και περυσι ολη τη χρονια που ηταν εξαφανισμενος;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο παίκτης ήταν να φύγει. Τελευταία στιγμή τον κράτησαν. Δώστε το ένα μήνα για δείξει (ξανά) το ταλέντο του.
21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Αυτα παθαινεις αμα εχεις ψυχωση με ποδοσφαιριστες. Οταν και ντεφορμε να ειναι να τους βαζεις και να τους ζητας τα παντα. Περσυ ολη την χρονια ηταν εκει καπου στα αριστερα της επιθεσης με 3-4 αμυντικους μπροστα του και διπλα του και μια ομαδα που δεν πατουσε καλα πισω του. Υπηρχαν στιγμες που για αυτον και τον Ματος σκεφτομουνα μα γιατι τους παιδευει αντε βγαλτον τα εχει φτυσει/παιξει/ ειναι ντεφορμε.
Θα επανελθει η παικτουρα και εγω το πιστευω.
Θα επανελθει η παικτουρα και εγω το πιστευω.
-
Από το περσινό παιχνίδι του με τον Άγιαξ έχουν περάσει 15 μήνες!!! Και κάποιοι μιλάνε ακόμα για ντεφορμάρισμα. Ο παίκτης σέρνεται 15 μήνες και μιλάμε ακόμη ότι είναι ντεφορμάρισμα και θα επανέλθει. Έχει σχεδόν εξαντλήσει το μισό συμβόλαιο μετά την ανανέωση και εμείς ελπίζουμε. Ο παίκτης από τρεξίματα, ένταση, αντοχές, κτλ.....έχει εικόνα παλαίμαχου.....νομίζω δεν είναι θέμα διάθεσης ή νοοτροπίας του παίκτη, δεν είναι δηλαδή ότι κοροϊδεύει και δεν θέλει να παίξει.....απλά φαίνεται το σώμα του να τον έχει αφήσει, μοιάζει μέσα στο γήπεδο σαν να είναι 38χρονος και όχι 32χρονος....
Αν συνεχίσει όμως να κερδίζει φαουλ έξω από την περιοχή του αντιπάλου, με την ίδια ευκολία που το έκανε παλαιότερα, θα χρήσει τον Νινούα πρωτο σκόρερ. Μιλάμε για σύσταση συμμορίας....
- john4serres
-
- ΑποστόληςΑ
Άν έπαινε στο β΄ ημίχρονο, που οι άλλοι ήταν απογοητευμένοι και κουρασμένοι θα έπαιζε πολύ καλύτερα.
Έχω να στεναχωρηθώ τόσο πολύ για παίκτη που αγαπούσα να βλέπω απο τότε που ο κλαους σταμάτησε να είναι ποδοσφαιριστής..
Κριμα μεγάλε ντιέγκο..Δεν βλέπω να κλείνεις εδω την καριέρα σου
Κριμα μεγάλε ντιέγκο..Δεν βλέπω να κλείνεις εδω την καριέρα σου
-
εκεί στο 40ο λεπτό που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και προσπάθησε να κάνει εκείνο το γνωστό του φαλτσαριστό δεξί πλασεδάκι....ο χρόνος που κάνει το κοντρόλ και ετοιμάζεται να εκτελέσει δεν υπάρχει....μόνο σε αγώνα παλαιμάχων υπήρχε περίπτωση να προλάβει να εκτελέσει με την βραδύτητα που κινούταν.....φυσικά τον πρόλαβαν και αυτή η φάση δείχνει αυτό που είπα σε άλλο ποστ ότι έχει ουσιαστικά σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά επίσημα αυτό θα ανακοινωθεί μετά από 2 χρόνια....παρόλα αυτά πιστεύω ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα με ομάδες που θα κλείνονται πίσω για μικρά χρονικά διαστήματα ίσως μπορεί να βοηθήσει λόγω υψηλής τεχνικής...
- hasio_john
αργει πολυ πλεον σε σκεψη και εκτελεση...μακαρι να ξαναβρει φορμα,αλλα δεν το βλεπω
- thanos-xanthi
παλαιμαχος ηδη
θλιβερη εικονα γιατι μας χαρισε στιγμες
αλλα πλεον δεν κανει για εντεκαδα με την καμια
κανα εικοσαλεπτο σε ματς της λιγδας που ειναι αργα, σε ομαδα που παιζει ταμπουρι, εκει οκ, ταμαμ
θλιβερη εικονα γιατι μας χαρισε στιγμες
αλλα πλεον δεν κανει για εντεκαδα με την καμια
κανα εικοσαλεπτο σε ματς της λιγδας που ειναι αργα, σε ομαδα που παιζει ταμπουρι, εκει οκ, ταμαμ
Θαύματα γίνονται , αυτό όχι !hasio_john έγραψε:Πιστεύω ο Παυλάρας θα τον αναστήσει και αυτόν ..
- kataramenos5
από kataramenos5 » Τετ Ιούλ 20, 2016 12:02 pm
Στη πλωρη φανηκε ξανα
με οψη παγωμενη
Κατι της τρωει τα σωθικα
και μοιαζει τρελαμενη
Παγωσαν παλι οι ναυτικοι
ρωτανε τρομαγμενοι:
"Τι εχεις καλη γοργονα μου κι
εισαι αλαφιασμενη?
Σ το παμε παλι και προχτες,
πηραμε το δεκαρι.
Ειναι παικτουρα φοβερη
παχυς σαν το θρεφταρι"
Τελικα ειχε ματι η πτανα.από kataramenos5 » Πέμ Αύγ 04, 2016 10:03 am
"Ποιον πηραμε λεει?![]()
![]()
Αυτος δε μπορει να περπατησει" ειπε η γνωστη γοργονα και χαθηκε στο πελαγος.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ νομίζω ότι έκανε την δουλειά του,κούρασε την Αιντχοβεν και μπήκαν ξεκουραστοι οι Τζιολης και Σβιντερσκι και τους σμπαραλιασαν την αμυνα μαχι με τον Ζιβκοβιτς.
Μην τον βαράμε έχει να παίξει καιρό εξτρέμ.
Μην τον βαράμε έχει να παίξει καιρό εξτρέμ.