Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Και για να ερθουμε λιγο στη θεση του Τσολακ,εχει προταση απο μια ιστορικη ομαδα που πέρσι εφτασε πολυ ψηλα στην Ευρώπη και ακομα περισσοτερο ξερει και νιωθει πως ουτε ο ΠΑΟΚ καιγεται για αυτον πραγματικα,δεν ταιριαζει στο τροπο παιχνιδιου της ομαδας και ειναι σχεδον ξεκαθαρα δευτερος στην ιεραρχία με μεγαλη πιθανοτητα να βρεθει και τριτος. Πως να παραμεινει συγκεντρωμενος και να μην γκρινιαζει;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Η Λεφσκι δεν εχει σχεση με τους πιθανους επομενους αντιπαλους.Αν προβληματιζομαστε μια φορα για τους επιθετικους για τα παιχνιδια απεναντι στους Βουλγαρους,τι θα κανουμε αν κληρωθουμε στη συνεχεια ξερω γω με μια ολλανδικη? Στα δικα μου ματια το  ταιμινγκ της προτασης των Σκωτσεζων ειναι εξαιρετικο αλλα δεν ξερω που κολαει πραγματικα ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορει να βρει παικτη τωρα? Δεν δινει το ελευθερο η διοικηση για καποιου ειδους οικονομικη υπερβαση? Πιστευουμε οτι θα βρουμε καλυτερο αργοτερα και ας μην υπαρχει τοτε η προταση των Σκωτσεζων?Πιστευουν τοσο πολυ τον Κροατη?
Αν δεν δωθεί το οκ για μεγαλύτερα συμβόλαια δεν μπορεί να αντικατασταθεί ο Τσολακ.
Μπορεί εμείς να προτιμάμε ακόμα και έναν επιθετικό τύπου Ρικάρντο αντί του τσολακ...ο προπονητής όμως δεν δείχνει να συμμερίζεται την θέση μας
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Έτσι δικαιολογείται και ο Ακπομ που είχε φύγει καθώς και ο οποιοσδήποτε που θα έχει πρόταση.
Δεν είμαστε ο ρουλης που τους χρωστάει χρήματα για να τους αφήνουμε ελεύθερους.
Εμείς θα καθορίσουμε πότε και με τι ποσό θα φύγουν και όχι η κάθε ρογγον

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το εχω γραψει και εγω αυτο ρενε αλλα και παλι ουσιαστικά φανερωνει δυσλειτουργια.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

nunies4 έγραψε:Εκεινος ο δαιμονας ο Πουκι που θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει πριν 2 χρονια εμεινε ελευθερος..
Δεν μας κάνει αυτός ρε, αυτός βάζει γκολ. Κανένας σαν τον Άκπομ δεν υπάρχει...?
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

DimitrisS έγραψε:Eνδιαφερον, αλλα τι συμβολαιο μπορει να ζηταει ο Πουκι τωρα;
1,3 εκ. λίρες έπαιρνε, εάν θέλουμε να τον πείσουμε θα πρέπει να δώσουμε γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Σε σχέση με τον προγραμματισμό και τις έως τώρα αφίξεις.

Υπάρχει έστω και ένας που θα διαφωνούσε αν ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα είχε πάρει μόνο Κοτάρσκι, βασικό στόπερ και τον βασικό του αριστερό εξτρέμ;
Ας πούμε πως δεν είχε πάρει δηλαδή Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Ντάντας. Καθόλου. Τους είχε σαν υποψήφιες μελλοντικές κινήσεις.
Αλλά είχε φέρει το τέρμα του (εφόσον έφυγε ο Πάσχα), είχε φέρει το βασικό του στόπερ που θα είναι δίπλα στον Ίγκανσον και είχε φέρει και τον Φάμπιο Μαρτίνς για παράδειγμα, έτσι ώστε να παίζει βασικό αριστερό εξτρέμ.
Νομίζω πως δεν θα διαφωνούσε κανείς, ίσα ίσα θα λέγαμε πως η ενδεκάδα είναι σχεδόν κλεισμένη, μόνο το δεκάρι θα έλειπε, αλλά κατά τα άλλα είμαστε κομπλέ.

Οπότε δεν νομίζω να έχει νόημα να αναφέρουμε διαρκώς το πόσες μεταγραφές (αριθμητικά) έγιναν, τη στιγμή που τουλάχιστον δυο θέσεις ενδεκάδας έχουν κενό.
Και εμένα μου αρέσει ο Ντάντας. Δεν θεωρώ όμως πως χωρίς Ντάντας θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Επιμένω όμως πως χωρίς βασικό τούμπανο αριστερό εξτρέμ, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα και πάλι θα κάνουμε αλχημείες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Πουκι τον ειχαμε κλεισει στα 27 του στις 700.000...Να τον φέρεις στα 32 ενώ βασικο του προσον ειναι η ταχύτητα δεν εχει νοημα...
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

Μια καλόπιστη ερώτηση.
Με βάση τα παρακάτω στατιστικά
Πρωτάθλημα, συμμετοχές, γκολ, ασίστ
Superleague,81,13, 7
Eredivisie, 31, 7, 8
K19, 26, 8, 0
Κύπελλο, 20, 3, 2
UEL, 4, 1, 1

Με τις μικρές εθνικές 36 συμμετοχές και 6 γκολ

Είναι LW αλλά παίζει και RW
Ύψος 1,83
Γρήγορος

Και είναι 24,5 χρονών.
Κόστος απόκτησης 0€ και χαμηλό συμβόλαιο

Τί θα λέγατε;
Εννοείται ότι οποιαδήποτε άποψη είναι δεκτή.

Ασπρόμαυρη γη
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μια χαρά για ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το προβλημα με τον Λαμπρου δεν ηταν ποτε τα νουμερα η το ταλεντο και το λεω εγω που τον εχω χαρακτηρισει οτι πιο ταλαντουχο εχω δει σε Ελληνα μεσοεπιθετικο εδω και καιρο.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Απίστευτα στατιστικά
Πρέπει να κοστίζει γύρω στα 5 μύρια τέτοιος παίκτης
Αν είναι και ομορφόπαιδο, τουλάχιστον 6.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Οπως λεει και ο μποτο, τα στατιστικα ειναι για τους αμπαλους, ανοιξε ενα καδο και βαλτα μεσα
Τους παικτες τους βλεπεις με τα ματια σου.
Και αυτο που βλεπεις απο λαμπρου θελεις να τα βγαλεις μετα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Τον Πουκι τον ειχαμε κλεισει στα 27 του στις 700.000...Να τον φέρεις στα 32 ενώ βασικο του προσον ειναι η ταχύτητα δεν εχει νοημα...
11 γκολ φετος σε μια κατα τα αλλα τραγικη ομαδα δεν τα λες και ασχημα.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω, Νο1 προσον του δεν ηταν η ταχυτητα αλλα τα εξαιρετικα τελειωματα του.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Πουκι μια χαρά θα ήταν ακόμα και τώρα. αλλα δεν έχω ιδέα τι λεφτά θέλει πλέον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”