9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ηταν απο την αριστερη μερια αν θυμαμαι καλα....ειναι δυσκολο για δεξιοποδαρο που δεν εχει αριστερο
- Mario Jardel
Ναι ρε συ αλλα πεταει την μπαλα και παει να επιταχυνει, αλλα ο αμυντικος εχει προλαβει εχει στριψει τρεξει και καλυψει τη μπαλα και ο Σαλπιγγιδης μπλεκεται στα μπουτια του. Δεν μας εχει συνηθισει.
απο τα αριστερα και γω την εχω πατησει ετσι σε σπριντ...δε βολευει
φοβερο επιχειρημα... 
- Mario Jardel
- ΑποστόληςΑ
Ε, τότε δικαιολογείται!MANIAKOS έγραψε:απο τα αριστερα και γω την εχω πατησει ετσι σε σπριντ
- khaledfreepaok
- khaledfreepaok
τοτε να πληρωσει τα προστιμα ο ...
δε χρειάζονται και πολλές επεξηγήσεις νομίζω.
navi11
δε χρειάζονται και πολλές επεξηγήσεις νομίζω.
navi11
Perfect !!!MANIAKOS έγραψε:απο τα αριστερα και γω την εχω πατησει ετσι σε σπριντ...δε βολευει![]()
φοβερο επιχειρημα...
dj_timos σου δίνω αβατζο στο στοίχημα που βάλαμε (ποσα γκολ θα βαλει κτλ κτλ) και τα γκολ στην εθνική
ξερω... ηταν με το αριστερό.....
ξερω... ηταν με το αριστερό.....
-
Dimg4
άρχισες e? η προϋπόθεση είναι να παίξει επιθετικός έτσι??? δεν είδα την εθνική, έχασε γκολ?
μονο 2 εχασα νταξη κλαι. (στην εθνικη αθηνας να πω την αλήθεια παρακαλάω να τα χανουν ολοι)
Εμένα πάλι δε μου φάνηκε καθόλου βαρύς..
Για την ακρίβεια μου φάνηκε ελαφρύτερος απο οποιαδήποτε άλλη φορά τον τελευταίο ένα χρόνο..
Δεν ξέρω τί θα κάνει, αλλά πρέπει να σκοράρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σύντομα, για να πάρει μπρος..
Για την ακρίβεια μου φάνηκε ελαφρύτερος απο οποιαδήποτε άλλη φορά τον τελευταίο ένα χρόνο..
Δεν ξέρω τί θα κάνει, αλλά πρέπει να σκοράρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σύντομα, για να πάρει μπρος..