Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- kataramenos5
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Πριν ξαναφύγει να φροντίσει να κάνει καμιά μεταγραφή, γιατί αλλιώς σφίξαμε και δεν ξέρω τι θα το κάνουμε το εμπόρευμα, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση.
Ακριβως.renegade έγραψε:Ο λόγος που ο Κρέσπο έπαιξε αριστερο μπακ σε 4αδα ( που είναι τελείως διαφορετική περίπτωση από το να παίζεις δεξί Μπακ χαφ με τριάδα) είναι γιατί δεν ήθελε τους Βιερίνια Μάτος ο Φερέιρα με αποτέλεσμα να μην έχουμε κανένα τους στα ευρωπαϊκά παιχνίδιαkostas.doumpis έγραψε:μηπως ξεχασες στο ματς με την αιντχοβεν τι θεση επαιζε ο κρεσπο ?πρεπει να το θυμασαι δεν γινεται!ε[ι μιση ωρα μας ειχαν κανει γιογιο!και αφου μας ανετρεψαν το σκορ βγηκε!Dimg4 έγραψε:Ας παρει και τον Κρεσπο για να τον βαζει δεξι μπακ οπως τον εβαλε στο ματς 25 μυριων
- ΑποστόληςΑ
-
Ενα πραγμα θελω φετος.. να βγαλει η κληρωτιδα την παρασκευη αρης-οσφπ.. Σε παρακαλω θεε μου
Για εμας μετα την λαμια ποιον θεωρειτε πιο ευκολη κληρωση; νομιζω ο βολος ειναι ελαχιστα καλυτερος του ΠΑΣ. Αρα κατα σειρα προτιμησης λαμια, πας, βολος, παο, αρης, αεκ, οσφπ.. αλλα δε γ@μεις, οποιος και ναναι τον εχουμε.. 

ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο β΄ ημίχρονο θα κάνουμε την ανατροπή.
Θα έχετε μπόλικη δουλειά μόλις έγινε το 2-0.
- bersekeros
- john4serres
Μου θυμίζει το ματς με τα Γιάννενα στην Τούμπα πριν χρόνια που είχε -7 και τον είχαμε δαγκώσει.
Μόνο που εμείς δεν ισοφαρίσαμε ποτέ..
Μόνο που εμείς δεν ισοφαρίσαμε ποτέ..
- Mitsospaoki4
- Moderator
- bersekeros
2-3 Αποστόλη μου!ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο β΄ ημίχρονο θα κάνουμε την ανατροπή.

Edit: 3-3 στο 104'.
- bersekeros
3-5 στο 114'bersekeros έγραψε:2-3 Αποστόλη μου!ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο β΄ ημίχρονο θα κάνουμε την ανατροπή.
Edit: 3-3 στο 104'.

Ολυμπιακο η αρη θα τυχουμε...alexgarcia6 έγραψε:Ενα πραγμα θελω φετος.. να βγαλει η κληρωτιδα την παρασκευη αρης-οσφπ.. Σε παρακαλω θεε μουΓια εμας μετα την λαμια ποιον θεωρειτε πιο ευκολη κληρωση; νομιζω ο βολος ειναι ελαχιστα καλυτερος του ΠΑΣ. Αρα κατα σειρα προτιμησης λαμια, πας, βολος, παο, αρης, αεκ, οσφπ.. αλλα δε γ@μεις, οποιος και ναναι τον εχουμε..
Βλέπω η κόκκινη παράγκα έγινε της μόδας και σε άλλες χώρες. Ο Μάικ Ντιν που σφύριξε το Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον θα πρέπει να ντρέπεται για το Παπουτσέλειο πέναλτυ που έδωσε. Καλά για την Γιουνάιτεντ τι να πω; Με 9 παίχτες οι άλλοι και συνέχιζαν να σκοράρουν... Όλα αυτά γίνονται με VAR τι να πω