Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από xlebouras »

Κλεισμενος ο Νινης παιδια!
Επιτελους μια μεταγραφη με μελλον!
Αξιζει μια ευκαιρια το παιδι τι λετε;
Εγω παντως απο τη χαρα μου γελαω! :) :) :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Πιστευετε οτι θα νταπει ο ζησαρος να φερει νινη καραγκουνη βυντρα πακετο?
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

CB μέσο κ εξτρεμ δεν θέλαμε. Να'τοι
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εγώ πιστεύω οτι νινης θα παει βάζελο... Και θα βρει κ ρόλο και θα μας κάνει κ πλάκα ,γιατί ειναι μια χαρά παικτης... Αριστερό εξτρεμ που τον έβαζε ο Ολλανδός δεν ειναι πάντως,,,
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Κι εγω δεν πιστεύω οτι ειναι του πεταματου. Προς θεού.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δώσε 400.000 και πάρε αμπειντ για 8αρι και αριστερό χάφ δανεικό με όψιον ben hatira ... Στόπερ τον Γενάρη...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και τί ακούγαμε όλο το καλοκαίρι?
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Ιούνιος:
"Ε εντάξει νωρίς είναι ακόμη σε 2 μήνες παίζουμε το επίσημο ματς, επιτέλους ξεκούραση για την ομάδα μια χρονιά θα δείτε θα είμαστε σε φόρμα τον Αύγουστο, έχουμε 2 μήνες για μεταγραφές"

1 Ιουλίου:
"Παιδιά περιμένουμε την απόφαση του CAS για να έχουν το κίνητρο του CL τα ονόματα που θα έρθουν και να δούμε ανάλογα και τα έσοδα, μην αγχώνεστε νωρίς είναι ακόμη."

7 Ιουλίου προετοιμασία:
"Αναμένουμε την απόφαση του CAS μην αγχώνεστε υπάρχει χρόνος, άλλωστε στο τέλος μένουν τα καλά ονόματα, από τώρα πρέπει να δώσεις τα πενταπλά για να κλείσεις παίχτη.."

Ιούλιος τέλος προετοιμασίας:
"Παιδιά η προετοιμασία έγινε για να ξεκαθαρίσουν λίγο ποιοι από τους μικρούς αξίζουν να μείνουν στην πρώτη ομάδα.. μην αγχώνεστε μέχρι τις 20 Αυγούστου υπάρχει πολύ χρόνος για μεταγραφές.. άλλωστε στο τέλος μένουν τα καλά ονόματα από τους ελεύθερους.."

Αρχές Αυγούστου:
"Παιδιά πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ο αντιπαλός μας στην κλήρωση για να δούμε τι μεταγραφές θα κάνουμε.. Αν είναι καφενείο δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες θα τους περάσουμε άνετα ( :lol: :lol: ) και μετά θα πάρουμε ελεύθερους καλά ονόματα που έχουν ξεμείνει , λαβράκια, χρυσός, τρίδυμους λαχνούς κλπ.."

Σήμερα:
"Παιδιά εντάξει θα τους περάσουμε στην Τούμπα με 5-0 μην άγχεστε.."

Πέμπτη σε περίπτωση πρόκρισης:
"Παιδιά είδατε που τα λέγαμε η ομάδα πετάει ποιες μεταγραφές? Άλλωστε δεν έμεινε και κανας καλός παίχτης (βλ. Ιούλιο) πλέον στους ελεύθερους.. μόνο κάτι σάποιοι.."

Πέμπτη σε περίπτωση αποκλεισμού:
"Παιδιά με τόση αρνητική ενέργεια στο γήπεδο πως να περάσει μια ολοκαίνουρια ομάδα από μία πανέτοιμη όπως η Ζίμπρου?? Όλοι αυτοί που πήγαν και μετέδιδαν αρνητική ενέργεια φταίνε.. αλλιώς ο 14 θα την κλώτσαγε εκεί στο 80' πάνω από τη γραμμή και θα γραφε το παστέλι.. τώρα είναι αργά για μεταγραφές ποιος θα έρθει στον ΠΑΟΚ με τί κίνητρο αφού δεν παίζουμε Ευρώπη?? Άλλωστε δεν έμεινε και κανας καλός παίχτης (βλ. Ιούλιο) πλέον στους ελεύθερους.. μόνο κάτι σάποιοι.."

Ένα έχω να πω...
Δυστυχώς επτωχεύσαμεν..
Και δεν το έχουμε καταλάβει..
Όχι τπτ άλλο, αλλά τζάμπα χάσαμε και 3 χρόνια..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

πρωτη φορα στην ζωη μου που νιωθω τοσο απογοητευμενος και κοροιδο απο την ομαδα μου σε σημειο να μην θελω να ξανασχοληθω μαζι της ,σταματαω να ασχολουμαι με την ομαδα μεχρι νεωτερας χωρις να φταιτε εσεις ,δεν θα παθω εγκεφαλικο στα 35 μου επειδη καποιοι αποφασησαν να την βγαλουν με τα ψεμματα και να μην παρουν παικτες ωστε να διατηρηθουν στην 2 θεση τουλαχιστον ,οπως ειχα πει και σε ενα παλαιοτερο τοστ ο θιασος θελει παντα ανανεωση για να τωνονεται το ενδιαφερον και οτι με βλεπουν σαν προβατο-οπαδο που θα φαω ολα τα *κατα στην μαπα επειδη ειμαι παοκ,δεν το αντεχω αλλο ,ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ SYNFOROYMITES Ελπιζω καποτε να τα ξαναπουμε πιστευω οτι η περσινη μεταγραφικη περιοδος ηταν η εξαιρεση και η φετινη διαιτα η συνηθεια ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Π.Α.Ο.Κ. μας χρειάζεται όλους.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

ενα πραγμα με ενοχλει και μου καθεται στο λαιμο
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ;ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΙΔΗ;;;ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Με βυντρα νινη ο αγγελος ειναι κομπλε :lol: :lol: :lol:

Ρε μεταγραφη θα κανουμε 31 αυγουστου μονο αυτο ειναι σιγουεο μεχρι τοτε υπομονη και τα παντα για την προκριση

@ace ρε και εμεις εδω ολοι σκασμενοι ειμαστε κατσε να κανουμε το χαβαλε μας και να σβηνουμε τον πονο μας ολοι μαζι μοιρασμενη λυπη μιση λυπη λενε και μοιρασμενη χαρα διπλη χαρα

@xlebouras το πλανο ειναι μυστικο :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Παρ 22 Αύγ 2014, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εκείνη η ψυχή ο hugo vieira τι απέγινε??? μας ζαλισανε 2 καλοκαίρια και τωρα που η Μπράγκα τον εχει εκτός πλάνων γιατί δεν κάνουμε κίνηση??. Εδώ περσυ ο ζησης ηθελε να φέρει τον Εφρεεμ με 500.000 και φέτος που εμεινε ελεύθερος δεν τον θέλανε.....
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Μεγαλεια
Δεκα εγκεφαλικα αποχωρησεις
Μεγαλε ιβαν
Σεβασμος στην ομαδα, τον προεδρο, τη διοικηση, παικτες, επειδη...το λεει ενας κανονισμος ενος...φορουμ :lol: :lol: :lol:
Ολοι μας θα κριθουμε...στην τριετια αποχωρησης ζαγορακη φλωριδη αραβα σαββιδη..τι ελεγε ο καθενας..πως συμπεριφεροταν σε ΠΑΟΚτσηδες..πως με νυχια και με δοντια στηριζε σαπιες καταστασεις.αν θα ξαναπατησει γηπεδο καποιος..καποιοι...δυτυχως...ετσι παει

Ο ΠΑΟΚ θα την περασει τη ζιμπρου. Μη και μπει κανενας να πει διαφορα την αλλη βδομαδα. Απο τωρα το λεω. Οπως ελεγα δεν ειναι οργανωμενη η ομαδα καθολου για το πρωτο ματς.
Ναι απαγορευεται να χανεις τετοια ματς. Και η ρεαλ μπορει να παιρνει τα τσουλου. Ξεχναει κανεις τα ξεφτιλικια της εντος με κατι τσσκαδες κατι λοκομοτιβ πως τις λεγαν? οχι βεβαια

Μεταγραφες και ΠΑΟΚ...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

che4 έγραψε:Με βυντρα νινη ο αγγελος ειναι κομπλε :lol: :lol: :lol:

Κυκλοφορεί και ο Μπαλάφας ελεύθερος... :twisted: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Κλειδωμένο