Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

ace79grpaok έγραψε:Όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν την τρέλα τους ,αλλα ξέχασα πρέπει να κουμπώνει άρα ξεχάστε τον
Ρε συ ace, αν θυμάμαι καλά είσαι κι εσύ σύντροφος Αρσεναλιστής. Στα σοβαρά θυμάσαι τον Μπέντνερ ως σοβαρό παίκτη με τον οποίο θα έπρεπε να δαπανήσει χρήματα ο ΠΑΟΚ; Γιατί εγώ θυμάμαι ένα προβληματικό παιδάκι του οποίου η ιδέα για τον εαυτό του ήταν δυσανάλογη της αξίας του.

Εκτός κι αν μιλάμε για άλλον Μπέντνερ :oops:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Αρσεναλ τοσα χρονια ομως;;; Μετα Γιουβεντους;;; Βαλε και την Σαντερλαντ... Δεν πρεπει να ειναι και τυχαιος..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο μπεντερ είναι παικταρά ,απλα ζαβός αν μπορέσεις να βρεις το κουμπί του δεν υπάρχει καλύτερο φορ αλλα ζαβός όπως και στην βολσμπουργκ που ήταν.Καλά ότι έχει Αθανασιάδη και μας χαλάει ο μπεντνερ με ξεπερνάει ,τι να πω?
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

PAOK_Antarctica έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν την τρέλα τους ,αλλα ξέχασα πρέπει να κουμπώνει άρα ξεχάστε τον
Ρε συ ace, αν θυμάμαι καλά είσαι κι εσύ σύντροφος Αρσεναλιστής. Στα σοβαρά θυμάσαι τον Μπέντνερ ως σοβαρό παίκτη με τον οποίο θα έπρεπε να δαπανήσει χρήματα ο ΠΑΟΚ; Γιατί εγώ θυμάμαι ένα προβληματικό παιδάκι του οποίου η ιδέα για τον εαυτό του ήταν δυσανάλογη της αξίας του.

Εκτός κι αν μιλάμε για άλλον Μπέντνερ :oops:
Δηλαδή αν τον πάρεις μμε 800000 ςε χαλάει?
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Και ειναι μολις 28. Δεν ξερω απο τραυματισμους τι παιζει, βεβαια... Ε, οτι ειναι ενα κακομαθημενο "παιδι" ειναι γνωστο. Εχει τον τροπο ο ΠΑΟΚ να τους ψιλοφερνει σε μια ισορροπια τους "ζαβους"!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Όποιον και να πάρουμε δεν με χαλάει.
Όμως πιστεύω πως μπορούν να βρεθούν παίκτες στα ίδια χρήματα που να είναι πιο σίγουρες επιλογές.
Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του, απλά ο χαρακτήρας του δεν πρόκειται να τον αφήσει να παίξει στον ΠΑΟΚ. Είναι που είναι υπερψώνιο, θα έρθει με νοοτροπία "εγώ έχω παίξει Άρσεναλ και Γιούβε, ποιος ΠΑΟΚ τώρα. Χάρη σας κάνω".
Δεν θα προσπαθήσει καν, αυτό εννοώ.

Τεσπα, φιλολογικές συζητήσεις εντελώς.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Και με φοβερα στατιστικα, ειδικα αν υπολογισεις οτι αυτα δημιουργηθηκαν σε Πρεμιερ λιγκ και Καμπιονατο!!!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Αν ερθει μ αυτο το τουπε, ειμαι βεβαιος οτι υπαρχει ο τροπος να τον κανουμε να το ξεπερασει!!! :D Τωρα βεβαια μου φαινεται κομματακι δυσκολο να ερθει με τουπε στον ΠΑΟΚ, σε καμμια Γαλλια, Ιταλια, ισως... αλλα τι σημαινει ΠΑΟΚ, ποια τα χαρακτηριστικα του, τα μειονεκτηματα και τα... πλεονεκτηματα του, τα ξερει πλεον ολη η Ευρωπη!!! Προτιμω εναν παιχταρα στοιχημα, που αποδεδειγμενα ειναι παιχταρας και το "στοιχημα"εστιαζεται στον χαρακτηρα, παρα καποιον αγνωστο απ τα αζητητα ενος -εστω και μεγαλου- σωματειου (βλ. Τιαμ), που... ισως μπορει, αλλα ειναι καλο παιδι και κουμπωνει!!! :D
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημητρης17 έγραψε:Αν ερθει μ αυτο το τουπε, ειμαι βεβαιος οτι υπαρχει ο τροπος να τον κανουμε να το ξεπερασει!!! :D Τωρα βεβαια μου φαινεται κομματακι δυσκολο να ερθει με τουπε στον ΠΑΟΚ, σε καμμια Γαλλια, Ιταλια, ισως... αλλα τι σημαινει ΠΑΟΚ, ποια τα χαρακτηριστικα του, τα μειονεκτηματα και τα... πλεονεκτηματα του, τα ξερει πλεον ολη η Ευρωπη!!! Προτιμω εναν παιχταρα στοιχημα, που αποδεδειγμενα ειναι παιχταρας και το "στοιχημα"εστιαζεται στον χαρακτηρα, παρα καποιον αγνωστο απ τα αζητητα ενος -εστω και μεγαλου- σωματειου (βλ. Τιαμ), που... ισως μπορει, αλλα ειναι καλο παιδι και κουμπωνει!!! :D
+23310. Απο εμένα ,τον χαρακτήρα τον κουλαντριζεις ,την αμπαλωσυνη όχι .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Κωστα ειναι το μεγαλυτερο ονομα που περασε και ετυχε πανω στον μεγαλυτερο αμπαλο προπονητη που περασε. Αντι να παρουμε το μαξιμουμ απο τον τεραστιο παικτη, τον απαξιωσαμε. Αυτο να προβληματισει
Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν μπορούσε πλέον το παληκαρι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε μπορουσε να κουμπωσει. Αυτο ηταν το προβλημα. Την προηγουμενη σεζον πηγε σουπερ αλλα ξεχασα... που να αντεξει στους ρυθμους της σουπερλιγκ
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ο τύπος ηρθε, τα τσίμπησε και δεν ακουμπησε. Για χίλιους δυο λόγους μπορεί να μην προσέφερε τπτ. Το θέμα είναι οτι θα τον θυμαμαστε μονο απ τις λίγες φανέλες που θα γυρνάνε στην Τούμπα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αν θελετε σωνει κ καλα να κουμπωνει με Κλαους, ο Ναπολεονι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτό με τον επιθετικό που κουμπώνει πρέπει να είναι σοφιστια των αρδ. Λες και παίζουμε με δυο επιθετικούς και πρέπει ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον. Αν ερθει παίχτης που έχει όλα αυτά που λείπουν απο τον Κλαους και είναι και σκόρερ τότε θα παίζει αυτός βασικός και ο Κλαους πάγκο. Αλλιώς τι νόημα έχει να πάρουμε παίχτη. Έτσι κι αλλιώς παίχτη πάγκου να κουμπώνει όπως λέτε με τον Κλαους έχουμε. Τον Περευρα.

ace τα ίδια έλεγα κι εγώ για Τζιόλη που οι 24 τον παρουσίαζαν σαν τον Τουρέ. Τελικά όμως απ ότι κατάλαβα Ίβιτς και Μιχελ δε χαμπαριαζουν από αρδ και ο Τζιόλης είναι κάπου μεταξύ πάγκου και εξέδρας απ ότι φαίνεται. Το ίδιο θα γίνει και με Κλαους.

Πάντως να πω την αλήθεια εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει αν χρειαζόμαστε πιο πολύ επιθετικό ή extrem στη θέση του Γκαρι. Αν παίζαμε play off champions league θα έλεγα σίγουρα επιθετικό γιατί για μένα για αυτό το επίπεδο δε κάνει ο Κλαους. Αλλά για Superleague και Europa πιστεύω τη δουλειά του θα τη κάνει ο Κλαους φέτος και ίσως να χρειαζόμαστε πιο πολύ έναν ακόμα Jalma από αριστερά.

Μακάρι να βρούνε παίχτη που να μπορεί να παίξει και στις δυο θέσεις αλλά το κόβω πολύ δύσκολο και ακριβό.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Συμφωνώ με τον πιο πάνω φίλο. Το να κουμπωνει με κλαους δεν υπάρχει. Με ενα φορ θα παιζουμε. Ο Σαββιδης εξαλλου ειπε δεν ξαναπαίρνει μεγαλης ηλικιας όνομα τύπου Μπερμπαντοφ. Και συγκεκριμένα για το θέμα σέντερ φορ σε παλια συνέντευξη είχε αναφέρει το παραδειγμα Μπεργκ. Δηλαδή ότι προτιμάει να φέρει ένα σχετικά μεγάλο όνομα σε καλή ηλικία που για Χ-Ψ λόγους η αξία του είναι φθίνουσα και στον ΠΑΟΚ να αναγεννηθεί. Μόνο έτσι θα έρθει παίκτης αν έρθει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα θέλεις να κουμπώνει με κλαους με την ενοια οτι οταν ζορίσει ματς να μπορούν να παιζουν κ μαζι κ οχι πχ άμπακα δίδυμα όπως κλαους κουλουρη κ κλαους σαλπι παλιοτερα που είτε δυο είτε τρεις να χεις μεσα ενα κ το αυτο

Εγω μπαμ δε θελω , θελω παικτη με λογική κ συγκεκριμένα χαρακτήριστικα

Αυτος ο φουστης ο ματεους παντου κολλούσε γμτ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”