Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

evripidis4 έγραψε:Άν τιμωρηθούμε και κάτσουμε να ξαναπαίξουμε ντέρμπι στην χαβούζα τότε θα είμαστε ΠΟΛΎ μ@λ@κες...Και δεν θέλω να ξανακούσω οτι ΠΑΟΚ είμαστε και τέτοιες π...ριες...
Πέρσυ έχασα το πρωτάθλημα για τους -3 και το ίδιο θα γίνει και φέτος... Τους σιχάθηκα...Και ναι πλέον θα ήθελα 7χ7 με 7 σφαγές...Τους σιχάθηκα τόσο που δεν πάει άλλο...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είναι φίλε μου οι πούστηδες των Αθήνων μόνο από πουστια καταλαβαίνουν
Ας κάνουμε τα ίδια στη Αθήνα στα δυο τελευταία μας και μισώ που το γράφω αλλά πρέπει να το βάλουμε φωτιά το μπουρδελο έτσι θέλουν οι Τατανας υιοί
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Asimos έγραψε:Τα επόμενα δυο ματς ειναι. Τα πήρες και άντε γεια, άστους να ζητάνε τιμωρίες.
Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Τα αυτονόητα που γράφει ο Αρκαδοπόντιος δε χρειάζεται να είσαι νομικός για να τα γνωρίζεις. Αρκούν καναδυο δικαστικά θρίλερ να έχεις παρακολουθήσει.

Γενικά έχω σιχαθεί τη χώρα μου ακόμα πιο πολύ, έχω μαυρίσει αφάνταστα σε σημείο που επηρεάζει την οικογένειά μου, μου βγαίνει ο χειρότερος εαυτός μου.

ΥΓ: Δε θέλω καν να πάρω γάβρους φίλους αν δεν ντρέπονται
ΥΓ2: Τα χαμένα αλλού ξαδέρφια να δείτε που θα μας κατηγορούνε (γιατί εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας) πως εμειs χαρίσαμε το πρωκτάθλημα στο γκέι.
Ρε χάπατα, λίγο νιονιό που θα μπορούσατε να τους είχατε στείλει και πέρσυ και φέτος σε άλλη κατηγορία ως παθόντες κ κάνατε τον κινέζο!!! Τι να κάθομαι να γράφω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Kαθηστε να δουμε γιατι θα παρει και πισω τους 3 βαθμους ο γαυρος, απο τα αισχη που εγιναν με κουλα και θα ειμαστε ισοβαθμοι (!!!) οποτε αν κανουμε εμεις το 7/7 και το κανει και ο γαυρος, μαντεψτε ποιο μπουρδελο θα παρει ενα ακομα σκατενιο και βρωμικο πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

DimitrisS έγραψε:Kαθηστε να δουμε γιατι θα παρει και πισω τους 3 βαθμους ο γαυρος, απο τα αισχη που εγιναν με κουλα και θα ειμαστε ισοβαθμοι (!!!) οποτε αν κανουμε εμεις το 7/7 και το κανει και ο γαυρος, μαντεψτε ποιο μπουρδελο θα παρει ενα ακομα σκατενιο και βρωμικο πρωταθλημα.
απο μας θα ξεκινησει η επανασταση, η ελλαδα θα κοπει στα 2...ας τολμησουν
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν το συζηταω.

Αν τυχον επιστρεψουν τους 3 βαθμους στον κοκκινο μπουρδελο, πραγματικα δεν ποια θα πρεπει να ειναι η αντιδραση του ΠΑΟΚ...

Το ακραια θα ειναι το λιγοτερο.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Cocobill έγραψε:Πέρασε μια βδομάδα και ακόμη δεν έχουμε συνέλθει. Μπορούμε όμως να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα τώρα. Όλα αυτά που συζητάμε για την εκδίκαση της υπόθεσης με βάση επιχειρήματα και με βάση τη λογική τελικά φοβάμαι ότι θα αποδειχθούν μια φιλολογική συζήτηση.

Η ουσία είναι ότι υπάρχει μια ΕΟ που έχει τα πλοκάμια της παντού και μάχεται λυσσαλέα με όλα της τα όπλα για να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της, κι αν τελικά δεν το καταφέρει αυτό, να καθορίσει εκείνη που θα πάει προσωρινά το σκήπτρο. Οι διαιτητές και οι δικαστές είναι κι αυτοί άνθρωποι και έχουν οικογένειες, ποιος θα πάει κόντρα στην ΕΟ;

Αυτοί υπερτερούν με διαφορά στο παρασκήνιο εμείς με διαφορά μέσα στις τέσσερις γραμμές. Η μόνη μας επιλογή είναι λοιπόν να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που μας βολεύει και να απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο. Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, δύσκολα μπορούν να στείλουν καμικάζι διαιτητή, θα πρέπει λοιπόν να τους καθαρίσουμε όλους ακόμη και με τα σπόρια εναντίον μας. Πάμε λοιπόν βήμα βήμα ξεκινώντας από αύριο.

Αλλά πρέπει να έχουμε όλοι στο νου μας πως ότι και να συμβεί πρέπει να αντιδράσουμε ψύχραιμα και έξυπνα. Γιατί ο στόχος τους δεν είναι απλά να μας κλέψουν το πρωτάθλημα, είναι να μας διαλύσουν τώρα που βλέπουν ότι τους έχουμε αφήσει πίσω, να κάνουν το Σαββίδη να αηδιάσει και να τα παρατήσει.
Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απορώ που βρίσκετε το κουράγιο και ποστάρετε,εγώ πριν λιγο εριξα ενα σκαμπιλι σε ενα 20χρονο γαυρο γειτονακι μου που περασε διπλα μου και γέλαγε.
Μετά ζήτησα συγγνώμη από τον πατέρα του που τον ξέρω 35 χρόνια.
Μου μιλάει η 6χρονη κόρη μου και εγώ είμαι στο χάος.
Μη τολμήσετε ρε γαμημένοι να μας κλέψετε αυτό που περιμένουμε τόσα χρόνια.
kos

Δημοσίευση από kos »

DimitrisS έγραψε:Kαθηστε να δουμε γιατι θα παρει και πισω τους 3 βαθμους ο γαυρος, απο τα αισχη που εγιναν με κουλα και θα ειμαστε ισοβαθμοι (!!!) οποτε αν κανουμε εμεις το 7/7 και το κανει και ο γαυρος, μαντεψτε ποιο μπουρδελο θα παρει ενα ακομα σκατενιο και βρωμικο πρωταθλημα.
και φυσικα μην ξεχναμε και τον βαζελο. εναν βαζελο που πηρε δανεικους απο τον σαββιδη και βγηκε πρωτος να γραψει για νεμεσις κτλ κτλ και να παρει το μερος του βαγγελα...
οι κατω εχουν μια συμπεριφορα του στυλ "να τελειωνουμε με τον ξενο απο τον βορρα, να παρει τον πουλο ο λακαμας που παει να μας χαλασει τα μαγαζια, και απο του χρονου σκοτωνομαστε μεταξυ μας". περα απο την σταση αφραγκουζου υπαρχει και το αλλο κουφο. τον πινει ο βαγγελας απο την κουλα, βγαινει στο μικροφωνο και δεν λεει το ονομα μελισανιδης. για τον σαββιδη μιλαει. γελουσαμε τοτε αλλα αν τα συνδεσεις??? ποσους μηνες εχουν οι 3 χαμουτζηδες να αλλαξουν μεταξυ τους κουβεντες?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Γιώργος και ΚυρΚυρ εξαφανισμένοι και ο Ιβάν εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας...

Μάλιστα :(
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κακως ζητησες συγγνωμη.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Οποιαδήποτε και αν είναι η απόφαση τη Δευτέρα, είναι εφεσιμη; Και αν ναι, σε ποιο όργανο εκδικάζεται;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:Κακως ζητησες συγγνωμη.. :lol: :lol: :lol:
Δε γίνεται να διαφωνήσω! Ούτε 35 χρόνια γνωριμίας, ούτε 75, ούτε 205!
Τον πέτυχες χορταστικά; Δώσε ρεπορτάζ, Μπάνε! :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 03 Μαρ 2018, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Οποιαδήποτε και αν είναι η απόφαση τη Δευτέρα, είναι εφεσιμη; Και αν ναι, σε ποιο όργανο εκδικάζεται;
Ναι. Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

GI4NNEN4 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Οποιαδήποτε και αν είναι η απόφαση τη Δευτέρα, είναι εφεσιμη; Και αν ναι, σε ποιο όργανο εκδικάζεται;
Ναι. Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Οπότε έχει "ψωμί" η διαδικασία, και μπορεί να τραβήξει για καιρό. Μπορεί να πάει ακόμα και στο cas;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”