18.Luka Ivanušec
Re: 18.Luka Ivanušec
Μάγκες λίγο μετράει το ποσό καλή μπάλα ξέρει. Το θέμα είναι εάν μπορεί να αποδώσει αυτό που ξέρει και εάν η ομάδα ΠΑΟΚ ( προπονητής, συμπαίκτες, σύστημα, συνθήκες ζωής και συνθήκες ποδοσφαίρου) μπορεί να τον αξιοποιήσει. Μέχρι τώρα είναι όχι από εμένα και για εξτρέμ και για άξονα.
Μετά τον Κωνσταντέλια είναι ο πιο μπαλατος παίκτης του ΠΑΟΚ. Απλά δεν έχει φορμαριστεί όλο τον χρόνο. Αν συνεχίσει θετικά, γιατί χτες ήταν θετικός τότε το καλύτερο σενάριο θα ήταν ένας νέος δανεισμός του παίκτη έτσι ώστε να κριθεί σωστά και σε διάρκεια.
Ο παίκτης ξέρει πολύ μπάλα. Είναι δεδομένο. Δεν έχει όμως ούτε νεύρο, ούτε ταχύτητα, ούτε δύναμη. Θα τον ηθελα στην ομάδα γιατι με κάτι Πανσεραικούς Αστέρες και Κηφησιές στην Τούμπα μια χαρά μπορεί να παίξει , αλλά και με αντίστοιχο συμβόλαιο.
Αν μπορούσα να τον έχω με 500 - 600 Κ θα ήταν μια χαρά
Αν μπορούσα να τον έχω με 500 - 600 Κ θα ήταν μια χαρά
GREATANASTASIOS έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 19:43δεκα πελκας ενας Ιβανούσεφ για οσους ξερουν μπάλλα.obanebane έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:45
Τι καλός μωρέ, η μοναδική υποψία φάσης που έκανε ο αντίπαλος ήταν απο λάθος του στο κέντρο.
Να γυρίσει ο Πέλκας γρήγορα και το καλοκαίρι να πάει στην ευχή του Θεού το παλικάρι.
Εντάξει γκουρού του ποδοσφαίρου.
Ένω παίχτης πελκαςpisakaipoupoula έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 20:59Αν ξημερώσουμε ξαφνικά στο 2022, ναι, όντως δέκα Πέλκες ένας Ιβανούσετς ...GREATANASTASIOS έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 19:43δεκα πελκας ενας Ιβανούσεφ για οσους ξερουν μπάλλα.obanebane έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 18:45
Τι καλός μωρέ, η μοναδική υποψία φάσης που έκανε ο αντίπαλος ήταν απο λάθος του στο κέντρο.
Να γυρίσει ο Πέλκας γρήγορα και το καλοκαίρι να πάει στην ευχή του Θεού το παλικάρι.
το 2025-26 όμως δεν υπάρχει παίκτης Ιβανούσετς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά (εκτός από το όνομα του παίκτη) δεν ξέρεις πώς γράφεται η "μπάλα"
- These users thanked the author scarsick for the post (total 2):
- Tisis, kataramenos5
- Amsterdamer_87