Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
Ρε αυτός μια χαρά υα κοιμηθεί σήμερα.. το επόμενο ματς κ μετά το επόμενο ,είπε
- ToMousiTouCrespo
Στην εποχή Σαββίδη έχω αρρωστήσει με ΓΔ, Άγγελο, Τούντορ και Ζωγράφο. Οι πρώτοι 3 με πολύ χειρότερο ρόστερ δείξαν περισσότερα πράγματα από σένα στη 2η θητεία σου από Απρίλιο μέχρι σήμερα:
-Σερί κακών εμφανίσεων, ρεκόρ μη νίκης και χαμένος τελικός κυπέλλου
-2η θέση με το ζόρι με το 2ο ακριβότερο ρόστερ
-Αποκλεισμός απ την Ευρώπη με κάτω τα χέρια από ομάδα επιπέδου Ιωνικού
-Ματς-θρίλερ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μέσα στην Τούμπα με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Λαμία
-Χαμένοι βαθμοί με ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Αστέρα
-Με εξαίρεση την αναλαμπή απ ότι φάνηκε απέναντι στον άθλιο γαύρο, 0 πράγματα στα ντέρμπι
Ε κάτσε ρε συ Ράζβαν. Καλές οι δικαιολογίες και έχει βάση η συζήτηση για τραυματισμούς και ατυχίες αλλά δεν γίνεται να συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο και να περιμένουμε να αλλάξει κάτι. Ειλικρινά δεν βλέπω κάτι να κρατήσεις. Ούτε μπορείς να πεις ότι χτίζουμε για του χρόνου γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ.
-Σερί κακών εμφανίσεων, ρεκόρ μη νίκης και χαμένος τελικός κυπέλλου
-2η θέση με το ζόρι με το 2ο ακριβότερο ρόστερ
-Αποκλεισμός απ την Ευρώπη με κάτω τα χέρια από ομάδα επιπέδου Ιωνικού
-Ματς-θρίλερ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μέσα στην Τούμπα με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Λαμία
-Χαμένοι βαθμοί με ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Αστέρα
-Με εξαίρεση την αναλαμπή απ ότι φάνηκε απέναντι στον άθλιο γαύρο, 0 πράγματα στα ντέρμπι
Ε κάτσε ρε συ Ράζβαν. Καλές οι δικαιολογίες και έχει βάση η συζήτηση για τραυματισμούς και ατυχίες αλλά δεν γίνεται να συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο και να περιμένουμε να αλλάξει κάτι. Ειλικρινά δεν βλέπω κάτι να κρατήσεις. Ούτε μπορείς να πεις ότι χτίζουμε για του χρόνου γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ.
Νομιζω πως ειναι ωρα να αποχωρησει για να επελθει ενα ηλεκτροσοκ. Ειναι καλος προπονητης αλλα η νοοτροπια του δεν ταιριαζει πλεον για απλους λογους.
Αφηνε στο περιθωριο τον Κωνσταντελια για να παιζει ο Μπισεσβαρ και σημερα ο μικρος τον εξεθεσε.
Επιμενει σε ενα μεγαλου ρισκου build up με πασουλες που στον πειραια απο τυχη δε μας στοιχησε, ηταν θεμα χρονου ομως και σημερα το πληρωσαμε.
Δυστυχως δεν μπορει να βρει την ισορροπια του ενσωματωνω νεους παικτες και του καιω.
Αν και σημερα εκτος απο το κακο build up δεν εχω να του προσαψω κατι, δειχνει να τα εχει χαμενα και να μην μπορει να προσαρμοστει στο (μετριοτατο) υλικο της ομαδας.
Ειναι ωρα για γενναιες αποφασεις γιατι εγω προσωπικα δεν θα κραξω κανεναν Κουλιερακη, Κωνσταντελια κλπ οταν οι "εμπειροι" που υποτιθεται πως πρεπει να βασιστουμε ειναι ενα ματσο βετερανοι στη νοοτροπια.
Αφηνε στο περιθωριο τον Κωνσταντελια για να παιζει ο Μπισεσβαρ και σημερα ο μικρος τον εξεθεσε.
Επιμενει σε ενα μεγαλου ρισκου build up με πασουλες που στον πειραια απο τυχη δε μας στοιχησε, ηταν θεμα χρονου ομως και σημερα το πληρωσαμε.
Δυστυχως δεν μπορει να βρει την ισορροπια του ενσωματωνω νεους παικτες και του καιω.
Αν και σημερα εκτος απο το κακο build up δεν εχω να του προσαψω κατι, δειχνει να τα εχει χαμενα και να μην μπορει να προσαρμοστει στο (μετριοτατο) υλικο της ομαδας.
Ειναι ωρα για γενναιες αποφασεις γιατι εγω προσωπικα δεν θα κραξω κανεναν Κουλιερακη, Κωνσταντελια κλπ οταν οι "εμπειροι" που υποτιθεται πως πρεπει να βασιστουμε ειναι ενα ματσο βετερανοι στη νοοτροπια.
που να ψαχνεις τωρα να βρεις προπονητη....θελετε να τραβαμε τα μαλλια μας σε λανθασμενες επιλογες?
ποιος θα ερθει με τα ψιχουλα που δινει ο Ιβαν? ποιος θα ερθει σε ομαδα που το καλοκαιρι θελει 10 και πλεον μεταγραφες?
ποιος θα ερθει με τα ψιχουλα που δινει ο Ιβαν? ποιος θα ερθει σε ομαδα που το καλοκαιρι θελει 10 και πλεον μεταγραφες?
- Montrealiotis
Όχι και ψίχουλα τα 1.8…
Αλλά κι εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν ότι μπορεί να φέρει προπονητή
Κάτι ακόμη, όλη τη βδομάδα κάποια σάιτ ανέβασαν ότι το χαρτί δεν έχει δεχτεί γκολ από build up, και είναι η πρώτη ομάδα με κλεψίματα σε build up του αντιπάλου.
Κι εσύ πας και παίζεις ανελέητο build up μέσα εκεί μέχρι θανάτου.
Ε κάπου τα πράγματα είναι και απλά, δεν είναι όλα φταίξιμο της τροχιάς της σελήνης.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε κάπου τα πράγματα είναι και απλά, δεν είναι όλα φταίξιμο της τροχιάς της σελήνης.
Το είχε γράψει κάποιος ότι όσο οι άλλοι είχαν για προπονητές Δώνηδες κι Ουζουνίδηδες, ο Λουτσέσκου φαίνονταν Ανσελότι. Τώρα που οι άλλοι πήραν κανονικούς προπονητές φάνηκε η πραγματική του αξία. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον ΠΑΟΚ σε 90 λεπτά να κάνει ΜΙΑ ευκαιρία όλη κι όλη. Είναι φανερό ότι η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη και παρατημένη, χωρίς πλάνο, χωρίς τακτική, χωρίς τίποτα.
Ελπίζω να χωρίσουν γρήγορα οι δρόμοι μας για το καλό της ομάδας. Αλλιώς αυτός ο ΠΑΟΚ θα κινδυνεύσει να μη μπει ούτε στα πλέι οφ.
Όσοι φοβούνται τη διάδοχη κατάσταση να έχουν στο μυαλό τους ότι χειρότερη επιλογή είναι πολύ δύσκολο να γίνει.
Ελπίζω να χωρίσουν γρήγορα οι δρόμοι μας για το καλό της ομάδας. Αλλιώς αυτός ο ΠΑΟΚ θα κινδυνεύσει να μη μπει ούτε στα πλέι οφ.
Όσοι φοβούνται τη διάδοχη κατάσταση να έχουν στο μυαλό τους ότι χειρότερη επιλογή είναι πολύ δύσκολο να γίνει.
γιατι θα ξαναδωσει 1,8 για νεο προπονητη? δε νομιζωMontrealiotis έγραψε:Όχι και ψίχουλα τα 1.8…
-
Τι θες να πεις Βιρνα, οτι δεν φταιει το οτι εχουμε ροστερ χειροτερο απο την Αναγεννηση Καρδιτσας οπως θα ακουσουμε σε λιγο?Parolos έγραψε:Κάτι ακόμη, όλη τη βδομάδα κάποια σάιτ ανέβασαν ότι το χαρτί δεν έχει δεχτεί γκολ από build up, και είναι η πρώτη ομάδα με κλεψίματα σε build up του αντιπάλου.

Περιμενατε κατι καλυτερο με αυτη την ομαδα που εφτιαξε; Ειπαμε 5η θεση και δυσκολα.
Εγκληματει εδω και εναμιση χρονο και συνεχιζει.Τα σημαδια δεκαδες. Τωρα ερχεται ο λογαριασμος.
Μπορει να κερδισει με δυσκολια τον Παναιτωλικο και τον ΟΦΗ σε ενα αθλιοτατο ελληνικο πρωταθλημα
της 20ης θεσης στην ευρωπη. Μεχρι εκει. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια. Φταινε οσοι μπορουσαν να
τον σταματησουν και δεν το εκαναν.
Εγκληματει εδω και εναμιση χρονο και συνεχιζει.Τα σημαδια δεκαδες. Τωρα ερχεται ο λογαριασμος.
Μπορει να κερδισει με δυσκολια τον Παναιτωλικο και τον ΟΦΗ σε ενα αθλιοτατο ελληνικο πρωταθλημα
της 20ης θεσης στην ευρωπη. Μεχρι εκει. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια. Φταινε οσοι μπορουσαν να
τον σταματησουν και δεν το εκαναν.
Αυτο ειναι το προβλημα. Οτι δυστυχως δεν μπορει να προσαρμοσει το πλανο στον καθε αντιπαλο. Εχεις μια κουλα που μπροστα τρεχει ανελεητα και εσυ παιζεις με πασουλες.
Πλεον στοχος ειναι η πενταδα.
Πλεον στοχος ειναι η πενταδα.
στόχος η πεντάδα ήταν από την αρχή της σεζόν.
Απλά σήμερα φάνηκε η γύμνια ακόμη και στους πλέον στρουκαμηλίζοντες.
Απλά σήμερα φάνηκε η γύμνια ακόμη και στους πλέον στρουκαμηλίζοντες.
για να περασουμε την μπαλα πανω απο το κεντρο θελουμε 2 λεπτα, μια γρια 90 χρονων θα το περνουσε πιο γρηγορα με τα ποδια της
Dimg4 κάνεις λάθος...δεν είναι πλέον στόχος η 5αδα.
Ήταν ο αρχικός στόχος από την αρχή της χρονιάς..
Και πλέον είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσουμε στην 6η θέση.
Ήταν ο αρχικός στόχος από την αρχή της χρονιάς..
Και πλέον είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσουμε στην 6η θέση.