Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Το επίσημο site της Bundesliga τον ανακήρυξε καλύτερο παίκτη του σημερινου αγώνα.
Φέτος θα έχει πολύ καλύτερη παρουσία γιατί στη WOlfsburg γίνεται καλή δουλειά. Έχουν μπει καλά θεμέλια. Και η ομάδα αυτή θα παίξει σίγουρα για τις θέσεις 4-6.
Φέτος θα έχει πολύ καλύτερη παρουσία γιατί στη WOlfsburg γίνεται καλή δουλειά. Έχουν μπει καλά θεμέλια. Και η ομάδα αυτή θα παίξει σίγουρα για τις θέσεις 4-6.
Μου αρέσει πολύ που οι ΑΡΔ δίνανε πιθανότητες στο ανύπαρκτο Περιστέρι απέναντι στην Αλκμααρ, ενώ εμάς μας εμφάνιζαν επιφοβους με τους Εβραίους.
- efthimis_paok
[img]http://sport24.gr/newspapers/Sport/protathlitis/prwtathlhths.2374087.html[/img]
Θυμίζει παλιές εποχές. Απλα τότε αναφέρονταν στον βαζελο!! Αρχισε η προπαγάνδα στα ερυθρα αμνοεριφια!!
Θυμίζει παλιές εποχές. Απλα τότε αναφέρονταν στον βαζελο!! Αρχισε η προπαγάνδα στα ερυθρα αμνοεριφια!!
μπαμ μπαμ ,μπαντιγκανα ειδε κανεις...ειδκα ο πρωτος ειδα κτ ωραιες εφοδους
-
Μπαρκαρούτσος
Κάτι μου λέει οτι θα γκελάρει ο αστέρας σήμερα.
Να δούμε και μακήχαβο σήμερα μιας και τον έχουμε το άλλο σάββατο. Εισιτήρια θα δώσουν;
Να δούμε και μακήχαβο σήμερα μιας και τον έχουμε το άλλο σάββατο. Εισιτήρια θα δώσουν;
- PAPA TSIBIKOS
Εγώ θα δω την ομάδα της καρδιά μουRoMaN έγραψε:Θα δει κανείς τον Ο.Φ.Η. σήμερα;
-
Μπαρκαρούτσος
Θα 'θελα κάποιος να δει τον Ο.Φ.Η. και να μας πει πώς παίζει..
Εγώ θα λείπω λογικά εκείνην την ώρα.
Εγώ θα λείπω λογικά εκείνην την ώρα.
Ναι λένε θα παίξει αριστερός επιθετικός σε 4-3-3 και θα βάλει φωτιά στη πτέρυγα.
Χωρίς πλάκα, όντως τον πήρανε και διάβασα ότι ξεκινάει σήμερα.
Χωρίς πλάκα, όντως τον πήρανε και διάβασα ότι ξεκινάει σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Κυρ 18 Αύγ 2013, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.