7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Νομιζω οτι τον ξεπερασε το ιδιο το αθλημα...
Δεν μπορει να ακολουθησει πλεον τις απαιτησεις του συγχρονου ποδοσφαιρου ενω εντυπωση μου προκαλει ποσο ευκολα επιδιωκει (;;;;) το να πεσει στην παραμικρη επαφη. Σαν να μην αντεχει στην σκεψη οτι στην συνεχεια της φασης μπορει να τον κοντραρουν ακομα πιο δυνατα.
Δεν μπορει να ακολουθησει πλεον τις απαιτησεις του συγχρονου ποδοσφαιρου ενω εντυπωση μου προκαλει ποσο ευκολα επιδιωκει (;;;;) το να πεσει στην παραμικρη επαφη. Σαν να μην αντεχει στην σκεψη οτι στην συνεχεια της φασης μπορει να τον κοντραρουν ακομα πιο δυνατα.
- Μπαρκαρούτσος
Μολις θυμηθει απριλιο ν κανει 3 καλες εμφανισεις θα αρχισουν τα "μαγος κλπ" κ ανανεωστε
- Μπαρκαρούτσος
Η ανανέωση έγινε, τώρα φέτα. Από τα πιο τουριστικά στοιχεία στην ομάδα με νοοτροπία τρίχρονου.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Μονο ενας τραγικα αμπαλος ποδοσφαιρικος οργανισμος θα ειχε στις ταξεις του τον Καντουρι και θα τον ανανεωνε φετος το καλοκαιρι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
αφου ανανεωσαμε τον μαγο μη τον παρει αλλη ομαδα, τωρα θα τον λουστουμε για τα καλα
ξεφτιλα τελειως
ξεφτιλα τελειως
- Σουριναμέζος
Δυστυχώς το έργο επαναλαμβάνεται και φέτος με τον Ομάρ. Ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα που όμως το σώμα του δεν μπορεί να ακολουθήσει με αποτέλεσμα να έχει μίνιμουμ δύο θλάσεις κάθε χρόνο και να μην μπορούμε πότε να τον δούμε με ρυθμό σε μεγάλη διάρκεια
ποιοτητα ειχε τον καιρο της Τορινο
το μονο στοιχειο που εχει μεινει αναλλοιωτο ειναι η παροιμιωδης βαριεστημαρα
το μονο στοιχειο που εχει μεινει αναλλοιωτο ειναι η παροιμιωδης βαριεστημαρα
-
-
Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει οτί δεν έπαθες θλάση αλλά ότι χέστηκες . Όπως κάνεις πριν από κάθε τελικό κυπέλλου !
-
Ε ας τον προστατεψει επιτέλους ο στρατηγός. Είναι μακράν ο ποιοτικοτερος χαφ μας αλλά δυστυχώς θέλει διαχείριση...Σουριναμέζος έγραψε:Δυστυχώς το έργο επαναλαμβάνεται και φέτος με τον Ομάρ. Ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα που όμως το σώμα του δεν μπορεί να ακολουθήσει με αποτέλεσμα να έχει μίνιμουμ δύο θλάσεις κάθε χρόνο και να μην μπορούμε πότε να τον δούμε με ρυθμό σε μεγάλη διάρκεια
- ΑποστόληςΑ