Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- WestBlock4
- DaFFy_NaSH
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Παρασάνδαλε θα σε στείλω εξορία με αυτα που κάνεις βραδυάτικα.. Δουλευουμε αυριο και δεν μας αφηνεις σε ησυχια.. Κακε ε κακε.. :p
Edinho: Όχι ακριβώς ο παίκτης που βάζει την μπάλα στο πλεκτό, αλλά ένας πολύ καλός επιθετικός που ελπίζουμε στον ΠΑΟΚ να κάνει ό,τι έκανε και ο Μπακαγιόκο, δηλαδή να αυξήσει κατακόρυφα τον μέσο όρο των γκολ που πετυχαίνει ανά αγώνα.
Κατά τα άλλα για να συνοψίσουμε. Στα συν: Καλός στο ψηλό παιχνίδι, γρήγορος, δυνατός, καλό σουτ, χωρίς τραυματισμούς (χτύπα ξύλο), καλή φυσική κατάσταση.
Στα μείον: Χωρίς ντρίπλα, δεν είναι γκολτζής, γκρινιάζει αν δεν παίζει βασικός (και δεν το έχει καταφέρει και ποτέ, από μεταγραφή σε δανεικός πηγαίνει...).
Για το κίνητρο του Μουντιάλ κρατάω μικρό καλάθι. Μαγκιά του βέβαια που πιστεύει τόσο στον εαυτό του, αλλά στην Πορτογαλία με Ρονάλντο, Λιέντσον, Αλμέιδα, Νάνι, Κουαρέσμα, Σιμάο και Ντάνι δεν ξέρω αν χωράει.
Και κάτι ακόμη off topic. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ δικαιούται χρήματα από την ενδεχόμενη συμμετοχή στο Μουντιάλ του Εντίνιο ή του Μουν, δηλαδή των δανεικών παικτών, για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω γι' αυτό. Αλλά μία παράκληση: Αφήστε πια αυτή την μιζέρια με τα 200 ή 300 χιλιάρικα από τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, τα άλλα 300 που μας τρώει (σε σουβλάκια) ο Βερόν, τα 15 εκατομμύρια της ρήτρας του όποιου Βιεϊρίνια και τα πολλά εκατομμύρια που θα μας δώσει η ενδεχόμενη συμμετοχή στο πανηγύρι των ομίλων του champions league. Επιτέλους, δεν μετρώνται όλα με τα λεφτά σ' αυτόν τον πλανήτη.
Η συμμετοχή σε Μουντιάλ είναι μία μεγάλη τιμή και μια σημαντική εμπειρία για κάθε παίκτη, ο Βιεϊρίνια θέλω να μείνει και να βοηθήσει την ομάδα να μεγαλώσει και επίσης να περάσουμε σε ομίλους champions league για να αποδείξουμε ότι ανεβήκαμε επίπεδο αφενός εμείς, ως ομάδα, αφετέρου οι Ευρωπαίοι ως οπαδοί!
Κατά τα άλλα για να συνοψίσουμε. Στα συν: Καλός στο ψηλό παιχνίδι, γρήγορος, δυνατός, καλό σουτ, χωρίς τραυματισμούς (χτύπα ξύλο), καλή φυσική κατάσταση.
Στα μείον: Χωρίς ντρίπλα, δεν είναι γκολτζής, γκρινιάζει αν δεν παίζει βασικός (και δεν το έχει καταφέρει και ποτέ, από μεταγραφή σε δανεικός πηγαίνει...).
Για το κίνητρο του Μουντιάλ κρατάω μικρό καλάθι. Μαγκιά του βέβαια που πιστεύει τόσο στον εαυτό του, αλλά στην Πορτογαλία με Ρονάλντο, Λιέντσον, Αλμέιδα, Νάνι, Κουαρέσμα, Σιμάο και Ντάνι δεν ξέρω αν χωράει.
Και κάτι ακόμη off topic. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ δικαιούται χρήματα από την ενδεχόμενη συμμετοχή στο Μουντιάλ του Εντίνιο ή του Μουν, δηλαδή των δανεικών παικτών, για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω γι' αυτό. Αλλά μία παράκληση: Αφήστε πια αυτή την μιζέρια με τα 200 ή 300 χιλιάρικα από τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, τα άλλα 300 που μας τρώει (σε σουβλάκια) ο Βερόν, τα 15 εκατομμύρια της ρήτρας του όποιου Βιεϊρίνια και τα πολλά εκατομμύρια που θα μας δώσει η ενδεχόμενη συμμετοχή στο πανηγύρι των ομίλων του champions league. Επιτέλους, δεν μετρώνται όλα με τα λεφτά σ' αυτόν τον πλανήτη.
Η συμμετοχή σε Μουντιάλ είναι μία μεγάλη τιμή και μια σημαντική εμπειρία για κάθε παίκτη, ο Βιεϊρίνια θέλω να μείνει και να βοηθήσει την ομάδα να μεγαλώσει και επίσης να περάσουμε σε ομίλους champions league για να αποδείξουμε ότι ανεβήκαμε επίπεδο αφενός εμείς, ως ομάδα, αφετέρου οι Ευρωπαίοι ως οπαδοί!
ρε τί αεροδρόμια λέτε και δεκάρια! θα μας αφήσετε να κοιμηθούμε; δεν μπορείτε να πετάτε έτσι μια κουβέντα και να την αφήνετε τέτοια ώρα... έλεος! 

ρε παρασανδαλε τι πουλας προλογο στον λαο του ΠΑΟΚ???? χειμωνα εχουμε... τα θερινα μαγαζια ειναι στο αεροδρομιο... τωρα σφαγεια....
υ.γ. εε.... ενα μηνα τωρα με το γαμοαεροδρομιο...

υ.γ. εε.... ενα μηνα τωρα με το γαμοαεροδρομιο...
καλος ο εντινιο και σιγουρα θα βοηθησει..
θα βαλει 4-5 γκολακια μεχρι το τελος της σεζον πιστευω
δεν τον εχω για τιποτα φοβερο παντως αλλα ειναι ενας χρησιμος παιχτης
στην ΑΕΚ αλλαγη ηταν απο οτι θυμαμαι
η εντυπωση που μου ειχε αφησει οταν επαιζε στην αεκ ηταν οτι ηταν ενας ψιλογρηγορος παιχτης με καλο σουτ και καλα τελειωματα οτι ηταν μεσα στις φασεις αλλα δεν ειχε καποιο ιδιαιτερο ταλεντο να κανει καποια τριπλα η κατι τετοιο
θα τον δουμε και στον ΠΑΟΚ
θα βαλει 4-5 γκολακια μεχρι το τελος της σεζον πιστευω
δεν τον εχω για τιποτα φοβερο παντως αλλα ειναι ενας χρησιμος παιχτης
στην ΑΕΚ αλλαγη ηταν απο οτι θυμαμαι
η εντυπωση που μου ειχε αφησει οταν επαιζε στην αεκ ηταν οτι ηταν ενας ψιλογρηγορος παιχτης με καλο σουτ και καλα τελειωματα οτι ηταν μεσα στις φασεις αλλα δεν ειχε καποιο ιδιαιτερο ταλεντο να κανει καποια τριπλα η κατι τετοιο
θα τον δουμε και στον ΠΑΟΚ
Συμφωνω σχεδον σε ολα, απλα εχω μια μικρη επιφυλαξη για το αν μπορει ο Εντινιο να παιξει μονος του φουνταριστος σε συστηματα με ενα φορ (που συνηθως πρεπει να ειναι βαρυ). Βεβαια το σκεπτικο οτι επειδη παιζει ο Ιβιτς δε χρειαζομαστε βαρυ φορ μου ακουγεται λογικο, αλλα πιστευω οτι ενας υγιης Μουσλιμοβιτς πρεπει να ειναι ο βασικος μας φορ και οχι ο Εντινιο.vs40 έγραψε:Πολύ καλή κίνηση του Εντίνιο. Ο παίκτης είναι πιο ψηλός από όσο πολλοί νομίζουν, πολύ αλτικός, με κεφαλιά φαρμάκι. Παράλληλα είναι ταχύτατος, πολύ ευέλικτος και με καλή τεχνική. Είναι κοντά στα χαρακτηριστικά του Σισέ. Εγώ τον χαρακτηρίζω καθαρό Φορ και είναι κιόλας. Απλά μπορεί να παίξει και στο 4-4-2 δίπλα σε Μούσλι και τον είδαμε και στην Αεκ44 να παίζει στο 4-3-3 στα δεξιά. Τα χαρακτηριστικά του είναι ότι πρέπει για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν δούμε τους αριθμούς τα τελευταία χρόνια, τα φορ περιοχής (βαρυά που λέμε και γουστάρουμε) δεν σκοράρουν τόσο, όσο οι παίκτες που είναι ολοκληρωμένοι-γρήγοροι, και όχι απαραίτητα 1,90. Δημόπουλος, Κωστίκος, Μαύρος, Βαζέχα, Δημητριάδης, Αλεξανδρής, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σισέ, Μπλάνκο. Αυτοί όλοι έχουν βγει πρώτοι σκόρερ του ελληνικού πρωταθληματος. Τα βαρυά φορ που εντυπωσιάσανε τα τελευταία χρόνια ήταν μόνο ο Κοβάσεβιτς για μια καλή σεζόν, ο Κωσταντίνου στον Ηρακλή (δεν θυμάμαι αν βγήκε όμως 1ος σκόρερ) και βρείτε εσείς κανέναν αν ξεχνάω (ίσως και ο Τζιοβάνι όταν βγήκε 1ος σκόρερ έπαιζε σαν βαρύς). Τα ψηλά φορ τύπου Ζλάνταν, διαχρονικά (στην Ελλάδα), τα στατιστικά τους δείχνουν ότι είναι για 6-10 γκολ ανά σεζόν. Βέβαια αυτοί προσφερουν πολλά στην αμυνα, σε φάσεις που χρειάζεται όγκος και ύψος, καθώς και στην υποδοχή της μπάλας από βολε, αποκρούσεις αμυντικών και σένρες. Το θέμα είναι να έχεις τις σωστές ισορροπίες μεσα στην ομάδα και να αποδίδεις. Αμυντικά τις έχουμε βρει και είμστε 1οι. Στο επιθετικό κομμάτι το δουλεύει φέτος πολύ ο Σάντος. Προσωπικά πιστεύω ότι αν παίζει ο Ίβιτς, δεν είναι απαραίτητο το βαρύ φορ. Στην υποδοχή της μπάλας πάει αυτός και την κάνει κοντρόλ ή την προωθεί με κεφαλιά στους επιθετικούς. Όταν θέλει να βγάλει τις πάσες του έχει την δυνατότητα να τριπήσει και με κάθετη στο γρήγορο Εντίνιο για τετ α τετ, και στους 2 διάολους που έχουμε στα πλάγια. Επίσης οι αντεπιθέσεις θα είναι φωτιά. Οι αντίπαλοι πλέον δεν θα είναι προσυλωμένοι στον Βιεϊρίνια, γιατί δεν θα ξέρουν από που θα τους έρθει... Τέλος να πω, ότι σε αυτό το σχήμα δε θα μας χαλάει καθόλου το ότι είναι αργός ο Ίβιτς. Εκεί, θέλω απλά καλή υποδοχή (για μένα είναι σε αυτό ο καλύτερος στο πρωτάθλημα), και καλη τροφοδότηση, και ας μην τρέχει. Στα στημένα, θα βοηθά με το ύψος και το καλό κεφάλι του, και πιστεύω ότι θα συνεχίζει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό με τώρα. Πάντως μην ξεγράφουμε τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας μας όπως ο Μούσλι. Ο υγειής Μούσλι είναι σημαντικότατος, για να μην πω αναντικατάστατος. Στα play off θέλουμε πολλές λύσεις, και διαφορετικές προσεγγίσεις στην επιθετική τακτική. Με Μούσλι, Εντίνιο και Φιλομένο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πλέον τα ντέρμπι θα τα παίρνουμε, φτάνει να το πιστέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Όσον αφορά την οψιόν, δεν με αφορά. Πρέπει όλους τους δανεικούς να τους αποκτούμε κιόλας? Για τώρα είναι καλή λύση ο Εντίνιο, το καλοκαίρι περιμένω Σάλπι και ότι άλλο φέρει η διοίκηση.
Παρολα αυτα, απο ολα τα ονοματα που ακουστηκαν σε αυτην τη μεταγραφικη περιοδο (Κεζμαν, Βορονιν, Νουνο Γκομεζ) προτιμουσα τον Εντινιο, ο οποιος και δινει τεραστιο βαθος και πλουραρισμο στην επιθετικη μας γραμμη και εχει μεγαλο κινητρο για μπαλα.
Πλουραρισμο, γιατι παιζει σε πολλες θεσεις: δεξια στο 4-3-3, μονος μπροστα στο 4-2-3-1 αν δεν παιζει ο Μουσλι, παρτενερ του Μουσλι στο 4-4-2, στη θεση του Ιβιτς πισω απο τον Μουσλι στο 4-2-3-1.
Και κινητρο (προφανως) λογω Μουντιαλ, λογω του οτι θελει να αποδειξει πραγματα στην Ελλαδα, λογω Τουμπας, λογω Σαντος και λοιπων Πορτογαλλων κλπ.
Θεμα προσαρμογης δεν τιθεται, φθηνος ειναι, η ρητρα πολυ καλη στο 1 μυρριο, ειδικα αν παιξει Μουντιαλ.
All in all, γαματη μεταγραφη.
- DaFFy_NaSH
-1000 για τον ερχομό του καθόλα άμπαλλου....κατραμόπισσου
έλεος...λέμε
έλεος...λέμε
- DaFFy_NaSH
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Τι σε κάνει να το λες αυτό...
ΥΓ: Το προηγούμενο ποστ μου δεν αναφέρετε για τον Αρναλντο Εντίνιο
Thx, Admin Team
Τι σε κάνει να το λες αυτό...
ΥΓ: Το προηγούμενο ποστ μου δεν αναφέρετε για τον Αρναλντο Εντίνιο

- ΑποστόληςΑ
Χρειάζεται στον Πιερικό, ο οποίος του χρόνου χτυπάει άνοδο! (Παίζουν κι άλλα Παοκάκια, όπως ο Χατζηζήσης και ο Μακρής)ARMY έγραψε:Εγώ πάντως λέω να πάρουμε τον Κοντέων. Τα καρφώνει ωραία τα γκολάκια.
- ΑποστόληςΑ
Αν καταλαβαίνω καλά (μερικές φορές μου φαίνονται όλα πολύ δύσκολα σαν διαφορικές εξισώσεις), ο ΠΑΟΚ θα έχει στη σύνθεση του διεθνείς, ή εν δυνάμει διεθνείς, παίκτες τους:
1. Χαλκιά
2. Μαλεζά
3. Μουν
4. Εντίνιο
5. Κουτσια (εφόσον βελτιωθεί)
(και δεν υπολογίζω τον Σάλπι)
Νομίζω ότι και στους δανεικούς δικαιούμαστε ένα ποσό, εφόσον παίξουν στην Ν. Αφρική (ίσως το 50%).
1. Χαλκιά
2. Μαλεζά
3. Μουν
4. Εντίνιο
5. Κουτσια (εφόσον βελτιωθεί)
(και δεν υπολογίζω τον Σάλπι)
Νομίζω ότι και στους δανεικούς δικαιούμαστε ένα ποσό, εφόσον παίξουν στην Ν. Αφρική (ίσως το 50%).
Άλλαξε το Μαλεζά που δεν είναι διεθνής και ούτε πρόκειται να γίνει σύντομα με το Φωτάκη που έχει κληθεί πρόσφατα στην εθνική άρα είναι εν δυνάμει διεθνής (άσχετα που δεν βλέπω να ξανακαλείται σύντομα) και είσαι μέσα...