14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

astronaut έγραψε:Πριν 2-3 χρόνια δεν είχε χάσει την ταχύτητα & εκρηκτικότητά του και έφτανε τα 10 γκολ τη σεζόν. Αφήνουμε στην άκρη λοιπόν Σάντος & Μπόλονι.
Ο Στέφενς με το που δήλωσε ότι ο Δημητράκης δεν μπορεί να παίζει 2 ματς τη βδομάδα πήρε την αποζημίωσή του...
Ο Άγγελος δεν υπάρχει περίπτωση να "δώσει" παίχτη του. Πόσο μάλλον έναν εν δυνάμει διοικητικό...
'Ο Στέφενς με το που δήλωσε ότι ο Δημητράκης δεν μπορεί να παίζει 2 ματς τη βδομάδα πήρε την αποζημίωσή του..."

Εχεις ξεφυγει τελειως...
Κοψε το τρολαρισμα γιατι δε θα το ανεχτουμε πολυ ακομα.
Δε θα σε ξαναειδοποιησω.

Και γενικως ρε μαγκες το καψαμε 3 μερες τωρα...Ημαρτον δηλαδη...
Χαλαρωστε λιγο.Δεν εχει επικαιροτητα τιποτα και ολο εδω πνιγεται τον καημο σας.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Κι όμως το δήλωσε ο Χουμπ λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Είμαι βέβαιος γι'αυτό.
Περίεργο ξεπερίεργο, άλλη η τακτική και οι απαιτήσεις των Δώνη-Αγγελίνα (χωρίς γιουρόπα) και άλλη των Χουμπ-Λόκχοφ.
Αυτό που θα'πρεπε να σε προβληματίσει είναι ότι ΚΑΙ ο Άγγελος ΚΑΙ ο Χουμπ τον βγάζουν από το ματς πρώτη αλλαγή...
Προσωπικά, δεν θεωρώ τυχαίο ότι σκοράραμε με Φιορεντίνα & βαζέλα όταν έδωσε τη θέση του σε πιο τεχνίτη παίκτη. Όπως και ότι πλέον δεν υπάρχει ομάδα της λίγδας που να τον ντουμπλάρει.

Αντιπαρέρχομαι... Αν και θα'πρεπε να διπλοσκεφτείς τα περιθώρια που έχει ένας οποιοσδήποτε προπονητής ως προς τους διοικητικούς.

Οι εξωγήινοι βγαίνουν μετά τον ΖΟΝΚ.

Ποιά εμπάθεια? Όποιος προσφέρει ικανοποιητικά, κερδίζει χειροκρότημα & σεβασμό. Όλα τ'άλλα είναι τρίχες & άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

σωστα οι δοικητικοι ειναι η πηγη του κακου ,λειτουργουν σαν πεμπτη φαλαγγα μεσα στον ΠΑΟΚ πουλημενοι στην ιντερκομ ειναι το λεει και ο ΝΙκολας ..... αρε αστροναυτη λαθη καυτηριασε αλλα μην τους θεωρεις βλακες να κανουν ηθελημενα κακο στον εαυτο τους , στον εαυτο του ασε τον ΠΑΟΚ ......
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωραια διαστημάνθρωπε.

στο πρωτο που λες οτι θυμασαι σου απαντησα. ειπε επι λεξη (σε ερώτηση για την έλευση Χούσεν και τον ρόλο του Σάλπι) οτι "χρειαζεται περισσότερες επιλογές γιατι ειναι βεβαρημένο το πρόγραμμα".

στο δευτερο (περι πρωτης αλλαγής) ειναι κατι φυσιολογικό (αν και δεν ειμαι σιγουρος περι πρωτης αλλαγης). ειναι ο πλεον επιβαρημμένος μας παιχτης με συνεχομενα ματς συνεχόμενες χρονιες και γιουρο και μουντιαλ ενδιάμεσα. επίσης ειναι και αυτος ανθρωπος, αρα ο χρόνος τον πιανει. δες τι επαθε ο συνομίληκος του Ρατς πχ. :cry:

στο τρίτο, δεν πιστεύω οτι ενας ανθρωπος, οπως ο Αγγελος που ξερει οτι οι ζωές μας ειναι στα χέρια του Θεού και της Παναγιάς 8-) σκεφτεται το τι θα κανει το 2017 που στην τελικη (γερός να ειναι ο ανθρωπος :opaokara: ) μπορει να μην ειναι και εδω. δες το και ετσι αν ειναι. :mrgreen:

τελος, ικανοποιητικά προσφέρει (οκ, οχι το τελευταίο διάστημα) και για αυτο όοοοολοι οι προαναφερθέντες προπονητές, τον χρησιμοποιούσαν ΒΑΣΙΚΟ. μαλιστα, μπορει να ειναι ολιγον τι x-files αλλα μεχρι προτινος, ο...Δημητράκης, ήταν πρωτος στο τεντεξ της σουπερλιγκ, ως ο παίχτης με τον καλύτερο συντελεστή στις περισσότερες θετικές/αρνητικές προσπάθειες! :shock: :shock: ουτε εγω το πίστευα, αλλα ......
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

astronaut έγραψε: Ο Στέφενς με το που δήλωσε ότι ο Δημητράκης δεν μπορεί να παίζει 2 ματς τη βδομάδα πήρε την αποζημίωσή του...
.
Ελα πες το ντε, ο Σαλπι εφαγε τον Στεφενς. Ειπα κι εγω, με τετοια μπαλαρα και νικηφορα σερι, γιατι να τον διωξανε? Η συμμορια των 12... ε του κοντου φταιει
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Κάνει μπαμ ότι πρώτη μεταφραφική προτεραιότητα πρέπει να είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ.
Θα φανεί σε 50 μέρες αν ο Τ.Δ. φέρει σοβαρό & υγιή παίκτη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Dimg4 έγραψε:
astronaut έγραψε: Ο Στέφενς με το που δήλωσε ότι ο Δημητράκης δεν μπορεί να παίζει 2 ματς τη βδομάδα πήρε την αποζημίωσή του...
.
Ελα πες το ντε, ο Σαλπι εφαγε τον Στεφενς. Ειπα κι εγω, με τετοια μπαλαρα και νικηφορα σερι, γιατι να τον διωξανε? Η συμμορια των 12... ε του κοντου φταιει

Eγω δεν εχω καμια αμφιβολια οτι τον εφαγαν οι ποδοσφαιριστες,αυτο δε σημαινει οτι τον εφαγε μονο ο Σαλπιγγιδης.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Τον Στεφενς τον εφαγε η ολλανδικη υπεροψια του.
Νομιζε οτι επειδη το επιπεδο του Πρωταθληματος ειναι χαμηλο αρα και το επιπεδο των φιλαθλων είναι αναλογο.

Σιγουρα δεν βοηθησαν και τα καλοπαιδα των αποδυτηριων...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν ο σαλπι προσφερει ικανοποιητικα τοτε και γω ειμαι διαστημανθρωπος.
ο παικτης πλεον ειναι επικινδυνος και για την ψυχικη αλλα και για την οφθαλμικη υγεια μας

υγ τον στεφενς τον εφαγαν αυτοι που ηθελαν ο ΠΑΟΚ σημερα να εχει προπονητη τον γχ ή στην καλυτερη τον σαντος :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 12 Νοέμ 2014, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πρόσφατες δηλώσεις Στέφενς σχετικά με Έλληνες διεθνείς του ΠΑΟΚ εδώ

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/7313 ... s-gia-paok

Προσωπικά τον πιστεύω
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

έχετε ξεφύγει εντελώς......
διαβάζω αυτά που γράφετε και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μερικοί είστε οπαδοί του ΠΑΟΚ...
η πρώτη σκέψη που μου ερχετε στο μυαλό ειναι η ιδια που μου ηρθε οταν με τον βαζελο και μετα την ισοφάριση τους πιέζαμε και εκει που τους βάλαμε μεσα στην εστια και απο λεπτο σε λεπτο θα έμπαινε το δεύτερο ρίξανε μεσα τα καπνογόνα και ο βαζελος απο το πουθενά πήρε ......ταιμ αουτ.....

διαβάζω και λεω ρεεεεεεεεεεε τους ..( εδω βαζω την λεξη που χρησιμοποιουσαμε παλιά για τους μαλ@κες)........
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΤΑ OFF-TOPIC ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ
Στο 2ο θα φεύγει ο postάρων.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τελικα τι εγινε? Εχουμε κανενα νεοτερο,για τον τραυματισμο του Σαλπιγγιδη?
Ειναι πολυ σοβαρος? Θα χρειαστει επεμβαση?Με φαρμακευτικη αγωγη,γινεται τιποτε?
Μηπως με λιγη ξεκουραση?
Θα στερηθουμε πολυ καιρο τις υπηρεσιες του?
Σας παρακαλω,ψαχνω σε διαφορα σάιτ και δεν μπορω να ενημερωθω.
Ας μου πει καποιος,εχω τρελαθει απο την αγωνια.
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

@RoMaN
Καποιος,λιγο πριν ,χαρακτηριζει συμφορουμιτες μαλ@κες,
πολυ βαρβατιλα επεσε απο χθες το βραδυ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:αν ο σαλπι προσφερει ικανοποιητικα τοτε και γω ειμαι διαστημανθρωπος.
ο παικτης πλεον ειναι επικινδυνος και για την ψυχικη αλλα και για την οφθαλμικη υγεια μας

υγ τον στεφενς τον εφαγαν αυτοι που ηθελαν ο ΠΑΟΚ σημερα να εχει προπονητη τον γχ ή στην καλυτερη τον σαντος :shock:
αν ακολουθουσες το νιμα του διαλογου που εγινε, θα εβλεπες οτι το "ικανοποιητικα" δεν το λεω εγω, αλλα οι προπονητες του που τον χρησιμοποιουν και επισης τα στατιστικα του τεντεξ που το επιβεβαιωνουν.

μην νομιζεις δλδ οτι και εμενα δεν πονουν τα ματακια μου, αλλα.... ειπα να παραθεσω καποια δεδομενα-επιχειρηματα.... :roll: δες με σαν συνηγορο του διαβολου.... :) :)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οτι γραφτει για τον κοντο μονομιας ειναι παράγωγο της τυχαιοτητος και της θεωρειας του χάους.
Ναι ο κοντος ειχε κατσει παγκο ενα ματς και την αλλη βδομαδα ο στεφενς εφυγε. Ειτε ετσι ειτε αλλιως ειναι γεγονος.
Οπως και η εγκληματικα κακιστη παρουσια του με τον βαζελο ειναι γεγονος, οπως και εχει συμβολαιο μεχρι το 2017,που θα ειναι 50 χρονων,οπως και το οτι ειναι αθλιος αγωνιστικα δεν χανει ποτε τη φανελλα του βασικου, οπως και πολλα αλλα.
Τωρα ο καθενας οτι θελει πιστευει, απλα στην τελικη, οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”