Ή θα φέρουν κανέναν για να φύγει το βάρος απο πάνω του?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Λέτε να είναι η πιο απαιτητική χρονιά του Θυμιάνη? αμυντικός μέσος, δεξί στόπερ , αριστερό στόπερ....
Mε τη Malmö που φαγαμε 5 γκολ που ηταν ο Κετζιορα? Θα μου πεις που ηταν και οι υπολοιποι αλλα ο Κουλιερακης σταθηκε στο υψος του παντως (ο μονος). Δεν ειναι οτι δεν εκτιμω τον Κετζιορα και τι εχει δωσει, αλιμονο. Αλλα εχει συγκεκριμενο ταβανι.FreeWatcher έγραψε:Φίλε αυτή είναι η δική σου άποψη για τον Κεντζιορα. Αυτό που μετραει ομως ειναι η αποψη του Λουτσε που φαινοταν εξαρχης να τον προορίζει για βασικό.CCCP έγραψε:Ξενερα για μενα ειναι αυτο με το στοπερ. Εγω θελω ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΕΤΖΙΟΡΑ. Οχι μπακ απ. Καλος χρυσος ο Κετζιορα αλλα λυση αναγκης ηταν που βγηκε ευτυχως. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα να πας με αυτον βασικο σεντερ μπακ παλι και μαλιστα σε χρονια ΕL .
Και οχι αδικα βέβαια. Διεθνης παιχτης ποιοτητας, σταθερος, με εκατομμυριο συμβολαιο, σκυλος που του βγαλε πρωταθλημα κύπελλο Ευρώπη κ πρωταθλητής!
Και ο ΠΑΟΚ εχει ηδη τεραστιο αμυντικο προβλημα γιατι και τα πλαγια μπακ ειναι...δεν αμυντικα για διαφορους λογους.
- john4serres
Κάθε ώρα που περνάει, είμαστε και πιο κοντά στο δανεισμό του.joshua έγραψε:Δεν ειναι δυνατον να μιλαμε σοβαρα για πιθανο ενδιαφερον για Μελο...
Όχι Σούρμε, να μην τα ξαναπούμε. Πόσα εμετικά ποστ θα πρέπει να κάνει κάποιος αλλόθρησκος για να πάρει μόνιμο πόδι δηλαδή;sourmenetes έγραψε:Τα λέμε.Aeon έγραψε:.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με συγχωρείτε, αλλά έχει φτάσει στα άκρα η κατάσταση με κάποια "άτομα".
- sourmenetes
- Moderator
Sera μόνιμο ειναι.
Εγώ δεν το έγραψα σωστά.
Έφυγε μόνιμα!
Εγώ δεν το έγραψα σωστά.
Έφυγε μόνιμα!
-
giliopoulos
Ξαναπεριμενω τους φωστηρες που ολοι εδω εχουν σε τοσο υψηλη εκτιμηση που ταζουν στα προβατα (δηλαδη εμας) φελιπε μελο με κουιζακια, ή 99% μειτε κλεισμενος αλλα δεν τον ανακοινωνουν ακομα ή θα κανουμε 4 μεταγραφες, να βγουν απο τα καβουκια τους και να μας πουν τι πηγε στραβα
Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα σκάνε μιχαι, νταντας και βάζω πυρηνικές βόμβες
Φελίπε Μελό πρώην ποδοσφαιριστής, για τον Αρτούρ Μελο μας παίζουν σανο
Νταντάς πήγε Κροατία στον ΜποτοDamoN έγραψε:Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα σκάνε μιχαι, νταντας και βάζω πυρηνικές βόμβες
Βεβαια να πουμε οτι και η λιστα να κλεισει αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να αποκτηθει στοπερ επιπεδου μεχρι 11/9 και να μοιραζεται ματς με Κεντζιορα (προφανως θα παρει περισοτερα ματς πρωταθληματος)
Απο την αλλη θα μου πειτε ποιος στοπερ επιπεδου θα ερθει για να παιζει μονο ελληνικο πρωταθλημα;
Απο την αλλη θα μου πειτε ποιος στοπερ επιπεδου θα ερθει για να παιζει μονο ελληνικο πρωταθλημα;
-
arrwstos
Δε χρειάζεται να σκορπάς αλλόγιστα εκατομμύρια για να στηρίξεις μια πρωταθλήτρια ομάδα και μη έχοντας να αντικαταστήσεις βασικά γρανάζια της. Μια ισορροπία χρειάζεται ανάμεσα στις αποδεσμεύσεις, στα νέα πρότζεκτ και στο κάτι παραπάνω. Αυτό είχαμε/έχουμε να κάνουμε φέτος, με μόνη αντικατάσταση αυτή του Κουλιεράκη. Το ότι παίζεται ακόμη τις τελευταίες 2-3 μέρες κομβικούς παίκτες για την πορεία της ομάδας μέσα στη χρονιά , το στόπερ και το αμυντικό χαφ, υποδηλώνει κακό μεταγραφικό σχεδιασμό η μη υλοποίηση ενός καλού μεταγραφικού σχεδιασμού. Δεν υπάρχει καλός μεταγραφικός σχεδιασμός μέχρι την Χ πρόκριση/αποκλεισμό και μετά κακός μεταγραφικός σχεδιασμός γιατί μάντεψε, δεν αποτελεί καν σχεδιασμό κάτι τέτοιο. Ένας σχεδιασμός περιλαμβάνει εναλλακτικές, εξέταση σεναρίων και κατάρτιση σχεδίου δράσης με βάση αυτά τα σενάρια. Όσο πιο πολυπαραγοντικό το ζήτημα που έχεις να αντιμετωπίσεις, τόσο μεγαλύτερες ικανότητες χρειάζεται στο χτίσιμο ενός τέτοιου σχεδίου. Εκτός της ικανότητας των ατόμων που χρειάζονται να το χτίσουν, κομβικό ρόλο παίζουν και αυτοί που θα το υλοποιήσουν, αν δεν είναι τα ίδια άτομα. Απαιτείται ένα σύνολο προσόντων και ικανοτήτων που ούτε δεδομένα είναι στον κάθε Χ Υ παράγοντα, ούτε καν αγοράζονται εύκολα.
Παρόλα αυτά ένας μεταγραφικός σχεδιασμός που καταλήγει έτσι, ένα οποιοδήποτε μπίζνες πλαν που λίγο πριν την παράδοση δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι και καταλήγεις να απαιτείς από τους εργαζόμενους σου να καταπιούν σπαθιά για να την επίτευξη των στόχων της εταιρείας, είναι ένα κακό πλάνο και πρέπει να κρίνεται ως τέτοιο. Ένας κακός μάνατζερ πρέπει να λογοδοτεί γι' αυτό. Δεν μιλάμε για σταύρωση, αλλά για λογοδοσία. Δεν είναι κακό πράγμα και δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένες φορές έχει αρνητική χροιά.
Ακόμη κι αν αποκτηθούν αυτοί που πρέπει, προσωπικά θεωρώ κακή την διαχείριση της ενίσχυσης της ομάδας. Όχι τόσο κακή όσο μπορεί να φαίνεται εδώ μέσα ή να ακούγεται στα ραδιόφωνα, αλλά χωλαίνει σοβαρά. Πήραμε θεωρητικά καλούς παίκτες (Τσάλοφ, Κόλει, Μπακαγιόκο) και πρακτικά καλούς πάντα λίγα που έχουν δείξει ως τώρα (Τισσουντάλι, Καμαρά, Σορετίρε). Αρκούν για την επίτευξη των στόχων όμως; Εκεί θα κριθεί το μάνατζμεντ και όχι αν ενέταξαν κάποια αξιόλογα μέλη στην ομάδα.
Παραμένω αισιόδοξος, αλλά αν θέλουμε να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, θέλουμε δουλειά. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό από τη διοίκηση και να γίνονται προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση. Αν αυτό συμβαίνει, μέσα στο παιχνίδι είναι και οι αποτυχίες, αλλά η εξέλιξη μοιραία θα έρθει. Αν δεν συμβαίνει, τότε έχουμε πρόβλημα.
Παρόλα αυτά ένας μεταγραφικός σχεδιασμός που καταλήγει έτσι, ένα οποιοδήποτε μπίζνες πλαν που λίγο πριν την παράδοση δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι και καταλήγεις να απαιτείς από τους εργαζόμενους σου να καταπιούν σπαθιά για να την επίτευξη των στόχων της εταιρείας, είναι ένα κακό πλάνο και πρέπει να κρίνεται ως τέτοιο. Ένας κακός μάνατζερ πρέπει να λογοδοτεί γι' αυτό. Δεν μιλάμε για σταύρωση, αλλά για λογοδοσία. Δεν είναι κακό πράγμα και δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένες φορές έχει αρνητική χροιά.
Ακόμη κι αν αποκτηθούν αυτοί που πρέπει, προσωπικά θεωρώ κακή την διαχείριση της ενίσχυσης της ομάδας. Όχι τόσο κακή όσο μπορεί να φαίνεται εδώ μέσα ή να ακούγεται στα ραδιόφωνα, αλλά χωλαίνει σοβαρά. Πήραμε θεωρητικά καλούς παίκτες (Τσάλοφ, Κόλει, Μπακαγιόκο) και πρακτικά καλούς πάντα λίγα που έχουν δείξει ως τώρα (Τισσουντάλι, Καμαρά, Σορετίρε). Αρκούν για την επίτευξη των στόχων όμως; Εκεί θα κριθεί το μάνατζμεντ και όχι αν ενέταξαν κάποια αξιόλογα μέλη στην ομάδα.
Παραμένω αισιόδοξος, αλλά αν θέλουμε να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα, θέλουμε δουλειά. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό από τη διοίκηση και να γίνονται προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση. Αν αυτό συμβαίνει, μέσα στο παιχνίδι είναι και οι αποτυχίες, αλλά η εξέλιξη μοιραία θα έρθει. Αν δεν συμβαίνει, τότε έχουμε πρόβλημα.
σαν αυτούς της AEXnunies4 έγραψε:Βεβαια να πουμε οτι και η λιστα να κλεισει αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να αποκτηθει στοπερ επιπεδου μεχρι 11/9 και να μοιραζεται ματς με Κεντζιορα (προφανως θα παρει περισοτερα ματς πρωταθληματος)