Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Ρε την σουλουκου.... Όλα υποθέσεις που τις θεωρούν γεγονότα......palok έγραψε:πολύ ενδιαφέρον, δεν το χα προσέξει. Τώρα ακούω τη σουλούκου (ακούστε την). Αυτό λεει, αλλάζει λεει χέρια η Vialand αλλά δεν αλλάζουν τα πρόσωπα. Και?
Ο Πιαλόγλου που είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, τι επαγγελματική σχέση είχε με την Βιαμαρ-Βιαλαντ?
η σουλούκου λέει είναι ΤΡΟΜΕΡΟ οτι: Ο Πιαλόγλου (που είναι λέει και το πρόσωπο-ΚΛΕΙΔΙ) έλαβε ξαφνικά και αναίτια τη θέση του Αντιπροέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της VIALAND Α.Ε. (από τον Επιοτρόπου)
συνεπώς είναι το παρένθετο πρόσωπο της rfa (και άρα του ΠΑΟΚ) που ελέγχει την Ξάνθη.
αλλά μισό λεπτό, αφού την ξάνθη την έχουνε οι πανόπουλος-συγγελίδης που είναι οι ιδιοκτητες της ικεσπορτς και της παε ξανθη, τον Πιαλόγλου ο Ιβάν γιατί τον έβαλε ως παρένθετο πρόσωπο? Αφού ούτως η άλλως έχει αγοράσει τους πανόπουλο--συγγελίδη.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- episimos73
Γνωστοί κομπιουτεράκηδες, δεν είναι κάτι καινούριο...cellophan έγραψε:Για να κάνουμε διάλειμμα γιατί θα τρελαθούμε.
Τι φάση;
https://www.anaplirotes.gr/fantaroi-tha ... hJRcRvJ60o

Για πείτε πρόβλεψη...
Που να ξέρετε και εσείς στο ελλαντα είμαστε . Εγώ λέω -6 και θα πάρουμε το Νταμπλ με μόνο νίκες στα πλευ οφ και μια ισοπαλία με αεκ εκτός. Πρωταθλητής με ισοβαθμία...στο κύπελλο ΠΑΟΚ γαύρος ημιτελικός και ΠΑΟΚ σκουλήκι τελικός στο Καυτατζόγλειο.3-0 και ποτέ ποτέ ποτέ...ξύλο 3 μέρες στην πόλη μέρα νύχτα και grexit
Που να ξέρετε και εσείς στο ελλαντα είμαστε . Εγώ λέω -6 και θα πάρουμε το Νταμπλ με μόνο νίκες στα πλευ οφ και μια ισοπαλία με αεκ εκτός. Πρωταθλητής με ισοβαθμία...στο κύπελλο ΠΑΟΚ γαύρος ημιτελικός και ΠΑΟΚ σκουλήκι τελικός στο Καυτατζόγλειο.3-0 και ποτέ ποτέ ποτέ...ξύλο 3 μέρες στην πόλη μέρα νύχτα και grexit
- PAOK_Antarctica
Μπα
Θα περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα, να δουν πόσους βαθμούς χρειάζεται ο γκέι.
Θα περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα, να δουν πόσους βαθμούς χρειάζεται ο γκέι.
Ακριβώς. Και επαναλαμβάνω. Στείλτε έναν καθηγητή εμπορικού δικαίου από Αθήνα στα επόμενα ραντεβού.
Αυτή η μαρούπα έχει κάποιο προβλημα ψυχιατρικό δεν μπορεί.... Ποιοι παίρνουν αποφάσεις τρομερό.... Νέο παραλήρημα μαρούπα....
Αυτά κάποιος της τα έγραψε και τα είπε... ούτε Νεφελίμ έχει μέσα ούτε έναν ερντογαν βρε αδερφέ...
- navigator11
PAOK_Antarctica έγραψε:Μπα
Για να γίνει κάτι τέτοιο οφείλουν οι μουφιφες να συναινέσουν στην πρωκτοβουλία του νόθου της "αδερφής" του. Ας το πράξουν. Προς το τέλος αγωνιστικής σεζόν.
Αυτός ο Κεφαλογιάννης τι παπαριές γράφει ώρες ώρες ρε φίλε
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παίζει αντικειμενικος σε αυτούς κάτω απευθύνεται εκεί μένει νομίζω.....
Δεν αναφέρεται πουθενά σύνδεση με την ικεσπορτς. Δε λένε ότι εξαγοράστηκαν οι πανόπουλος-συγγελίδης, αλλά ότι ο Πιαλόγλου είναι το παρένθετο πρόσωπο μέσω του οποίου η rfa ελέγχει την παε Ξάνθη. Και ότι o Kαλπαζίδης μέσω της rfa είναι παρένθετο πρόσωπο μεταξύ dimera και vialand. Το δεύτερο,για το οποίο έγινε ο μεγάλος ντόρος, φαίνεται να μην έχει νομική βάση, γι' αυτό και πλέον βασίζονται στο πρώτο. Βέβαια, αν δεν ισχύει το δεύτερο, δεν προκύπτει σύνδεση Ιβάν-Ξάνθης.palok έγραψε:πολύ ενδιαφέρον, δεν το χα προσέξει. Τώρα ακούω τη σουλούκου (ακούστε την). Αυτό λεει, αλλάζει λεει χέρια η Vialand αλλά δεν αλλάζουν τα πρόσωπα. Και?
Ο Πιαλόγλου που είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, τι επαγγελματική σχέση είχε με την Βιαμαρ-Βιαλαντ?
η σουλούκου λέει είναι ΤΡΟΜΕΡΟ οτι: Ο Πιαλόγλου (που είναι λέει και το πρόσωπο-ΚΛΕΙΔΙ) έλαβε ξαφνικά και αναίτια τη θέση του Αντιπροέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της VIALAND Α.Ε. (από τον Επιοτρόπου)
συνεπώς είναι το παρένθετο πρόσωπο της rfa (και άρα του ΠΑΟΚ) που ελέγχει την Ξάνθη.
αλλά μισό λεπτό, αφού την ξάνθη την έχουνε οι πανόπουλος-συγγελίδης που είναι οι ιδιοκτητες της ικεσπορτς και της παε ξανθη, τον Πιαλόγλου ο Ιβάν γιατί τον έβαλε ως παρένθετο πρόσωπο? Αφού ούτως η άλλως έχει αγοράσει τους πανόπουλο--συγγελίδη.
- navigator11
Μέγας @ρχιδ@ ο κουφαλογιάννης, αντικειμενικός του κώλου. Εδώ αυτομαστιγωνόταν σε κοινή θέα το '18, επειδή ... πρώτα έφταιγε ο ΠΑΟΚ, που τον λήστεψαν. Για τα "τραγικά" σφάλματα της ρίψης ενός ανοιχτού χαρτιού στο μπουφάν ενός γελοίου θεατρίνου και ενός φωτογραφικού ενσταντανέ ενός νομίμως κατεχομένου όπλου, το οποίο ... τρομοκράτησε κόσμο και ντουνιά. Ήταν άκρως δευτερεύουσας σημασίας το ότι αφαιρέθηκαν 9β από τον ΠΑΟΚ, με συμπληρωματικές εκθέσεις και άρνηση ενός κορακιού, που τα έκανε καραπουτάνα σε έναν αγώνα να εμφανιστεί στα αρμόδια όργανα να δώσει εξηγήσεις. Εμετικός.
Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους.
Τρεις ή τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες έχουν εκτοξεύσει εναντίον του ΠΑΟΚ και καμία δεν τους κάθεται ακριβώς οπότε κάθε πέντε μέρες αλλάζουν το βασικό επιχείρημα τους. Ξεκίνησαν απ το ότι ο ΠΑΟΚ εξουσιάζει την Ξάνθη επειδή θα απαγορεύει να κάνουν προπόνηση οι ακαδημίες (!!) και καταλήγουν στο ότι ναι οκ δεν είναι κοινές εταιρίες, ναι οκ δεν έχει μετοχές, ναι οκ δεν προκύπτει πολυιδιοκτησια, ναι οκ δεν υπάρχουν αποδείξεις για συμμετοχή Ιβάν ΑΛΛΑ οι μέτοχοι που υπήρχαν από πριν τώρα έγιναν παρενθετοι αλλουνου. Και που στηρίζεται αυτό; Πουθενά ΑΛΛΑ έτσι συμπεραίνουμε επειδή έχουν και άλλες δραστηριότητες σε άλλες εταιρείες.
Γιατί σε όλες προσπαθούν να βγάλουν ένα συμπέρασμα το οποίο στηρίζεται μόνο σε υπονοούμενα και όχι σε στοιχεία ή αποδείξεις.
Φτάσαμε τώρα να συζητάμε αν άνθρωποι που ήταν από πριν στο δσ εταιριών ξαφνικά έγιναν παρένθετα πρόσωπα στα καλά καθούμενα. Και αν οι εταιρίες εξουσιαζονται από τη μειοψηφία των δς τους. Και αν ο δανειστής είναι μεγαλομετοχος του δανειζόμενου.
Δηλαδη πως είναι δυνατόν να τα βλέπει κάποιος σοβαρά όλα αυτά;
Υγ. Για τον Κεφαλογιάννη δεν έχω τίποτα να πω. Προφανώς έχει τον ρόλο της αυτοκριτικής προσέγγισης αλλά τα έχει γαμησει όλα. Όλα τα κείμενα έχουν ύφος απολογούμενου λες και ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να καταγγέλει τις ύπουλες και στηριγμένες σε ψέμματα επιθέσεις που δέχεται.
Τρεις ή τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες έχουν εκτοξεύσει εναντίον του ΠΑΟΚ και καμία δεν τους κάθεται ακριβώς οπότε κάθε πέντε μέρες αλλάζουν το βασικό επιχείρημα τους. Ξεκίνησαν απ το ότι ο ΠΑΟΚ εξουσιάζει την Ξάνθη επειδή θα απαγορεύει να κάνουν προπόνηση οι ακαδημίες (!!) και καταλήγουν στο ότι ναι οκ δεν είναι κοινές εταιρίες, ναι οκ δεν έχει μετοχές, ναι οκ δεν προκύπτει πολυιδιοκτησια, ναι οκ δεν υπάρχουν αποδείξεις για συμμετοχή Ιβάν ΑΛΛΑ οι μέτοχοι που υπήρχαν από πριν τώρα έγιναν παρενθετοι αλλουνου. Και που στηρίζεται αυτό; Πουθενά ΑΛΛΑ έτσι συμπεραίνουμε επειδή έχουν και άλλες δραστηριότητες σε άλλες εταιρείες.
Γιατί σε όλες προσπαθούν να βγάλουν ένα συμπέρασμα το οποίο στηρίζεται μόνο σε υπονοούμενα και όχι σε στοιχεία ή αποδείξεις.
Φτάσαμε τώρα να συζητάμε αν άνθρωποι που ήταν από πριν στο δσ εταιριών ξαφνικά έγιναν παρένθετα πρόσωπα στα καλά καθούμενα. Και αν οι εταιρίες εξουσιαζονται από τη μειοψηφία των δς τους. Και αν ο δανειστής είναι μεγαλομετοχος του δανειζόμενου.
Δηλαδη πως είναι δυνατόν να τα βλέπει κάποιος σοβαρά όλα αυτά;
Υγ. Για τον Κεφαλογιάννη δεν έχω τίποτα να πω. Προφανώς έχει τον ρόλο της αυτοκριτικής προσέγγισης αλλά τα έχει γαμησει όλα. Όλα τα κείμενα έχουν ύφος απολογούμενου λες και ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να καταγγέλει τις ύπουλες και στηριγμένες σε ψέμματα επιθέσεις που δέχεται.