Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
υπάρχει περίπτωση να θέλει ο Χουμπ να θελει να καρατσεκάρει πρώτα με σιγουριά τις δυνατότητες παιχτών αλλά και συνόλου, βάζοντας και τις πρώτες σταθερές στο σύστημα, και μετά να ζητήσει στοχευμένα ποιούς παίχτες θέλει και πού;
ίσως
αν θυμάμαι καλά στην συνέντευξη του είχε δηλώσει πως ένας στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει το 1ο παιχνίδι
όχι δηλώσεις περί "θετικού αποτελέσματος" (ο πιο βλαμμένος όρος που έχω ακούσει ποτέ)--αλλά για νίκη
τώρα,το να ασχολούνται όλα τα μεταγραφοστελέχη μας ολιμερίς μονο με Ολίσε και Λούκας επίσης το θεωρώ κάπως
ας μην ξεχνάμε πως τον Ιανουάριο τρείς μεταγραφές σκάσανε σε μια μερα και σαν ονόματα δεν ειχαν ακουστεί
οπωσδήποτε , είναι ψιλοβασανιστικό να περιμένεις έξω από την πόρτα και να μην ξέρεις τι γίνεται, περιμένοντας να ακούσεις κάτι
ίσως
αν θυμάμαι καλά στην συνέντευξη του είχε δηλώσει πως ένας στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει το 1ο παιχνίδι
όχι δηλώσεις περί "θετικού αποτελέσματος" (ο πιο βλαμμένος όρος που έχω ακούσει ποτέ)--αλλά για νίκη
τώρα,το να ασχολούνται όλα τα μεταγραφοστελέχη μας ολιμερίς μονο με Ολίσε και Λούκας επίσης το θεωρώ κάπως
ας μην ξεχνάμε πως τον Ιανουάριο τρείς μεταγραφές σκάσανε σε μια μερα και σαν ονόματα δεν ειχαν ακουστεί
οπωσδήποτε , είναι ψιλοβασανιστικό να περιμένεις έξω από την πόρτα και να μην ξέρεις τι γίνεται, περιμένοντας να ακούσεις κάτι
- desperando
- Επικοινωνία:
μακαρι... ο μονος μαζι βεβαια με τον σταφ που ειναι πραγματικα ταλενταΑποστόληςΑ έγραψε:Ο σκύλος (Penalty) γράφει πως εκτός από τον Κολοβό ενδαφερόμαστε και για έναν ακόμη παίκτη της U-20, τον Κουρμπέλη του Αστέρα, τον οποίο παρακολουθούμε από τον Γενάρη.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ λέω να πάρουμε τον Π.Α.Ο.Κ. και να τον πάμε στο Campionato για να έρχονται παίχτες μεγάλου βελινεκούς! 

κοίταξε. Άν δείς ότι ο ΠΑΟΚ εξελίσετε σε κάθε του έννοια, τότε εκεί, συμπεριλαμβανόμαστε και εμείς. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει.
ΥΓ: Καταπληκτικό το αποψινό training report. Σαν μια σειρά που θα περιμένω κάθε μέρα για να βλέπω.
ΥΓ: Καταπληκτικό το αποψινό training report. Σαν μια σειρά που θα περιμένω κάθε μέρα για να βλέπω.
- kataramenos5
Ταγμα ,απαγορεύεται να έχεις δύο λογαριασμούς..Black_White_Heart έγραψε:Adelino André Vieira de Freitas χθες...τι Τζιμπουρη και μαλακιες....!
![]()
![]()

Ειλικρινά εδώ που φτάσαμε,(ο ένας μας ξινίζει ο άλλος μας βρωμάει) δε μπορώ να σκεφτώ ποιο άλλο όνομα μπορεί να παρακινήσει τον κόσμο να παει αεροδρόμιο.Μεταγραφές στυλ Κοντρέρας,κλπ φέτος απαρατήρητες θα περνούσαν.
- Fear of the dark
Χαμηλώσαμε πολύ τον πήχη.
Σιγά μην πάμε και κανα αεροδρόμιο για τον Λούκας που σε όλη του την καριέρα απο το 2007 μέχρι σήμερα, έχει 80 ματς.
Δεν λέω οτι δεν μας κάνει, αλλα μ αυτόν θα κάνουμε πρωταθλητισμό ?
Είσαι κοτζαμ Σαββίδης και δεν μπορείς να μου φέρεις για πλάκα τρεις παίκτες επιπέδου Βιειρίνια, που μου είχε ο άφραγκος Ζαγόρ ?
Φέρε μου Αντελίνο, Μισίμοβιτς και κάποιον καλύτερο απ τον Τζιμπούρ που έχει ο άλλος, για να με πείσεις οτι αυτά που έλεγες για πρωτάθλημα, τα εννοούσες κιόλας.
Αυτός ο συνδυασμός μεγάλων λόγων και μικρών έργων, δεν μας οδηγεί πουθενά.
Σιγά μην πάμε και κανα αεροδρόμιο για τον Λούκας που σε όλη του την καριέρα απο το 2007 μέχρι σήμερα, έχει 80 ματς.
Δεν λέω οτι δεν μας κάνει, αλλα μ αυτόν θα κάνουμε πρωταθλητισμό ?
Είσαι κοτζαμ Σαββίδης και δεν μπορείς να μου φέρεις για πλάκα τρεις παίκτες επιπέδου Βιειρίνια, που μου είχε ο άφραγκος Ζαγόρ ?
Φέρε μου Αντελίνο, Μισίμοβιτς και κάποιον καλύτερο απ τον Τζιμπούρ που έχει ο άλλος, για να με πείσεις οτι αυτά που έλεγες για πρωτάθλημα, τα εννοούσες κιόλας.
Αυτός ο συνδυασμός μεγάλων λόγων και μικρών έργων, δεν μας οδηγεί πουθενά.
Δεν νομίζω ο καταραμένος να είπε κάτι διαφορετικό.
Όλα θα γίνουν πιστεύω. Ον ταιμ μάιστα.
Σίγουρα το ότι ο Τσιστιακόφ πάει αύριο Όστρια, σημαίνει ότι θα παρθούν αποφάσεις που θα μεταφερθούν στο μπόσ για το τελικό οκ. ή κάτι τέτοιο κόβω.

Όλα θα γίνουν πιστεύω. Ον ταιμ μάιστα.
Σίγουρα το ότι ο Τσιστιακόφ πάει αύριο Όστρια, σημαίνει ότι θα παρθούν αποφάσεις που θα μεταφερθούν στο μπόσ για το τελικό οκ. ή κάτι τέτοιο κόβω.
che δεν ξερω τι θελει και αν μποει να πετυχει ο μαναζτερ του αλλα σημερα ειχαμε και την εγκριση του μπαφι
με μονο αρνητικο που ανεφερε την αποχη του το 2ο 6μηνο...
Για δεκαρι δεν περιμενω τπτ λιγοτερο απο παικταρα..
Σεντερμπακ δυστυχως δε βλεπω να παιρνουμε...ν και δεν εχω εικονα για κανενα απ τους 2 ισως να ναι π καλοι, αλλα θα θελα καλυτερο απο αποψη βιογραφικου..
Μια σοβαρη ενσταση εχω στα αργα μας χαφ...

Για δεκαρι δεν περιμενω τπτ λιγοτερο απο παικταρα..
Σεντερμπακ δυστυχως δε βλεπω να παιρνουμε...ν και δεν εχω εικονα για κανενα απ τους 2 ισως να ναι π καλοι, αλλα θα θελα καλυτερο απο αποψη βιογραφικου..
Μια σοβαρη ενσταση εχω στα αργα μας χαφ...
- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ τσε αλλα δεν ειπα ποτε οτι ο λουκας ειναι μαραντονα,ειπα οτι ειναι ενας κανονικος παικτης με καποια πολυ θετικα χαρακτηριστικα και μεσα απο ενα σωστα δουλεμενο συνολο μπορει να φανει και να αποδοσει σε ενα πολυ ικανοποιητικο επιπεδο.δεν ειναι ο παικτης που θα παρει την ομαδα στις πλατες του αλλα τετοιοι παικτες πλεον σπανιζουν και στην ελλαδα δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει κανενας τετοιος.che4 έγραψε:ρε ντεσπε θα μας τρελανεις εσυ φαγωθηκες να μας βγλεις το λουκα μαραντονα και τωρα δε σου κανει για βασικοςdesperando έγραψε:οκ... ολους θα μας κρινει η ιστοριααπό sourmenetes » Παρ Ιούλ 05, 2013 7:12 pm
Ρε despe ποιους θα πρεπει να εχεις ακραιους δηλαδη??
Αμα η ομαδα μονταριστει σωστα ποσο καλυτερους να θες για ελλαδα??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο κει και περα εγω βλεπω τον λουκας τουλαχιστον στις αρχες να παιζει στην πλευρα που αποδιδει λιγοτερο,δηλαδη αριστερα και δεξια θα παιζει ο σαλπι και πισω απο αυτους τους δυο θα ειναι ο ολισε σαν πασπαρτου.κολοβος και γεωργιαδης δεν ειναι για ομαδα που καθε στραβο αποτελεσμα σε παει ενα βημα μακρια απο την κατακτηση του τιτλου.αρα εχω τρεις παικτες για δυο θεσεις για περισσοτερα απο 50 παιχνιδια.αν βαλουμε κουραση -τραυματισμους-τιμωριες αυτοι οι τρεις παικτεες δεν μου φτανουν για να παρω το πρωταθλημα,εκτος και αν στα παιχνιδια της ευρωπης κανω τουρισμο
-
δυστυχώς δεν κινηθήκαμε στην θέση αυτή με την λογική "τα σκάω και παίρνω σέντερ μπακ για 5 χρόνια και ξενοιάζω"MANIAKOS έγραψε: Σεντερμπακ δυστυχως δε βλεπω να παιρνουμε...ν και δεν εχω εικονα για κανενα απ τους 2 ισως να ναι π καλοι, αλλα θα θελα καλυτερο απο αποψη βιογραφικου..
τρίτη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο αλλάζουμε τα σέντερ μπακ
Νομιζω πως αποκλειεται να μεινουμε με τα υπαρχοντα σεντερ μπακ εκτος αν μονιμοποιηθει ο Κατσουρ εκει.
Ε οχι και δεν ειχαν ακουστει..niks έγραψε: ας μην ξεχνάμε πως τον Ιανουάριο τρείς μεταγραφές σκάσανε σε μια μερα και σαν ονόματα δεν ειχαν ακουστεί
Αν διαβαζες το φορουμ τα ονοματα ειχαν διαρρευσει προ πολλου εδω..

Ε ΥΠΕΡΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΕ ΜΟΙΚΑΝΕ

- desperando
- Επικοινωνία:
http://kickass.to/desperado-1995-dvdrip ... 78702.htmlarrwstos έγραψε:Offtopic, αλλά despe δεν μπορώ να βρω αξιοπρεπές λινκ να κατεβάσω το "desperando" (την ταινία). Έχεις καμιά ιδέα?
δε θα με χαλουσε και ο σωτις για ενα χρονο με μπονους συμμετοχων
εφασε και ο λισε..
εφασε και ο λισε..
Ποιόν ρε, αυτόν τον παλαίμαχο της Μπράγκα;;; Έτσι θα χτυπήσεις πρωτάθλημα και θα παίξεις προκριματικά;; Αν είναι έτσι τα "μπαμ" ζήτω που καήκαμε!!kataramenos5 έγραψε:Μεταγραφές στυλ Κοντρέρας,κλπ φέτος απαρατήρητες θα περνούσαν.