα για μένα τουλάχιστον, μπαίνεις στη μαύρη λίστα....

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ...! ΔΙΠΡΟΣΩΠΕ!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά γιατί κάνετε έτσι ;;
Δεν τον ξέρατε τί είναι και πέσατε απ τα σύννεφα;;
Έχει χρόνια που συμπεριφέρεται ετσι, κ αν θέλετε τη γνώμη μου, φαίνεται απ τη σκατόφατσα του τί νυφίτσα είναι. Η ντροπή είναι που πολλοί -δήθεν-δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης και -ακόμα πιο δήθεν-ΠΑΟΚτσήδες τον καλούν δήθεν να πεί τη γνώμη του μια ζωή για τον ΠΑΟΚ.Και μια ζωή ξερνάει χολή και ειρωνία ο καραγκιόζης. Ο χύτας πχ με το συρίγο στις γελοίες εκπομπές που κάνουνε σε ράδιο και τιβι. :redcard:
Άβαταρ μέλους
erpetofagos

Δημοσίευση από erpetofagos »

αντε ρε τον καραγκιοζη ασχολιστε μαζι του....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ντροπή πως εκφράζεστε έτσι?
Βάλτε κανά σύμβολο!

Κανάς μόντ υπάρχει να τ αλλάξει γιατί εγώ βαριέμαι? :mrgreen:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Το πολύ πολύ, να μας κάνει μύνηση το ίδρυμα Σπαθάρη που αποκαλέσαμε "γούναρη" τον Καραγκιόζη. :twisted:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 61395.html

:yellowcard: μιας και έχει αρκετές ελλείψεις.
Να θυμίσω και κάτι άλλα 1-4 ?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Για μένα εδώ και καιρό πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ με το όνομα Γούναρης δεν υπάρχει....και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν υπήρξε και ποτέ.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Εγω θέλω πρώτα απ'όλα να πω κάτι εγώ έχω τελειώσει α(θ)λήτικη δημοσιογραφία απο γνωστό ιεκ της Θεσσαλονίκης και πραγματικά ωρες ωρες σκέφτομαι οτι έκανα μεγάλη λαλακία που σπούδασα αυτό το επάγγελμα αυτή τη στιγμή ψάχνω για δουλεία αλλα πλέον με αυτά που βλέπω στον χώρο της δημοσιοκαφρίας δεν με πολυ καίει να βρώ δουλειά σαν δημοσιογράφος προτιμώ να γίνω υδραύλικος σαν τον Πατέρα μου και δεν θέλω να θίξω καμία δουλειά ισα ισα που είναι καμάρι μου που βοηθάω τον πατέρα μου στις δουλειές του αλλα θέλω να σας παρακαλέσω για ένα πράγμα μην βάζετε όλους τους δημοσιογράφους στο ιδιο καζάνι και πρωπαντός μην αναφέρεστε με λόγια όπως τεμπέλιδες αγράματοι κλπ γιατί αυτό θεωρώ πως προσβάλει και εμένα όπως ειπα τελείωσα ιεκ δεν πέρασα στο πανεπιστίμιο επειδή δεν διάβαζα επειδή δεν έδεινα την απαιτούμενη προσοχή στους καθηγητές μου οτι και να ήταν δεν πέρασα στο πανεπιστίμιο αυτό όμως θεωρώ οτι δεν με κάνει αυτομάτος και αγράματο. Αυτά για το θέμα δημοσιογραφία και ελπίζω να μην σας κούρασα με της λαλακίες.
Και τώρα στο Θέμα γούναρης εγω έχω μια άποψη και αυτή είναι παίχτης που έχει παίξει και γαύρο εκτός του ΠΑΟΚ παύει να υπάρχει για μένα και υπάρχουν τουλάχιστον δυο παραδείγματα γούναρης ορφανός σε κατί τέτοιους θα έπρεπε να τους απαγορεύεται οχι μόνο να μιλάνε για τον ΠΑΟΚ αλλα και η είσοδος τους στην Τούμπα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”