https://www.youtube.com/watch?v=Fn78Q-laLV8&t=86s

Για το "γοριλα" αν θες επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος μπορείς να το διευκρινίσεις;Mula4 έγραψε:Το φαουλ του γοριλα στο 0-1??Totem_pk έγραψε:Ειδα τωρα το πεναλτυ του Σα που εδωσε επιθετικο φαουλ φιαιτητης και βαρ.
Ας βγαλει μια ανακοινωση η ΠΑΕ ας κανει το πρωταθλημα ροιδο οσο γινεται και ας μην δωσει ουτε ευρω για μεταγραφες. Σοβαρα μιλαω.
επιθεση θα παιξουμε ποτε με την σαπιλα Μπειραια??
Η οικογενεια Σαββιδη ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ,αλλα οταν ενας εργαζομενος εχει να δει το αφεντικο του πανω απο χρονο,αυτοματα το παίρνει πιο αψηφιστα κ χαλαρα,πως να το κανουμε,ανθρωπινο ειναι.
Βοηθήστε τον προπονητη με 2 παιχτες στο κεντρο επιτέλους,ειναι υποχρεωση!
Φιλε δρακε,μη μενεις σ αυτο ημαρτον.dragon έγραψε:Για το "γοριλα" αν θες επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος μπορείς να το διευκρινίσεις;Mula4 έγραψε:Το φαουλ του γοριλα στο 0-1??Totem_pk έγραψε:Ειδα τωρα το πεναλτυ του Σα που εδωσε επιθετικο φαουλ φιαιτητης και βαρ.
Ας βγαλει μια ανακοινωση η ΠΑΕ ας κανει το πρωταθλημα ροιδο οσο γινεται και ας μην δωσει ουτε ευρω για μεταγραφες. Σοβαρα μιλαω.
επιθεση θα παιξουμε ποτε με την σαπιλα Μπειραια??
Η οικογενεια Σαββιδη ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ,αλλα οταν ενας εργαζομενος εχει να δει το αφεντικο του πανω απο χρονο,αυτοματα το παίρνει πιο αψηφιστα κ χαλαρα,πως να το κανουμε,ανθρωπινο ειναι.
Βοηθήστε τον προπονητη με 2 παιχτες στο κεντρο επιτέλους,ειναι υποχρεωση!
Αν η αναφορά αφορά το χρώμα, όπως είπα είμαι ευαίσθητος. Ίσως είμαι κ εγώ γοριλας αν υπάρχει πρόβλημαobanebane έγραψε:Κουλαρετε με τα ρατσιστικά,έχει παραγίνει.
Έχουμε πάει στο άλλο άκρο.
Οι γορίλες πάντως,σίγουρα είναι ανώτερα όντα από όσους παίζουν στην Ε.Ο.
Κάτι Αβραάμ,Ανατολακηδες και σια ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι.
Για μια ομάδα που έχει 9 ταχυκίνητους ποδοσφαιριστές, όπως όλοι η προηγμένη ποδοσφαιρικά Ευρώπη, είναι μια χαρά ο εσιτι. Και πιστεύω ότι σε αρκετά παιχνίδια θα τον χρειαστούμε.