Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από K_geo »

ας βαλει γκολασα φακουντο πισω απο κλαους και δεξια μονο με χωρο το μακ στην τελικη.

και ο στεφανος επιτελους πρεπει να ξεικανει απο σεντερ φορ.
terrakos82

Δημοσίευση από terrakos82 »

Λοιπόν, παίδες.... ελπίζω να μην εκνευρίσω κάποιον... αλλά...

Δεν ήθελα τον Άγγελο εξ' αρχής, μα αυτός με λάσπη και ίσως σαρδέλες για πολλούς, μας έχει στο μείον 2 από τον ισόβιο πρωταθλητή. Οπότε RESPECT και στήριξη και αυτά... ΑΛΛΑ!!!!
- Μου τη δίνει ότι τα χαφ μας ΦΩΝΑΖΟΥΝ ότι χρειάζονται έναν έτερο χαφ να βασίζονται και ότι είναι όλοι τους επικουρικοί σε έναν τέτοιον μεγάλο χαφ. (φταίξιμο διοίκησης η Άγγελου; Ποτέ δε θα μάθουμε)
- Μου τη δίνει η εμμονή σε παίκτες που ΔΕΝ μπορούν, απλά... (ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ, ΜΑΝΤΟΥΡΟ, ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ) (φταίξιμο διοίκησης ή Άγγελου; Ποιός ξέρει...)
- Μου τη δίνει να μην πατάει ο Αθανασιάδης περιοχή ενώ το κύριο προσόν του είναι ότι είναι φορ περιοχής με έφεση στα one touch γκολ. (φταίξιμο διοίκησης ή Άγγελου; Θα έχει καλό καιρό αύριο)
- Μου τη δίνει να δέχονται τα ακραία μπακ μας τη μπάλα, στο κέντρο, ενώ ορθολογικά στην ανάπτυξη πρέπει να την παίρνουν στη γραμμή της περιοχής. ( μιλάω για ανάπτυξη εκ των άκρων και ξέρω τι λέω) (ποιός φταίει; ποιός είμαι;)
- Μου τη δίνουν τρομερά οι 40άρες και οι 50άρες μπαλιές ενώ οι μεσοεπιθετικοί μας είναι όλοι 1,23 με τακούνια... (ποιός φταίει; ποιός; ποιός; ποιός;

Συμπέρασμα: Είμαι πολύ γκρινιάρης παράλογος, άδικος και απαξιώνω τον Άγγελο, ε; :redcard: :redcard:

Εγώ θα συνεχίζω όμως να είμαι μαζί του και να έχω απέναντί μου όποιους λένε κάτι αντίθετο... Το Μάιο, θα είμαστε καλά... αν όχι, θα ξέρω ποιός θα φταίει και με περισσότερες αποδείξεις...
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

betrayor έγραψε:Απο την αρχη δεν τον ηθελα τον Αγγελο στην ομαδα,ποτε δεν μου αρεσε το στυλ του και η γραφικοτητα του,
φυσικα σαν προπονητης του ΠΑΟΚ τον στηριξα,αλλα αν δουμε τα δεδομενα καταλαβαινουμε οτι εχει αποτυχει,
η περσινη ομαδα με τον Στεφενς που κραζαμε τα πηγε καλυτερα στον 1ο γυρο,το οτι ο ολυμπιακος ειναι χαλια φετος δεν αλλαζει το γεγονος οτι εμεις οχι μονο δεν βελτιωθηκαμε αλλα εχουμε χειροτερη επιδοση φετος,
πιστευω πως μια αλλαγη προπονητη θα δωσει την απαραιτητη ωθηση να παρουμε την κουπα με τους φετινους αντιπαλους.....
Ώστε έχει αποτύχει ο Άγγελος;

Με τι ευκολία λέγεται κάτι τέτοιο!

Να σου κάνω 2-3 ερωτήσεις για να καταλάβω το σκεπτικό σου:

1. Τι διαφορα βαθμών από το γαύρο θα έπρεπε κατά την άποψη σου να είχαμε τώρα (17η αγωνιστική) ώστε να μη θεωρείται αποτυχημένος ο Άγγελος;

2.Ποια ακριβώς είναι η διαφορα βαθμών του φετινού ΠΑΟΚ με τον περσινό ΠΑΟΚ του Stevens (μετά από 17 αγωνιστικές;

3. Στους αριθμούς που θα παραθέσεις σε τι ποσοστό είσαι πρόθυμος να συνεκτιμήσεις τη διαφορα

- του budget μεταξύ ΠΑΟΚ 2013 και ΠΑΟΚ 2014
-. του budget μεταξύ ΠΑΟΚ 2014 και γαύρου 2014
- μεταξύ γαύρου και ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τον επηρεασμο διαιτητών;

???
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

WestBlock4 έγραψε:Καποιος φταιει ομως ...καποιος εχει ευθυνη που εκει που θα εισουν +7 εισαι πλεον δευτερος με -2...
Γιατί θα ήσουν +7 ???

Εσύ όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα πίστευες ότι πάμε για σωτηρία και τώρα θες και +7 ;;;;;;;

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πραγματικά έχω ξεραθεί στο γέλιο

Α ρε Αγγέλε "ΟΜΆΔΑ ΜΟΝΤΈΛΟ ΤΗΝ ΈΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ειναι εγκληματικο και μονο που φιλολογικα μιλαμε για αλλαγη προπονητη.
ο αγγελος πρεπει να τελειωσει οπως και δηποτε την χρονια και απο κει και μετα βλεπουμε
betrayor

Δημοσίευση από betrayor »

karl έγραψε:
betrayor έγραψε:Απο την αρχη δεν τον ηθελα τον Αγγελο στην ομαδα,ποτε δεν μου αρεσε το στυλ του και η γραφικοτητα του,
φυσικα σαν προπονητης του ΠΑΟΚ τον στηριξα,αλλα αν δουμε τα δεδομενα καταλαβαινουμε οτι εχει αποτυχει,
η περσινη ομαδα με τον Στεφενς που κραζαμε τα πηγε καλυτερα στον 1ο γυρο,το οτι ο ολυμπιακος ειναι χαλια φετος δεν αλλαζει το γεγονος οτι εμεις οχι μονο δεν βελτιωθηκαμε αλλα εχουμε χειροτερη επιδοση φετος,
πιστευω πως μια αλλαγη προπονητη θα δωσει την απαραιτητη ωθηση να παρουμε την κουπα με τους φετινους αντιπαλους.....
Ώστε έχει αποτύχει ο Άγγελος;

Με τι ευκολία λέγεται κάτι τέτοιο!

Να σου κάνω 2-3 ερωτήσεις για να καταλάβω το σκεπτικό σου:

1. Τι διαφορα βαθμών από το γαύρο θα έπρεπε κατά την άποψη σου να είχαμε τώρα (17η αγωνιστική) ώστε να μη θεωρείται αποτυχημένος ο Άγγελος;

2.Ποια ακριβώς είναι η διαφορα βαθμών του φετινού ΠΑΟΚ με τον περσινό ΠΑΟΚ του Stevens (μετά από 17 αγωνιστικές;

3. Στους αριθμούς που θα παραθέσεις σε τι ποσοστό είσαι πρόθυμος να συνεκτιμήσεις τη διαφορα

- του budget μεταξύ ΠΑΟΚ 2013 και ΠΑΟΚ 2014
-. του budget μεταξύ ΠΑΟΚ 2014 και γαύρου 2014
- μεταξύ γαύρου και ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τον επηρεασμο διαιτητών;

???[/quote

1) Πιστευω οτι θα επρεπε να ειμαστε τουλαχιστον 5 ποντους μπροστα

2) Περσι Ο Στεφενς σε ειχε με 2 ποντους παραπανω στην 17η και μεσα στην ευρωπη και στο κυπελλο

3) Με ενδιαφερει να τα πηγαινει η ομαδα καλυτερα απο περσι,σε σχεση με περσι τετοια εποχη ειμαστε εξω απο την Ευρωπη,εξω απο το κυπελλο και παλι 2οι,συνεπως καμια βελτιωση στα αποτελεσματα...
Ο ολυμπιακος ειναι απιστευτα χαλια φετος δεν μου λεει κατι το budget,ειλικρινα πιστευω οτι με ενα σοβαρο προπονητη θα καναμε περιπατο φετος ακομα και με αυτο το ροστερ....
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Και όμως - έκπληξη; - το κλίμα δημιουργείται!

Δείτε σχόλιο από ΠΑΟΚ24 (Σταύρος Κόλκας)

"Το μόνο σίγουρο και αυτό που αιωρείται χωρίς να λέγεται επισήμως, είναι πως ένα ακόμη κακό αποτέλεσμα στην Μυτιλήνη θα φέρει εξελίξεις. Το πώς μεταφράζεται αυτό, στη δημοκρατία του ΠΑΟΚ μπορεί να το μεταφράσει κανείς όπως θέλει."

http://www.paok24.com/podosfairo/14258/ ... tis_imeras
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Άγγελος η τάνκς

Καληνύχτα μας αλλιως
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ωχ Παναγία μου...
Άβαταρ μέλους
whiteblack

Δημοσίευση από whiteblack »

Η γνωμη μου το καλοκαιρι για τον Αγγελο ηταν και παραμενει η ιδια.Μετα τον Μπολονι ενας καλος προπονητης στον ΠΑΟΚ .Καλος αναλογα με τους στοχους που χεις. Δηλαδη να εξασφαλισεις τη 3η θεση και να παλεψεις για τη 2η ειναι super. H. Αληθεια ειναι οτι στις πρωτες αγωνιστικες ξεγελαστηκα και ειπα ρε μπας;Αλλα μετα που αρχισαν νατρωμε γκολ απο τον καθε .....πεινασμενο καταλαβα οτι ο Αγγελος ηταν αυτος και δεν προκειται να αλλαξει ποτε. Δηλαδη καλος και δουλευταρης αλλα παντα θα υπαρξει καποιο θολωμα, καποιο κολλημα και θα γκρεμισει οτι με τοσο κοπο εχτισε. Στο γεγονος οτι η ομαδα δεχεται εδω και 2 μηνες πολυ ευκολα φασεις και τρωει γκολ απο τον καθενα ακομη δεν εχω δει καποια αντιδραση του. Τωρα αυτα που ακουω οτι δεν εχει παικτες κλπ εγω δεν τρωω γιατι μιλαμε για να χαλασουμε παιχνιδι .....στο ελληνικο πρωταθλημα και οχι να φτιαξουμε που σαφως χρειαζετα μια ποιοτητα . Δεν νοειται ομαδα που θελει να παρει πρωταθλημα να ειναι στην 2η πλεον θεση και να χει την 7η χειροτερη αμυνα στο πρωταθλημα. Γάγγραινα πραγματικη. Και ενω περιμενεις μια αντιδραση απο τον προπονητη δεν βλεπεις τιποτε. Δηλαδη το χθεσινο ματς με τους γρηγορους του Αστερα ηταν να καταληγει η αμυνα τοσο ψηλα; Η η συμπεριφορα μας στα στημενα ηταν η σωστη; Τωρα αν νομιζει καποιος οτι θελω να φυγει ο Αγγελος τη δεδομενη στιγμη απο τον παγκο θα λεγα σαφως και οχι .Για τον απλουστατο λογο οτι με τον μορτη που χουμε για τεχνικο διευθυντή που μας φόρτωσε στο παρελθόν Μπερετα και Δωνη ειμαι σιγουρος οτι κάποιο καλυτερο να μας φερει αποκλείεται.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

karl έγραψε:Και όμως - έκπληξη; - το κλίμα δημιουργείται!

Δείτε σχόλιο από ΠΑΟΚ24 (Σταύρος Κόλκας)

"Το μόνο σίγουρο και αυτό που αιωρείται χωρίς να λέγεται επισήμως, είναι πως ένα ακόμη κακό αποτέλεσμα στην Μυτιλήνη θα φέρει εξελίξεις. Το πώς μεταφράζεται αυτό, στη δημοκρατία του ΠΑΟΚ μπορεί να το μεταφράσει κανείς όπως θέλει."

http://www.paok24.com/podosfairo/14258/ ... tis_imeras
4-5 ποστ εγραψα κι εσβησα.Τα χουμε πει τοσες φορές .Αηδία.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν μπορούμε να αφήσουμε έναν άνθρωπο να βγάλει τη χρονιά σ'αυτήν την ομάδα...

Θα είναι εγκληματικό να διώξουμε τον Άγγελο στη μέση του πρωταθλήματος.

Θέλω να πιστεύω πως αυτά είναι αρλούμπες των ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Τα ιδια λεγαμε και για Μπολονι και Χουμπ αλλα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν θελει αυτος να φυγει;

Η αυτο δε γινεται;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Να θελει να φυγει ο Αγγελος απ τον ΠΑΟΚ εννοείς ή δε καταλαβα καλά? :shock: Ουτε μια στο εκατομμύριο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”