Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Παράδειγμα ήταν. Άλλο λέω.
Αμφιβάλλεις οτι θα μιλούσαμε για Παράσχο?
Γεγονός είναι βασικά. Έγινε το χειμώνα.
Την άποψη μου για τον Τειλορ την εγραψα σελίδες πριν, για αλλαγή ίσως κάνει.
Σε καμία περίπτωση μεταγραφή για πρωτάθλημα.
Απλά καλό είναι να ξέρουμε ποιος τον πρότεινε και ποιος έδωσε γενικά το οκ αν δοθούν 500χιλιάρικα.
Αμφιβάλλεις οτι θα μιλούσαμε για Παράσχο?
Γεγονός είναι βασικά. Έγινε το χειμώνα.
Την άποψη μου για τον Τειλορ την εγραψα σελίδες πριν, για αλλαγή ίσως κάνει.
Σε καμία περίπτωση μεταγραφή για πρωτάθλημα.
Απλά καλό είναι να ξέρουμε ποιος τον πρότεινε και ποιος έδωσε γενικά το οκ αν δοθούν 500χιλιάρικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 15 Ιουν 2021, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποιος εκεί στην ΠΑΕ πρέπει να καταλάβει οτι είμαστε πάρα πολύ απλοί οπαδοί:
Ξεκινάς τη μεταγραφική περίοδο με ανακοινώσεις συμφωνίας ΠΡΙΝ την επίσημη έρναρξη των μεταγραφών, και πάντα με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα (π.χ. Μέρτενς που γουστάρω κάργα).
Και μετά φέρνεις ό,τι θες και όλοι είναι ταβλωμένοι.
Άμα ξεκινάς ανάποδα, έχει ανήφορο
Ξεκινάς τη μεταγραφική περίοδο με ανακοινώσεις συμφωνίας ΠΡΙΝ την επίσημη έρναρξη των μεταγραφών, και πάντα με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα (π.χ. Μέρτενς που γουστάρω κάργα).
Και μετά φέρνεις ό,τι θες και όλοι είναι ταβλωμένοι.
Άμα ξεκινάς ανάποδα, έχει ανήφορο
- sourmenetes
- Moderator
Μη σου πω ερασιτεχνικου επιπέδου...Tony79 έγραψε:Δεν νομίζω ότι κάνουμε σαν μωρά επειδή η πρώτη μαςμεταγραφη είναι επιπέδου ατρομαχτου,στην καλύτερη περίπτωση κιόλας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Εδώ και τον Eriksen να μας φέρουν, θα βρείτε να πείτε τα δικά σας πάλι...
40 xρονια θυμαμαι οτι οποιος φορουσε την φανελα του ΠΑΟΚ αποκτουσε αξια μονο και μονο με την φανελα. Απειρα παραδειγματα. Φαντασιωνομαστε το .καλυτερο παντα. Αν πχ ο Ταιυλορ πηγαινε στον αστερα τριπολης πχ θα ηταν ενας αλλος παικτης. Το ζητημα δεν ειναι αν ειναι καλος η οχι αλλα το ποσο μπορει να συνεισφερει στην κατακτηση ενος πρωταθληματος και αυτο προυποθετει αλλα πραγματα πλην της ..καλοσυνης .......Ηγετικα χαρακτηριστικα , εμπειρια , αννταγωνιστικοτητα σε δυνατο πρωταθλημα, συμμετοχη σε εθνικη ομαδα, πολλ(α δηλ .Ο συγκεκριμενος δεν τα εχει , μπορει να ειναι πολυ καλος αλλα μπορει να παρει ενα ματς μονος του?? να δωσει 7 ασιστ και 5 γκολ? ο ματος ειχε 10 γκολ και 10 ασιστ πχ...Γι αυτο και υποστηριζω οτι αν θελεις πρωταθλημα στην ελλαδα θελεις εμπειρους 30 ρηδες ψημενους σε δυνατες ομαδες και καλα πρωταθληματα , τελος παντων η λογικη ειναι αυτη και ο γαβρος της ακολουθησε με ραφινια χολεμπας βαλμπουενα και αραμπι 35 χρονων περπατωντας το πηρε με τους παλιουρες. Εμεις εχουμε τετοιους και θελουμε 3-4 στα 28-31 αλλα με τσαμπουκα . Περιμενουμε με αγωνια αλλα ρε λουτσεσκου ΠΑΡΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑς ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ..ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ε τι να τον κανω δλδ.Kourdos έγραψε:ΑκριβώςKourdos έγραψε:Ένας ακόμα δηλαδή.obanebane έγραψε:
Διαβάζοντας ότι έχετε γράψει για τον Ελ-Τι και βλέποντας τα βίντεο, με περιλαμβάνω στην κατηγορία Barlow.
Αν διαβάσεις λίγο τα ποστ πιο αναλυτικά,θα δεις ότι εγώ του έχω σουρει τα λιγότερα, ακόμα και από τον barlow,που τον στηρίζει βρίζοντας τον.
Νομίζω ο barlow να του ανοίξει και το τόπικ;
που εχει κ μουτρα να υπογραψει στο ΠΑΟΚ.
παικτης του πεντοχιλιαρου με καμπουρα κ ξενος.
ξορκιζω το κακο.
θα μοιραζειι φερμουαρ για το στομα το πουλεν.
η πρωτη προταση ηταν παγιδα για να το διαβασω ολοκληρο.tsaousila έγραψε:40 xρονια θυμαμαι οτι οποιος φορουσε την φανελα του ΠΑΟΚ αποκτουσε αξια μονο και μονο με την φανελα. Απειρα παραδειγματα. Φαντασιωνομαστε το .καλυτερο παντα. Αν πχ ο Ταιυλορ πηγαινε στον αστερα τριπολης πχ θα ηταν ενας αλλος παικτης. Το ζητημα δεν ειναι αν ειναι καλος η οχι αλλα το ποσο μπορει να συνεισφερει στην κατακτηση ενος πρωταθληματος και αυτο προυποθετει αλλα πραγματα πλην της ..καλοσυνης .......Ηγετικα χαρακτηριστικα , εμπειρια , αννταγωνιστικοτητα σε δυνατο πρωταθλημα, συμμετοχη σε εθνικη ομαδα, πολλ(α δηλ .Ο συγκεκριμενος δεν τα εχει , μπορει να ειναι πολυ καλος αλλα μπορει να παρει ενα ματς μονος του?? να δωσει 7 ασιστ και 5 γκολ? ο ματος ειχε 10 γκολ και 10 ασιστ πχ...Γι αυτο και υποστηριζω οτι αν θελεις πρωταθλημα στην ελλαδα θελεις εμπειρους 30 ρηδες ψημενους σε δυνατες ομαδες και καλα πρωταθληματα , τελος παντων η λογικη ειναι αυτη και ο γαβρος της ακολουθησε με ραφινια χολεμπας βαλμπουενα και αραμπι 35 χρονων περπατωντας το πηρε με τους παλιουρες. Εμεις εχουμε τετοιους και θελουμε 3-4 στα 28-31 αλλα με τσαμπουκα . Περιμενουμε με αγωνια αλλα ρε λουτσεσκου ΠΑΡΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑς ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ..ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα με χαροοιήσει ιδιαίτερα το γεγονός, αν για πρώτη φορά η ΠΑΕ τηρήσει ένα χρονοδιάγραμμα και οι 3 παίχτες που ζήτησε ο Λουτσεσκου, είναι εδώ στην προετοιμασία
Πάμε για χαφ και φορ τώρα που όλοι οι αρδ λένε ότι θα πέσει χρήμα σε αυτές τις θέσεις. Για να δούμε..
Πάμε για χαφ και φορ τώρα που όλοι οι αρδ λένε ότι θα πέσει χρήμα σε αυτές τις θέσεις. Για να δούμε..
Παντως το τελευταιο πραγμα που θα πρεπει να κανουμε (αν δεν γινει το θαυμα και δουμε αυτο που περιμενουμε οι περισσοτεροι) ειναι να κραξουμε τον παικτη. Δεν ηρθε μονος του με το ζορι.
Γιατι το εχουμε ξανακανει πολλες φορες. Και εγω πανω στα νευρα μου. Δεν φταινε οι παικτες.
Γιατι το εχουμε ξανακανει πολλες φορες. Και εγω πανω στα νευρα μου. Δεν φταινε οι παικτες.
Δεν θα μου κανει εντυπωση παντως αν συνεχισουμε με 3-4-3...Α ρε δασκαλε Φερειρα... 
διαβασα μπανε οτι ειναι δουλεια των ατζεντηδων και του ριμπειρο και του σποραρ και δεν προκυπτει θεμα...obanebane έγραψε:GINOLA έγραψε:100% η επιλογή είναι φθηνή ,έχει ρίσκο και προκαλεί σε όλους άγχος.
Παρόλαυτα ξαναλέω αν και δεν είναι πρόταση έχει την έγκριση του προπονητή ο όποιος και έχει τον τελευταίο λόγο οπότε ας κριθεί στο χορτάρι
Πάντως για να ηρεμήσουμε, δε θα κινηθούμε μόνο έτσι. θα έρθουν και ακριβές κινήσεις και μια από αυτές την οποία και την παλεύουμε τώρα είναι στο 9.
Δεν είναι ο Σποραρ η περίπτωση που παλεύουμε;
Ε ναι ρε barlow που ειδαμε και τον παικταρα τον barlow! ετσι δεν ειναι ?το κασε ενος παικτη που ερχεται στην ομαδα μας ανεβαινει απ τους οπαδους επι 5 , θυμαμαι για τον εσιτι προσφατο παραδειγμα ( το κτηνος - η ντουλαπα -το αμυντικο χαφ που ονειρευομασταν μια ζωη κλπκλπ) ο φερρειρα ο νεος μουρινιο , to next big thing του πορτογαλικου και παγκοσμιου ποδοσφαιρου , ο νινουα ο νεος φραντσεσκος μαζι με τσιαρτα και πλειστα οσα αλλα παραδειγματα . Ετσι ειναι τι να κανουμε διαβαζουμε Καστοριαδη την " φαντασιακη θεσμιση της κοινωνιας" φαντασιωνομαστε και εμεις παικταραδες. Στην αρχη μετα την παγωμαρα για τον Ταιυλορ αρχισαμε... ειναι γρηγορος καλος στο ενας με εναν το ειδε ο μιρτσεα ειναι χαφ και μπακ σε λιγο θα βγει ντανι αλβες! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ!! ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ!!!barlow4 έγραψε:η πρωτη προταση ηταν παγιδα για να το διαβασω ολοκληρο.tsaousila έγραψε:40 xρονια θυμαμαι οτι οποιος φορουσε την φανελα του ΠΑΟΚ αποκτουσε αξια μονο και μονο με την φανελα. Απειρα παραδειγματα. Φαντασιωνομαστε το .καλυτερο παντα. Αν πχ ο Ταιυλορ πηγαινε στον αστερα τριπολης πχ θα ηταν ενας αλλος παικτης. Το ζητημα δεν ειναι αν ειναι καλος η οχι αλλα το ποσο μπορει να συνεισφερει στην κατακτηση ενος πρωταθληματος και αυτο προυποθετει αλλα πραγματα πλην της ..καλοσυνης .......Ηγετικα χαρακτηριστικα , εμπειρια , αννταγωνιστικοτητα σε δυνατο πρωταθλημα, συμμετοχη σε εθνικη ομαδα, πολλ(α δηλ .Ο συγκεκριμενος δεν τα εχει , μπορει να ειναι πολυ καλος αλλα μπορει να παρει ενα ματς μονος του?? να δωσει 7 ασιστ και 5 γκολ? ο ματος ειχε 10 γκολ και 10 ασιστ πχ...Γι αυτο και υποστηριζω οτι αν θελεις πρωταθλημα στην ελλαδα θελεις εμπειρους 30 ρηδες ψημενους σε δυνατες ομαδες και καλα πρωταθληματα , τελος παντων η λογικη ειναι αυτη και ο γαβρος της ακολουθησε με ραφινια χολεμπας βαλμπουενα και αραμπι 35 χρονων περπατωντας το πηρε με τους παλιουρες. Εμεις εχουμε τετοιους και θελουμε 3-4 στα 28-31 αλλα με τσαμπουκα . Περιμενουμε με αγωνια αλλα ρε λουτσεσκου ΠΑΡΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑς ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ ..ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!
- paokovios1974
Μανατζεροδουλεια είναι η για δανεικός προορίζεται,γενικά εξυπηρετήσεις, αλλιώς δεν έχει λογική η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ του Ιβάν που ξαναχτυπάει το νταμπλ.