Μεταγραφές Χειμώνα 2018
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
0 γκολ στη Πρέμιερ λιγκ δεν μου λέει τιποτα,σε μια ομάδα που δεν είναι και πολυβόλο και ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος.Δεν έχει και τόση βάση το ερώτημα σου.Και από ένα βίντεο να βγάζεις συμπέρασμα πως είναι τραγικός.Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα δεν του πήγαινε, σε διαφορετικό είναι πολύ καλός ,πχ στην Πορτογαλία μόνο ενάντια στην Πόρτο δεν σκόραρε στις μεγάλες του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.giliopoulos έγραψε:Πωπω ρε σεις ηρεμηστε λιγο. Τι βλεπουμε με τα ματακια μας λεμε. Ελεος.
Επειδη θελετε να ειστε ονειροπολοι εμεις οι ρεαλιστες τι φταιμε?
Στο βιντεακι του ο τσιμιροτ παλια εσπερνε και το ειπαμε, ο ροντριγκες το ιδιο, ακομα και ο ενρικε. Και ο πριγιο ειχε αρκετα καλα γκολ
Απο την αλλη δεν απαντατε αν το βλεπετε λογικο ολο αυτο. 0 γκολ κυριοι!! 0 γκολ!
- ΑποστόληςΑ
Εμένα δεν με απασχολεί αν είναι καλός ή όχι. Είναι σίγουρο ότι είναι καλός. Διεθνής με τι μικρές ομάδες είναι, οπότε δεν τίθεται θέμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτός που κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας κάτι έχει στο μυαλό του για την Τριάδα του καλοκαιριού: Άκπομ, Κουλούρη και Μπονατίνι. Δεν γίνεται και οι τρεις να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Οπότε ή ο Κουλούρης θα πάρει μεταγραφή, ή ο Λέο θα επιστρέψει στην Αγγλία. Αλλά δεν γίνεται να πληρώσουμε 1,25 μύριο για ένα εξάμηνο, όταν μάλιστα ο παίκτης μέχρι να ενσωματωθεί θα τελειώνει το πρωτάθλημα. Δεν είναι έτοιμο φορ, όπως ο Berg ή ο Keseru.
Δεν μπορώ να κατανοήσω την κίνηση. Προφανώς δεν είμαι στο μυαλό του Luce, ούτε του Branco. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας μας πει.
Οπότε ή ο Κουλούρης θα πάρει μεταγραφή, ή ο Λέο θα επιστρέψει στην Αγγλία. Αλλά δεν γίνεται να πληρώσουμε 1,25 μύριο για ένα εξάμηνο, όταν μάλιστα ο παίκτης μέχρι να ενσωματωθεί θα τελειώνει το πρωτάθλημα. Δεν είναι έτοιμο φορ, όπως ο Berg ή ο Keseru.
Δεν μπορώ να κατανοήσω την κίνηση. Προφανώς δεν είμαι στο μυαλό του Luce, ούτε του Branco. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας μας πει.
-
Dimg4
Σε συγχωρουμε, η επαναληψη δεν ειναι καλο πραγμαjoshua έγραψε:Οσον αφορα τις επαναληψεις το δεχομαι και απολογουμαι.Το ξερω οτι εχω μια ταση οταν θεωρω κατι προφανες να προσπαθω να κανω και αλλους να το δουν.Sorry guys!!!
τι μηδεν γκολ γραφεται συνεχεια ρε παιδια
εχει παιξαι 120 λεπτα συνολικα για φετος
δεν παιζει βασικος για να γραφεται για 0 γκολ
το παιδι αν πιασει θα κανει πλακα ειναι εκτελεστης στην περιοχη
οχι εντιπωσιακα γκολ αλλα εχει καλες τοποθετησεις και ψυχραιμια
διεθνης με τα αντερ της βραζιλιας αν δεν κανω λαθος
χαλαρωστε
εχει παιξαι 120 λεπτα συνολικα για φετος
δεν παιζει βασικος για να γραφεται για 0 γκολ
το παιδι αν πιασει θα κανει πλακα ειναι εκτελεστης στην περιοχη
οχι εντιπωσιακα γκολ αλλα εχει καλες τοποθετησεις και ψυχραιμια
διεθνης με τα αντερ της βραζιλιας αν δεν κανω λαθος
χαλαρωστε
Dimg4 έγραψε:Σε συγχωρουμε, η επαναληψη δεν ειναι καλο πραγμαjoshua έγραψε:Οσον αφορα τις επαναληψεις το δεχομαι και απολογουμαι.Το ξερω οτι εχω μια ταση οταν θεωρω κατι προφανες να προσπαθω να κανω και αλλους να το δουν.Sorry guys!!!
Η επαναληψη μητηρ μαθησεως
-
Dimg4
Θεωρω πως θα πουληθει ο ΚουλουρηςΑποστόληςΑ έγραψε:Εμένα δεν με απασχολεί αν είναι καλός ή όχι. Είναι σίγουρο ότι είναι καλός. Διεθνής με τι μικρές ομάδες είναι, οπότε δεν τίθεται θέμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτός που κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας κάτι έχει στο μυαλό του για την Τριάδα του καλοκαιριού: Άκπομ, Κουλούρη και Μπονατίνι. Δεν γίνεται και οι τρεις να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
-
xrisitsapa
Το θέμα είναι οι επαναλήψεις ή το ότι όσοι ξαφνικά τον θέλουν δεν έχουν κανένα ποδοσφαιρικό επιχείρημα;
Εκτός αν θεωρούμε τέτοιο το ότι προέρχεται από Championship που είναι ανώτερη από τη λίγδα.
Λες και στην Championship δεν έχει παλτά ας πούμε..Με την ίδια λογική ο κάθε Κανιας από την Πριμέρα θα έπρεπε να είναι το καλύτερο αμ.χαφ του πρωταθλήματος. Δεν είναι όμως...
Εκτός αν θεωρούμε τέτοιο το ότι προέρχεται από Championship που είναι ανώτερη από τη λίγδα.
Λες και στην Championship δεν έχει παλτά ας πούμε..Με την ίδια λογική ο κάθε Κανιας από την Πριμέρα θα έπρεπε να είναι το καλύτερο αμ.χαφ του πρωταθλήματος. Δεν είναι όμως...
τι θα πει δεν ειναι ετοιμο φορ οπως ο μπεργκ η ο κεσερου? ετοιμο φορ ειναιΑποστόληςΑ έγραψε:Εμένα δεν με απασχολεί αν είναι καλός ή όχι. Είναι σίγουρο ότι είναι καλός. Διεθνής με τι μικρές ομάδες είναι, οπότε δεν τίθεται θέμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτός που κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας κάτι έχει στο μυαλό του για την Τριάδα του καλοκαιριού: Άκπομ, Κουλούρη και Μπονατίνι. Δεν γίνεται και οι τρεις να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
και οι 2 μπορει να μην ειναι εδω το καλοκαιρι...
τον γνωριζει καλα ο μπρανκο τον παιχτη και ως βραζιλιανος επιθετικος εχει μεγαλη μεταπωλιτικη αξια
εμενα μου κανειpanpangr77 έγραψε:Σε αυτό το βίντεο σας κάνει?
https://youtu.be/hTsNxpnDvRA
Παίκτης που έχει συμμετοχές στις μικρές εθνικές της Βραζιλίας μην τον φοβάστε.Τα ίδια είχα πει για τον Κρέσπο που είχε συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της Ισπανίας.
και δεν ειναι μονο τα τελειωματα,αλλά και η κινηση που εχει χωρις την μπαλα
ειναι παντα εκει που θα επρεπε να βρισκεται
το αλλο με τα αχαστα δεν το ειδα
μπορω ομως να κανω(λεμε τωρα)ενα βιντεο που θα μοιαζει ο Πριγιο ο ορισμος του φορ
και ενα για να τον κλαινε οι ρεγγες
καποιοι εχουν ιδιαν αποψιν για τον παικτη
εμεις μπορουμε να βλεπουμε τα βιντεο και να σχολιαζουμε
αναλογως με το βιντεο
αλλά να μην ειμαστε αφοριστικοι
αντε τον χαφαρο ρρεεεεεεεεεε
οταν ειναι πολλα τα λεφτα,θελει ξεψαχνισμα καλο
και διαπραγματευσεις
οσο αργει......τοσο καυλωνω
Το καλοκαίρι θα διαπιστώσουμε ποια θα είναι η αξία (βάση προτάσεων) του πρώτου σκόρερ (ελπίζω να μην τον περάσει ο Πόνσε) της ελληνικής λίγκας, Έλληνα Διεθνή, σε εξαιρετική ηλικία και χωρίς να έχει φτάσει ακόμα στο πικ της ποδοσφαιρικής ανάπτυξης. Τότε ίσως μας λυθούν οι απορίες γιατί εν τέλει (?) Μπονατίνι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 14 Ιαν 2019, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε προέρχεται από το γεγονός ότι δεν ξέραμε μπισεσβαρ,Κρέσπο,Βαρελά,Πασχαλάκη,πριγιοβιτς,ζαμπα,σαχωφ,κανόνας,Μαουρίτσιο,ακπομ και κάποιοι βάζουν την περιουσία τους για να πληρώσουν κόσμο να τους διαλέξει κ να είμαστε πρώτοι με 10 ποιντς διαφορά αήττητοι.με δεύτερο το γαύρο που είναι εκεί που είναι με καμία 7-8 βαθμούς χαρισμενους.xrisitsapa έγραψε:Το θέμα είναι οι επαναλήψεις ή το ότι όσοι ξαφνικά τον θέλουν δεν έχουν κανένα ποδοσφαιρικό επιχείρημα;
Κανένα ποδοσφαιρικό επιχείρημα.εμπιστοσυνη στο ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια κ ότι πονάνε την ομάδα κ τα λεφτά τους είναι.
Φαντάζομαι θα περιμένουν και να δουν πως θα εξελιχθούν στο 6μηνο. Αν τον μάτιασε τον Μπονατίνι η χρυσή τσάπα και μπουρδουκλώνει τα πόδια του, ε , μάλλον θα μείνει ο Κουλούρης.Dimg4 έγραψε:Θεωρω πως θα πουληθει ο ΚουλουρηςΑποστόληςΑ έγραψε:Εμένα δεν με απασχολεί αν είναι καλός ή όχι. Είναι σίγουρο ότι είναι καλός. Διεθνής με τι μικρές ομάδες είναι, οπότε δεν τίθεται θέμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτός που κάνει τον σχεδιασμό της ομάδας κάτι έχει στο μυαλό του για την Τριάδα του καλοκαιριού: Άκπομ, Κουλούρη και Μπονατίνι. Δεν γίνεται και οι τρεις να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Η ηλικία δεν είναι πάντα ενδεικτική της εμπειρίας. Ο Μπονατίνι έχει ήδη προσαρμοστεί σε 3 διαφορετικά πρωταθλήματα. Μπορεί να πιάσει, μπορεί και όχι, ας εμπιστευτούμε προς το παρόν την άποψη των αρμοδίων
λοιπον μαγκες, θα μιλησω πρωτη κ τελευταια φορα για τον παιχτη σε αυτο το φορουμ με βαση αυτα που ειδα στο 14λεπτο βιντεακι της περσυνης σεζον
1. ξερει μπαλα το παιδι και εχει την καθετη
2. δεν ειναι ακεφαλος οπως λετε εδω καποιοι καθως φαινεται οτι και γκολ με κεφαλιες βαζει και ασιστ με το κεφαλι δινει
3. και πιο σημαντικο ειναι οτι εχει το οφ δε μπολ, τι εννοω: ειναι την καταλληλη ωρα στο καταλληλο σημειο, γι αυτο και φαινεται οτι περσυ εβαλε χαβαλε γκολ, πραγμα το οποιο αν ΔΕΝ εισαι μεσα στο γηπεδο ΔΕΝ το καταλαβαινεις
4. εχει καλο κρατημα μπαλας (κοντρολ) και μπορει να κρατησει μπροστα και ΟΧΙ να την χανει αμεσως
τελος ειμαι του δογματος οτι αφου τον θελουν οι ειδικοι(μπρανκο) τοτε αυτοι ξερουν και να το τεκμηριωσω, ο μιχελ δεν ηταν ποτε τεχν διευθ αλλα σε μας εγινε.. ο βασικος μας κορμος(βαρελα-κρεσπο-μπισι-κανιας-σαχοφ-ματος κτλ κτλ) ειναι δικες του επιλογες.. θα με πεις ναι καλα, οι μανατζερ τους προτεινε, ε ναι ρε φιλε ομως, ολοι μα ολοι (εκτος λεβεκ) δεν του βγηκαν, κ στο κατω κατω αυτη η ομαδα που ΑΥΤΟΣ εφτιαξε, πηρε ενα νταμπλ περσυ και ενα κυπελο ΜΕΣΑ στο γηπεδο
οποτε κατ εμε, καλμα, και θα τους δουμε ολους στο γηπεδο

1. ξερει μπαλα το παιδι και εχει την καθετη
2. δεν ειναι ακεφαλος οπως λετε εδω καποιοι καθως φαινεται οτι και γκολ με κεφαλιες βαζει και ασιστ με το κεφαλι δινει
3. και πιο σημαντικο ειναι οτι εχει το οφ δε μπολ, τι εννοω: ειναι την καταλληλη ωρα στο καταλληλο σημειο, γι αυτο και φαινεται οτι περσυ εβαλε χαβαλε γκολ, πραγμα το οποιο αν ΔΕΝ εισαι μεσα στο γηπεδο ΔΕΝ το καταλαβαινεις
4. εχει καλο κρατημα μπαλας (κοντρολ) και μπορει να κρατησει μπροστα και ΟΧΙ να την χανει αμεσως
τελος ειμαι του δογματος οτι αφου τον θελουν οι ειδικοι(μπρανκο) τοτε αυτοι ξερουν και να το τεκμηριωσω, ο μιχελ δεν ηταν ποτε τεχν διευθ αλλα σε μας εγινε.. ο βασικος μας κορμος(βαρελα-κρεσπο-μπισι-κανιας-σαχοφ-ματος κτλ κτλ) ειναι δικες του επιλογες.. θα με πεις ναι καλα, οι μανατζερ τους προτεινε, ε ναι ρε φιλε ομως, ολοι μα ολοι (εκτος λεβεκ) δεν του βγηκαν, κ στο κατω κατω αυτη η ομαδα που ΑΥΤΟΣ εφτιαξε, πηρε ενα νταμπλ περσυ και ενα κυπελο ΜΕΣΑ στο γηπεδο
οποτε κατ εμε, καλμα, και θα τους δουμε ολους στο γηπεδο