Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Metagrafakias »

john4serres έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 09:47
Metagrafakias έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 09:35 Ο Χαραλαμπόπουλος χθες έκανε εμφάνισαρα..
Αν είναι υγιής είναι 5 επίπεδα πάνω από Περσιδη
Καλύπτει τις θέσεις 3-4
Θα την κοιτούσα την περίπτωση του σίγουρα
Έχει ακόμα 3-4 χρόνια καλά!!
Δεν θα μείνει στην αεκ;
τελειωσε το συμβολαιο του..
Πιθανον θα εχει προταση να μεινει
Αν τον θελουμε εμεις θα τον παρουμε πληρωνοντας και κατι παραπανω
Εχει μεγαλυτερο potential απο τον Περσιδη
Πλεον οπως ανεφεραν και αλλα παιδια πρεπει να παιρνεις παικτες κι ας μην τους εχεις απολυτη αναγκη εσυ, ετσι για να εξαλειψεις τον ανταγωνισμο..
Οι Ελληνες ειναι μετρημενοι στα δαντυλα του ενος χεριου, αν τους παρεις εσυ οι αλλοι θα αναγκαστουν να παιζουν με Πουλιανιτιδες και Τσαλμπουρηδες...
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

freemind έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 09:43 τι άλλους Έλληνες έχει ρε γαμώτο δευτεροτρίτους στο 4-5;

Τσαλμπούρης;
Κασελάκης;

στο 1-3 έχει αρκετούς καλούς αλλά εκεί λογικά δεν χρειαζόμαστε
Αφού πήραμε κακλαμανακη μπορεί να χτυπούσα και Τσαλμπουρη. Τον θεωρώ λίγο πιο ποιοτικό από Κακλαμανακη και μπορεί να παίξει κα στο 4 (νομίζω)
These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 2):
rockcity4, freemind
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Metagrafakias έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 02:28 Φίλε μου δεν εκνευρίστηκα καθόλου, κι εγώ ρεαλιστές ζητάω να είμαστε..
Όλοι θα κριθούν στο τέλος αλλά ας περιμένουμε πρώτα να ολοκληρωθεί το ρόστερ κι ας μην κάνουμε εικασίες μόνοι μας επειδή κάποιοι είναι καχύποπτοι..Η για να εξυπηρετήσουν την κόντρα Ιβαν-τέλη..
Μέσα Μαΐου ακόμα είναι φίλε μου πως συμπέρανες πως χτίζουμε ρόστερ Eurocup όταν θα αποκτηθούν ακόμα 6 ξένοι και 3-4 Ελλληνες;;
Οταν πέρυσι ο βαζελος πήρε τον Κουζελογλου ή ο γαβρος τον Καραγιαννίδη έτσι ειπαν οι οπαδοί τους;;;
Ο Κακλαμανακης που έρχεται για 3-4ο Σεντερ όρισε τι ρόστερ ή τι μπατζετ θα έχουμε;;
Μέχρι στιγμής τα δεδομένα..
Επένδυση 3εκ για Τρινκιερι…
Επένδυση 1,6εκ για Χουγκαζ..
Επένδυση 1,5εκ για Μπαζινα..
Επένδυση σχεδόν τελειωμένη 1,8εκ για Καλαθη..
Επένδυση 2εκ σχεδόν τελειωμένη για Φοστερ..
Ανανέωση Μουρ με διπλάσιο συμβόλαιο..
Ανακοίνωση δημιουργίας προπονητικού σε 4-5μηνες με επένδυση 9εκ..
Αγορά ίσως της καλύτερης ακαδημίας στην Ελλάδα της ΔΕΚΑ με ποσό 7ψηφιο..
Και επεται συνέχεια ακόμα πιο εντυπωσιακή..
Αλλά
Βγάλαμε πόρισμα ότι μάπα το καρπούζι για τον Κακλαμανακη;;
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και έχουμε
όλοι κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον!!
Δλδ δεν θα δω τα δεδομένα μεχρι στιγμής αλλά θα κάτσω να ακουω τον Βεζυρτζή που βγάζει πίκρα για την απόλυση του;;
Αυτά τα νούμερα είναι όλα δικά σου και αν ισχύουν αφορούν βάθος ετών.
Καμία κόντρα Ιβάν-Τέλη δεν θέλω να υπάρχει, ούτε είμαι με κάποιον απο τους δύο, εγω είμαι ΠΑΟΚ,χάρηκα πολύ με την είσοδο Μυστακιδη στο μπάσκετ, καιρό τώρα γράφω να κρατάμε μικρό καλάθι για όλα αυτά που γράφονται γιατί η απογοήτευση αν δεν υλοποιηθούν θα είναι μεγάλη.
Με φανφάρες και μεγαλοστομιες δεν γαμησε κάνεις.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το μόνο που με κάνει να αισιοδοξω είναι ο Τρινκερι (τον οποίο Τρινκερι έφερε ο Βεζυρτζης μέσω των γνωριμιών που είχε,με τα λεφτά του Μυστακιδη ναι, αλλά τα λεφτά για εναν τύπο σαν αυτόν δεν είναι το παν,οπότε δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε Βεζυρτζης στη μέση) και τίποτα άλλο.
Και βλέπω δημοσιευμα για τον μίστερ τίποτα Κακλαμανακη και λέω τι έγινε τώρα.
Πες εσύ και γράψε οτι θέλεις,πανηγύρισε και κάνε τούμπες.
Μην σχολιάζεις όμως αρνητικά αυτό που γράφω,
Αν δεν θες να συζητήσεις μην απευθύνεσαι σε κάποιον.
Αυτά και τέλος απο εμένα.
These users thanked the author obanebane for the post:
katafraktos
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Αν και είναι δύσκολο να λάβει τη σημασία που του αξίζει όταν περιμένουμε "Κλάϊμπερν" και παικταράδες με ονοματάρα,
#η απόκτηση της ακαδημίας 10,
#του "επόμενου Σαμοντούρωφ" τεράστιου ταλέντου στα 2μ. Γιάννη Σπανού,
#και του υιού Χαραλαμπίδη που έβαλε πρόσφατα 50αρα στο παιδικό του ΠΑΟΚ,
#σε συνδυασμό με την ανέγερση προπονητικού
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ εκτός από το τώρα.
Δημιουργείται κάτι που ούτε στα υγρά μας όνειρα δεν το χαμε φανταστεί.
Επίσης, ο Αρίστος δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει ανάγκη κανένα ΑΣ. Καλά θα κάνουν να το λάβουν υπόψιν τους και να σταματήσουν από μέρους τους την κόντρα και τις παράλογες απαιτήσεις, μπας και λάβουν κάποιο δίκαιο τίμημα για να χουν όλα τα τμήματα ρευστότητα και να πρωταγωνιστήσουν.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
katafraktos, Thax, freemind
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Η αγορά της ΔΕΚΑ από την ΚΑΕ είναι ένα μεγάλο βήμα που δείχνει πως υπάρχει πραγματικά πλάνο και όραμα για την ομάδα. Και φυσικά διάθεση να ξοδευτεί το χρήμα για να υλοποιηθεί αυτό το όραμα. Προπονητικό + ακαδημίες είναι το πρώτο βήμα στο back-end. Για το frond-end, τις μεταγραφές, θα μιλήσουμε αργότερα όταν κλείσουν όλοι και έχουμε καθαρή εικόνα. Τώρα είναι νωρίς για οτιδήποτε. Θα πληρωθούν υπεραξίες γιατί Έλληνες δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή έχουμε Περσίδη, Μπαζινά και Χουγκάζ. 99% Καλάθη, ΝΜΛ και Κακλαμανάκη. Εγώ θα ήθελα και Χαραλαμπόπουλο. Τα περί Λαρεντζάκη και Τολιόπουλο τα θεωρώ ουτοπικά, είναι και οι 2 με συμβόλαια.
Για τους ξένους θα τα πούμε όταν έχουμε ανακοινώσεις.
These users thanked the author Thax for the post:
obanebane
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

obanebane έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 11:32
Metagrafakias έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 02:28 Φίλε μου δεν εκνευρίστηκα καθόλου, κι εγώ ρεαλιστές ζητάω να είμαστε..
Όλοι θα κριθούν στο τέλος αλλά ας περιμένουμε πρώτα να ολοκληρωθεί το ρόστερ κι ας μην κάνουμε εικασίες μόνοι μας επειδή κάποιοι είναι καχύποπτοι..Η για να εξυπηρετήσουν την κόντρα Ιβαν-τέλη..
Μέσα Μαΐου ακόμα είναι φίλε μου πως συμπέρανες πως χτίζουμε ρόστερ Eurocup όταν θα αποκτηθούν ακόμα 6 ξένοι και 3-4 Ελλληνες;;
Οταν πέρυσι ο βαζελος πήρε τον Κουζελογλου ή ο γαβρος τον Καραγιαννίδη έτσι ειπαν οι οπαδοί τους;;;
Ο Κακλαμανακης που έρχεται για 3-4ο Σεντερ όρισε τι ρόστερ ή τι μπατζετ θα έχουμε;;
Μέχρι στιγμής τα δεδομένα..
Επένδυση 3εκ για Τρινκιερι…
Επένδυση 1,6εκ για Χουγκαζ..
Επένδυση 1,5εκ για Μπαζινα..
Επένδυση σχεδόν τελειωμένη 1,8εκ για Καλαθη..
Επένδυση 2εκ σχεδόν τελειωμένη για Φοστερ..
Ανανέωση Μουρ με διπλάσιο συμβόλαιο..
Ανακοίνωση δημιουργίας προπονητικού σε 4-5μηνες με επένδυση 9εκ..
Αγορά ίσως της καλύτερης ακαδημίας στην Ελλάδα της ΔΕΚΑ με ποσό 7ψηφιο..
Και επεται συνέχεια ακόμα πιο εντυπωσιακή..
Αλλά
Βγάλαμε πόρισμα ότι μάπα το καρπούζι για τον Κακλαμανακη;;
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και έχουμε
όλοι κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον!!
Δλδ δεν θα δω τα δεδομένα μεχρι στιγμής αλλά θα κάτσω να ακουω τον Βεζυρτζή που βγάζει πίκρα για την απόλυση του;;
Αυτά τα νούμερα είναι όλα δικά σου και αν ισχύουν αφορούν βάθος ετών.
Καμία κόντρα Ιβάν-Τέλη δεν θέλω να υπάρχει, ούτε είμαι με κάποιον απο τους δύο, εγω είμαι ΠΑΟΚ,χάρηκα πολύ με την είσοδο Μυστακιδη στο μπάσκετ, καιρό τώρα γράφω να κρατάμε μικρό καλάθι για όλα αυτά που γράφονται γιατί η απογοήτευση αν δεν υλοποιηθούν θα είναι μεγάλη.
Με φανφάρες και μεγαλοστομιες δεν γαμησε κάνεις.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το μόνο που με κάνει να αισιοδοξω είναι ο Τρινκερι (τον οποίο Τρινκερι έφερε ο Βεζυρτζης μέσω των γνωριμιών που είχε,με τα λεφτά του Μυστακιδη ναι, αλλά τα λεφτά για εναν τύπο σαν αυτόν δεν είναι το παν,οπότε δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε Βεζυρτζης στη μέση) και τίποτα άλλο.
Και βλέπω δημοσιευμα για τον μίστερ τίποτα Κακλαμανακη και λέω τι έγινε τώρα.
Πες εσύ και γράψε οτι θέλεις,πανηγύρισε και κάνε τούμπες.
Μην σχολιάζεις όμως αρνητικά αυτό που γράφω,
Αν δεν θες να συζητήσεις μην απευθύνεσαι σε κάποιον.
Αυτά και τέλος απο εμένα.
Tα νουμερα δεν ειναι δικα μου,ειναι αυτα που γραφτηκαν και δεν εβαλα πολλα ακομα οπως αγορα Ταιρι,Αλλεν που μαζι με τα συμβολαια τους οπως και τον Μπεβερλι-Ομορουγι πανε σε 1,5εκ μεσα στο νερο...
Προφανως φιλε μου αυτα τα ποσα ειναι σε βαθος χρονου,αλλα οταν υπογραφεται ενα 2-3ετες συμβολαιο ,ο παικτης και να φυγει αυριο αυτο το ποσο θα το πληρωθει,οποτε σαν συνολικη επενδυση το μετραω...
Κανεναν Τρινκιερι δεν εφερε ο Βεζυρτζης..Ναι μεν εγινε η πρωτη επαφη απο αυτον αλλα πηγε κουβα..Ο ιδιος ο Μυστακιδης ταξιδεψε στην Ιταλια και βρεθηκε προσωπικα μαζι του και τον επεισε για το πλανο και φυσικα για το ολο προτζεκτ...
Εσυ μεχρι στιγμης βλεπεις φανφαρες και μεγαλοστομιες??
Εγω βλεπω πραξεις που δειχνουν αναβαθμιση...
Οσο για τον Κακλαμανακη εξηγηθηκε απο ολους ποιος θα ειναι ο ρολος του,κανεις δεν πανηγυρισε, αλλα δεν μπορω τον μηδενισμο...
Δεν προλαβε να ανεβει το αρθρο και εγραψες οτι επιβεβαιωνεται ο Βεζυρτζης...
Κι λεω καθηστε να δουμε στο τελος και θα κρινουμε...Τι σε πειραξε το ελεος???Μετα αρχισες τους χαρακτηρισμους και δεν μπηκα σε συζητηση για να μην ξεφυγει η κουβεντα...
Οπως βλεπες συζηταω με ολους...
Αν θελεις να αναλυσουμε τους παικτες,το ροστερ,η τον Κακλαμανακη ευχαριστως..Να καθομαστε να μηδενιζουμε ομως μια τετοια προσπαθεια για να επιβεβαιωθει δεν ξερω κι εγω ποιος ,δεν θα μπω στη διαδικασια...
Ας επικεντρωθουμε στις μεταγραφες,ας αφησουμε ΠΑΕ,βεζυρτηδες και λοιπες ιντριγκες....
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Προφανως ειναι παρα πολυ καλο νεο το οτι θα υπαρχουν υποδομες και ταλεντα στον ΠΑΟΚ μας.
Απλα να θυμομαστε οτι το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο και πολλα παιδια και με το δικιο τους οταν μεγαλωσουν κοιτανε το ncaa.
Πλεον ειναι δυσκολο στο ευρωπαικο μπασκετ να κρατησεις μεγαλα ταλεντα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό με την αγορά της Ακαδημίας του Χατζηβρετα είναι σίγουρο, έχει γραφτεί σε πολλά site;
Δεν το βρίσκω γιαυτό ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αυτό με τις 3/4ετιες είναι για ρεπορτο παπαναστασιακου με πρόεδρο καρυ.

Μπορείτε κάποιος να υπολογίσει την σύνθεση με το μπατζετ ανά έτος από τα δημοσιεύματα ή και ένα estimate για του παίκτες που συζητάμε;

Δε το γράφω με ειρωνικό τόνο απλά το κοιτούσα με αυτό που έχουν σε στοιχιματικο site (να μην το διαφημίσω) με το μπατζετ ομάδων της Ευρωλίγκας. Το χαμηλότερο πχ εκεί είναι η Βιλερμπάν με 5εκ αγωνιστικό μπατζετ.
These users thanked the author Мир for the post:
joshua
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

paok-porter1337 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:44
freemind έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 09:43 τι άλλους Έλληνες έχει ρε γαμώτο δευτεροτρίτους στο 4-5;

Τσαλμπούρης;
Κασελάκης;

στο 1-3 έχει αρκετούς καλούς αλλά εκεί λογικά δεν χρειαζόμαστε
Αφού πήραμε κακλαμανακη μπορεί να χτυπούσα και Τσαλμπουρη. Τον θεωρώ λίγο πιο ποιοτικό από Κακλαμανακη και μπορεί να παίξει κα στο 4 (νομίζω)
κυρίως στο 4 είναι ο Τσαλμπούρης
These users thanked the author freemind for the post:
paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

ο Κακλαμανάκης πάντως δεν είναι τόσο κακός
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Μία παρατήρηση μικρής ίσως σημασίας, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Αυτό που κάνουμε αγοράζοντας, ή έστω στοχεύοντας, αξιόλογους Έλληνες είναι πιθανό να καταλήξει στο να επιτραπεί 7ος ξένος στο πρωτάθλημα, όχι άμεσα, αλλά όχι και στο πολύ μακρινό μέλλον.

Υπάρχει εδώ και χρόνια ένα status quo με το οποίο πορεύονται οι δύο αιώνιοι αποκτώντας σχεδόν όποιον Έλληνα θέλουν σχεδόν με τις συνθήκες που θέλουν. Π.χ. ο Λαρεντζάκης μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει εναλλακτικές που να ενισχύουν τη διαπραγματευτική του θέση.

Σε αυτό το status quo έχει βρει τη θέση της και η ΑΕΚ, η οποία παίζει σε χαμηλότερο επίπεδο, αλλά παίζει σχεδόν μόνη της. Π.χ. για πλάκα μας έκλεψε Μπάρτλεϊ και Κατσίβελη.

Πλέον όμως, ο κάθε Λαρεντζάκης έχει εναλλακτική και η ΑΕΚ δεν παίζει σχεδόν μόνη της. Αυτό το ξεβόλεμα των τριών του κέντρου μπορεί να τους οδηγήσει στο να επιτρέπονται 7 ξένοι στη σύνθεση των αγώνων του πρωταθλήματος.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο βόλεϊ. Για να επιτραπεί 5ος ξένος, έπρεπε να μείνει ο Ολυμπιακός χωρίς Τζούριτς και Κουμεντάκη. Ή παλιότερα που επιτράπηκαν 5 ξένοι αρκεί να ήταν όλοι κοινοτικοί τότε που εμείς είχαμε Σαφρανοβιτς (που δεν ήταν κοινοτικός)
These users thanked the author Stelios Bagios for the post (total 2):
katafraktos, Josey Wales
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Χαραλαμπόπουλος ότι πιο λιγόψυχο και what if έχει βγάλει το ελληνικό μπάσκετ . Χίλιες φορές τον all around Περσιδη . Άσε που με αυτή τη φάτσα , πρέπει να απαγορεύεται κ μόνο να σκεφτεί τον ΠΑΟΚ . Αυτός έχει φάτσα ανακατεύω Ice late στο Ψυχικό . Μακριά
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

obanebane έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:35 Αυτό με την αγορά της Ακαδημίας του Χατζηβρετα είναι σίγουρο, έχει γραφτεί σε πολλά site;
Δεν το βρίσκω γιαυτό ρωτάω.
sport24 και gazzetta πάντως το έχουν γράψει, με έναν αστερίσκο, ότι αναφέρουν "προχωρημένες συζητήσεις". Άρα κοντά σε deal αλλά όχι ακόμα οριστικό υποθέτω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”