14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
prist64

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από prist64 »

mpouJr έγραψε:To παγκοσμια μοναδικο φαινομενο ειναι οτι η γιουχα ειναι τρομερη οταν το γηπεδο ειναι γεματο (δηλαδη στα "καλα" ματς) ενω στα υπολοιπα δεν νομιζω να ξεπερναει τον ψιθυρο......
Βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας

Απο τον ψιθυρο,μεχρι την τρομερη γιουχα,υπολοιπονται καποιες χιλιαδες κοσμου.
Να συμπερανω οτι εξ αιτιας ΚΑΙ του Σαλπιγγιδη,δεν ερχονται στο γηπεδο?

Η ουσια ειναι οτι ,απο τοτε που επεστρεψε,υπαρχει διχασμος στον κοσμο.
Ας δωσουν οι υπευθυνοι μια λυση.
Εγω πιστευω οτι κανενας δεν ειναι υπερανω της ομαδας και της ηρεμιας, στις ταξεις των οπαδων,οταν υπαρχει αντικτυπο στην ιδια την ομαδα.
Απο την αλλη ο προπονητης, πρεπει να δουλευει χωρις να επεμβαινει ΚΑΝΕΙΣ στην δουλεια του.

Με λιγα λογια,μπρος ορμιν κι οπις λιλιν,που λεμε κι εμεις οι Ποντιοι.

ΥΓ Οταν εχεις ενα αγκαθι στο δαχτυλο,βγαζεις το αγκαθι,η κοβεις το δαχτυλο?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Πλεον πρεπει να εισαι λυση στο ροτεισον. Δεν μπορεις να κανεις πραγματα στο γηπεδο επιθετικα ενω κι αμυντικα εχεις χασει ταχυτητα και αντοχες (λογικο). Τακτικα παντως καλος εισαι αλλα δεν αρκει.

Δε σε γιουχαρω ποτε στο γηπεδο περα απο οταν ηρθες με το βαζελο ως αντιπαλος, αλλα μακαρι να σταθεροποιηθεις σαν αλλαγη μετα τον Ιανουαριο. Δεν αντεχουμε ουτε εμεις αλλα ουτε κι εσυ να βλεπουμε αυτο που παιζεις.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

prist64 έγραψε: Η ουσια ειναι οτι ,απο τοτε που επεστρεψε,υπαρχει διχασμος στον κοσμο.
...
Στην αρχή υπήρχε δυσαρέσκεια μονο απ ενα κομμάτι της 4.Μετά τον τελικό το κομμάτι των δυσαρεστημένων μεγάλωσε κατα πολύ και στις περισσότερες θύρες.Δε νομίζω όμως οτι μια διοίκηση(και ο προπονητής) πρέπει να κινούνται με βαση το τι διχάζει οπως λες τον κόσμο.Κι ο Κάτσε δίχασε κάποια στιγμή κι ο Κλάους και άλλοι σε μικρότερο βαθμό.Αυτο ομως δεν ειναι κριτήριο για να "αποβάλεις" καποιο παίκτη.Πανω απ αυτά μπαίνει τ καλό της ομάδας και το αν αυτη εχει αγωνιστικά(ή οικονονικά αργότερα) οφέλη απ τον συγκεκριμένο .Και Σαντος και Αγγελος πάντως θεωρούσαν οτι δεν εχουν καποιον καλύτερο,που να ταιριάζει στη φιλοσοφία τους, για δεξιά.
Προσωπικά θα προτιμούσα 1000 φορές Πόζο αριστερά και Μακ δεξια αλλα ...

ΥΓ Ξέρουμε τι ποιό ακριβώς ειναι το πρόβλημα τραυματισμού του?Διαβασα καπου οτι επαιζε 10 παιχνίδια με ενεση. :shock: Τρελό μου φαίνεται.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

γνωρίζω άτομα π έκοψαν το γήπεδο γιατί δεν άντεχαν να βλέπουν τον κοντό. άτομα που έτρεχαν μέσα έξω για τον ΠΑΟΚ.
όπως μου είπε και εμένα εδώ ενα παλικάρι...όταν σχολίασα..κόψε την μπάλα..
Ωραία φάση..ούτε ο Μέσσι τέτοιο πρόβλημα..και να πώ οτι μεγαλώνει τον ΠΑΟΚ να μην ξαναπατήσω ούτε απ έξω. Πεταμένα λεφτά απ την αρχή δεν άξιζε τα 800 χιλιάρικα. Αλλά το χειρότερο είναι ο διχασμός.
Μετά λέτε γιατί η τούμπα δεν φωνάζει κτλ κτλ. Εμ άμα την έκαναν όλοι σγα σγα αυτοί με το κινητό και τις γκόμενες έμειναν.
Δεν μπορώ να βρίσω παίκτη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο αλλα δεν με αναγκάζει κανείς να κάνω εκπτώσεις στην αρρώστια μου και να βλέπω 5 χρόνια τον κοντό στο γήπεδο.
Τι να κάνουμε τώρα..υπάρχουν και οι λαρζ τύποι που είναι ευαισθητάκια και συνχωρούν η πιστεύουν οτί άμα πάει ο Βιερίνια στο γαύρο κανα 2 χρονάκια με 2-3 μύρια... το έκανε για να ελαφρώσει το μπάτζετ του ΠΑΟΚ και να μην χαλάσει την ομοιογένεια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν για έναν παίκτη παρσγοντα μασερ προπονητη δεν πατάς στο γήπεδο τότε φίλε δεν σξιζεις και δεν πρέπει να πατάς στο γήπεδο και εσύ χαλιεσε και την ομάδα δεν βοηθας, με αυτήν την λογική ούτε 100 άτομα δεν υπάρχουν που να γουστάρουν όλους στον ΠΑΟΚ οπότε μόνο αυτοί πρέπει να πάνε στο γήπεδο, θα φύγει ο σαλπι και αυτό το ποστ σου θα είναι Copy paste για άλλον πσικτη παρσγοντα κλπ και η ζωή συνεχίζετε και οι δικαιολογίες για να μην πατάμε στο γήπεδο
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

οπότε για σένα το όριο που ακριβώς το ορίζεις? μήπως με μπατατούδη πήγαινες?
με δρόσο πείρες διαρκείας? κοίτα ΠΑΟΚ είμαι μέχρι τα μπούνια αλλα μ@κ δεν είμαι ρε φίλε
Για μένα ο ΠΑΟΚ, γιατί ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, αλλά ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο,
σήμαινει πίστη. Πηγαίνω στο γήπεδο να βλέπω Ηλιάδη, μπαλάφα, και λοιπες σαρδέλες. Δεν είναι θέματα ποιότητας.
Είναι θέμα πίστης. Γι αυτό με ξενέρωσε ο κοντός
Δεν θα σταματήσω το Γήπεδο επειδή παίζει ο σπυρόπουλος ούτε επειδή είμαι 10ος
Δεν καταλαβαίνεις γιατί μάλλον δεν πήγαινες όταν είμασταν 9οι τι ακριβώς εννοώ
Για μας ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω.
Υγ: τα μπινελίκια την ώρα του αγώνα είναι καραγκοζιλίκια....δεν το έκανα ποτέ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν πρόκειται να το συνεχίσετε, πηγαίν'τε στο Καφενείο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

psykoman έγραψε:Ο αρχηγος μιας ομαδος αλλα και της εθνικης Ελλαδος να γιουχαρετε απο την ανακοινωση των 11αδων στην αρχη του ματς, πραγματικα πιστευω ειναι παγκοσμιο μοναδικο φαινομενο και πρωτοτυπια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αρκετά με τις ειρωνείες, έσβησα ένα post του avenger_4 τώρα.
Εντάξει, ξεχαρμανιάσατε λίγο μετά τον αγώνα, τον κράξατε, φτάνει.
Μιλήστε ποδοσφαιρικά και όχι ό,τι να 'ναι!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
prist64 έγραψε: Η ουσια ειναι οτι ,απο τοτε που επεστρεψε,υπαρχει διχασμος στον κοσμο.
...
Στην αρχή υπήρχε δυσαρέσκεια μονο απ ενα κομμάτι της 4.Μετά τον τελικό το κομμάτι των δυσαρεστημένων μεγάλωσε κατα πολύ και στις περισσότερες θύρες.Δε νομίζω όμως οτι μια διοίκηση(και ο προπονητής) πρέπει να κινούνται με βαση το τι διχάζει οπως λες τον κόσμο.Κι ο Κάτσε δίχασε κάποια στιγμή κι ο Κλάους και άλλοι σε μικρότερο βαθμό.Αυτο ομως δεν ειναι κριτήριο για να "αποβάλεις" καποιο παίκτη.Πανω απ αυτά μπαίνει τ καλό της ομάδας και το αν αυτη εχει αγωνιστικά(ή οικονονικά αργότερα) οφέλη απ τον συγκεκριμένο .Και Σαντος και Αγγελος πάντως θεωρούσαν οτι δεν εχουν καποιον καλύτερο,που να ταιριάζει στη φιλοσοφία τους, για δεξιά.
Προσωπικά θα προτιμούσα 1000 φορές Πόζο αριστερά και Μακ δεξια αλλα ...

ΥΓ Ξέρουμε τι ποιό ακριβώς ειναι το πρόβλημα τραυματισμού του?Διαβασα καπου οτι επαιζε 10 παιχνίδια με ενεση. :shock: Τρελό μου φαίνεται.
Οχι φιλε μου.
Ενα κομματι της 4, εξεφραζε τη δυσαρεσκεια της απο την αρχη.
Η πλειοψηφια του κοσμου ηταν δυσαρεστημενη απο την αρχη,απλα οι περισσοτεροι(κι εγω μεσα)
την καναμε γαργαρα,για το καλο της ομαδας.
Αν βαζεις στο ιδιο καζανι,την φωτο του Κατσε και τα γκομενιλικια του Κλαους,
με τα του Σαλπιγγιδη,εσυ ξερεις.
Για αγωνιστικα οφελη,απο την επιστροφη του κι εδω,εγω δεν βλεπω.
Για οικονομικα οφελη,αστο καλυτερα,θα γελασει και ο καθε πικραμενος.
Να πουμε οτι με το που ηρθε(για την δεξια πλευρα οπως λες),ειχαμε σωρεια "δημοσιευματων"
προερχομενα,"συμφωνα με πληροφοριες απο το περιβαλλον του",η θεση μου ειναι στην κορυφη,
μ΄αρεσει να παιζω σεντερ φορ και αποδιδω καλυτερα εκει?
Να πουμε για τον τραυματισμο του,οταν εβγαινε στο 60΄?
Πες μου κατι καλο ρε αδερφε.

Για το οτι επαιξε 10 ματς με ενεση,δυο τινα μπορει να σημαινει.
Η ειναι ψεμα,και καποιος μ@λ@κας το διερευσε,για να καλυψει την
αγωνιστικη ανεπαρκεια του,
η ειναι αληθεια,που σημαινει οτι καποιοι,παιζουν με την υγεια των παικτων μας.
Να παιξει καποιος ενα,αντε δυο (δυσκολους-κρισιμους)αγωνες εχει μια λογικη,
αλλα δεκα(10)?

Αν εχει,καποιο προβλημα,αργα η γρηγορα θα πρεπει να κανει,ειτε επεμβαση
ειτε θεραπεια,με ταυτοχρονη ξεκουραση.
Η ιστορια θα δειξει.Και τοτε θα δουμε να ειναι μια ακομη ΑΡΔια, η καποιος-οι
δεν σεβονται τους παικτες μας.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Οχι φιλε μου.
Ενα κομματι της 4, εξεφραζε τη δυσαρεσκεια της απο την αρχη.
Η πλειοψηφια του κοσμου ηταν δυσαρεστημενη απο την αρχη,απλα οι περισσοτεροι(κι εγω μεσα)
την καναμε γαργαρα,για το καλο της ομαδας.
Αν βαζεις στο ιδιο καζανι,την φωτο του Κατσε και τα γκομενιλικια του Κλαους,
με τα του Σαλπιγγιδη,εσυ ξερεις.
Για αγωνιστικα οφελη,απο την επιστροφη του κι εδω,εγω δεν βλεπω.
Για οικονομικα οφελη,αστο καλυτερα,θα γελασει και ο καθε πικραμενος.
Να πουμε οτι με το που ηρθε(για την δεξια πλευρα οπως λες),ειχαμε σωρεια "δημοσιευματων"
προερχομενα,"συμφωνα με πληροφοριες απο το περιβαλλον του",η θεση μου ειναι στην κορυφη,
μ΄αρεσει να παιζω σεντερ φορ και αποδιδω καλυτερα εκει?
Να πουμε για τον τραυματισμο του,οταν εβγαινε στο 60΄?
Πες μου κατι καλο ρε αδερφε.

Για το οτι επαιξε 10 ματς με ενεση,δυο τινα μπορει να σημαινει.
Η ειναι ψεμα,και καποιος μ@λ@κας το διερευσε,για να καλυψει την
αγωνιστικη ανεπαρκεια του,
η ειναι αληθεια,που σημαινει οτι καποιοι,παιζουν με την υγεια των παικτων μας.
Να παιξει καποιος ενα,αντε δυο (δυσκολους-κρισιμους)αγωνες εχει μια λογικη,
αλλα δεκα(10)?

Αν εχει,καποιο προβλημα,αργα η γρηγορα θα πρεπει να κανει,ειτε επεμβαση
ειτε θεραπεια,με ταυτοχρονη ξεκουραση.
Η ιστορια θα δειξει.Και τοτε θα δουμε να ειναι μια ακομη ΑΡΔια, η καποιος-οι
δεν σεβονται τους παικτες μας.[/quote]
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

ΑΡΔιά περιοπής είναι στην προσπάθειά τους να κατευνάσουν τα πλήθη για την χρησιμοποίησή του.
Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να (αυτο)τραυματίζεται ψυχολογικά & υποσυνείδητα λόγω αλωπεκίας.

** Ήδη διαβάζουμε για Μπένηδες & Λιντσίγκηδες... Μετά θα φταίει ο Άγγελος αν δεν ενισχυθούμε.......
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δλδ με λιγα λογια λες αρδιες ολα οσα κατα καιρους εχουν πει οι : Σαντος, Μπολονι, Στεφενς και Αναστασιάδης....

και ελεγα εγω......
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Πριν 2-3 χρόνια δεν είχε χάσει την ταχύτητα & εκρηκτικότητά του και έφτανε τα 10 γκολ τη σεζόν. Αφήνουμε στην άκρη λοιπόν Σάντος & Μπόλονι.
Ο Στέφενς με το που δήλωσε ότι ο Δημητράκης δεν μπορεί να παίζει 2 ματς τη βδομάδα πήρε την αποζημίωσή του...
Ο Άγγελος δεν υπάρχει περίπτωση να "δώσει" παίχτη του. Πόσο μάλλον έναν εν δυνάμει διοικητικό...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ποτε το δηλωσε αυτο ο στεφενς, ειδικα για τον σαλπιγγιδη; θυμαμαι οτι το ελεγε για "παιχτες" γενικα. μου φαινεται περιεργο να το ελεγε για καποιον που τα τελευταια ποσα χρονια εχει βγαλει μονοκουκι 50+ αγωνες καθε χρονο.......

αλλο εντελως που ειχε πει (με αφορμη την ελευση Χουσεν) οτι χρειαζόταν περισσότερες επιλογές για μπροστά γαιτι ειναι βαρύ το προγραμμα.... ;)

επισης, αντε, οκ λες για τους πρωτους δυο και το νεαρότερο της ηλικίας, αλλα το επιχειρημα σχετικα με τον αναστασιαδη θεωρώ ειναι οτι πρεπει για το αβαταρ του μπαρλοου............

οπως ειπε και ο κατ5, οι εξωγήινοι ποτε βγαίνουν;;;;

και προσοχη, δεν εχω καμια, μα καμια απολύτως διαθεση να υποστηρίζω ενα παιχτη που δεν με ελκύει με τις εμφανίσεις του, αλλα πιστευω οτι λογω της εμπάθειας μερικων, χανουμε το δασος, επιτιθεμενοι στο δεντρο.........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”