Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από teod1980 »

ronaldo έγραψε: δεν τον εχω για τιποτα φοβερο παντως αλλα ειναι ενας χρησιμος παιχτης
στην ΑΕΚ αλλαγη ηταν απο οτι θυμαμαι

η εντυπωση που μου ειχε αφησει οταν επαιζε στην αεκ ηταν οτι ηταν ενας ψιλογρηγορος παιχτης με καλο σουτ και καλα τελειωματα οτι ηταν μεσα στις φασεις αλλα δεν ειχε καποιο ιδιαιτερο ταλεντο να κανει καποια τριπλα η κατι τετοιο
Τυχαία έπαιξε Εθνική Πορτογαλίας μωρέ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Στην ΑΕΚ ο Μπλάνκο, Σκόκο, Τσιμπούρ, Εντίνιο μαλώσαν το τελευταίο 1,5 χρόνο ουκ ολίγες φορές με τον πρίγκηψ...
όταν έχει ένα ψιλογρήγορο επιθετικό που σουτάρει και τελειώνει τις φάσεις στις οποίες είναι μέσα τότε τι ιδιαίτερο ταλέντο ψάχνεις; Τρίπλα ας μην έχει (που με ταχύτητα τους περνάει δλδ) και ας τα παστελώνει....
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος , ο φιλος μου ο teod
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ειπα να κρατηθω και να πω την αποψη μου αφου επισημοποιηθει το θεμα αλλα δε βαριεσαι....

Εντινιο λοιπον.Ουτε κρυο μου κανει , ουτε ζεστη.Ουτε απογοητευτηκα , ουτε και τρελαθηκα ομως.Πολυ απλα ικανοποιηθηκα.Κι αυτο γιατι οι ανθρωποι που κρατουν τις τυχες του ΠΑΟΚ δειχνουν πως δεν ειναι τσαρλατανοι.Δεν προσπαθουν να εντυπωσιασουν αλλα κανουν κινησεις ουσιας.

Σιγουρα ο Εντινιο ειναι ενας παρα πολυ καλος παιχτης που βρισκεται μεσα σε ολες τις φασεις.Απο ενα κεφαλι που ειχαμε τωρα πια αποκταμε δυο σε καθε στημενη μπαλα (Ιβιτς-Εντινιο).Αυτο που θυμαμαι απ' αυτον (αυτο που μου χει μεινει) ειναι το πολυ καλο σουτ που εχει.Θυμαμαι το διαγωνιο γκολ που εβαλε εναντιον του βαζελου περσι.Διαβητης!!!!

Σε καθε περιπτωση τον προτιμω και απο Κεζμαν και απο τον αλλο πορτογαλλο.Πιστευω πως εχει να προσφερει (εν αντιθεση με τους αλλους δυο που εχουν κορεστει πιστευω) και το σημαντικοτερο-----Θελει εκδικηση!Τωρα βεβαια , εαν θελησει να κανει μανουρες γιατι δεν παιζει βασικος , τον βλεπω με ελαφρες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις μετα απο γκουντεπιε του Σερτζιο.Αλοιμονο εαν τολμησει να τον κρεμασει ετσι!

Υ.Γ.:Οντως για Γεναρη παρα πολυ καλες μεταγραφες.Το καλοκαιρι ελπιζω να δουμε εναν πραγματικα μεγαλο παικτη στην Τουμπα (γνωστο ή αγνωστο)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

χθες βραδυ άκουγα libero.δεν ξέρω ποιος έκανε
εκπομπή.
είπε ότι έρχεται έλληνας παίχτης για τον παοκ τον ιανουάριο.
μάλιστα παίρναν τηλέφωνο και προσπαθούσαν να βρούν το όνομα.

παιδιά πόση πιθανότητα δίνετε να αποκτηθεί ακόμα ένα παιχτις εκτός edinho?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μηπως άκουγες κανα ζαγόρα και έλεγε για κανα μπαλάφα που γυρνάει στον ΠΑΟΚ....... αλλά φεύγει αμέσως για εργοτέλη???? ;) ;)
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Ναι παιδιά, θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, μεγάλο βήμα για τον ΠΑΟΚ να παίρνει παίκτη παγκοσμιας κλάσης σαν εμένα :P

Νοιωθω υπερήφανος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και εύχομε να σας δείξω αυτο που αναμένετε απο έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή σαν εμένα!! Παγωτατζη ξέρω οτι είμαι το πουλεν σου αλλα έπρεπε να περιμένεις πριν με ξεμπροστιάσεις :P
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

:lol: :lol: :lol:
κώστας φραντζέσκος oeoeoe oeoeoe
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

pagotatzis έγραψε::lol: :lol: :lol:
κώστας φραντζέσκος oeoeoe oeoeoe
Δεν φτουράει ο mr. Foul μπρος μου.. Με έχεις να παίζω μπάλα; Ε ρε κατι επιθετικάντζες που εχουν να φυγουν με οξυγονο μεσα απο το χορτάρι... Κατι σισέδες να σπανε δυό δυό τα πόδια... :P

(οταν πρωτοέπαιξα στο τοπικό, ο προπονητης μου με φώναζε "ματωμενη τάπα") :P

και ξαναλέω Ζηση ΑΛΑΝΙ τρελανέ μας ΠΑΛΙ!!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δανεικό τον Εντίνιο για 6 μήνες στον ΠΑΟΚ, αντί 150.000 ευρώ. Η ελληνική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να αγοράσει τον παίκτη, πληρώνοντας 1.000.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

λοιπον να πω και εγω καποια πραγματακια για εντινιο....καταρχην δεν ειναι τυχαιος ειναι διεθνης πορτογαλος με πολλα συν...ειναι στα 27 ξερει το πρωταθλημα ξερει τον σαντος το βιερινια και τον κριστιανο που σημαινει ευκολη προσαρμογη ειναι σε καλη κατασταση εχει κινητρο και η ρητρα του ειναι πολυ καλη πιστευω προσωπικα...το 1 μυριο ειναι μια τιμη εκκινησης η οποια παντα στις διαπραγματευσεις για μεταγραφη εφοσον πεισει ο παιχτης και θελει να μεινει μπορει να σε βγει και γυρω στα 800000...εξαλλου τα λεφτα αυτα μπορεις να τα δωσεις σε 2 δοσεις των 2 ετων απο 400000 χιλιαρικα το χρονο πχ οπως με σορλεν...αγωνιστικα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι θελανε και αλλο βαρυ φορ ενω εχουμε 3...αυτο που ελειπε ειναι ακριβως αυτος ο παιχτης ο οποιος ειναι σεντερ φορ ο,τι και να λενε καποιοι γρηγορος με εκπληκτικα σωματικα προσοντα(χωρις παρεξηγηση :lol: ) πολυ καλος ψηλα με ωραιο σουτ και εκτελεσεις φαουλ και ειναι μεσα στις φασεις και τις τελειωνει...μπορει να παιξει και δεξια-αριστερα στο 4-3-3(σαν επιθετικος που συγκλινει και οχι εξτρεμ οπως ο ανρι πχ στη μπαρτσελονα) και 2ος στο 4-4-2 και μονος του στο 4-2-3-1 και κυριως οταν θα θαλουμε να βγουμε με αντεπιθεσεις...τωρα αν εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα και ειχε και τριπλα ρε ροναλντο δεν θα ερχοταν στον ΠΑΟΚ στην πορτο θα πηγαινε...παντως προσωπικα πιστευω ειναι τρομερη λυση που λεινει τα χερια του δον σε πολλες θεσεις... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kokout έγραψε:http://www.feelfans.com ψηφηστε δεξια τους φιλαθλους του ΠΑΟΚ!!!! ΟΛΟΙ ΛΕΜΕΕΕΕ...!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
μην ξεχνατε να ψηφιζετε
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

μπήκα να δω κι εγώ τι διάολος είναι πάλι αυτός. Καλά, είμαστε τρελα πανηγυρτζήδες λέμε. Οι ρουληδες κι εμείς. Πάλι ασχολούμαστε ποιος την έχει πιο...κοντή!
Η διοίκηση μας έχει αρχίζει να γίνεται επαγγελματική και σοβαρή. Εμείς?

sorry για το off topic
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Και τι μας περασες εμας ρε φιλαρακι????Τιποτα γυφτους????Ακου με δοσεις :twisted:

Ντουκου ρε θα πλερωσομε!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol: εξαλλου οτι μεταγραφη καναμε με δοσεις την καναμε και σορλεν και κουτσια και μουσλι...οποτε καπως ετσι θα το παμε αν θελουμε να τον αποκτησουμε το καλοκαιρι...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Έλληνας είναι ο Έντίνιο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”