αν φυγει ο ιβαν εκει θα καταληξουμε δεν βλεπω αυτοχλευασμοgpap έγραψε:προς τι ο αυτοχλευασμός;
αλλα επιστροφη στο παρελθον
αν φυγει ο ιβαν εκει θα καταληξουμε δεν βλεπω αυτοχλευασμοgpap έγραψε:προς τι ο αυτοχλευασμός;
gpap έγραψε:και γιατί ε φίλε να φύγει ο Ιβάν από τον ΠΑΟΚ?
Και τι είναι ο Ιβάν για να φύγει ρε συ?marley 4 έγραψε:αν φυγει ο ιβαν εκει θα καταληξουμε δεν βλεπω αυτοχλευασμοgpap έγραψε:προς τι ο αυτοχλευασμός;
renegade έγραψε:Και τι είναι ο Ιβάν για να φύγει ρε συ?marley 4 έγραψε:αν φυγει ο ιβαν εκει θα καταληξουμε δεν βλεπω αυτοχλευασμοgpap έγραψε:προς τι ο αυτοχλευασμός;
Μάλλον επειδή εσένα σ έχει πιάσει χωρίς λόγο μαύρη κατάθλιψη και έχεις κάνει δέκα μνημόσυνα, νομίζεις ότι κ κάποιος σαν τον Ιβάν ενέργει έτσι?
Και για να κλείνω με αυτόν το ανούσιο θέμα απ τη στιγμή που υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά.
Κάθε φορά που εμείς βλέπαμε μια αποτυχία ο Ιβάν έβλεπε μια ευκαιρία να του γαμησει πιο χαρντ Κορ.
Κλαιγαμε μετά το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μακ και που δεν κατεβηκαμε στο επόμενο παιχνίδι και μετά ήρθαν τρία στη σειρά.
Κλαιγαμε για το κλεμμένο για μια κορδέλα και μετά ήρθε το αρχιδ@το αήττητο με ξένους.
Τώρα κλαίμε για κάτι άλλο αλλά ξέρω ότι αυτό που θα έρθει θα είναι πιο δυνατό.
ΠΛΑΚΑ ΤΟΥς ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
Βλέπεις όσα θες...Gospi έγραψε:Τις ποιες? που ακριβως τις επεδειξε? Γτ σε καθε προηγουμενη περιπτωση την φαγαμε και ελπιζαμε σε σκακιστικες ικανοτητες που δεν εμφανιστηκαν ποτε!goran 64 έγραψε:Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....
Αν δεν είμαι ο μοναδικός, πρέπει να είμαι απ τους λίγους που εμπιστεύεται τις σκακιστικές ικανότητες του Βάνια...
Ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν δεν ήταν έτσι, σίγουρα θα χρειαζόμουν κάνα δυο χρονάκια ψυχανάλυση, όπως πολλοί...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλος, μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι πόσο ισχυροί είναι οι απέναντι, και θεωρείς εσφαλμένα πως κάποιος ''Μεσσίας'' θα αλλάξει τα πράγματα σε μια μέρα.marley 4 έγραψε: τι πλακα τους κανει ρε αδερφε
σε εκλεψαν με τον κομινη 2 φορες σε ενα μηνα ?
σε κλεβουν τωρα?
φευγουν οι ξενοι?
εχασες την επο?
2 κλεμενα πρωταθληματα σε 3 χρονια
δεν εχω κατι με τον ιβαν ισα ισα εχω κορνιζα την φατσα του
αλλα οτι κανει και ρανει και τους μαμαει δεν ισχυει το βλεπεις
απλα δεν βγαινει να κανει δηλωσεις και μα μου
και ο μισοι λενε πως ειναι κοτα οι αλλοι μισοι πως δουλειει και τους γλενταει στο παρασκηνιο
ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι
μαχητης με @@ ειναι αλλα παιζει αλλιως το παιχνιδι
αλλα ετσι ο ΠΑΟΚ ΧΑΝΕΙ
στις δουλειες του λειτουργει η τακτικη του στον ΠΑΟΚ οχι
+1Gospi έγραψε:Οταν θα διαβασω μια φορα απο σενα κριτικη για οτιδήποτε τοτε το συζηταμε. Μονιμα ολα τα βλεπεις καλα.
Εγω εχω λοιπον την αποψη οτι η ΠΑΕ σημερα (για να μην πιασω το θεμα απο την ορωτη μερα) κινηθηκε τραγικα στο θεμα της τροπολογιας, σιωπωντας εκκωφαντικα εως ενοχα. Σχεδον δειχνουν να ανακουφιστηκαν που βγηκε η πιθανοτητα υποβιβασμου απο το καδρο.
Εσεις συνεχιστε να χειροκροτατε τα παντα.
Ο καθενας εχει τον τροπο σκεψης του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk