Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
- τσιριγωτης
- Daskalos_4
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
-
Re: Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
Σε σφάζουν και έχεις συνοπαδους να σου το παίζουν βουδιστές.
Νομίζω εννοείς τον ΚαστορίναDaskalos_4 έγραψε:Το παιχνιδι το εχασε ο Στρατηγος κατα 90%.
Παίκτες δεν έχουμε, σταφ δεν έχουμε... σκατα ποδαρικό στο 25...
Δεν μπορω να πω κατι γιατι στο 2ο το κορακι μονο πρασινη φανελα δεν φορεσε
Κοίτα, δεν έδωσε κάτι που δεν ήταν. Τ; έδωσε όλα, απλά εμείς κάναμε περισσότερα φάουλ. Το παιχνίδι χάθηκε από τη λαλακια του Λοβρεν. Εκει γύρισε. Αυτή η ήττα πονάει γιατί δεν έπρεπε να έρθει. Αλλά ΠΑΟΚ είσαι, ιδανικός αυτόχειρας..chri5ti9 έγραψε:Διαιτητή γαμω την υγεία σου

- figurehead4
-
Ποιος Σβαμπ ρε μλκες σας παρακαλώ πολύ δείτε εδώ πως μαρκάρει παίκτης που παίζει 10 λεπτά, έχουμε 3 παλαίμαχους Σβαμπ Τάισον λοβρεν και περιμένουμε να μας τραβήξουν πάμε παρακάτω. Αυτό το ρόστερ για 4η θέση είναι και τα ζώα νομίζουν χρειαζόμαστε μόνο ένα χαφ και για αυτόν κάνουν παζάρια 100κ εδώ και 2 εβδομάδες.
Α επίσης να μην ξεχνάμε ότι είμαστε σοφοί, κάθε μέρα εναντίον διαιτησία από την κηφησια μέχρι και τα ντέρμπι, μπράβο Ιβάν μου
Α επίσης να μην ξεχνάμε ότι είμαστε σοφοί, κάθε μέρα εναντίον διαιτησία από την κηφησια μέχρι και τα ντέρμπι, μπράβο Ιβάν μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Κυρ 05 Ιαν 2025, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλακα κάνουμε αλλαγή στις καθυστερήσεις. Να σου δώσει τι ο Σορετιρε τώρα;
Αφού το χαφ που ήταν μπροστά του και έπρεπε να τον μαρκάρει ήταν ο Σβαμπ. Τι να κάτσεις τώρα να πεις και τι να αναλύσεις;
Έχουν αφήσει την ομάδα χωρίς στόπερ και χωρίς χαφ.
Απροστάτευτη τελείως διοικητικά, τελείως παρατημένη ομάδα.
Μπράβο στους ήρωες παίκτες και στον προπονητή, καμία απαίτηση φέτος.
Ο μόνος λόγος για να κράξω είναι αν μείνουν εκτός 4αδα και ακόμα και εκεί δεν παίρνω όρκο.
Έχουν αφήσει την ομάδα χωρίς στόπερ και χωρίς χαφ.
Απροστάτευτη τελείως διοικητικά, τελείως παρατημένη ομάδα.
Μπράβο στους ήρωες παίκτες και στον προπονητή, καμία απαίτηση φέτος.
Ο μόνος λόγος για να κράξω είναι αν μείνουν εκτός 4αδα και ακόμα και εκεί δεν παίρνω όρκο.
-
- Επικοινωνία:
Αλίμονο! Ήμουν νιος και γέρασα... κάναμε την χειρότερη ομάδα τον big4 να μας παίζει μοντέρνα και να έχουμε κορυφαίο με διαφορά τον Kotarski. Οι τσιγγουνιες του καλοκαιριού ξεγύμνωσαν την ομάδα. Πέρσι βάψαμε αυγά με κλανιές. Δεν γίνεται πάντα να συμβαίνει η εξαίρεση όμως. Ένα μεγάλο ποσοστό παικτών μας είναι για χαμηλό επίπεδο
Νταξει μετά την κόκκινη δεν χωράει να πούμε τίποτα για ποδόσφαιρο... Κάποιοι διαιτητές είναι αυστηροί με την ομάδα που έχει αριθμητικό πλεονέκτημα η έχει κερδίσει πέναλτι. Πρώτη φορά βλέπω διαιτητή μετά από κόκκινη να σφυραει λες και του σκότωσαν την μάνα. Πραγματικά καλύτερα να μην ασχολείσαι γιατί αλλιώς αρχίζεις να θες πολύ καλά πράγματα για αυτά τα μπασταρδα
Εμένα με πείραξε πολύ το πώς έγιναν οι κινήσεις στο χώρο όταν ο Τάισον με τη φοβερή του κούρσα τους έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς χρόνους να πάρουν θέσεις. Ο πιο ακίνδυνος ο Μούργκ που εξαφανίστηκε με την χαζή του κίνηση κρύφτηκε γρήγορα και εξαφανίστηκε από τη φάση και δεν πήρε μαζί του κανέναν αμυντικό. Συγνώμη αλλά πολύ κουλούρι παίκτης. Έχω χάσει πλέον μαζί του την υπομονή μου.
MVP o Κοτάρσκι
MVP o Κοτάρσκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 05 Ιαν 2025, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.