8. Amr Warda
-
Re: 8. Amr Warda
Δεν γίνεται ρε Αμρ ολοκληρη ομάδα να ασχολείται με εσένα... Πάνε καλύτερα να παιξεις στον Βόλο...Δεν προκειτε να βάλει νερό στο κρασί του ο Ραζβαν με τίποτα...
-
Εσυ αποστολη μπορει να μην τον θεωρεις, ο λουτσεσκου που τον εβαζε εκει τη χρονια του νταμπλ στα πιο δυσκολα ματς, μαλλον τον θεωρει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι θέσεις δεν είναι κανενός. Κάθε φορά πρέπει να παίζει ο πιο φορμαρισμένος. Εγώ πχ δεν θεωρώ τον Μαροκινό καλύτερο του Warda στη συγκεκριμένη θέση, ενώ για τον Τζόλη έχω πάθει πλάκα από την δραματική πτώση της απόδοσής του στους τελευταίους μήνες.black death έγραψε:Με τζολη και καντουρι αριστερα, δεν ειχε θεση ετσι κι αλλιως. Χαφ με λουτσο αυτος δεν επαιζε ουτε του αγιου λουτσου ανημερα.
- abc_o_ karpouzas
το κλειδι..αποστολη..ειναι η λεξη ...θυμαμαι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γενικά το ποιος είναι καλός παίκτης και - κυρίως - το ποιος είναι καλύτερος του άλλου είναι εν πολλοίς υποκειμενικό και λιγότερο αντικειμενικό.abc_o_ karpouzas έγραψε: το ενας παικτης ειναι καλος ...αοριστα...ολοι οσους εχουμε στην ομαδα...αοριστα ...ειναι καλοι
ο γκαρυ ο ροντριγκεζ ηταν ενας καλος παικτης
ο τζαλμα καμπος ηταν ενας καλος παικτης ...
αυτος??
Από αυτούς που αναφέρεις πχ ο Garry για μένα ήταν το καλύτερο αριστερό εξτρέμ που είχαμε ποτέ, ενώ ο Campos δεν με άρεσε ιδιαίτερα.
Το ίδιο ισχύει και μεταξύ Kaddouri και Warda. Εγώ θυμάμαι πως τη χρονιά που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ πήρε μπροστά μόνον όταν τραυματίστηκε και αποχώρησε ο μετριότατος μέχρι τότε Kaddouri και στη θέση του μπήκε ο Πέλκας.
θυμασε ..για κατι...τον γκαρυ ...τον τζαλμα..τον πελκα...
απο αυτον τι θυμομαστε ??
Σιγά τον παίχτη που τον κάναμε και MVP. Ακόμα και περισυ ο Γκαρσία αλλαγή του Καντουρι κατέληξε να τον έχει.
Απαράδεκτη κίνηση να γυρίσει ενώ είναι γνωστό για τι προσωπικότητα μιλάμε.
Αυτές οι προσωπικότητες είναι για ομάδες της γειτονιάς όχι για τον ΠΑΟΚ.
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Εδώ γράφουμε τις απόψεις μας και όχι την άποψη του Ρουμάνου.black death έγραψε:Εσυ αποστολη μπορει να μην τον θεωρεις, ο λουτσεσκου που τον εβαζε εκει τη χρονια του νταμπλ στα πιο δυσκολα ματς, μαλλον τον θεωρει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι θέσεις δεν είναι κανενός. Κάθε φορά πρέπει να παίζει ο πιο φορμαρισμένος. Εγώ πχ δεν θεωρώ τον Μαροκινό καλύτερο του Warda στη συγκεκριμένη θέση, ενώ για τον Τζόλη έχω πάθει πλάκα από την δραματική πτώση της απόδοσής του στους τελευταίους μήνες.black death έγραψε:Με τζολη και καντουρι αριστερα, δεν ειχε θεση ετσι κι αλλιως. Χαφ με λουτσο αυτος δεν επαιζε ουτε του αγιου λουτσου ανημερα.
Καλός ήρθες ! Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες. Όπως κι πέρσι με το τραγικό ξεχειλωμα της ανανέωσης του Βιερίνια, όπου η λέξη ρεπορτάζ , κι δημοσιογραφική έρευνα ανήκουν μάλλον σε διάλεκτο εξωγήινων. Έχουμε μια επανάληψη διμιουργιας κλίματος με διαρροές υπονοούμενα κι άλλες τέτοιες φαιδροτητες. ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ δυστυχώς δεν έχουμε. Από εκεί κι περα η στοχοποίηση του ουαρντα είναι το πιο εύκολο πράγμα αυτή την εποχή. Κι στο κάτω κάτω αν ο Αιγύπτιος είναι τόσο τεράστιο πρόβλημα για την λειτουργία της ομάδας του απλά τον παραχωρεις. Δεν χρειάζονται ούτε δράματα ούτε ανώφελες αντιπαραθέσεις . Διευκολύνεις έτσι κι την ζωή του προπονητή σου , να μην έρχεται σε άσκοπες αντιπαραθέσεις με ποδοσφαιριστές που δεν θέλει να δουλέψει. Στηρίζεις δηλαδή έμπρακτα τον Λουτσεσκου.nunies4 έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι αμφιταλαντευτηκα παρα πολλες φορες το τελευταιο διαστημα αν θα κανω εγγραφη η οχι. Υπηρχαν πολλα ποστ που με ωθησαν ενα βημα πριν κανω της εγγραφη αλλα τελευταια στιγμη το αφηνα. Παρεμενα παρολα αυτα πιστος σε αυτο το φορουμ γιατι (και αυτο δεν αποτελει τιμη για τους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ) η ενημερωση απο εδω ηταν ακριβεστερη
Δεν περιμενα οτι η αφορμη για να κανω την εγγραφη θα ηταν ο Αμρ. Δεν κρυβω οτι και εγω την 1η στιγμη στο ακουσμα της ειδησης τα εβαλα με τον παικτη. Οσο οι ωρες ομως περνουσαν και οσο διαβαζα τις ανατποκρισεις με μισολογα η εβλεπα τα βιντεακια με τα υποννουμενα και τα γελακια τοσο περισοτερο φορτωνα με το επιπεδο των ρεπρτερ του ΠΑΟΚ.
Η ομαδα εχει στην προετοιμασια τοσους και τοσους δημοσιογραφους. Ειναι δυνατον να εχουν περασει τοσες ωρες και να μην κανουν την δουλεια τους (ρεπορταζ δηλαδη) για τον πραγματικο λογο που εφυγε ο παικτης; Ειναι δυνατον τοσες ωρες μετα το μονο που κανουν ειναι να αφηνουν υποννουμενα εκθετοντας και την ΠΑΕ αλλα αφηνωντας και τον παικτη στην γνωστη ανθρωποφαγια; Λιγη τσιπα δεν υπαρχει; Για διακοπαρες εχουν παει εκει; Ποσο δυσκολο ειναι να κανουν ρεπορταζ και να ενημερωσουν για τα πραγματικα γεγονοτα και να μην αφηνουν παλι ενα θεμα να σερνεται;
Πραγματικα με θλιβει ο τροπος που αντιμετωπιζεται το θεμα Ουαρντα απο τους δημοσιογραφους ακομα μια φορα.
Αυτα και .....καλως σας βρηκα
Να και αν τον δούμε,να κ αν δεν τον δούμε.Grigorios_PAOK έγραψε:Μη τον δουμε στο ΠΟΚ, γιατί κάτι τέτοιο μου βρωμάει
Μακάρι να πάει λέω εγώ, ακόμα και στον φίλο μας τον Θόδωρο
Πολύ σωστά θυμάσαι φίλε μου Αποστόλη! Ουσιαστικά ήταν το ματς τις Ξάνθης που γύρισε την μπίλια ο Ρασβαν . Έβγαλε τότε τον κακό καντουρι κι πέρασε στην θέση του τον Πέλκα. Ενώ σε πάρα πολλά ματς την αριστερή μεριά μοιραζόταν το εξωπραγματικό δυδιμο Βιερίνια μπισεσβαρ που κρύβανε την μπάλα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Γενικά το ποιος είναι καλός παίκτης και - κυρίως - το ποιος είναι καλύτερος του άλλου είναι εν πολλοίς υποκειμενικό και λιγότερο αντικειμενικό.abc_o_ karpouzas έγραψε: το ενας παικτης ειναι καλος ...αοριστα...ολοι οσους εχουμε στην ομαδα...αοριστα ...ειναι καλοι
αυτος??
Από αυτούς που αναφέρεις πχ ο Garry για μένα ήταν το καλύτερο αριστερό εξτρέμ που είχαμε ποτέ, ενώ ο Campos δεν με άρεσε ιδιαίτερα.
Το ίδιο ισχύει και μεταξύ Kaddouri και Warda. Εγώ θυμάμαι πως τη χρονιά που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ πήρε μπροστά μόνον όταν τραυματίστηκε και αποχώρησε ο μετριότατος μέχρι τότε Kaddouri και στη θέση του μπήκε ο Πέλκας.
Έτσι...εδώ οι σύνδεσμοι δεν θα βγάλουν καμία ανακοίνωση για την συμπεριφορά του παίχτη προς την ομάδα ή μόνο για τον Γκαρσία βγάζουν ή μήπως επειδή βαρουσε το τύμπανο σε κάποιο τελικό...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑlamosas έγραψε:
Πολλά!! Το κερδισμένο πέναλτυ στην Μπενφίκα, την πολύ καλή εμφάνιση για όση ώρα έπαιξε με την Τσέλσι . Τον εξαιρετικό δεύτερο γύρο πέρσι με τον Γκαρσία, κι το ότι σε ματς με τον Ατρόμητο έπαιζε μόνος του στην κυριολεξία τον Ολυμπιακό.abc_o_ karpouzas έγραψε:το κλειδι..αποστολη..ειναι η λεξη ...θυμαμαι...ΑποστόληςΑ έγραψε:Γενικά το ποιος είναι καλός παίκτης και - κυρίως - το ποιος είναι καλύτερος του άλλου είναι εν πολλοίς υποκειμενικό και λιγότερο αντικειμενικό.abc_o_ karpouzas έγραψε: το ενας παικτης ειναι καλος ...αοριστα...ολοι οσους εχουμε στην ομαδα...αοριστα ...ειναι καλοι
αυτος??
θυμασε ..για κατι...τον γκαρυ ...τον τζαλμα..τον πελκα...
απο αυτον τι θυμομαστε ??
Να τον δούμε στην αεκ.renegade έγραψε:Να και αν τον δούμε,να κ αν δεν τον δούμε.Grigorios_PAOK έγραψε:Μη τον δουμε στο ΠΟΚ, γιατί κάτι τέτοιο μου βρωμάει
Με Τζαβέλα, βρανιες, ουαρντα κανονικό τρελοκομείο
-
Μακριά από εμάς κ οπου θέλει επιτέλους ήρθε η ώρα που τέτοια τερτίπια δεν περνάνε..
Ξέρεις... αυτό είναι καλύτερο για τις ομάδες από το να υπάρχει μόνο ένας προβληματικός.Napoli4 έγραψε:Να τον δούμε στην αεκ.renegade έγραψε:Να και αν τον δούμε,να κ αν δεν τον δούμε.Grigorios_PAOK έγραψε:Μη τον δουμε στο ΠΟΚ, γιατί κάτι τέτοιο μου βρωμάει
Με Τζαβέλα, βρανιες, ουαρντα κανονικό τρελοκομείο
Προσωπικά επιμένω. Αν θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ να γίνεται καλύτερος θα πρέπει να αυξηθεί ο ανταγωνισμός.
Αν η Κούλα γίνει καλύτερη με τον ουάρντα,τότε μακάρι να πάει. Προσωπικά όμως θεωρώ μεγάλη υποβάθμιση της θέσης από λιβαγια σε ουαρντα
- Shivaspace
και το γάζωμα στην ξαδέρφη στο περιστέρι, την ίδια αγωνιστική αμέσως μετά την εισαγωγή του κλόουν στο διαβαλκανικό.. ΠΑΟΚ στην χαβούζα ο Αμρ και ας τον κυνηγούσαν με μαχαίρια λοιποί χανουμόγαυροι, ποτέ δεν έκριψε την αγάπη του για την ομάδαΠολλά!! Το κερδισμένο πέναλτυ στην Μπενφίκα, την πολύ καλή εμφάνιση για όση ώρα έπαιξε με την Τσέλσι . Τον εξαιρετικό δεύτερο γύρο πέρσι με τον Γκαρσία, κι το ότι σε ματς με τον Ατρόμητο έπαιζε μόνος του στην κυριολεξία τον Ολυμπιακό.
-
Θυμάμαι που ήταν μισή ομάδα μόνος του
στον τελικό του κυπέλλου μέχρι που βγήκε
αλλαγή τα δώσε όλα.
Αλλά πόσο υπομονή να κάνεις
στον τελικό του κυπέλλου μέχρι που βγήκε
αλλαγή τα δώσε όλα.
Αλλά πόσο υπομονή να κάνεις