Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
-
xrisitsapa
- thomas Murg
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Πάντως για να τα δούμε λίγο ψύχραιμα τα πράγματα, τηρουμένων των αναλογιών το χθεσινό ήταν ίσως πιο δύσκολο από αυτό της Τετάρτης. Χθες παίξαμε με ομάδα που είχε μία ολόκληρη εβδομάδα να ετοιμάσει το παιχνίδι. Τη βόλευε και το Χ, δεν είχε μεσοβδόμαδο παιχνίδι, είχε πολλούς παίκτες με ενέργεια και τρεξίματα και παίκτες που δεν είχαν περάσει από το ραντάρ του σκάουτινγκ.
Ο βάζελος έπαιξε όπως και μεις χθες αλλά και στο προηγούμενο μεσοβδόμαδο. Μ'αυτούς ξαναπαίξαμε μία εβδομάδα πριν και δεν ξέρω τι προλαβαίνει να αλλάξει το τεχνικό τους τιμ. Και δεν τους αρκεί το Χ. Το μόνο κακό είναι ότι έχει πολλούς παίκτες διαθέσιμους και μεις αντίστοιχα κομβικές απώλειες. Ίδωμεν.
Ο βάζελος έπαιξε όπως και μεις χθες αλλά και στο προηγούμενο μεσοβδόμαδο. Μ'αυτούς ξαναπαίξαμε μία εβδομάδα πριν και δεν ξέρω τι προλαβαίνει να αλλάξει το τεχνικό τους τιμ. Και δεν τους αρκεί το Χ. Το μόνο κακό είναι ότι έχει πολλούς παίκτες διαθέσιμους και μεις αντίστοιχα κομβικές απώλειες. Ίδωμεν.
Όπως το είπες. 1Χ2 είναι ο καιρός.abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 12:34
το βλέπεις και μόνος σου....
τα πάντα είναι ...ρευστά...
στην κυριολεξία φιλε μου marsantos φέτος εγω αρχίζω και θεωρώ οτι ....η θα βρέξει η θα χιονίσει η θα κάνει καλο καιρο...
...
την διαφορά ...σε θάθος χρόνου και αγώνων...θα την κάνει αυτός που ...παίζει..ποδόσφαιρο.
Η διαφορά όντως θα γίνει από αυτόν που παίζει..
Αυτό είναι το παράπονό μου όμως για φέτος.
Γιατί να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παίξουμε αυτό που μπορούμε.
Απουσίες και ατυχίες πάντα υπάρχουν και όλοι έχουν. Σε εμάς όμως γίνεται ένα περίεργο ντόμινο.
Και επειδή είμαστε ομάδα συνόλου κάθε απουσία φαίνεται. Όταν οι απουσίες αυξάνονται, αλλοιώνεται και το ύφος της ομάδας.
Για να δούμε.
Ξεκινάμε από την Τετάρτη..
- abc_o_ karpouzas
οι προυποθέσεις marsantos δεν είναι ορατες ...απο τα πριν...τις χτίζεις σιγα σιγα και τις προσαρμόζεις ανάλογα με τα ...εμπόδια...που βρίσκεις κάθε μέρα...marsantos έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 12:54Όπως το είπες. 1Χ2 είναι ο καιρός.abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 12:34
το βλέπεις και μόνος σου....
τα πάντα είναι ...ρευστά...
στην κυριολεξία φιλε μου marsantos φέτος εγω αρχίζω και θεωρώ οτι ....η θα βρέξει η θα χιονίσει η θα κάνει καλο καιρο...
...
την διαφορά ...σε θάθος χρόνου και αγώνων...θα την κάνει αυτός που ...παίζει..ποδόσφαιρο.
Η διαφορά όντως θα γίνει από αυτόν που παίζει..
Αυτό είναι το παράπονό μου όμως για φέτος.
Γιατί να μην υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παίξουμε αυτό που μπορούμε.
Απουσίες και ατυχίες πάντα υπάρχουν και όλοι έχουν. Σε εμάς όμως γίνεται ένα περίεργο ντόμινο.
Και επειδή είμαστε ομάδα συνόλου κάθε απουσία φαίνεται. Όταν οι απουσίες αυξάνονται, αλλοιώνεται και το ύφος της ομάδας.
Για να δούμε.
Ξεκινάμε από την Τετάρτη..
να μην αρχίσουμε την κουβέντα για την ...βιολογια και την ψυχολογία...οι παίκτες δεν είναι ...μηχανες..
δεν μπορείς να φανταστης...ο προπονητής...πόσα δεδομένα πρέπει να ταιριάξει...
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- marsantos
Αυτά τα εμπόδια ήθελα αυτές τις 2 εβδομάδες να ήταν λιγότερα.abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:16 ...
οι προυποθέσεις marsantos δεν είναι ορατες ...απο τα πριν...τις χτίζεις σιγα σιγα και τις προσαρμόζεις ανάλογα με τα ...εμπόδια...που βρίσκεις κάθε μέρα...
Μου τα έχεις μάθει αυτά. Δεν φεύγουν ποτέ από το μυαλό μου.να μην αρχίσουμε την κουβέντα για την ...βιολογια και την ψυχολογία...οι παίκτες δεν είναι ...μηχανες..
δεν μπορείς να φανταστης...ο προπονητής...πόσα δεδομένα πρέπει να ταιριάξει...
Και για αυτό το λόγο ανησυχώ.
Γιατί πολύ απλά οι παίκτες δεν είναι μηχανές..
Το θέμα είναι οσοι πανε γήπεδο και όσοι παίξουν να ξέρουν οτι παίζετε ένας τίτλος και να τρωνε σίδερα όλοι!!!