Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Gospi έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Αλλα ονοματα που δεν ακούστηκαν ακομα
Ο ελιά της Φέγενορντ
Ο ασσιντι

http://www.transfermarkt.de/oussama-ass ... eler/57275
Παιζεις περιεργο παιχνιδι εσυ... σε διπλο ταμπλο...
χμμμμ

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν σε πιάνω
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Περιττο το σχολιο μου Mani μετα την επεξηγηση σου στο αλλο τοπικ!Νομισα οτι σε ενα τοπικ πετας ινσαιντ ινφο και στο αλλο καπνο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ευσεβεις μεταγραφολαγνικοι ποθοι!

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δεν εχω ινσαιντ Ινφο

Κ γω τα ιδια γκοσπι μεταγγραφοκαγνεια

Ανακοινώσατε ρε κανενα δε μας λυπάστε

Εστω κ χορηγό
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

πλακα πλακα καναν σοβαρο φραγκατο χορηγο ποτε θα φερει????ε????
και καλα βυσμα της ρωσιας και να χαμε να λεγαμε!φερε μια γκασπρομ να ουμε να μας τα σκασει χοντρα!

Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ασχετο με τις μεταγραφες αλλα πως να ερθει η Gazprom(η αλλος χορηγος)οταν δεν εχει παρουσια στη χωρα μας αρα συμφεροντα κερδη κλπ...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Άμα χτίζαμε νέο γηπέδο σκεφτόμασταν να το κάνουμε με χορηγία 30% της Gazprom οπότε μια χαρά θα ήταν χορηγός και χωρίς να έχει παρουσία (που σίγουρα έχει έμμεση) στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ετσι οπως παει το πραμα ειμαι ευχαριστημενος και με εναν Ανσαριφαρντ . 2 εξτρεμ χρειαζομαστε για να αυξησουμε τις πιθανοτητες ο ενας τουλαχιστον να μας βγει αλλα και για ποσοτητα.Τελος στην Ελλαδα τα ματς τα παιρνει η επιθεση οποτε θεωρω υπερβολικη την αποκτηση στοπερ οταν εχεις 4 παιχτες (2 καλους ,εναν εμπειρο για πρωτη αλλαγη και ενα ψηλο παιδι για 2 ματς) την ωρα που φορ εχεις τον κανενα .
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τωρα με τον αγωγο θα αποκτησει φανταζομαι...
αλλα και ετσι το προιον ειναι τοσο απαξιωμενο.. οταν δεν εχεις παραπανω απο 5.000 εισιτηρια ανα αγωνα τι απαιτησεις να εχεις?

Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Σκεφτομασταν?
Ποιοι?
Αυτες οι ανωνυμες εταιρειες δε δουλευουν ετσι...
Η lukoil που ειναι τεραστια εταιρεια στη Ρωσσια ειναι χορηγος σε ομαδες στη Βουλγαρια αλλα εχει και εκατονταδες βενζιναδικα εκει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackBlockAttack την Παρ 06 Ιαν 2017, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Απόλυτη επιβεβαίωση του SDNA για Ν’ Ντόι και ΠΑΟΚ!

......
......
.......

Κάπου εδώ να πούμε ότι το συμβόλαιο του Ν’ Ντόι πραγματικά είναι πολύ μικρό για την αξία και την προσφορά του στο σύλλογο, αφού αμείβεται με 480.000 ευρώ το χρόνο (μεικτά), κάτι που σημαίνει ότι βάζει καθαρά στην τσέπη του κάτι λιγότερο από τρία κατοστάρικα τον χρόνο. Επομένως, ένα καλό συμβόλαιο που ενδεχομένως μπορεί να του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, ίσως τον δελεάσει και τον κάνει να πιέσει κι αυτός την Ανζέ να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της.

Όπως προκύπτει από γαλλικές πηγές κοντά στην Ανζέ, η απαίτηση του γαλλικού συλλόγου είναι ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, που πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην αγορά για ένα παίκτη που από τώρα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος για το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο γαλλικός σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει τον παίκτη τσάμπα το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στις όποιες διαπραγματεύσεις.

Αυτό που προκύπτει πάντως πια επίσημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται ζεστά για τον Ν’ Ντόι και πως η Ανζέ περιμένει την επίσημη πρόταση για να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Παρ 06 Ιαν 2017, 15:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Καιρός να αρχίσουμε να χτίζουμε, λοιπόν, κάτι για την αναβάθμιση του προϊόντος (αρχής γενομένης τον Μάιο με τις εκλογές ΕΠΟ)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μακαρι για εντοι μας λειπει φυζικαλ παικτης
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

BlackBlockAttack έγραψε:Σκεφτομασταν?
Ποιοι?
Αυτες οι ανωνυμες εταιρειες δε δουλευουν ετσι...
Η lukoil που ειναι τεραστια εταιρεια στη Ρωσσια ειναι χορηγος σε ομαδες στη Βουλγαρια αλλα εχει και εκατονταδες βενζιναδικα εκει....
Να το άρθρο που είχα διαβάσει τον Μάρτιο: http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 61710.html
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ετσι πρεπει!ενα κεντρο να δαγκωνει και να ριχνει ξυλο και ακρα σφεντονες για να κανεις οργια!Μ αρεσει το στυλ ομαδας π θελουν να χτισουν!Μακαρι να μας κατσουν οι σωστες μεταγραφες και επιτελους να δουμε ενα ολοκληρωμενο ποδοσφαιρικο θεαμα!

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ace79grpaok έγραψε:
panta έγραψε:Κάποιος που να ξέρει τούρκικα υπάρχει??? να μεταφράσει αυτό το κείμενο και να το ποστάρει στο γαλατομάνια ???

"Καλός ο Ροντρίγκες δε λέω αλλά εμένα ο διακαής μου πόθος απο τον ΠΑΟΚ είναι ο περσινός εμ βι πι!!! Είναι ευκαιρία τώρα γιατί δεν τον γουστάρει ο προπονητής και θα τον πάρουμε κοψοχρονιά με 1,5-2 μύρια!!!!!!!!!!! Δεν θα έχουμε και πρόβλημα με το ΦΦΠ και παίρνουμε και παικταρά διεθνή!!!! Αν δεν μπορούμε αυτόν υπάρχει και η περίπτωση του άλλου του παικταρά του ΤΖιολις μεγάλο πουλέν και παίζει και αυτός εθνική !!!! αντε να ξυπνάμε λίγο, αν τους ζητήσουμε πακέτο θα έχουμε και σκόντο"

:mrgreen:

εντιτ: και κινέζικα η αραβικά αν ξέρει κανείς :roll: :roll:
Rodriguez ταμαμ φουτμπολιστι αλλα καψουρ από ΠΑΟΚ τζαβελλας μβπ χακουμ μπουρεκ.ιβιτς τσοκ γκιουζελ τζαβελλας μπουρεκ ,τεφαρίκ 1,5-2 μιλιον παζαρ ιστιον.Ουεφα φφπ ταμαμ και φουτμπολιστ ιντερνατιοναλ τζουτζουκ.Αν όχι ταμαμ τζαββελας ,τζιολης γιλντιριμ κελεμπεκ ,τσοκ πουλεν ασκερι γιουνανισταν ταμαμ.
uyandığınızı πακέτο παζάρι τσοκ γκιουζελ.
:lol: :lol: :lol: :lol: Απαιχτος

ΥΓ Φερτε παικτες φερτε cf,εξτρεμ και το μαυρο θηριο για να σπειρουμε τρομο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”