Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Ο υπουργός τύπου και ενημέρωσής σας με κάλυψε απόλυτα!!!
Σας παραπάμπω στην ομιλία μου εφ' όλης της ύλης!!!!!
Σας παραπάμπω στην ομιλία μου εφ' όλης της ύλης!!!!!
- aspromauri
Που να παραπέμψω για να την διαβάσω???!!!! Χμμμμ.... Λές να ρωτήσω τον gika?????? axaxaxaxxaxaaxaxaxaxxadreamwarrior έγραψε:Σας παραπάμπω στην ομιλία μου εφ' όλης της ύλης!!!!!
Ο ''don da pipa'' ήξερε ότι έγιναν (και καλά) εκλογές ή ασκούσε τα "επαγγελματικά" του καθήκοντα??????
- dreamwarrior
Κατ' αρχάς την καλημέρα μου στην κατά τα άλλα έμπιστη αντίπαλό μου ασπρόμαυρη!
Κυρία μου επειδή εσείς έχετε πολύ χρόνο στο διάλλειμα από την κατασκευή του γλυκίσματος δε σημαίνει ότι τον έχουμε όλοι μας.
Εγώ παλεύω σκληρά σήμερα αν γράψω τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ διότι με πιέζουνε οι υποχρεώσεις μου οκ;;;;;
Θα τον διαβάσετε-ακούσετε και θα κοπεί το αυγολέμονο και η μαρέγκα σας!!!!!!
Κυρία μου επειδή εσείς έχετε πολύ χρόνο στο διάλλειμα από την κατασκευή του γλυκίσματος δε σημαίνει ότι τον έχουμε όλοι μας.
Εγώ παλεύω σκληρά σήμερα αν γράψω τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ διότι με πιέζουνε οι υποχρεώσεις μου οκ;;;;;
Θα τον διαβάσετε-ακούσετε και θα κοπεί το αυγολέμονο και η μαρέγκα σας!!!!!!
-
blackterror4
Σαν υπουργος καλημεριζω συνεργατες και αντιπαλους και επισημαινω στην αντιπαλο μας ασπρομαυρουλιτα οτι ο don da pipa ειναι μεξικανικης καταγωγης και δεν εχει δικαιωμα ψηφου στην χωρα μας...
Για αλλη μια φορα πεσατε σε ατοπημα και σε οληστηρια και σας κατηγορω για δολοπλοκια αγωνιστικο βερμπαλισμο και κακη διαχειριση της ηττας σας...
Επισης ο don da pipa ασκει πολλη καλα τα επαγγελματικα του δικαιωματα και ηδη βρισκεται στα γυρισματα του 4ου επεισοδιου των καυτων ανασων...
Υπουργος τυπου και ενημερωσης
Για αλλη μια φορα πεσατε σε ατοπημα και σε οληστηρια και σας κατηγορω για δολοπλοκια αγωνιστικο βερμπαλισμο και κακη διαχειριση της ηττας σας...
Επισης ο don da pipa ασκει πολλη καλα τα επαγγελματικα του δικαιωματα και ηδη βρισκεται στα γυρισματα του 4ου επεισοδιου των καυτων ανασων...
Υπουργος τυπου και ενημερωσης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας το καμάρι....
Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν....

Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν....
Σε μένα αναφέρεστε???blackterror4 έγραψε:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Σημερα ο αγαπητος-φιλτατος-πυροφορος-εντιμος-παναξιος-ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ-σουπερντουπερουαου-ενας και μοναδικος πρωθυπουργος μας Mr DreamWarrior επισκεφτει το ιδρυμα ''FREE KOALA" το κεντρο αποκαταστασης ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΩΝ και το βραδυ παρεθεσε δειπνο στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ στον γνωστου φημης ηθοποιο της σειρας καυτες ανασες ''don da pipa''
Αυριο θα παιξει playstation οπως αρμοζει σε εναν πρωθυπουργο...
ΜΕ ΤΙΜΗ
Υπουργος τυπου ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ κυβερνησεως...
Ουρρρρρρρρρττττττττττττ
Σιγά μην αγωνιστούμε για σένα...
Λευτεριά στον fgnuclear λέμε!!!!
Σιγά μην αγωνιστούμε για σένα...
Λευτεριά στον fgnuclear λέμε!!!!
- dreamwarrior
Αδέρφια οτινανιστές και σεβαστά μέλη του κόμματός μας σας καλοσωρίζω στην παγκόσμια ότι να 'ναι ημέρα προστασίας κοάλα και free4 !!!!!!!!
Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των σφαγιασθέντων αμνοερυφίων κατά την περίοδο του Πάσχα!!!!!
Επίσης είναι μία κοινωνική προσφορά της εταιρίας παραγωγής αισθησιακών ταινιών "Το ατελείωτο βάθος ενός αιδίου" !!!!!!!
Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των σφαγιασθέντων αμνοερυφίων κατά την περίοδο του Πάσχα!!!!!
Επίσης είναι μία κοινωνική προσφορά της εταιρίας παραγωγής αισθησιακών ταινιών "Το ατελείωτο βάθος ενός αιδίου" !!!!!!!
-
blackterror4
- aspromauri
Μάλιστα ....... Μία ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει οπωσδήποτε να έχει και το ανάλογο "ΣΥΜΒΟΥΛΑΙΟ"!!!!!!!!blackterror4 έγραψε:υπουργικο συμβουλαιο...
Επίσης αγάπητε εκπρόσωπε "παρά"τύπου ...... αφού ο don da pipa είναι μεξικάνικης καταγωγής να συμβουλεύσετε τον ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΡΟΥΡΓΟ ΣΑΣ πρώτα να ασχοληθεί με τα εγχώρια και μετά να πάρει "καυτές ανάσες"!!!!!!!
-
blackterror4
Ο don da pipa ειναι εγνωσμενης αξιας ηθοποιος και ειναι τιμη να δεχομαστε τετοιους ηθοποιους με τετοιο επιπεδο...
Επισης θα θελα να σας διορθωσω οτι ειμαι υπουργος τυπου και οχι παρα-τυπου οπως αθελα σας θελω να πιστευω ειπατε ΑΓΑΠΗΤΗ ασπρομαυρουλιτα...
ενταξει ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ τι να κανουμε πεταχτε με στην πυρα που λεει και η αηδος αννα βισση...μαστιγωστε με με μαιντανο...λιθοβοληστε με με τριγωνα πανοραματος...βραδυ το γραψα ειχα κατεβασει και κατι μπυρες μαζι με το αζορ φυσικα ο αζορ ηπιε περισσοτερες...και ηρθε και εδεσε...
Επισης θα θελα να σας διορθωσω οτι ειμαι υπουργος τυπου και οχι παρα-τυπου οπως αθελα σας θελω να πιστευω ειπατε ΑΓΑΠΗΤΗ ασπρομαυρουλιτα...
ενταξει ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ τι να κανουμε πεταχτε με στην πυρα που λεει και η αηδος αννα βισση...μαστιγωστε με με μαιντανο...λιθοβοληστε με με τριγωνα πανοραματος...βραδυ το γραψα ειχα κατεβασει και κατι μπυρες μαζι με το αζορ φυσικα ο αζορ ηπιε περισσοτερες...και ηρθε και εδεσε...
-
blackterror4
Επομενως παραδεχεστε οτι πρωθυπουργος του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ειναι ο αγαπητος-τζουτζουκος-σουτζουκος DreamWarrior...καιρος ηταν να παραμελησετε τους εγωισμους σας και να αποδεχτειτε την ηττα σας κατα τα αλλα ΑΓΑΠΗΤΗ ασπρομαυρουλιταaspromauri έγραψε: να συμβουλεύσετε τον ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΡΟΥΡΓΟ ΣΑΣ...
- aspromauri
Τίποτα απολύτως δεν παραδέχτηκα Αγαπητέ και κατα τα άλλα λατρεμένε Blackterroulini ......... Μέγιστε υπουργέ παρά-τύπου όπως πολύ εύστοχα για μία ακόμα φορά ανέφερα!!!!!!!!aspromauri έγραψε:ΠΡΩΘΥΠΡΟΥΡΓΟ
Η λανθάνουσα γλώσσα λέει πάντα την αλήθεια!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχα