Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Мир

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Мир »

Ο Ρόμπερτ Μακ παντός στην Αυστραλία είναι 10ος σκόρερ αν μπέρδεψαν τη θέση. Εκεί δεύτερος είναι ο Τζέισον Κάμμινγκς.

Ρε Ιβαν φέρε τον Κάμμινγκς να χύσουμε :pano:

ΥΓ. Ο Πρίγιο είναι 2ος σκόρερ στην ομάδα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 14 Ιουν 2023, 14:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nunies4 έγραψε:Παντως ο Κολκας ανεβασε αρθρο στο SDNA που λεει οτι φετος η διοικηση κανει το "χατιρι" του Ραζβαν και σχεδον ολοι οι πρωτοκλασατοι παικτες που κυνηγαμε ειναι εμπειροι ηλικιας 29-32

edit...Το διδυμο του today εδωσε τα ονοματα των Γκαμπιατινι και Ντιανε σαν προχωρημενες επαφες
Ποιο χατίρι;;

Το να φερεις παίκτες-όχι στοιχήματα- με ποιότητα ένα δρόμο έχει.

Άνω των 28 το λιγότερο.

Θα πάρεις παίκτης 25 χρόνων με ποιότητα αρχή της σεζόν στην Ελλάδα με λογικά λεφτά;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Prijovic σε μελαμψό! Lukakou των φτωχών . Άρμα μάχης.
Είχα ψηθεί με τον σπαγγέτι έβλεπα στον ύπνο μ ένα δυο με ντελια τακουνάκια σουταρες με το αριστερο φαουλακια,
Αλλά κακά τα ψέμματα με Μπράντον δεύτερο και τα πούλμαν παραταγμένα από κάθε χωριό της λιγδας ο κύριος νομίζω θα είναι πολύ πιο χρήσιμος .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μία περίπτωση που προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ είναι αυτή του 31χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού, Εμπαγιέ Ντιάν, ωστόσο, δεν αποτελεί επί του παρόντος προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς.
Φαίνεται πως η υπόθεση για τον βασικό επιθετικό της νέας σεζόν φθάνει στο τέλος της καθώς οι ασπρόμαυροι έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό» της επίθεσης και αναμένουν την προφορική συμφωνία.

Προφανώς, όσο το θέμα παραμένει ανοιχτό, υπάρχουν και άλλα ονόματα που εξετάζονται σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η βασική επιλογή και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο 31χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός, Εμπαγιέ Ντιάν, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος έχοντας αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Καραγκουμρούκ
SDNA πριν λιγο..

Κατι μου λεει οτι οντως παμε για Τικινιο
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αυτός είναι ο παίκτης το όνομα του οποίου δεν είχε κυκλοφορήσει έως σήμερα όπως είχα γράψει.

Εξαρχής ο Ντιάν ήταν ο παίκτης που ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ από την αγορά των ελευθέρων..

Εννοείται μιλάμε για θωρηκτό.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

O Diagne αναπνέει γκολ, φέρτε τον χθες δεν θέλω να ακούω για κανέναν άλλον
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ρε παιδια απο που προκυπτει ο Τικινιο; Για να ερθει πρεπει να δωσει ο ΠΑΟΚ στην Μποταφογκο 2 μυρια + το συμβολαιο του. Με τα τωρινα δεδομενα της ομαδας (αγορα μονο ελευθερων και δανεικων) πιστευω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.

ΥΓ: DIAGNE SIGN ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αυτός είναι ο παίκτης το όνομα του οποίου δεν είχε κυκλοφορήσει έως σήμερα όπως είχα γράψει.

Εξαρχής ο Ντιάν ήταν ο παίκτης που ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ από την αγορά των ελευθέρων..

Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει ή θεωρεις ότι επειδή βγήκε στον αέρα, μήπως κάηκε;

Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μακαρι να ειναι ο Diagne,εκτελει κ με δεξι κ με αριστερο,καλο κεφαλι,καλα ποσοστα σε πεναλτυ.Δεν ειναι κ αργος,εχει καποια τεχνικη,ειναι δυνατος κ παιζει ξυλο.Ναι,αυτος ναι,θα γινει αθηναιομπαμπακας!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

2 τα ερωτηματα στην συγκεκριμενη περιπτωση
1. Με τετοια σεζον πως και εμεινε ελευθερος και πως δεν ενδιαφερθηκε μεγαλυτερη ομαδα απο εκει;
2. Αν αυτος ο παικτης των 25 γκολ στην Τουρκια δεν ειναι στις προτεραιοτητες μας τοτε ποιος @@@τα ειναι ο 1ος στοχος;;; Ο Μμπαπε;;; :D
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Στο YouTube πάντως ανεβάζουν βιντεακια του Ντιανε ως στόχο της Κρουζ Αζουλ.
Πολύ καλή λύση. Οκ δεν είναι τεχνίτης και ντελικατος όπως ο Ιταλός αλλά είναι φορ με κεφαλαία.
Παστελωνει πολύ και από αέρα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

sourmenetes έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αυτός είναι ο παίκτης το όνομα του οποίου δεν είχε κυκλοφορήσει έως σήμερα όπως είχα γράψει.

Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει ή θεωρεις ότι επειδή βγήκε στον αέρα, μήπως κάηκε;

Ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει αλλά είναι μια περίπτωση που ο ΠΑΟΚ μπορεί να την φέρει στα μέτρα του σύμφωνα με χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει.

Εξαρχής αυτόν ήξερα σαν πρώτο στόχο. Το να θέλησαν να κάψουν το όνομα του μου φαίνεται ακραίο Γιώργο
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ωραιος ο Εβριτης.

Αλανια πως σας φαινεται η τριαδα Diagne,Brandon και Τζιμας;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

nunies4 έγραψε:2 τα ερωτηματα στην συγκεκριμενη περιπτωση
1. Με τετοια σεζον πως και εμεινε ελευθερος και πως δεν ενδιαφερθηκε μεγαλυτερη ομαδα απο εκει;
2. Αν αυτος ο παικτης των 25 γκολ στην Τουρκια δεν ειναι στις προτεραιοτητες μας τοτε ποιος @@@τα ειναι ο 1ος στοχος;;; Ο Μμπαπε;;; :D
Έχει και τα αρνητικά του.
Δεν έχει καλή τεχνική, δεν είναι τόσο συμμετοχικός.
Είναι 30+, οπότε δεν μπορείς να χτίσεις πάνω του.
Οι περισσότερες ομάδες που μπορούν να τον πάρουν τον θέλουν για πάγκο, και τα λεφτά που ζητάει δεν τα δίνεις για 2ο.

Για εμάς είναι καλή λύση γιατί λύνει το πρόβλημα του γκολ και γεμίζει την περιοχή. Δίνει και ύψος στα στημένα.
Προσωπικά, θα ήθελα έναν πιο all around παίκτη όπως ο Τικίνιο που ανέφερες.
Επίσης αν πας σε Ντιανιέ, δηλαδή ένα μίγμα Πρίγιο-Μπαράλες, καλό θα ήταν ο έτερος επιθετικός να είναι πιο καλός τεχνικά. Πχ ένας Γκαμπιαντίνι. Αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Αν ισχύει η περίπτωσή του, και τελικώς αποκτηθεί, θα είναι πολύ σημαντικό ποιοι θα έρθουν στην από πίσω γραμμή. Νομίζω πως με τέτοιο θωρηκτό μπροστά θες παίκτες με κίνηση και δημιουργία, να παίζουν γι'αυτόν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει αλλά είναι μια περίπτωση που ο ΠΑΟΚ μπορεί να την φέρει στα μέτρα του σύμφωνα με χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει.

Εξαρχής αυτόν ήξερα σαν πρώτο στόχο. Το να θέλησαν να κάψουν το όνομα του μου φαίνεται ακραίο Γιώργο
Όχι λέω ότι αν έχει καεί και για αυτό βγήκε προς τα έξω.

Κατάλαβα όμως.

Μία χαρά!
Ας ελπίσουμε σύντομα να κλείσει το θέμα!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”