Μήπως όμως αυτοί οι δύο "δεν έφυγαν ποτέ"???

Μήπως παρακολουθεί και τι γίνεται στον ΠΑΟΚ?eorptol1 έγραψε:Σωστά κωστα, αλλά όπως είπε σε όλα τα άλλα αθλήματα υπάρχει υγεία μόνο στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει γιατί υπάρχει ο ιβαν.....δεν ρωτάει όμως τον κατσαρη απο το μπελάδες γλύτωσε όλο τον ΠΑΟΚ σαν σύλλογο
Πτολεμαίο μου...Ότι μπήκες μες στα άγρια χαράματα για να γράψεις πως είμαι όλο θεωρίες με ξεπερνάει...eorptol1 έγραψε:Ρε γκοραν όλο θεωρίες είσαι.....το θέμα είναι νά είναι καθαροί οι ρολοι και να μην μπερδεύονται διάφοροι στα πόδια μιχελ και ιβιτς να προστατευουν μόνο έξω αγωνιστικά την ομάδα οι υπόλοιποι
eorptol1 έγραψε:Χαχαχα αγαπουλες .....την λέξη ντορτμουντ μήν λες και θά τα βρείτε σίγουραgoran 64 έγραψε:Κάτι είναι κι αυτό...Πάντως δεν "κουμπαριάσαμε" κιόλας ακόμα...![]()
Ίσως όμως, αν αρχίσεις να βλέπεις-επισημαίνεις και κάποια θετικά για την ομάδα, κάποτε γίνει κι αυτό...:)
Εσύ πάλι Κώστα μου ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα, μιας και από την λέξη "Πυλώνας" και μετά, όλα όσα γράφεις, τα έχω γράψει του λόγου μου, τουλάχιστον πριν 4-5 μήνες, ακριβώς με τα ίδια λόγια μάλιστα...KOSTAS54 έγραψε:Μήπως παρακολουθεί και τι γίνεται στον ΠΑΟΚ?eorptol1 έγραψε:Σωστά κωστα, αλλά όπως είπε σε όλα τα άλλα αθλήματα υπάρχει υγεία μόνο στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει γιατί υπάρχει ο ιβαν.....δεν ρωτάει όμως τον κατσαρη απο το μπελάδες γλύτωσε όλο τον ΠΑΟΚ σαν σύλλογο
Παρακολουθεί τι δηλώνει ο Κατσαρής, κάθε φορά που αναφέρεται στον Ιβάν? Τι δηλώνει ο Τσαλόπουλος, ο Γαλιτσόπουλος? Τι δήλωνε ο Ανδρέου, όταν έπαιρνε το Νταμπλ στο βόλεϊ? Πυλώνας της υγείας του ΠΑΟΚ ο Ιβάν. Και στο ποδόσφαιρο. Υγεία δεν είναι ένας τίτλος. Υγεία είναι να δημιουργείς τις πρυποθέσεις για να είσαι μόνιμος διεκδικητής τίτλων και αυτό προχωράει, γιατί πρώτη προϋπόθεση είναι η οικονομική υγεία. Μόνο τυφλοί από εμπάθεια, δεν το βλέπουν.