ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγω λέω να μην πάρουμε έχουμε:
https://www.youtube.com/watch?v=Fn78Q-laLV8&t=86s :lol: :lol: :lol:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σε αυτό που πάσχει η ομάδα στον μεταγραφικό τομέα στα χρόνια Σαββίδη, είναι το scouting. Από όσα βλέπουμε έρχονται παίκτες που προτείνουν διάφοροι επιτήδειο μάνατζερ, με φτωχή τελικά προσφορά στην ομάδα.
Βάλε τον Λίνο και τον Κοντρέρας να σου φέρουν δεκάρι και ακραίους επιθετικούς από Λατινική Αμερική που θα κάνουν πλάκα στην Ελλάδα και τον Νάγκμπε να φέρει από Αφρική έναν-δύο μαύρους για τον άξονα που θα τρέχουν και θα πρεσάρουν επί 190΄, παίκτες διψασμένους για διάκριση και τότε τα λέμε.
Όταν επί Ζαγοράκη δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε, κάναμε πωλήσεις για να γεμίσουν τα ταμεία και να εξοφληθούν κατά πρώτον οι οφειλές, οι μεταγραφές μας ήταν δακτυλοδεικτούμενες και από το μεσαίο και το πάνω ράφι. Λεβέκ, Μπρκιτς, Ασεβέδο, Χατσερίδη και ανάλογά τους δεν βλέπαμε τότε.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Mula4 έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Ειδα τωρα το πεναλτυ του Σα που εδωσε επιθετικο φαουλ φιαιτητης και βαρ.

Ας βγαλει μια ανακοινωση η ΠΑΕ ας κανει το πρωταθλημα ροιδο οσο γινεται και ας μην δωσει ουτε ευρω για μεταγραφες. Σοβαρα μιλαω.
Το φαουλ του γοριλα στο 0-1??
επιθεση θα παιξουμε ποτε με την σαπιλα Μπειραια??
Η οικογενεια Σαββιδη ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ,αλλα οταν ενας εργαζομενος εχει να δει το αφεντικο του πανω απο χρονο,αυτοματα το παίρνει πιο αψηφιστα κ χαλαρα,πως να το κανουμε,ανθρωπινο ειναι.
Βοηθήστε τον προπονητη με 2 παιχτες στο κεντρο επιτέλους,ειναι υποχρεωση!
Για το "γοριλα" αν θες επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος μπορείς να το διευκρινίσεις;
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

ΔΙάβασα μια ενδιαφέρουσα άποψη. Ότι δηλαδή αφού το πρωτάθλημα είναι στημένο για να το πάρει ο γαβρος, τότε δεν έχει νόημα να ενισχυθεί η ομάδα.
Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να φτιάξει ομάδα που δεν θα πετάει βαθμούς σε Βόλο, λάρισα και μέσα με ατρόμητο. Αν είχαμε αυτούς τους βαθμούς θα είμαστε μια ανάσα από το σίχαμα. Αλλιώς είναι να παίξεις με το σίχαμα και να έχεις τους ίδιους βαθμούς και αλλιώς να είσαι, ήδη, πριν παίξεις μαζί του, επτά βαθμούς πίσω.
Θα μου πείς για να κερδίσεις τα προαναφερθέντα χωριά, πρέπει να κάνεις μεταγραφές ?
Κανονικά όχι. Αλλά αν έχεις παίκτες δημοσίους υπαλληλους που μπαίνουν για να βγάλουν την υποχρέωση, ναι πρέπει να τους αλλάξεις, με άλλους που έχουν εγωϊσμό τυολάχιστον.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κουλαρετε με τα ρατσιστικά,έχει παραγίνει.
Έχουμε πάει στο άλλο άκρο.
Οι γορίλες πάντως,σίγουρα είναι ανώτερα όντα από όσους παίζουν στην Ε.Ο.
Κάτι Αβραάμ,Ανατολακηδες και σια ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι.
Mula4

Δημοσίευση από Mula4 »

dragon έγραψε:
Mula4 έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Ειδα τωρα το πεναλτυ του Σα που εδωσε επιθετικο φαουλ φιαιτητης και βαρ.

Ας βγαλει μια ανακοινωση η ΠΑΕ ας κανει το πρωταθλημα ροιδο οσο γινεται και ας μην δωσει ουτε ευρω για μεταγραφες. Σοβαρα μιλαω.
Το φαουλ του γοριλα στο 0-1??
επιθεση θα παιξουμε ποτε με την σαπιλα Μπειραια??
Η οικογενεια Σαββιδη ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ,αλλα οταν ενας εργαζομενος εχει να δει το αφεντικο του πανω απο χρονο,αυτοματα το παίρνει πιο αψηφιστα κ χαλαρα,πως να το κανουμε,ανθρωπινο ειναι.
Βοηθήστε τον προπονητη με 2 παιχτες στο κεντρο επιτέλους,ειναι υποχρεωση!
Για το "γοριλα" αν θες επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος μπορείς να το διευκρινίσεις;
Φιλε δρακε,μη μενεις σ αυτο ημαρτον.
Σωματικα δες το.Γινονται οργια σημερα εκει απο θεσσαλονικιο ρεφερι.
Η ομαδα με ενα 6αρι κ ενα 8-10αρι,θα το παει μεχρι τελους,στηριξτε τον προπονητη εμπρακτα!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κοφτε τα οφτοπικ!!!

Ημαρτον!!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

obanebane έγραψε:Κουλαρετε με τα ρατσιστικά,έχει παραγίνει.
Έχουμε πάει στο άλλο άκρο.
Οι γορίλες πάντως,σίγουρα είναι ανώτερα όντα από όσους παίζουν στην Ε.Ο.
Κάτι Αβραάμ,Ανατολακηδες και σια ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι.
Αν η αναφορά αφορά το χρώμα, όπως είπα είμαι ευαίσθητος. Ίσως είμαι κ εγώ γοριλας αν υπάρχει πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ξεκόλλα ρε,δε παίζει κάτι τέτοιο.
Ηρεμία,μην αρπαζεσαι,
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δεν πρόλαβα να δω το φάουλ mula4. Δεν θέλω κιολας. Η σιωπή μας με εκνευρίζει.

Φιλε dragon τον Βαρέλα πως τον λέγαμε; Τον Εσιτι; Είχε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς; Ηρεμήστε λίγο με αυτό θέμα γιατί έχει ξεχειλώσει παγκοσμίως. Ας βγει λοιπόν ένα φιρμάνι να ξέρουμε τι και πως πρέπει να λέμε. ΔΕΝ είμαστε ρατσιστές πάρτε το απόφαση.

Σορρυ για το οφ τοπικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τετ 06 Ιαν 2021, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

panpangr77 έγραψε:Εγω λέω να μην πάρουμε έχουμε:
https://www.youtube.com/watch?v=Fn78Q-laLV8&t=86s :lol: :lol: :lol:
Για μια ομάδα που έχει 9 ταχυκίνητους ποδοσφαιριστές, όπως όλοι η προηγμένη ποδοσφαιρικά Ευρώπη, είναι μια χαρά ο εσιτι. Και πιστεύω ότι σε αρκετά παιχνίδια θα τον χρειαστούμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

1 μέρα για τους 4 τελευταίους.

Συνεχίστε οι υπόλοιποι!!

Υ. Γ. Το έκανα 6 ώρες για να είστε αύριο την ώρα του ματς.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εχω την αισθηση οτι μεταγραφες παιχταραδων και χρημα θα ξαναπεσει αφου κανουμε το νεο γηπεδο και μετα..
Θα πεσουν 160 εκατομυρια για το γηπεδο..εχουν μπει ηδη 140 μεχρι τωρα στην ομαδα..Με διαιτησιες αισχος,με Αυγενακη υπουργο,Αδωνη παλι υπουργο και Εσκομπαρ πρωθυπουργο..Καλα εκανε ο Ιβαν και μαζευτηκε.Τα ξερει τα γραμματα εξαλλου γιατι κι αυτος βουλευτης ηταν..Ετσι θα παει μαλλον η κατασταση και ΝΑΙ ο Παμπλο θα κατσει τριετια και για τον λογο αυτο..Προσωπικο συλλογισμο εκφραζω για να μην παρεξηγηθω
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Έχουμε LOCKDOWN ??
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Xειροτερο παντως και απο τη καθυστερηση στο θεμα του χαφ ειναι η καθυστερηση στις αποχωρησεις.Ο Ζαμπα κανει ταξιδακια αρνουμενος να παει εστω στον ατρομητο,ο Μπισεσβαρ ειναι εκτος ομαδας ενω εχει 1,5 χρονο ακομα συμβολαιο,Ρει,Εσιτι,Νινουα,Τσολακ...Ο μονος λογος για τον οποιο ο Σαββιδης εχει καποια δικια στο να αρνειται αν αρνειται νσ πει ναι σε νεα προσθηκη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”