Όχι. Η Μαρία έπεισε τον Ντέλια να πείσει τον Ιβάν να μήν τον πουλήσει!tzouvi έγραψε:Η Μαρία Γκοντσάρεβα νιώθει προβληματισμένη στην τοποθεσία Θεσσαλονίκη![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Πάμε νεα μιρλα τώρα. Να γιατί δεν έχει κάνει μεταγραφές, δεν πούλησε κ δεν έχει λεφτά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Σάβ 08 Ιουν 2024, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πιο φανερά καλό της υπόθεσης είναι ότι η ομάδα δεν χάνει 1 από τα σημαντικότερα της γρανάζια και για την προσπάθεια των ομίλων του champions league. Επίσης υλοποιεί και τα θέλω του Λουτσεσκου, που δεν θέλει και πολλές αλλαγές...
Ναιιιιιιιιιι γαμω την τρέλα μου !!!!
Αφιερωμένο στον φίλο τον μπλακ γιατί είχε στεναχωρεθει τέρμα!
Θα είμαι πολύ πιο ήπιος με τις μεταγραφές τώρα. Καλύψτε τα λίγα κενα που έχουμε με καλους παίχτες και πάμε για τσουλου
Αφιερωμένο στον φίλο τον μπλακ γιατί είχε στεναχωρεθει τέρμα!
Θα είμαι πολύ πιο ήπιος με τις μεταγραφές τώρα. Καλύψτε τα λίγα κενα που έχουμε με καλους παίχτες και πάμε για τσουλου
- sourmenetes
- Moderator
Τι έγινε ρε παιδιά;;;
Αφού χθες πήγε στην Αυστρία!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tsario73 έγραψε:Όχι. Η Μαρία έπεισε τον Ντέλια να πείσει τον Ιβάν να μήν τον πουλήσει!tzouvi έγραψε:Η Μαρία Γκοντσάρεβα νιώθει προβληματισμένη στην τοποθεσία Θεσσαλονίκη![]()

Μάλλον στην πατρίδα του τον Βόλο εννοούσαν οι αρδ!!!sourmenetes έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά;;;

- WeWillRockYou
Φαντάζομαι πως σίγουρα θα παίξει ρόλο στα μεταγραφικά ως ένα βαθμό.
Οφείλουμε βέβαια να κάνουμε γερό ντου στα διαρκείας και να δείξουμε την απόλυτη στήριξη στη ομάδα και οικονομικά.
Το θετικό είναι πως με παραμονή Σβαμπ, Κεντζιόρα, Μειτέ και μεταγραφή Τσιφτσή, Θυμιάνη και Ejuke, πας πλήρης στην προετοιμασία αριθμητικά και γίνονται οι όποιες προσθαφαιρέσεις μετά τα προκριματικά.
Αν δε μπορέσουμε να προσθέσουμε χαφ και φορ, θα τα έχουμε πάει εξαιρετικά.
Οφείλουμε βέβαια να κάνουμε γερό ντου στα διαρκείας και να δείξουμε την απόλυτη στήριξη στη ομάδα και οικονομικά.
Το θετικό είναι πως με παραμονή Σβαμπ, Κεντζιόρα, Μειτέ και μεταγραφή Τσιφτσή, Θυμιάνη και Ejuke, πας πλήρης στην προετοιμασία αριθμητικά και γίνονται οι όποιες προσθαφαιρέσεις μετά τα προκριματικά.
Αν δε μπορέσουμε να προσθέσουμε χαφ και φορ, θα τα έχουμε πάει εξαιρετικά.
Κανένα all in δεν χρειάζεται. Το ρόστερ αυτό από θέση ισχυρού με λίγη τύχη είναι ικανό να σε πάει στο League stage.
Αν δε γίνουν οι λίγες σωστές ποιοτικές κινήσεις τοτε σχεδόν το κλειδώνεις
Υ.Γ.@@λακα Κουλιε αφού το βλέπεις...το πεπρωμένο σας είναι να πάτε την ομάδα στα αστέρια. Κλείστε τα αυτιά σας για ένα χρόνο και πάμε να γουστάρουμε μια ακόμα σεζόν
Αν δε γίνουν οι λίγες σωστές ποιοτικές κινήσεις τοτε σχεδόν το κλειδώνεις
Υ.Γ.@@λακα Κουλιε αφού το βλέπεις...το πεπρωμένο σας είναι να πάτε την ομάδα στα αστέρια. Κλείστε τα αυτιά σας για ένα χρόνο και πάμε να γουστάρουμε μια ακόμα σεζόν
Φετος πρεπει να παμε γερα με τα διαρκειας ετσι;Η ομαδα αξιζει καθε δυνατη στηριξη
- sourmenetes
- Moderator
Και επειδή εδώ γυρνατε όλη μέρα...
Βγείτε και πείτε μια φορά!!
"μας ξεβράκωσες!!"
Αλλά που;;;;
Βγείτε και πείτε μια φορά!!
"μας ξεβράκωσες!!"
Αλλά που;;;;
- Vet_eranos
Μας βρήκαν με ίωση κ μας φάγανε το Κόνφερενς...
Αυτή η ομάδα,αυτή η 11αδα 18αδα έχει να βουλώσει ακόμα πολλά στόματα..
Όπως είναι,δεν έφτασε ακόμα ταβάνι..
Ιβάν,άμα δε βγαίνουν τα κουκιά, μη μασάς..
Έχω τέτοια εμπιστοσύνη πλέον σε σένα,στο στρατηγό κ στα παιδιά που θα μπω με τη ρομφαία μου στο λιγκ στειτζ..
Αυτή η ομάδα,αυτή η 11αδα 18αδα έχει να βουλώσει ακόμα πολλά στόματα..
Όπως είναι,δεν έφτασε ακόμα ταβάνι..
Ιβάν,άμα δε βγαίνουν τα κουκιά, μη μασάς..
Έχω τέτοια εμπιστοσύνη πλέον σε σένα,στο στρατηγό κ στα παιδιά που θα μπω με τη ρομφαία μου στο λιγκ στειτζ..
- WestBlock4
Παρακαλώ να βγείτε όλοι οι λογιστές κ ξερόλες να μας πουν πως θα κάνουμε μεταγραφες τώρα που δε θα έχουμε ρευστό....
Αντε τώρα στα ράδια θεσνικης οι έξυπνοι να βγάλετε καμία άλλη ιστορία.
Αντε τώρα στα ράδια θεσνικης οι έξυπνοι να βγάλετε καμία άλλη ιστορία.