πολυ απλα βιντεο δεν υπαρχει που να ειναι σουρωμενος τοσο απλα κ ασε τα δεντρα κ τα δαση,οι μισοι ποδοσφαιριστες που θα θελαμε να ερθουν στην ομαδα μας σαν ονειρο καπνιζουν κ αυτο ειναι "αποδεκτο" το οτι μερικοι πετανε λασπη χωρις λογο κ αιτια ειναι το προβλημα μου,κρυβομαστε πισω απο ενα νικνειμ κ λεμε καμμια μαλακια να περναει η ωρα,σουρωμενος κ τυφλα κ παπαριες το οτι καπνιζει το ξερουμε ολοι μην λεμε ομως κ οτι γουσταρουμε επειδη δεν υπαρχει αντιλογος.Dimg4 έγραψε:Ρε φιλε, κοιτας το δεντρο ηθελημενα η αθελα?mpouJr έγραψε:Not yet not yet
Ας δουμε μια το βιντεο στο τριμπεκα σουρωμενο σαββατο απογευμα κ μετα θα τα πουμε ξανα
Ρωταω παραπανω αν το ειδε κανεις σουρωμενος κ απανταει καποιος πριν 2,5 μερες στο ταδε μερος ασε...
κ τραβηξαν βιντεο κατι φιλοι μου απο γερμανια,αλλα το βιντεο δεν το εχω αλλα ουτε ηταν σουρωμενος απλα γεμιζε συνεχεια το ποτηρι του αλλα λογια να αγαπιομαστε....
Ο αλλος πιο πανω οτι ηταν μαζι με τον χαριση οταν ξερνουσε ενω το ξερει πολυ καλα οτι ηταν αλλος μαζι του....
Υπαρχει λογος ρε φιλε να ριχνεις λασπη?
Ναι ειναι για τα αναθεμα εδω κ πολυ καιρο αλλα το να λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι κ να γουσταρουμε κιολας ειναι μαλακια