Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- KostasRe007
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Αν δεν κατσει του Μπλανκο αυτη ειναι η εναλλακτικη!Τον ξερετε?
http://www.transfermarkt.co.uk/maciej-r ... eler/59597
Το συμβόλαιο του oswaldo alanis Ποτέ τελειωνει?ξέρει κανείς
Μήπως είναι αυτός που έχει υπογράψει από τώρα κ θα έρθει τον Ιούλιο ?γιατί κάτι τέτοιο ανέφερε ο Ζζ στην συνέντευξη του
Μήπως είναι αυτός που έχει υπογράψει από τώρα κ θα έρθει τον Ιούλιο ?γιατί κάτι τέτοιο ανέφερε ο Ζζ στην συνέντευξη του
Λήξτε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις κύριοι..Όλοι έχουμε αγωνία για την ενίσχυση της ομάδας,αλλά ήρεμα παρακαλώ.
Διαβαζω φιλους που μιλανε για αριστερο μπακ μια θεση που εχω Ρατς και Τζαβελα ενω δεξια οι αντιστοιχες λυσεις ειναι Σκονδρας και Κιτσιου τα λαθη των οποιων ειδικα του δευτερου εχουμε ηδη πληρωσει. Αν πρεπει να γινει 4ρτη μεταγραφη αυτη πρεπει να ειναι για μενα δεξι μπακ και προς θεου ρε Αμπαλαεα δεν εχουμε ουτε ενα παικτη με ατομικη ενεργεια και θες εξτρεμ τυπου Σορλεν;
Υ.Γ Μπλανκο ακουσσσσσσσς,ελα πουλακι μου και μην μας κανεις τον δυσκολο.(χλωμο δυστυχως)
Υ.Γ Μπλανκο ακουσσσσσσσς,ελα πουλακι μου και μην μας κανεις τον δυσκολο.(χλωμο δυστυχως)
- mitsotakis
Η γενιά του καφέ δερμάτινου μπουφάν.ABALAEA2 έγραψε:22.43 προσγειώνεται ο παικταράς, ελπίζω να δούμε καμμια φώτο..
Αν ο Σίβοκ είναι καλά, το μόνο που θέλω είναι ένα αριστερό χαφ, τύπου Σορλέν, να ισορροπεί τα ανεβάσματα του Ρατς και να ενώνει το κέντρο με την πλευρά. Όταν έχεις έναν επιθετικογενή ακραίο (Μακ), θες έναν πιο κεντρώο από την άλλη πλευρά. Βλέπε Σορλέν-Βιερίνια..
http://www.transfermarkt.co.uk/jerome-r ... ler/127076

.
ρε φίλε δεν είπα ότι παίζει εδώ και 20 μέρες αγωνιστικά ο παίκτης!ότι παίζει το θέμα για τον ΠΑΟΚ είπα έλεος..άμα δεν το πιστεύεις τι να κάνουμε τώρα?γκαιλέ να βγάλουμε???Paokoxori έγραψε:αυτό που έγραψες ΔΕΝ ισχύει φίλε! Τέλος με το σανο και τις ιστορίες με τους εξωγήινους.agios έγραψε:εντυπώσεις γιατι??ανάγκη τις έχω??παραισθήσεις κοίτα να μην έχεις εσύ γιατί ότι έγραψα ισχύει..το νου σου...Paokoxori έγραψε:Epitropos μάλλον έχεις παραισθησεις ή προσπαθείς να δημιούργησες εντυπώσεις. Σύμφωνα με το transfer ΔΕΝ έχει παίξει απο το Νοέμβριο εώς σήμερα. Ειναι απορίας άξιο γιατι αναφέρεται το όνομα του σαν πιθανή μεταγραφή εκτός αν θελουμε ενα Μαρτενς2. Αποκλείεται νοήμων άνθρωπος που ασχολείται με τις μεταγραφές της ομάδας να μην ξέρει ότι συνολικά μισό χρόνο ήταν εκτός το τελευταίο έτος.
Τα λεφτά ειναι πολλά Άρη και όταν ξεσκεπάζοντας κάποιοι λένε ότι τους βολεύει για να καλυφθούν...
- ramolimendo
Δεξι μπακ εχεις και το 14 , που παιζει καλυτερα απο αυτους τους δυο.joshua έγραψε:Διαβαζω φιλους που μιλανε για αριστερο μπακ μια θεση που εχω Ρατς και Τζαβελα ενω δεξια οι αντιστοιχες λυσεις ειναι Σκονδρας και Κιτσιου τα λαθη των οποιων ειδικα του δευτερου εχουμε ηδη πληρωσει. Αν πρεπει να γινει 4ρτη μεταγραφη αυτη πρεπει να ειναι για μενα δεξι μπακ και προς θεου ρε Αμπαλαεα δεν εχουμε ουτε ενα παικτη με ατομικη ενεργεια και θες εξτρεμ τυπου Σορλεν;
Ανανέωσε με την ομάδα του, πρόσφατα (τελευταίο 48ωρο)karlat85 έγραψε:Το συμβόλαιο του oswaldo alanis Ποτέ τελειωνει?ξέρει κανείς
Άρα για να διέρρευσε η ΠΑΕ ότι έχει συμφωνήσει κ με αυτήν την συμφωνία πιέζουν την ομάδα του να τον αφήσει από τώρα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει από την νέα χρόνιαDemir έγραψε:το εψαξα προχ8ες για αλανις.. το 12 υπεγραψε μεχρι το 15..
Τότε άκυροteacher έγραψε:Ανανέωσε με την ομάδα του, πρόσφατα (τελευταίο 48ωρο)karlat85 έγραψε:Το συμβόλαιο του oswaldo alanis Ποτέ τελειωνει?ξέρει κανείς
- ΑποστόληςΑ
που το ξερεις φιλε?KostasRe007 έγραψε:Αν δεν κατσει του Μπλανκο αυτη ειναι η εναλλακτικη!Τον ξερετε?
karlat85 έγραψε:Τότε άκυροteacher έγραψε:Ανανέωσε με την ομάδα του, πρόσφατα (τελευταίο 48ωρο)karlat85 έγραψε:Το συμβόλαιο του oswaldo alanis Ποτέ τελειωνει?ξέρει κανείς
Κρίμα..Πολύ θα γούσταρα παίκτη από το Μέχικο στον ΠΑΟΚ ειδικά αμυντικό ..

- KostasRe007
Mpoz έγραψε:που το ξερεις φιλε?KostasRe007 έγραψε:Αν δεν κατσει του Μπλανκο αυτη ειναι η εναλλακτικη!Τον ξερετε?
Διαισθηση...