Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε:Καλά στο ότι έχει χαθεί η μπάλα είναι δεδομένο Navi..Προσπαθώ να συγκρατηθώ, έχω μαλώσει με πολλούς φίλους τις τελευταίες μέρες γιατί τρελαίνομαι με πολλές ανακρίβειες που ακούω..

Επιχειρείται να μας "ψήσουν" ορισμένοι, και στα φρύδια μου και υποθέτω και συντριπτικά των πιο πολλών από εμάς για το τι λένε οι μη ΠΑΟΚτσήδες, ότι πρέπει να επιτιμηθεί ο Σαββίδης για ... απερίσκεπτες κινήσεις κι ας μην αντίκεινται στο υπάρχον νομικό πλαίσιο, επειδή υπάρχει το παρακράτος και μπορεί ανα πάσα στιγμή να την "στήσει" στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, επειδή ο καρκινόγαυρος έχει την ισχύ παράτυπα και παράνομα να επιτίθεται σε όποιον τον ξεφτιλίζει μέσα στο γήπεδο ή σε άλλα, συγκοινωνούντα ενδεχομένως επίπεδα, θα πρέπει εμείς σαν οπαδοί να συνεχίζουμε να δηλητηριάζουμε την έννοια "νομιμότητα" και "λογική", για να μην τραυματίζεται ανεπανόρθωτα η ... ηθική του όποιου γκικα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σε άλλα νέα ο παρμένος Κόκκαλης, Σ ή Π δεν έχει και τόση σημασία ετοιμάζει καναλάκι το οποίο θα έχει μόνο μία αποστολή.

Όχι την αναπαραγωγή της σαλαμάστρας στους νήσους Noor-Noor.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Στο μπουρδέλο που έγινε απο τον Ιούλιο του 2019 και τον ερχομό της κυβέρνησης Μητσοτάκη οι συσχετισμοί είναι τρεισήμισι με ενάμισι.

Γαυρος - Κουλα - Διοικηση Βαζελου μαζί

και εναντίον ΠΑΟΚ και οπαδοί Βάζελου.

Θεωρητικά δεν τους έχουμε αλλά το ευχάριστο είναι πως για να βγει η ΝΔ εκτός του ότι κορόιδεψε πολύ κόσμο, υποσχέθηκε και πολλά σε πολύ κόσμο. Κι αν το πρώτο το εισπράττει σε δημοσκοπήσεις για μεταναστευτικό - Μακεδονικό ήδη το δεύτερο το βλέπει να έρχεται και ξέρει πως έρχεται γιατί πολύ απλά για να ικανοποιήσει τους πάντες δεν της φτάνει η πίτα που έχει στα χέρια της.

Οι πληροφορίες μου λένε πως ο Βαγγέλας κάτι εγγυήθηκε στον Τίγρη και ο δεύτερος ως γνωστό παράσιτο έσπευσε να φιλήσει δαχτυλίδι χωρίς να τσεκάρει αν ισχύει, πάνω στη βιασύνη του. Βέβαια η σύμπραξη τους δεν θα μακροημερεύσει γιατί ο Βαγγέλας δεν αντέχει κανέναν γύρω του.

Ούτε μύστης είμαι ούτε με χρησμούς μιλάω. Έτσι μεταφέρθηκαν τα δεδομένα κι έτσι σας τα παρουσιάζω συμφουρμίτες.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Τι να υποσχέθηκε ρε Άσιμε; 2η θέση και ίσως κανα κύπελο (αυτό το διεκδικούν και τα ερπετά βέβαια).
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Ω του θαύματος οι διαφημίσεις one γίνανε MegaΕικόνα

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν μιλάω για ποδόσφαιρο.

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

george188 έγραψε:
flash4 έγραψε:Μπαλτάκος για το αν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ:
«Αν παίξει τη μπάλα που ξέρει ο ΠΑΟΚ στο δικαστικό “γήπεδο”, να μην ανησυχεί, αλλιώς μπορεί να χάσει κι από ομάδα Γ' Εθνικής».

Η δική μου άποψη είναι ότι ανεξαρτήτως κατάληξης της υπόθεσης φάγαμε μεγάλη επικοινωνιακή ήττα.
Πως μπορεις να κερδίσεις επικοινωνιακά όταν ο άλλος ελέγχει τη μισή κυβέρνηση και το 80 τοις εκατό των media?
Η παε ΠΑΟΚ δέχτηκε να γνωμοδοτήσει η επιτροπή αυτή χωρίς να πει κουβέντα και περίμενε να βγει το πόρισμα για να βγει στην αντεπίθεση. Αν εξαρχής δήλωνε ότι δεν εμπιστεύεται τα συγκεκριμένα άτομα και ότι το πόρισμα ίσως είναι επιβαρυντικό λόγω σύνθεσης εεα θα ήταν μια μικρή επικοινωνιακή νίκη. Επίσης η ανακοίνωση για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης βγήκε καθυστερημένα, αφότου αυτό ψηφίστηκε. Τέλος επί της ουσίας της υπόθεσης δε βγήκε κανένας νομικός του ΠΑΟΚ να εξηγήσει στον κόσμο γιατί δεν υπάρχει κάτι νομικά παράτυπο. Η υπόθεση δεν έπρεπε να φτάσει μέχρι εδώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και πες ότι αρνούνταν η παε να γνωμοδότηση η επιτροπή, η επιτροπή θα γνωμοδοτουσε ερήμην μας τι θα άλλαζε....; επιτροπή διορισμένη από τον Υπουργό είναι.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

gika έγραψε:Χαρά στο κουράγιο ορισμένων.

Με δυο λόγια αφαιρώντας όλα τα νομικοοικονομικα από τη συζήτηση. Υπάρχει ροή χρημάτων από τρίτες εταιρίες που ανήκουν στο Σαββιδεικο και προς ΠΑΟΚ μεριά και προς πρόσωπα που εμπλέκονται με Ξάνθη μεριά. Και επιπλέον ένα δύο κοινά πρόσωπα σε αυτές τις τρίτες εταιρίες και την Ξάνθη.

Εμείς λέμε ότι με το γράμμα του νομου δεν στοιχειοθετείται καμία παράβαση, αυτοί λένε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Βάλανε και μέσω του υπουργού τους μια επιτροπή να βαφτίσει τον καπνό φωτιά, και τώρα πάμε στα δικαστήρια τους να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ελέφαντες.

Τις τελευταίες φορές που χρειάστηκε αυτό, τον ηπιαμε παταγωδώς.

Το 90% των ΜΜΕ μας έχει ήδη καταδικάσει. Το 10% επιτίθεται στα μέλη της στημένης επιτροπής και γελάει γιατί "δεν υπάρχουν στοιχεία'.

Η τροπολογία που δεν θέλαμε, όπως είπαμε αφού πέρασε, τελικά δεν θα περάσει και η ποινή υποβιβασμού παραμένει σε περίπτωση που καταδικαστουμε.

Οι μεν διαρρέουν ότι δεν μας αγγίζει, οι δε ότι έχουμε ήδη πέσει. Στο τέλος η μισή Ελλάδα θα είναι ευνοημένη και η άλλη μισή αδικημένη. Οι δικαστές θα μας πουν πιο μισό θα βγει στους δρόμους. Δεν νομίζω να θέλουν τον κόσμο στους δρόμους της Αθήνας πάντως.

Αισιόδοξος δεν είμαι καθόλου.

Η ερώτηση που κανείς δεν έχει κάνει είναι, για ποιον πουστη λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει δάνεια από άλλες εταιρείες. Πόσα δάνεια σαν κι αυτό υπάρχουν; Είναι όλα αυτά απλά λογιστικά τρικ; Αν αύριο εξαφανιστεί ο Σαββίδης, μεθαύριο θα υπάρχει ΠΑΟΚ ή τα εκατομμύρια που πλέον δεν χρωστάμε στο κράτος τα χρωστάμε πλέον στην οικογένεια Σαββίδη όπως πχ η Ροστόφ;
Ότι δηλαδή θα βγουν αγκαλιά οι οπαδοί των ομάδων του ΠΟΚ στην ομόνοια και θα διαμαρτυρηθούν με πορείες που δεν υποβιβάστηκε ο ΠΑΟΚ; Τα πιστεύεις αυτά που λες φίλε; Άντε βαριά βαριά να βγουν 10-15 γραφικοί γαύροι και τίποτα attention whores(τύπου Τσουκαλά) και να κάνουν μία διαμαρτυρία της πούτσ@ς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Και έβγαινε να κράξει εκ των προτέρων για τη σύνθεση του τσίρκου η παε. Θα το γυρνούσανε στο τσάμικο οι πεηρολλάδες της πρέζας και θα λέγανε πως "φυσικά και δε θα θέλουν τη συγκεκριμένη όπως και καμιά άλλη σύνθεση της εεα, αφού φοβούνται, έχοντας λερωμένη τη φωλιά τους". Σε τι ακριβώς ζημιώθηκε δηλαδή ο ΠΑΟΚ από τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα αναφορικά με τα συγκεκριμένα μέλη του εν λόγω θιάσου; Έχει πεδίο να επιτίθεται στον αυνανάκη και την αξιοπιστία των φυτευτών του. Τους έχει ξεφτιλίσει η παε μέχρι στιγμής, με κατηγορίες βαρύτατες, και δεν έχουν βγάλει, προς ώρας, κιχ. Νάδα. Μην ισχύει όντως τυχόν παραγγελία του ΑΠ για να ελεγχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί και πρωτίστως να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου των αρκουδέηδων και βγούνε τίποτα κροκόδειλοι στο φως!
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

το κειμενο ολψν οσων ειπε ο μπαλτακος πριν απο λιγο
Μπαλτάκος: «Από μηδενική βάση ξεκινάει η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, ό,τι έγινε διαγράψτε το»!

Ο έμπειρος νομικός Τάκης Μπαλτάκος ξεκαθαρίζει ότι βάσει συντάγματος η ΕΕΑ δεν είναι δικαιοδοτικό όργανο, ενώ αν θεωρηθεί ως τέτοιο, η έκθεσή της είναι ανυπόστατη και η υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης ξεκινάει από μηδενική βάση ενώπιον του αθλητικού δικαστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γνωστού νομικού στο Αθλητικό Metropolis 95,5 Fm:

Αρχικά ρωτήθηκε για το... μπούλινγκ που δέχτηκε μετά την πρόσφατη τοποθέτησή του περί “ανύπαρκτου θέματος” στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης...

«Υπάρχουν διάφοροι φορείς που έχουν τα δικά τους συμφέρονται, αλλά δεν καταλαβαίνω τέτοια πράγματα. Εκείνο που ξεχνάνε είναι να διαβάσουν τους νόμους. Η Ελλάδα είναι χώρα συντεταγμένη και ο νόμος είναι πάντα κάτω από το σύνταγμα. Έχουμε μία επιτροπή που λέει ότι είναι δικαιοδοτικό όργανο.

Έχουμε μία επιτροπή που ισχυρίζεται ότι είναι δικαιοδοτικό όργανο. Το άρθρο 8 του συντάγματος λέει “δικαστικές επιτροπές” δεν επιτρέπεται να συνταχθούν. Είναι συνταγματικά ανύπαρκτη, ανυπόστατη, διότι το λέει το σύνταγμα. Το άρθρο 26 αναφέρει “η δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια, όχι από επιτροπές”. Αν αυτή η επιτροπή είναι δικαιοδοτικό όργανο, είναι ανυπόστατη και η έκθεσή της. Αν δεν είναι, πάλι η απόφασή της δεν είναι δεσμευτική, άρα η υπόθεση ξεκινάει από μηδενική βάση στον αθλητικό δικαστή. Αυτή είναι η ουσία του πράγματος. Μέχρι τώρα ό,τι έγινε, διαγράψτε το, δεν υπάρχει. Η υπόθεση ξεκινάει σήμερα»!

Σχετικά με το ποιος θα το κρίνει αυτό, ανέφερε:
«Ο αθλητικός δικαστής που διαβάζει το σύνταγμα και το ξέρει πολύ καλά. Φαντάζεστε ότι θα το παραβιάσει;»

Για τον λόγο που Ολυμπιακός έκανε αυτή την προσφυγή:
«Δεν το ξέρω, δεν θέλω να απαντήσω για τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω απολύτως τίποτα γιατί η δική μου προϊστορία είναι αντίθετη από τον Ολυμπιακό πάντα».

Ενώ για το αν θα πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είπε:
«Αν παίξει τη μπάλα που ξέρει ο ΠΑΟΚ στο δικαστικό “γήπεδο”, να μην ανησυχεί, αλλιώς μπορεί να χάσει κι από ομάδα Γ' Εθνικής».
flash4
Bet Guru 2020

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από flash4 »

eorptol1 έγραψε:Και πες ότι αρνούνταν η παε να γνωμοδότηση η επιτροπή, η επιτροπή θα γνωμοδοτουσε ερήμην μας τι θα άλλαζε....; επιτροπή διορισμένη από τον Υπουργό είναι.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα άλλαζε το ότι θα είχαμε απαξιώσει την επιτροπή, άρα και την απόφαση, δηλώντας παράλληλα εκ προοιμίου την αθωότητά μας επί της ουσίας της υπόθεσης. Ένας μέρος της επικοινωνιακής ήττας είναι ότι βγήκαν συναλλαγές εταιριών και ονόματα προς τα έξω μόνο από τη μια πλευρά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα προσκομισε
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Άλλο λες. Η παε ΠΑΟΚ δεν αναπαρήγαγε ούτε για εσωτερική κατανάλωση τους λόγους για τους οποίους δεν ευσταθεί νομικό πάτημα σύνδεσης με Ξάνθη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”