Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Απάντηση
Psagmenos4

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Από τους νεαρούς ο Μπαταούλας φάνηκε πιο έτοιμος.
Ο Σαρρης είναι μια καλη λύση για 5ο χαφ ,έχει τα στοιχεία.
Ο Ντουνγκα είναι ίσως το πιο ελπιδοφόρο project που αν δουλευτεί έχει απίστευτα στοιχεία να γίνει απίστευτο αριστερο μπακ.
Κωττας Κοσιδης Θυμιανης είναι παίκτες που στέκονται σε ομάδες superleague αλλά ως εκεί πιστεύω.
Ο Μπερδος είναι απίστευτος χειριστής της μπάλας, ωστόσο δεν έχει την ουσία, θα άξιζε να μείνει να πάρει παιχνίδια με την Α ομαδα άλλωστε πιστεύω ότι θέλουμε μεγάλο ροστερ αν παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο που είδαμε σήμερα.
Ο Μπαλντε φαίνεται ότι τα σωματικά του προσόντα είναι καλύτερα απ τους άλλους Μεσοεπιθετικα ωστόσο κάπου το χάνει και δεν ξέρω αν μπορεί να το βρει.
Τσαλοφ Τέιλορ πρέπει να φύγουν άμεσα , ειδικά ο δεύτερος ακόμα και σήμερα φάνηκε πολύ λίγος σε ένα απλό φιλικό
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:00
aivas19 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:15 Ανέστησες και τον Καμαρά ρε Λίσι ακόμα δεν ήρθες!!! Θα χαρεί και ο @marsantos
Δώσε μου λίγο χρόνο.. :D
Σκέφτομαι πως να απαντήσω. 8-)
Με χιούμορ ή σοβαρά; :mrgreen:

Υγ. Τι χημική αντίδραση συμβαίνει μέσα μας μόλις βλέπουμε να κυλάνε το τοπι ασπρόμαυρες φανέλες..
Έπεφτε μαύρο στην εικόνα στο 3-1 και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση για τα δευτερόλεπτα που χάναμε..
Κι αυτό στο πρώτο φιλικό..
Τι τραβάμε και κοντεύουμε να πενηνταρισουμε..
Παλιόγερος είσαι, πουλάκι μου;; 😉 :opaokara:
These users thanked the author navigator11 for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

navigator11 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:31
marsantos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:00
aivas19 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:15 Ανέστησες και τον Καμαρά ρε Λίσι ακόμα δεν ήρθες!!! Θα χαρεί και ο @marsantos
Δώσε μου λίγο χρόνο.. :D
Σκέφτομαι πως να απαντήσω. 8-)
Με χιούμορ ή σοβαρά; :mrgreen:

Υγ. Τι χημική αντίδραση συμβαίνει μέσα μας μόλις βλέπουμε να κυλάνε το τοπι ασπρόμαυρες φανέλες..
Έπεφτε μαύρο στην εικόνα στο 3-1 και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση για τα δευτερόλεπτα που χάναμε..
Κι αυτό στο πρώτο φιλικό..
Τι τραβάμε και κοντεύουμε να πενηνταρισουμε..
Παλιόγερος είσαι, πουλάκι μου;; 😉 :opaokara:
:lol: :lol:
Η ψυχή όμως έχει τα νιάτα και τα τρεξίματα του Ζαφειρη.. :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”