Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ε ναι Muleka λογικά. Οι άλλοι είναι όλοι 30χρονοι οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιμένουμε να τους βάλουμε option αγοράς.
- paokkerkir
αυτος που χαλασε η δουλεια εξ αιτιας της ρητραςwickerman έγραψε:Ε ναι Muleka λογικά. Οι άλλοι είναι όλοι 30χρονοι οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιμένουμε να τους βάλουμε option αγοράς.
δεν εχει καμμια σχεση μ΄αυτη την περιπτωση
αυτος ειναι εμπειρος,παιζει παντου μπροστα,ερχεται και παιζει
για βαθος τον υπολογιζουν
ο αλλος,μελαχροινος,απο νησι,μαλλον στην κορινθιανς θα καταληξει δανεικος
αλλά κι αυτοι θελουν ρητρα,αλλά εχουν και μεσον
- PAOKevolution
Παπά, όπως και να' χει, προκαταβολικά φχαριστώ που τα μοιράζεσαι μαζί μας με τόσο όμορφο και ευφάνταστο τρόπο.
-
Ο Ρεμπιτς 4.4 εκατομυρια το ετος συμβολαιοTimelord έγραψε:Μα ο μουλεκα μια χαρά παίζει. Ο ρεμπιτς είναι πάγκο
Αφήστε το.. δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να σκάσει κάτι τέτοια ώρα.. κρίμα γιατί πιστεύω ότι χρειαζόταν μια υπέρβαση όντας σε 3 διοργανώσεις και δεδομένου του προγράμματος που έρχεται ...
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σύμφωνα με το Μήλιο, μεταγραφές τέλος. Όλα πάνε από καλοκαίρι, είχε μια πληροφορία για τερματοφύλακα αλλά δεν...
Κριμα. Πραγματικα πλεον εχουμε σε καθε θεση 2 παιχτες + Βιειρινια + Νασμπεργκ +Αντονιο εκτος απο το αριστερο εξτρεμ
Η έξτρα προθεσμία για τους ελεύθερους συμπεριλαμβάνει και τον Ουζμπέκο που έμεινε σήμερα ελεύθερος...?
Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά πιστεύω ότι πυροβολούμε τα πόδια μας. Αυτό το ρόστερ χωρίς Ευρώπη είναι κάτι παραπάνω από πλήρες, με Ευρώπη χρειαζόταν μια πινελιά ακόμα, λόγω των πολλών συνεχόμενων ντέρμπι που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη
κι αλλος παει να μεινει ελευθερος σημεραpapwolf έγραψε:Η έξτρα προθεσμία για τους ελεύθερους συμπεριλαμβάνει και τον Ουζμπέκο που έμεινε σήμερα ελεύθερος...?
απο οτι γραφεται στο τουιτερ
απο τουρκια μερια