Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
black death

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από black death »

gika έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 00:19
Μέχρι στιγμής, στα 100 χρόνια της ομάδας, έχουμε την αντικατάσταση του πιο πετυχημένου προπονητής της ιστορίας μας με έναν που η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι η παραμονή της προηγουμένως 8ης Οσασουνα στην κατηγορία.

Εχει να διαχειριστεί την επιτυχία να σου γυρναει ματς ο αδιάφορος βαζελος, να χανεις το κύπελλο απο τον ΟΦΗ και να παραδίδεις μια ομαδα με ανύπαρκτη αυτοπεποίθηση.
Ας είμαστε λίγο επιείκεις.
These users thanked the author black death for the post (total 5):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Unpsofable78, Jairo, aivas19, giaxxo
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Δηλαδή τώρα στα αριστερά θα έχουμε Αλί-Μπαμπα?
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post (total 16):
Maklaz, echromos, Kabamaru11, aivas19, giaxxo, Trilofiotis, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Ally Samagoal, Χωρικός, astral and 6 more users
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ο Ali εχει ωραια στοιχεια. Ταχυτητα και ντριμπλα. Τα χρειαζομαστε απεναντι σε κλειστες αμυνες.

Δεν με εχει πείσει για το κατά πόσο μπορεί να τραβήξει το κουπί στη θέση μόνος του. Πιο πολύ μου φαίνεται για παίκτης που τον βάζεις στο 65' σε παιχνίδια που η επίθεση μοιάζει εγκλωβισμένη, παρά σε κάποιον που θα αποτελέσει πυλώνα στην εντεκάδα.

Πάντως ίσως είμαι από τους λίγους που ακόμα περιμένουν πράγματα από τον Taison και για φέτος. Δεν έχω δει κάποιο σημάδι στην απόδοση του. Να πεις οτι δεν είναι ο ίδιος και κακώς τον κρατήσαμε. Πάλι τον βλέπω να πανηγυρίζει κάνοντας την κίνηση με το μπαστούνι.
These users thanked the author zarathustra79 for the post:
barlow4
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

rockcity4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 00:03
prist64 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 23:52L D
https://www.transfermarkt.com/leander-d ... ler/168157
Είναι άραγε αυτός το χαφ πάτερ? :mrgreen:
Μακάρι Χριστούλη μου. 1.333' στη Ρεάλ την Οβιέδο φαίνεται αρκετά ενεργός. Τι ζούμαστε...

(rockcity4 δεν ειρωνεύομαι εσένα εννοείται. Το σχόλιο πάει για τον παίκτη αυτό σε συνάρτηση με τα 750' του άλλου χαφ που παίρνουμε με αντίστοιχη λλειπή ετοιμότητα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Κυρ 12 Ιούλ 2026, 10:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
These users thanked the author vasgias for the post (total 2):
rockcity4, dionisisbasi
Mula_4

Δημοσίευση από Mula_4 »

Υπάρχει περίπτωση να κρύβουμε την σοβαρότητα του τραυματισμού του Ελουστοντο, ώστε να μην πιεστουμε στις διαπραγματεύσεις με την Κοπεγχάγη?
Μακάρι όχι
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 08:50
TylerDurden έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 23:58 Lucas Digne θα πω εγώ και θα πάω για ύπνο χαρούμενος με το σενάριο που έπλασα.
Δε γίνονται αυτά φίλε μου. Με λίγο δόση Κουβεντίδη «ας είμαστε ρεαλιστές» 😂
Ναι βρε, είπα απλά το πρώτο όνομα που μου ήρθε στο μυαλό, εννοείται πως δεν πίστεψα πως βρήκα τη λύση στο γρίφο!
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Καλημέρα σε όλους! :pano:

Πίνω το καφεδάκι μου χωρίς μεταγραφή, περιμένω στον επόμενο να έχω νέα μεταγραφή!
These users thanked the author rockcity4 for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
rockcity4

vasgias έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 10:34 Μακάρι Χριστούλη μου. 1.333' στη Ρεάλ την Οβιέδο φαίνεται αρκετά ενεργός. Τι ζούμαστε...

(rockcity4 δεν ειρωνεύομαι εσένα εννοείται. Το σχόλιο πάει για τον παίκτη αυτό σε συνάρτηση με τα 750' του άλλου χαφ που παίρνουμε με αντίστοιχη λλειπή ετοιμότητα)
Το κατάλαβα φίλε vasgias, μην σκας :mrgreen:
Πέραν της πλάκας, ο Ντεντόνκερ όταν ήταν στην Άντερλεχτ θεωρείτο τότε ένας από τους επόμενους μεγάλους χαφ του Βελγίου.
Τώρα πια, δεν ξέρω πως έπεσε τόσο πολύ, στην Οβιέδο απότι φαίνεται έχει να βγάλει >30λεπτο από του Αη Σπυρίδωνα, σφίξαμε...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μη πινεις πολλους καφεδες,κανει κακο στο νευρικο συστημα. :lol:
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Έναν την ημέρα Καμπαμαρού, μια φορά ήπια 2 σε μια μέρα (πανελλήνιες γαρ γιατί έπρεπε να διαβάσω μεσάνυχτα) και ήμουν τούρμπο. Δεν κάνω τέτοιες υπερβολές :lol:
These users thanked the author rockcity4 for the post:
Kabamaru11
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Αυτός ο Σουηδός φαίνεται καλή επιλογή. Έχει δύο στοιχεία που στο Ελληνικό πρωτάθλημα κάνουν τη διαφορά. Πρώτον είναι ταχύς και δεύτερον μπορεί να τρέχει ευθεία με την μπάλα στα πόδια. Μεγάλο προσόν.

Τώρα τακτικά δεν έχω ιδέα τι μπορεί να κάνει, πιθανολογώ πως δεν φτάνεις εθνική Σουηδίας αν δεν ξέρεις τακτική. Βέβαια δεν έχω ιδέα και για την τακτική του Λίσι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Το ρεπορτάζ του Ντάνιελ Κριστόφερσον περί οριστικής συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε, επιβεβαιώνεται στο ακέραιο. Ο Σουηδός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς με την Γκετένμποργκ καθώς προβάρει ήδη τα ασπρόμαυρα.

ΠΑΟΚ και Μάλμε έφτασαν σε απόλυτη συμφωνία, με τον 28χρονο εξτρέμ να αναμένεται αρχές της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που απορρέει από πλευράς Δικεφάλου είναι πως καταβάλλουν προσπάθεια να βρεθεί μέχρι την Τρίτη στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο…

Θυμίζουμε πως σήμερα στις 18.15 αναμένεται ο Μπαπτίστ Σανταμαρία, με το μεταγραφικό σχεδιασμό των ασπρόμαυρων να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε μια γεμάτη εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ.

Μπούντου ΣΔΝΑ
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
rockcity4, nunies4, Unpsofable78, GianD
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Ας υποθέσουμε ότι στην μπαε θεωρούν οτι ο ΠΑΟΚ εχει τετοια δυναμικη που με το υπάρχον ροστερ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ να μεινει εκτος ευρωπαικων διοργανώσεων
Αυτη η εκτίμηση που δειχνει μια ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ενός ΜΕΓΑΛΟΥ κλαμπ (που ουτως η αλλως εχει επιβεβαιωθει τα προηγουμενα χρόνια ) κατα τον αγνό "λαό" δείχνει αδιαφορία αργοπορία κίνδυνο και δεν ξέρω γω τι άλλο
Ευτυχώς που δεν διοικει τον ΠΑΟΚ ο "λαός"
Ο οποίος όταν ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη τον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ λέει (ο λαός) : να φυγει εδωσε οτι ειχε να δωσει και οταν αυτός φευγει λέει (ο λαός) : ο ΠΑΟΚ εδιωξε τον πιο επιτυχημενο προπονητη της ιστορίας του :lol:
Ο οποίος λαός οταν ο ΠΑΟΚ παιρνει ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ ΜΠΙΑΝΚΟ ΒΟΛΙΑΚΟ λέει : τι μετριοτητες ειναι αυτες και οταν αυτοί φευγουν λέει ο λαός : ο ΠΑΟΚ εχει ...απώλειες :lol:
Ο οποίος λαός οταν δεν χρησιμοποιουνται οι "μικροι" φωναζει οτι "δεν αξιοποιουνται οι ακαδημιες" και τώρα που ειναι η Κ19 στην προετοιμασία λέει ο λαός : που παμε με τα πιτσιρικια :lol:
Να το πώ τί δείχνει αυτό;;;
όχι δεν το λέω
Υ.Γ Ναι ξέρω η Λέφσκι
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 5):
Mica, Unpsofable78, giaxxo, lnlnx, geonov29
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
Maklaz, aivas19, giaxxo
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κουλουβάχατα όλα. Είπε κάποιος γιατί δεν βάζει μικρούς, είπε κάποιος δεν είναι καλός ο Κεντζιορα, όλα μαζί στο πλυντήριο να ξεπλύνουμε τον λάθος σχεδιασμό.

Είναι διαφορετικό το να λες Κεντζιορα, Βολιακο, Λοβρεν δεν είναι καλοί για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε, από το να πεις στα @@ μου που θα κατέβω χωρίς στόπερ σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Είναι διαφορετικό να τρώει πάγκο ο Τζολης και να λες δεν βάζει τους μικρούς, από το να σε ενοχλεί που θα κατέβεις με τον ΠΑΟΚ Β στα προκριματικά.

Επειδή ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, εύχομαι αυτό το γελάκι στο ποστ σου να μη κοπεί απότομα.
These users thanked the author gika for the post (total 5):
Kostas_FI, smoothcriminal1926, thios4, Metagrafakias, vasgias
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”