Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Έλα σταματήστε με την αναίτια χολή.
Μια χαρά τα πήγε/πάει και το ΑΠΟΕΛ και οι βάσκοι. Μεγάλα κατορθώματα και τα δύο για τις ομάδες αυτές.
Όπως όλος ο κόσμος κουφάθηκε με το δικό μας διπλό στο Λονδίνο, έτσι τώρα ήρθε η σειρά τους να γιορτάσουν κάτι μεγάλο. Τσιλ δε φακ άουτ.
Μια χαρά τα πήγε/πάει και το ΑΠΟΕΛ και οι βάσκοι. Μεγάλα κατορθώματα και τα δύο για τις ομάδες αυτές.
Όπως όλος ο κόσμος κουφάθηκε με το δικό μας διπλό στο Λονδίνο, έτσι τώρα ήρθε η σειρά τους να γιορτάσουν κάτι μεγάλο. Τσιλ δε φακ άουτ.
Vonapartis έγραψε: Τι να πει και το λοκόφαρδο το αποέλ!
λοκοφαρδο γιατι?
εκτος και αν δεν το εχεις παρακολουθησει.
Μάλλον μαλακία έκανε το αποελ που δεν έβαλε περισσότερα νωρίτερα να το τελειώσει το ματς. Στα ίσα την είχε την πρόκριση...
Μία μικρή ομάδα, για να κάνει τέτοια πορεία, χρειάζεται ΚΑΙ τύχη.
O φετινός ΑΠΟΕΛ μου θυμίζει σε πολλά την Ελλάδα του Euro 2004. Σφιχτή άμυνα και εξαιρετικά εύστοχα τελειώματα στην επίθεση. Αλλά και πολλή τύχη. Και επίσης διαιτησία πενηνταρίσια. Που στο ματς με την Λυών έφτασε να είναι και 70-30. Άλλοι λένε ότι βοήθησε η καταγωγή του αντιπροέδρου της ΟΥΕΦΑ. Σαχλαμάρες, αν ήταν έτσι θα έπρεπε να υπερισχύσει η καταγωγή του προέδρου, n'est-ce pas? Εγώ νομίζω ότι οι Γάλλοι τιμωρήθηκαν για αυτό που σκάρωσαν στο Ζάγκρεμπ.
Κυρίως όμως ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη είναι ΟΜΑΔΑ. Ομάδα που δύσκολα χάνει. Που τα υλικά της αποκτήθηκαν χωρίς ιδιαίτερο κόστος, αλλά που έδεσαν μεταξύ τους μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που την καθοδηγεί ο Γιοβάνοβιτς. Από την ομάδα που ανέλαβε ο Σέρβος έχουν απομείνει ως βασικοί ο Μπίδης και οι δύο Πορτογάλοι χαφ. Μετά ήρθαν ο Χιώτης, ο Πουρσαϊτίδης και ο Αλεξάνδρου, για να δέσει ο ελληνικός κορμός. Κατόπιν ο Πάουλο Ζορζ και ο Μαρτσίνιο. Και στο τέλος οι επιθετικοί.
Τελικά το σχέδιο δεν μου θυμίζει μόνο Ελλάδα του 2004...
Και ένα βίντεο από το ματς με τη Ζενίτ. Παλιό αλλά καλό.
[youtube]sOmR8roCva8[/youtube]
O φετινός ΑΠΟΕΛ μου θυμίζει σε πολλά την Ελλάδα του Euro 2004. Σφιχτή άμυνα και εξαιρετικά εύστοχα τελειώματα στην επίθεση. Αλλά και πολλή τύχη. Και επίσης διαιτησία πενηνταρίσια. Που στο ματς με την Λυών έφτασε να είναι και 70-30. Άλλοι λένε ότι βοήθησε η καταγωγή του αντιπροέδρου της ΟΥΕΦΑ. Σαχλαμάρες, αν ήταν έτσι θα έπρεπε να υπερισχύσει η καταγωγή του προέδρου, n'est-ce pas? Εγώ νομίζω ότι οι Γάλλοι τιμωρήθηκαν για αυτό που σκάρωσαν στο Ζάγκρεμπ.
Κυρίως όμως ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη είναι ΟΜΑΔΑ. Ομάδα που δύσκολα χάνει. Που τα υλικά της αποκτήθηκαν χωρίς ιδιαίτερο κόστος, αλλά που έδεσαν μεταξύ τους μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που την καθοδηγεί ο Γιοβάνοβιτς. Από την ομάδα που ανέλαβε ο Σέρβος έχουν απομείνει ως βασικοί ο Μπίδης και οι δύο Πορτογάλοι χαφ. Μετά ήρθαν ο Χιώτης, ο Πουρσαϊτίδης και ο Αλεξάνδρου, για να δέσει ο ελληνικός κορμός. Κατόπιν ο Πάουλο Ζορζ και ο Μαρτσίνιο. Και στο τέλος οι επιθετικοί.
Τελικά το σχέδιο δεν μου θυμίζει μόνο Ελλάδα του 2004...
Και ένα βίντεο από το ματς με τη Ζενίτ. Παλιό αλλά καλό.
[youtube]sOmR8roCva8[/youtube]
κερδισε τη λεβερκουσεν η βολφσμπουργκ...δεν ξερω αν επαιξε ο βιερι βεβαια..
Εγινε τιποτα με τον ποντικλή? ειναι απεναντι σε ενα μαγαζι
βγηκαν εξω, κλείσανε τον δρόμο, φωτοβολιδες κροτιδες και ένα σύνθημα. 10-12 άτομα.
κράτησε 2-3 λεπτά και ξαναχωθήκανε στο μαγαζι
έγινε τίποτα ή μόστρα σε γκόμενες?
βγηκαν εξω, κλείσανε τον δρόμο, φωτοβολιδες κροτιδες και ένα σύνθημα. 10-12 άτομα.
κράτησε 2-3 λεπτά και ξαναχωθήκανε στο μαγαζι
έγινε τίποτα ή μόστρα σε γκόμενες?
καλα ρε φουστη ομως δεκα ατομα κλεινουν δρομο ειναι δυνατον???

φωτοβολιδες και κροτιδες + το συγκεκριμενο κομματι δεν ειναι και το πλεον πολυσυχναστο αυτη την ωρα + λογο παρκαρισμενων οχημάτων άνετα κλείνεις το συγκεκριμένο σημείο και μόνο με 4 άτομα. Τους βαλανε τις φωνες 4-5 οδηγοι και την κάνανε με ελαφρά.